KuCoin Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

Revisió de KuCoin

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a KuCoin Exchange

KuCoin és un popular canvi d’intercanvi de criptomonedes fundat per un grup d’experts en tecnologia blockchain. Coneix tot el que necessites saber sobre KuCoin avui a la nostra ressenya.

Característiques

 • L’intercanvi criptogràfic amb seu a Hong Kong es va llançar el 2017
 • Negociació de mòbils i ordinadors
 • Múltiples tipus de comandes en diferents criptomonedes

Mètodes de dipòsit

 • USD
 • Criptomoneda
 • Visa i Mastercard

Pros

 • Centenars de parells de criptomonedes
 • Desenvolupat per professionals de la tecnologia blockchain amb experiència
 • Negociació de contractes de futurs

Contres

 • Supervisió reguladora limitada

Introducció

KuCoin és un intercanvi de criptomonedes amb seu a Hong Kong conegut pels seus honoraris comercials competitius, dividends de tokens KCS i un marc regulador flexible. KuCoin podria ser l’intercanvi de construcció més ràpida de la història de les criptografies: l’equip darrere de KuCoin es va reunir el maig del 2017 i, a l’agost del 2017, després d’una ronda d’inversió àngel, l’intercanvi estava llest per llançar-se.        revisió-intercanvi kucoin

L’equip darrere de KuCoin inclou un grup d’experts en tecnologia de blockchain de grans noms com Ant Financial, Youling, Jianbang Communication i iBOX Pay. L’objectiu era crear un intercanvi de criptomonedes de baix cost i fàcil d’utilitzar alhora que oferia un entorn de negociació segur per als comerciants principiants i avançats..

Avui, KuCoin ha crescut fins a convertir-se en un dels 50 o 60 intercanvis de criptomonedes més grans del món. Els parells més populars de l’intercanvi inclouen les seves accions KuCoin (KCS), Tether (USDT), Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH). Les accions de KuCoin són fitxes basades en l’intercanvi i la moneda nativa de l’intercanvi de criptografia de KuCoin. Com a titular de tokens de KuCoin, teniu dret a rebre una part de tots els ingressos per comissions de negociació obtinguts per la borsa.

guia-usuari de kucoin

KuCoin conserva una porció sorprenentment petita dels seus ingressos comercials: només el 10% dels ingressos comercials de la plataforma KuCoin es destina a la companyia. El 50% dels ingressos per comissions de negociació s’envien als titulars de tokens de KCS, mentre que el 40% restant es comparteix amb els usuaris a través del Bono d’invitació (és a dir, bons de referència). Poques altres borses envien el 90% dels ingressos per comissions de negociació immediatament als usuaris.

Un altre avantatge de KuCoin és la seva estructura de tarifes sorprenentment barata. No costa res fer un dipòsit i la majoria de les comissions comercials són només del 0,1%. Pagareu petites comissions de retirada que varien entre criptomonedes.

KuCoin és la interfície similar a la majoria d’altres intercanvis líders. Hi ha gràfics i gràfics comercials estàndard. Podeu seleccionar entre diversos mercats i tipus de comerç. KuCoin també sol tenir més monedes que el vostre canvi mitjà. Al llibre blanc de KuCoin, l’equip va declarar que volia llistar 50 monedes dins dels 4 mesos posteriors al llançament. Aquest objectiu s’ha complert i, actualment, hi ha més de 100 criptomonedes enumerades a la plataforma en total.

També agraïm la seguretat de KuCoin: l’intercanvi no ha patit cap bretxa de seguretat, pirateria o filtració de dades importants, almenys cap de les que coneixem. Per descomptat, KuCoin és més recent que la majoria d’intercanvis, de manera que no podem parlar del registre de seguretat a llarg termini de l’intercanvi, però els primers signes són prometedors.

En general, a KuCoin li falta la reputació, la regulació i la transparència dels principals intercanvis, però a poc a poc ha guanyat volum de transaccions a causa de la seva estructura de quotes competitiva i la seva diversa gamma de parells de criptomonedes..

Característiques clau

Les funcions clau de KuCoin inclouen:


Tipus de comandes múltiples: KuCoin ofereix límit, parada, publicació i altres tipus de comandes en centenars de parells de criptomonedes.

Comerç de contractes de futurs: KuCoin ofereix un contracte de futurs BTC / USD perpetuos amb un apalancament de fins a 10 vegades a través del seu intercanvi KuMEX.

API KuCoin: Les API de KuCoin faciliten la integració de l’intercanvi a la configuració existent.

Tarifes baixes: KuCoin cobra comissions de només el 0,1%, cosa que el converteix en un dels intercanvis de criptomonedes més barats actualment a Internet.

Amb el suport d’inversors institucionals: KuCoin va completar una ronda d’inversió àngel a l’agost del 2017. Avui, el lloc web de KuCoin llista IDG Capital i Matrix Partners com els seus dos principals inversors.

Aplicacions per a mòbils: KuCoin ofereix aplicacions mòbils per a iOS i Android. Podeu operar en qualsevol lloc, veure informació del compte i realitzar altres tasques a través del telèfon.

Accions i dividends de KuCoin: Els titulars de tokens KuCoin Shares (KCS) guanyen dividends del 50% de les comissions de negociació a la plataforma. Com més fitxes KCS tingueu, més dividends guanyareu.

Més de 100 criptomonedes: KuCoin ha llistat un nombre sorprenent de criptomonedes. Més de 100 criptomonedes apareixen a la borsa, inclosos els principals líders del mercat i les criptomonedes més petites i més fosques.

Comissions de negociació barates: KuCoin té una estructura de quotes de negociació plana i senzilla on pagueu el 0,1% per operació. KuCoin no segueix un model de tarifa per a fabricants / compradors, com la majoria d’intercanvis.

Descomptes disponibles en les comissions de negociació: Els titulars de tokens KuCoin Shares (KCS) no només guanyen dividends a través de la plataforma, sinó que també reben un descompte en les comissions de negociació. Les comissions comercials de KuCoin ja són econòmiques (0,1%) i els titulars de tokens KCS poden reduir la comissió fins a un 30%. Obteniu un descompte de l’1% per cada 1.000 KCS que teniu a la cartera KuCoin.

Regulació limitada: KuCoin no afirma que estigui regulat per cap agència reguladora de confiança, tot i que els usuaris han de completar la verificació KYC / AML per gestionar la moneda fiduciària a la plataforma.

Disponible a tot el món: KuCoin està disponible a uns 200 països de tot el món, que bàsicament cobreix tot el món, excepte els països sancionats.

Participació de Pool-X: KuCoin té una prova de pool de mineria de participacions anomenada Pool-X, on podeu bloquejar criptomonedes per obtenir recompenses.

Altres bons disponibles per a les accions KuCoin (KCS): KuCoin distribueix el 90% dels seus ingressos per comissions de negociació als usuaris. Per exemple, podeu guanyar diners amb KuCoin mitjançant bons de referència.

Monedes i parells de KuCoin

Segons Coinmarketcap, KuCoin té més de 250 parells comercials actius. Ens costa creure-ho, però mostra quantes criptomonedes han estat recolzades per KuCoin en un moment o altre. A més de les principals criptomonedes com BTC, ETH, NEO i XRP, podeu trobar criptomonedes menys conegudes com Ankr (ANKR), Dent (DENT), carVertical (CV) i SophaTX (SPHTX).

Mètodes de retirada i dipòsit amb suport de KuCoin

KuCoin requereix que completeu la verificació 2FA abans de dipositar fons al vostre compte. Un cop hàgiu completat la verificació 2FA, podeu dipositar pràcticament qualsevol criptomoneda admesa al vostre compte, incloses les criptomonedes populars i les opcions menys conegudes. KuCoin us proporciona una cartera per a totes les criptomonedes comercialitzables a la seva plataforma. El 2019, KuCoin va anunciar que començaria a donar suport als dipòsits i retirades instantànies en USD, tot i que heu d’utilitzar l’aplicació KuCoin. També s’admeten els dipòsits Visa i Mastercard.

Procés de registre i inici de sessió de KuCoin

KuCoin té un procés senzill de registre i inici de sessió. Podeu accedir al vostre compte immediatament després de confirmar la vostra adreça de correu electrònic. Per ingressar fons al vostre compte, primer heu de configurar l’autenticació de dos factors (2FA). Podeu començar a negociar un cop hi hagi fons al vostre compte sense necessitat de verificació KYC ni AML (hi ha un límit de retirada de 2 BTC per dia per als comptes no verificats, però aquesta és l’única restricció).

KuCoin Trading

KuCoin té una interfície de comerç senzilla i senzilla, similar a la majoria d’intercanvis actuals a Internet. Podeu fer comandes límit, comercialitzar, aturar el límit i aturar el mercat, entre altres tipus de comerç. Trieu un dels centenars de parells de criptomonedes diferents que apareixen a la plataforma i, a continuació, compreu o veniu. També podeu negociar contractes de futurs perpetus (BTC / USD) a l’intercanvi KuMEX de la plataforma.

Tarifes KuCoin

KuCoin no utilitza el mateix model de fabricant / recaptador vist en altres intercanvis criptogràfics, ni l’intercanvi ofereix descomptes en les comissions de negociació basades en el volum. En canvi, KuCoin cobra una comissió fixa del 0,1% a totes dues parts per tots els comerços realitzats a la plataforma. Els dipòsits són gratuïts i, per a la majoria de retirades, només heu de pagar la comissió de la xarxa (la comissió de retirada de BTC és de 0,0005, per exemple).

 • Comissions de negociació: 0,1%
 • Comissions de dipòsit: Gratuït
 • Comissió de retirada de BTC: 0,0005 BTC
 • Comissió de retirada de LTC: 0,001 LTC
 • Comissió de retirada ETH: 0,01 ETH
 • Descomptes de comissions de negociació: 1% de descompte per cada 1.000 KCS de la vostra cartera (30% de descompte màxim)

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de KuCoin

KuCoin es va llançar a l’agost del 2017 i no ha tingut problemes de seguretat, pirateries o incompliments de dades divulgats públicament des del llançament. Sí, KuCoin és relativament nou, però 2,5 anys d’història de negociació segura no són res de broma. Sembla que KuCoin té uns procediments de seguretat forts. el març del 2019, el conseller delegat de KuCoin, Michael Gan va emetre un tweet críptic afirmant que l’intercanvi “intentava recuperar els béns robats” després que altres intercanvis fossin piratejats. Alguns van interpretar aquest missatge com una admissió que KuCoin va ser piratejat i hi va haver un breu frenesí a la comunitat KuCoin. No obstant això, l’intercanvi va confirmar més tard que no havia estat piratejat i que simplement intentaven recuperar béns robats en nom de la resta de borses..

Facilitat d’ús de KuCoin

KuCoin és fàcil d’utilitzar per a qualsevol persona familiaritzada amb una interfície d’intercanvi convencional. Tanmateix, si busqueu una opció de compra instantània a l’estil Coinbase, és possible que KuCoin no sigui l’elecció adequada per a vosaltres. Totes les operacions es realitzen en una interfície d’intercanvi convencional amb gràfics i gràfics que mostren el llibre de comandes actual de l’intercanvi. Les visualitzacions de gràfics de KuCoin són una mica més complicades i contenen informació que un intercanvi criptogràfic mitjà, cosa que pot confondre les coses.

Confiança i privadesa de KuCoin

KuCoin és privat sobre la majoria dels aspectes de les seves operacions. Sabem que l’intercanvi es basa a Hong Kong i va ser fundat per un grup d’experts en tecnologia blockchain, però això és tot. El llibre blanc de KuCoin descriu detalls bàsics sobre l’equip fundador, que inclou Michael Gan (CEO), Eric Don (COO) i Top Lan (CTO), entre d’altres. És fantàstic, però la manca de supervisió reguladora és una mica preocupant.

Atenció al client de KuCoin

KuCoin té un centre d’atenció al client amb servei disponible en anglès, rus, turc i xinès. Podeu navegar per una llista de preguntes més freqüents i sol·licituds d’assistència habituals. O bé, podeu enviar una sol·licitud mitjançant un formulari en línia. KuCoin no té un número de telèfon gratuït ni un correu electrònic d’atenció al client que podeu utilitzar per contactar amb l’empresa. KuCoin afirma que el seu equip d’assistència està disponible les 24 hores del dia.

Guia de l’usuari de KuCoin: Com configurar i utilitzar KuCoin

KuCoin té un procés de registre senzill. En qüestió de minuts, podeu registrar-vos a l’intercanvi i fer el vostre primer comerç. A continuació s’explica com fer-ho.

1. Inscriviu-vos

En primer lloc, inscriviu-vos a KuCoin visitant KuCoin.com i fent clic al botó “Registra’t”.

Podeu inscriure-us mitjançant una adreça de correu electrònic. Tanmateix, si teniu un telèfon xinès, també us podeu inscriure només amb el vostre número de telèfon.

2. Verificació

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic o número de telèfon i, a continuació, feu clic a “Enviar codi”. KuCoin us enviarà un missatge de correu electrònic o un text amb un codi de verificació. Teniu 60 segons per introduir aquest codi per passar al següent pas.

kucoin-exchange-login

Al següent pas, se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya. En aquest moment, us heu registrat oficialment a l’intercanvi.

KuCoin no està regulat per cap organització important, de manera que no cal fer cap altra verificació per començar a fer operacions a la plataforma. Com a compte no verificat, teniu un límit màxim de retirada de 24 hores de 24 hores, però aquesta és l’única restricció real.

kucoin-exchange-dashboard

En completar la verificació KYC (penjant el vostre identificador governamental), podeu evitar aquest límit de retirada. El fet de completar KYC també us ajudarà a recuperar el vostre compte si perdeu l’accés.

kucoin-kyc-coneix-el-client

Podeu completar la verificació en qualsevol moment anant a la pàgina KuCoin.com/account.

3. Autenticació de dos factors

Abans d’ingressar diners a la plataforma, haureu de completar l’autenticació de dos factors (2FA) mitjançant SMS o Google Authenticator.

També haureu de configurar la contrasenya de negociació.

4. Forma de pagament

Un cop hàgiu completat l’autenticació de dos factors, podeu ingressar fons al vostre compte. Podeu dipositar fons mitjançant transferències bancàries o BTC. KuCoin també us permet comprar criptografia amb una targeta de crèdit Visa o Mastercard.

mètode-dipòsit kucoin

També podeu ingressar USD al vostre compte mitjançant l’aplicació mòbil KuCoin per a iOS o Android

5. Criptomoneda comercial

kucoin-exchange-trading-cryptocurrency

Quan teniu diners al vostre compte, podeu fer clic a “Mercats” per veure els mercats comercials disponibles. Feu clic a qualsevol dels parells disponibles per veure gràfics, llibres de comandes i l’historial de negociació d’aquest parell en concret.

plataforma d'intercanvi kucoin

Com podeu veure, la pantalla de negociació de KuCoin és una mica desordenada en comparació amb altres intercanvis de criptomonedes. De manera predeterminada, a la pantalla es mostra molta informació de mercat, inclosa informació sobre diferents parells comercials a la part esquerra de la pantalla. Afortunadament, podeu personalitzar-lo

Amb tots els parells de negociació, podeu fer límit, comercialitzar, aturar el límit i aturar comandes de mercat.

6. Negociació de futurs i apalancats a KuMEX Exchange de KuCoin

KuCoin té altres opcions comercials disponibles. Feu clic a “Contractes” a la barra de menú superior per accedir a l’intercanvi de contractes de futurs de KuMEX. Feu clic a “Activa el comerç per contracte” per començar a negociar futurs de bitcoins. Haureu d’acceptar els termes i condicions. A continuació, podeu començar a fer comandes immediatament amb un apalancament de fins a 10 vegades.

retirada de kucoin

Actualment, KuMEX només ofereix un contracte de futurs: el contracte perpetu mini bitcoin (XBTUSD Mini).

Si mai no heu fet operacions de futurs i voleu obtenir més informació, KuMEX també ofereix un sandbox on podeu fer operacions simulades. Els tutorials també estan disponibles directament des de la pantalla de negociació de KuMEX.

7. Retirada

Feu clic a la pestanya “Actius” i després a “Retirada” per retirar fons del vostre compte de KuCoin.

retirada de kucoin

Seleccioneu el testimoni que vulgueu retirar i, a continuació, afegiu l’adreça a la qual voleu retirar-lo. Heu d’introduir la contrasenya de negociació i completar la verificació 2FA.

kucoin-trading-password

Si teniu previst fer servir aquesta adreça de retirada amb freqüència, podeu afegir-la com a adreça habitual.

kucoin-crypto-wallet-address

Les retirades es processen en un termini de 30 minuts. Les retirades més grans (més de 100.000 vegades més grans que la comissió de gestió) es processaran manualment. Diferents fitxes tenen tarifes de retirada diferents, tot i que les tarifes de KuCoin són competitives.

Paraula final

KuCoin és un intercanvi de criptomonedes amb seu a Hong Kong amb una supervisió reguladora mínima. L’intercanvi ofereix centenars de parells de criptomonedes, incloses criptomonedes principals i opcions més petites i menys conegudes.

Els usuaris també poden negociar contractes de futurs a través de l’intercanvi KuMEX de KuCoin. Podeu començar a fer operacions a KuCoin tan aviat com verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic i dipositeu fons a la plataforma. No cal cap altra verificació KYC tret que vulgueu retirar més de 2 BTC al dia de la plataforma.

Si voleu canviar de manera anònima centenars de criptomonedes diferents en una plataforma amb una supervisió reguladora mínima i un model de dividend excel·lent, KuCoin és una opció fantàstica.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map