Kraken Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

revisió-intercanvi kraken

Com utilitzar-lo, canviar-lo i registrar-se a Kraken Exchange

Kraken és un dels intercanvis de criptografia més grans i coneguts a Internet, que ofereix tarifes baixes, una aplicació mòbil fantàstica i eines per a comerciants avançats..

Característiques

 • Negociació de marges de Bitcoin fins a 5 vegades
 • Prova de l’auditoria de reserves
 • API per a desenvolupadors

Mètodes de dipòsit

 • SEPA per a residents de la UE
 • Dipòsits bancaris en USD / EUR / JPY
 • Dipòsits criptogràfics

Pros

 • Despeses econòmiques de retirada i dipòsit
 • Bona aplicació mòbil
 • Eines avançades de negociació

Contres

 • Temps d’aturada periòdica durant períodes d’alt trànsit
 • Procés de verificació de la longitud
 • No hi ha opcions de dipòsit amb targeta de crèdit ni de dèbit

Introducció

Kraken és un intercanvi de criptomonedes amb seu als Estats Units fundat des del 2011, cosa que el converteix en un dels intercanvis de criptografia més antics disponibles en l’actualitat. Al llarg dels anys, Kraken s’ha consolidat per oferir un intercanvi segur i fàcil d’utilitzar mentre compleix totes les normatives aplicables.

Kraken va ser fundada per l’empresari tecnològic Jesse Powell el juliol del 2011, tot i que l’intercanvi no es va obrir oficialment al públic fins al setembre del 2013 després de dos anys de desenvolupament. Powell estava motivat per construir l’intercanvi després de veure Mt. Gox es va esfondrar el 2011 després de múltiples incompliments de seguretat. Es va adonar que la comunitat de criptografia necessitava una millor opció, així que la va construir.

L’intercanvi amb seu a San Francisco es va convertir en el mercat de criptografia més gran del món per volum d’operacions en euros el 2014. Kraken també va fer soroll al llançar el primer sistema de comprovació criptogràfica verificable de les reserves, que permetia a qualsevol persona verificar criptogràficament les reserves de Kraken..

A partir del 2019, el registre de Kraken està obert a residents dels Estats Units, Canadà i determinats països europeus. Els parells comercials estan disponibles en diverses monedes fiduciàries, inclosos el dòlar nord-americà, el dòlar canadenc, l’euro i la lliura britànica. Kraken va ser popular entre els comerciants de criptografia japonesa, tot i que a l’abril de 2018, Kraken va anunciar que deixaria de fer negocis al Japó a causa dels elevats costos regulatoris.

Kraken també és coneguda per la seva seguretat i estabilitat. És estrany trobar un intercanvi que hagi funcionat contínuament des de principis de la dècada de 2010 sense grans bretxes de seguretat, però això és exactament el que tenim amb Kraken. Kraken ha sobreviscut durant els primers dies de la criptografia amb la seva reputació de seguretat esterlina intacta. De fet, després del Mt. Gox va sol·licitar la protecció bancària, Kraken va ser escollit com un dels socis de canvi fiable per facilitar els pagaments als creditors.

Kraken ha continuat expandint-se a l’espai criptogràfic institucional. L’intercanvi opera un fons negre, que és un intercanvi privat on els inversors institucionals poden negociar entre ells sense haver transmès transaccions a la central principal. Kraken també va afegir el comerç de futurs amb criptomoneda el febrer de 2019.

El 2019, Kraken va recaptar 100 milions de dòlars en una oferta directa als seus clients més grans. L’empresa tenia un valor de 4.000 milions de dòlars.

Prenem temps i revisem Kraken per veure si ha de situar-se entre gegants de la indústria com Coinbase, Gemini, Binance, Bittrex i altres.

Característiques clau

mercats de negociació-intercanvi-kraken

Les característiques principals de Kraken inclouen:

Funcionalitat: Kraken és un intercanvi altament funcional i fàcil d’utilitzar tant en dispositius d’escriptori com en dispositius mòbils. L’aplicació mòbil per a iOS és una de les aplicacions de comerç criptogràfic més populars disponibles.


Seguretat & Estabilitat: La majoria d’intercanvis han tingut una o més violacions de seguretat al llarg dels anys. Kraken, tot i llançar-se fins el 2013, mai no ha patit cap bretxa de seguretat important, i fins i tot els incidents de seguretat menors són rars..

Liquiditat: Kraken va ser un dels primers a estrenar un sistema d’auditoria verificable criptogràficament, cosa que va permetre verificar fàcilment que l’intercanvi té prou reserves per cobrir els seus passius. Kraken utilitza tècniques d’emmagatzematge en fred per assegurar els seus fons, així com el xifratge PGP / GPG. Els usuaris també gaudeixen de funcions com l’autenticació de dos factors, una clau mestra i configuracions globals.

Opcions de negociació: Kraken ofereix operacions de marge de bitcoins fins a 5 vegades. Els comerciants també gaudeixen de funcions avançades com ordres de stop-loss, negociació automàtica i molt més.

Disponible en diversos països: Kraken està disponible als Estats Units, Canadà i diversos països europeus. L’intercanvi ofereix 47 parells de mercat amb set divises bàsiques, inclosos USD, GBP, EUR, CAD i molt més.

Parelles i divises populars de Kraken

A setembre de 2019, aproximadament el 60% del volum de negociació de Kraken es produeix en els parells BTC / EUR i BTC / USD. Altres parells populars inclouen ETH / USD, ETH / EUR, XRP / USD i XRP / EUR, que representen col·lectivament aproximadament el 25% del volum de negociació. Kraken també té un fort volum en altres parells fora de les principals monedes, inclosos els parells que inclouen LTC, BCH, XTZ, XLM, EOS, XMR i molt més.

Mètodes de retirada i dipòsit amb suport de Kraken

Kraken permet als usuaris dipositar i retirar mitjançant USD, EUR, GBP i CAD. Tots els dipòsits i retirades de moneda fiduciària es realitzen mitjançant transferència bancària. Els residents a l’Espai Econòmic Europeu també poden utilitzar SEPA.

Per fer un ingrés a Kraken, aneu al menú > Finançament i, a continuació, seleccioneu el vostre mètode de dipòsit preferit. Podeu ingressar mitjançant transferència bancària, transferència bancària o transferència criptogràfica.

Procés de registre i inici de sessió de Kraken

Registrar-se a un compte de Kraken és fàcil. Només cal que introduïu el vostre nom, adreça de correu electrònic i contrasenya per començar. Totes les contrasenyes han de tenir com a mínim 8 caràcters.

Tant els comptes bàsics com avançats estan disponibles. Un compte bàsic requereix el vostre nom complet, data de naixement, adreça i número de telèfon. Un compte avançat requereix els mètodes de verificació següents:

Identificador de càrrega: Per verificar el vostre compte avançat, haureu de penjar un formulari d’identificació emès pel govern i un comprovant de residència. Els residents als Estats Units també han de carregar un número de seguretat social.

Documentació: Haureu de penjar el comprovant d’adreça a Kraken, inclosa una foto del correu amb el vostre nom i adreça.

Els usuaris també tenen l’opció de configurar l’autenticació de dos factors. Hi ha diversos mètodes 2FA disponibles per protegir el vostre compte encara més.

Un cop verificat el vostre compte (que pot trigar en poques hores a uns quants dies), podreu ingressar fons al vostre compte. Aneu al vostre compte i, a continuació, afegiu la informació del compte bancari.

Fins i tot després de verificar el vostre compte com a “Avançat”, haureu de progressar en tres nivells de verificació per eliminar els límits del vostre compte. La verificació del nivell 1 i del nivell 2 es pot processar ràpidament (de 3 a 5 dies laborables, de mitjana), tot i que la verificació del nivell 3 pot trigar setmanes. Kraken tenia originalment un sistema de verificació de quatre nivells, tot i que des de llavors ha simplificat els requisits de verificació en Starter, Intermediate i Pro. tipus-comptes-intercanvi-kraken

Comerç de Kraken

Un cop finançat el vostre compte, podeu anar a Trade > Nova comanda per triar el comerç que voleu fer. Seleccioneu les monedes que vulgueu comprar i vendre i, a continuació, trieu si voleu fer un mercat o fer una comanda límit. Finalment, feu clic al botó de confirmació verd per confirmar la vostra compra.

plataforma de negociació-intercanvi kraken

Tarifes de Kraken

Kraken ofereix comissions comercials competitives en comparació amb altres plataformes regulades de comerç fiduciari. Les comissions no són tan baixes com alguns dels gegants d’intercanvi cripto-criptogràfic, però són relativament baixes en comparació amb altres borses legítimes, fins i tot per a aquells que cotitzen menys de 50.000 dòlars al mes.

De 0 a 50.000 dòlars: fabricant del 0,16%, fabricant del 0,26%

De 50.001 a 100.000 dòlars: fabricant del 0,14%, fabricant del 0,24%

De 100.001 a 250.000 dòlars: fabricant del 0,12%, fabricant del 0,22%

De 250.001 a 500.000 dòlars: fabricant del 0,10%, fabricant del 0,20%

De 500.001 a 1.000.000 de dòlars: fabricant del 0,08%, fabricant del 0,18%

1.000.001 $ a 2.500.000 $: fabricant del 0,06%, fabricant del 0,16%

2.500.001 $ a 5.000.000 $: fabricant del 0,04%, fabricant del 0,14%

5.000.001 $ a 10.000.000 $: fabricant del 0,02%, fabricant del 0,12%

10.000.000 $ +: 0,00% Creador, 0,10% Taker

Hi ha tarifes separades disponibles per a operacions de stablecoin, operacions de pool negre i negociació de marges. Les tarifes marines oscil·len entre el 0,01% i el 0,02% com a tarifa d’obertura, amb una taxa de trasllat del 0,01% al 0,02% cada 4 hores.

Les comissions de dipòsit de Kraken van des de la gratuïtat (per a transferències SEPA i determinades transferències bancàries de divises) fins a tarifes planes de 10 GBP / USD / EUR per a dipòsits GBP, USD i EUR..

Les transferències criptogràfiques solen ser gratuïtes per als dipòsits, amb petites comissions per retirades.

gràfic de comissions-trading-kraken

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Kraken

En comparació amb altres grans intercanvis, Kraken ha tingut relativament poques infraccions de seguretat i poc temps d’inactivitat. No obstant això, hi ha hagut alguns incidents destacables.

2017: Kraken va patir aturades aleatòries durant tot el 2017 a causa dels atacs DDoS en curs. Tot i això, la seguretat i la privadesa del compte mai es van comprometre malgrat els atacs en curs.

Gener de 2018: El 10 de gener, Kraken va suspendre la negociació durant 48 hores completes per instal·lar una actualització que inicialment només estava prevista per durar dues hores. Aquesta va ser la interrupció més llarga del servei des que es va llançar Kraken el 2013. Kraken va tornar en línia amb el comerç gratuït fins al 31 de gener com a disculpa als usuaris.

Per a una borsa que funciona de manera contínua des del 2013, Kraken ha tingut pocs problemes de seguretat impressionants. Mentre que altres intercanvis han augmentat i disminuït durant aquest temps, Kraken continua sent un intercanvi segur i de llarga durada.

Facilitat d’ús

Els usuaris de Kraken solen felicitar l’intercanvi per la seva facilitat d’ús tant per a ordinadors com per a usuaris mòbils. La interfície és similar a altres intercanvis importants. Tanmateix, com passa amb qualsevol cosa, la interfície d’usuari pot ser una preferència personal i a algunes persones no els agrada el disseny de Kraken en comparació amb, per exemple, Coinbase, que afirmen que és complicat d’utilitzar i que no és fàcil per als ulls.

Confiança i privadesa

Kraken té una excel·lent reputació de privadesa i seguretat. L’intercanvi no ha patit cap incompliment de seguretat important malgrat que ha funcionat contínuament des del 2013. La informació dels usuaris mai no s’ha exposat ni l’intercanvi ha patit cap pirateria o pèrdua important de fons del consumidor. Kraken també té el seu reconegut sistema d’auditoria de proves criptogràfiques de reserves, que proporciona als usuaris una capa addicional de confiança sabent que poden consultar les reserves de Kraken en qualsevol moment.

Servei d’atenció al client

Kraken té una finestra de xat Zendesk en directe a la pàgina d’inici que facilita fer preguntes ràpides. A diferència de les finestres de xat d’altres intercanvis, el xat de Kraken és operat per un humà real, no per un robot. Els usuaris també poden enviar sol·licituds mitjançant un formulari en línia, amb respostes en un termini de tres a cinc dies laborables.

assistència al servei d’atenció al client de kraken

Guia de l’usuari de Kraken: Com configurar i utilitzar Kraken

1. Inscriviu-vos

registre-inici-compte-d'intercanvi-kraken

El registre s’inicia a la pàgina principal de Kraken. Introduïu la vostra adreça de correu electrònic, nom d’usuari i contrasenya.

join-kraken-exchange

S’enviarà un codi d’activació al vostre correu electrònic per verificar el vostre compte.

kraken-registre-correu electrònic

2. Verificació

Per utilitzar el vostre compte de Kraken per a qualsevol cosa, haureu de passar pel sistema de verificació per nivells.

La verificació de la vostra adreça electrònica us portarà al nivell 0, cosa que no us permetrà ingressar, retirar o canviar.

Feu clic a la pestanya Obtén la verificació per veure el vostre estat actual de nivell de 0 a 3.

tipus-comptes-intercanvi-kraken

Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina per veure els nivells de nivell, inclosa la informació necessària per completar cada nivell de verificació. Si voleu augmentar els límits de dipòsit, retirada o negociació, haureu d’enviar la documentació necessària.

3. Autenticació

Kraken no requereix autenticació de dos factors (2FA), però és molt recomanable. Activeu 2FA anant al menú de seguretat i després fent clic a Autenticació de dos factors al submenú.

kraken-exchange-security-2fa

A diferència d’altres intercanvis, podeu habilitar 2FA a Kraken per a accions específiques. Podeu rebre una alerta de 2FA cada cop que realitzeu una operació, per exemple, o cada vegada que inicieu la sessió. Feu clic al botó de configuració situat al costat de cada acció per a la qual vulgueu habilitar 2FA.

A la pàgina següent, seleccioneu el mètode de 2FA que vulgueu habilitar per a l’acció, inclosa l’entrada de contrasenya o Google Authenticator.

Segons el mètode escollit, haureu d’introduir opcions addicionals de 2FA.

Si utilitzeu Google Authenticator, haureu d’escanejar un codi QR per connectar el vostre compte de Kraken amb Google Authenticator.

4. Forma de pagament

Per ingressar fons a Kraken, aneu a la pàgina del vostre compte i, a continuació, feu clic a Dipòsit a Finançament. A la part esquerra es mostren les monedes disponibles que podeu dipositar. Trieu la moneda que vulgueu dipositar.

utilitzant -kraken-payment-funds

En funció de l’opció de dipòsit que trieu, haureu d’introduir informació específica vinculada a aquest mètode. També haureu d’introduir l’import que voleu ingressar (recordeu, és possible que estigueu limitat segons el vostre nivell).

5. Comprar criptomoneda

Per fer un nou comerç a Kraken, seleccioneu Comerç > Nova ordre per veure el menú de negociació senzill.

plataforma de negociació-intercanvi kraken

Escriviu la quantitat de criptomoneda que voleu comprar juntament amb el preu màxim per moneda que esteu disposat a gastar (per a comandes límit). O bé, seleccioneu una comanda de mercat per comprar criptocurrency a la millor tarifa disponible. Feu clic al botó verd “Compra” per completar l’operació.

Per veure les operacions anteriors, aneu a Compte > Operacions i comandes. Kraken mostra l’estat, el volum, la tarifa, el cost i altres dades de la comanda.

kraken-trade-history-order

6. Retirada

Podeu retirar moneda fiduciària o criptomoneda de Kraken. Per retirar-lo, aneu a Finançament i seleccioneu Retira de les subopcions.

com-retirar-cripto-de-kraken

A continuació, trieu la moneda digital o criptogràfica que vulgueu retirar mitjançant les opcions de la part esquerra de la pàgina.

Cada moneda fiduciària o criptomoneda té instruccions de retirada diferents. Les retirades de Fiat també només estan disponibles per als comptes que hagin completat la verificació de nivell 2, tot i que les retirades de criptografia estan disponibles per als clients de nivell 1.

Si retireu la moneda digital, haureu de fer clic a la moneda digital que vulgueu i, a continuació, feu clic al botó blau Afegeix adreça.

Introduïu l’adreça adequada per a la retirada de criptografia i, a continuació, escriviu una descripció de l’adreça. L’adreça es desarà al vostre compte per facilitar les futures retirades.

Un cop completat aquest pas, tornareu a la pàgina de retirada. Seleccioneu l’adreça de cartera que acabeu d’afegir i l’import que voleu retirar. També podeu consultar la tarifa necessària per completar la retirada.

Després de completar aquesta informació, rebreu un correu electrònic per confirmar la vostra sol·licitud de retirada. No cal que feu res amb aquest correu electrònic, tot i que si heu rebut el correu electrònic sense sol·licitar una retirada, pot significar que algú tingui accés al vostre compte (o algú intenti enganyar-vos perquè faci clic a un enllaç de pesca)..

Paraula final

Kraken es va fundar des de l’any 2011. L’intercanvi va passar dos anys en desenvolupament abans de llançar-se al públic el 2013. És evident que aquest temps de desenvolupament va valer la pena, ja que Kraken mai no ha patit cap bretxa de seguretat important.

Avui en dia, Kraken continua sent un dels intercanvis més coneguts i més segurs del món, que ofereix registres fàcils, una aplicació mòbil fantàstica i totes les funcions comercials que podríeu esperar d’un intercanvi de criptomonedes modern..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map