Intercanvi de derivats: Guia de revisió de l’usuari Master The Crypto 2020

Deribit

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Deribit Crypto Exchange

Deribit és una plataforma de negociació de criptografia holandesa que permet als usuaris de tot el món participar en el comerç de futurs i d’opcions. Coneix tot el que necessites saber sobre Deribit avui a la nostra revisió i guia de l’usuari.

Característiques

 • Comerç de futurs, opcions i swap perpetuos
 • Només els parells BTC i ETH disponibles
 • No reglamentat (no es requereix cap verificació KYC / AML per registrar-se)

Mètodes de dipòsit

 • Bitcoin

Pros

 • El procés de registre ràpid i senzill sense necessitat de verificació
 • Informació transparent sobre l’empresa, l’equip i la ubicació
 • Comissions de negociació barates

Contres

 • Només els parells BTC i ETH disponibles
 • Menys parells i menys volum que BitMEX

Introducció

Deribit és un intercanvi de criptomonedes amb seu a Holanda, més conegut pel seu mercat de negociació de futurs i el seu apalancament. Gràcies a Deribit, els usuaris de qualsevol part del món poden accedir a un apalancament de fins a 100 vegades mentre es negocien futurs de bitcoins.

Revisió de derivats

El nom de ‘Deribit’ prové d’un mashup de dues paraules: derivats i bitcoin.

Igual que BitMEX, Deribit tracta de derivats bitcoin. Això significa que no esteu manejant bitcoins “reals” amb cap de les operacions; en canvi, es tracta de productes basats en bitcoins, com ara contractes de futurs de bitcoins.

Deribit es va llançar el 2016 per l’actual CEO John Jansen i el director d’oficina Sebastian Smyczýnski. Abans de llançar Deribit, Jansen havia estat operador d’opcions a la Borsa d’Amsterdam des del 1999. El 2012, Jansen va saber parlar de bitcoin per primera vegada i va començar a cotitzar. Es va adonar que hi havia un mercat per al comerç d’opcions de bitcoins. A principis del 2014 va conèixer Sebastian. Els dos llançarien Deribit dos anys més tard per competir amb plataformes de negociació d’opcions de bitcoin existents com BitMEX.

L’empresa està registrada com a Deribit D.V. Deribit manté una adreça a Stationsstraat 2 B, 3851 NH, Ermelo, Països Baixos. Deribit és sorprenentment transparent sobre la informació i la ubicació del seu equip. Altres membres destacats de l’equip, inclosos l’OCM Marius Jansen i el desenvolupador principal Andrew Yanovsky, també apareixen a la pàgina de l’equip Deribit. És un nivell de transparència més gran que el que obtenim amb l’intercanvi de criptografia mitjà.

Guia d'intercanvi de derivats

La popularitat de Deribit va augmentar el 2018 després que els usuaris de BitMEX van començar a queixar-se de la presumpta activitat de negociació d’informació privilegiada. Alguns creien que el comerç de BitMEX estava manipulat. Deribit va llançar el seu intercanvi de criptografia amb un alt apalancament en aquest moment com a alternativa. Avui, Deribit ha crescut fins a convertir-se en el competidor número u de BitMEX.

Una part del motiu de l’èxit de Deribit és l’intercanvi perpetu. BitMEX va introduir per primera vegada l’intercanvi perpetu, que és un contracte de futurs que no caduca mai. A partir del 2019, Deribit té el seu intercanvi perpetu. L’intercanvi perpetu, anomenat simplement “Perpetu” per Deribit, utilitza pagaments de finançament entre compradors i venedors de manera similar a un contracte de futurs. En un contracte de futurs tradicional, els pagaments de finançament es transfereixen cada vuit hores, cosa que provoca canvis en el preu del contracte al moment del pagament. Amb els contractes perpetus de Deribit, es fan petits pagaments cada microsegon. Això ajuda a evitar trastorns del preu, mantenint el preu molt proper al valor de mercat de Bitcoin.

Intercanvi de criptomonedes derivades

Deribit té una adreça registrada a Amsterdam, tot i que l’intercanvi no està regulat en cap jurisdicció en què opera. El derivat no compleix cap requisit normatiu estatal o nacional específic.

A causa de la manca de regulacions, Deribit no requereix que els usuaris completin la verificació KYC o AML abans de registrar-se. Podeu registrar el vostre compte amb una adreça de correu electrònic i després transferir bitcoins per començar a cotitzar immediatament. Si busqueu operacions anònimes sense límits, és possible que Deribit sigui l’elecció correcta.


La manca de regulació també permet a Deribit obrir les seves portes als usuaris de qualsevol part del món. Durant la major part de la seva història, Deribit va acceptar usuaris dels Estats Units. Tanmateix, a partir de gener de 2020, els usuaris amb seu als Estats Units tenen prohibit el registre.

Vegem més de prop les funcions clau de Deribit, inclòs el seu funcionament i les diferències entre Deribit i BitMEX..

Característiques clau

Avantatges de l'intercanvi de criptografia derivat

Les funcions clau de Deribit inclouen:

Comerç de futurs i opcions: Deribit és un intercanvi de derivats de bitcoins, el que significa que no cotitzeu bitcoins ‘reals’; canvieu productes basats en el preu del bitcoin, incloses opcions i futurs.

99% Emmagatzematge en fred: Deribit afirma mantenir més del 99% dels seus fons en dipòsit frigorífic. El Deribit mai no ha estat piratejat ni compromès de cap manera significativa.

Apalancament de fins a 100 vegades: El derivat admet palanquejament de fins a 100 vegades en futurs BTC, mentre que el palanquejament de fins a 10 vegades està disponible en el comerç d’opcions en directe.

Informació de l’empresa transparent: Amb els intercanvis no regulats, estem acostumats a que l’intercanvi reveli poca informació sobre si mateixa. El derivat, però, és sorprenentment transparent. Coneixem els noms dels principals membres de l’equip. Coneixem l’adreça registrada de Deribit. El derivat és sorprenentment transparent.

Infraestructura ràpida: La plataforma de Deribit ha guanyat elogis a tota la comunitat. És ràpid i sòlid. Deribit ha construït la seva infraestructura des de zero per garantir que pot gestionar un gran volum de sol·licituds amb una latència inferior a 1 ms.

Comissions de negociació barates: Les comissions de Deribit són molt similars a les comissions de BitMEX. Els fabricants reben una bonificació en futurs i contractes perpetus (un 0,025% de bonificació), mentre que els compradors paguen una taxa del 0,05% al ​​0,075%. No hi ha comissions de dipòsit ni de retirada a Deribit.

Només s’accepta Bitcoin: Igual que BitMEX, Deribit només accepta dipòsits en bitcoins.

Intercanvis perpetus: Deribit va introduir els seus permutes perpetus per competir amb BitMEX. Els permuts perpetus de Deribit funcionen de manera similar, amb micropagaments realitzats de manera incremental en lloc d’una vegada cada vuit hores al punt de liquidació.

Índex de derivats: El tipus de canvi del Deribit es calcula sobre la base dels preus mitjans de cinc grans intercanvis.

No cal verificació: Deribit no requereix que els usuaris completin cap tipus de verificació KYC o AML abans d’utilitzar la plataforma. Podeu inscriure-us només amb una adreça de correu electrònic. Mentre tingueu dipòsit de bitcoins, podeu començar a cotitzar a Deribit immediatament.

Disponible a tot el món: El derivat s’accepta a la majoria de països del món. Els únics països oficialment prohibits d’utilitzar Deribit són els Estats Units, Cuba, Iran, Sudan, Síria i Corea del Nord.

Fons d’assegurances: Deribit, com BitMEX, té un fons d’assegurances per cobrir comerços submarins. Totes les operacions estan garantides per un comprador i un venedor en qualsevol de les dues posicions, però si qualsevol de les parts no pot cobrir el cost de l’operació, la diferència es paga amb el fons d’assegurança Deribit. En lloc que els usuaris tinguin un “tall de cabell”, els usuaris paguen una petita quota en aquest fons d’assegurances en liquidació.

Sense dipòsit ni comissions de retirada: Deribit no cobra cap tipus de dipòsit ni comissions de retirada, tot i que haureu de pagar una comissió estàndard de la xarxa de bitcoins en retirar els vostres diners.

Suport a TradingView: Deribit té excel·lents eines de gràfics gràcies al seu ús de TradingView. Si us heu acostumat als gràfics i a l’anàlisi tècnica de TradingView en altres borses, aquí trobareu les mateixes eines.

Comerç de demostració: Deribit té un sistema de negociació de demostracions que us pot ajudar a entendre com funciona el comerç de Deribit.

No regulat: El derivat no està regulat, el que significa que no compleix les lleis o regulacions de cap jurisdicció del món. Des de gener de 2020, Deribit només ha prohibit els usuaris d’un grapat de països (inclosos els Estats Units).

Només operacions BTC: Tots els negocis de Deribit es denominen en bitcoins. Tècnicament només hi ha disponibles sis parells de negociació, inclosos tres parells de perpetus / futurs bitcoin i tres parells de perpetus / futurs Ethereum.

Es permeten inversors nord-americans: Un dels majors avantatges que Deribit tenia sobre competidors com BitMEX era que es permetia als inversors nord-americans negociar amb Deribit. Malauradament, a partir de gener de 2020, Deribit ha bloquejat les adreces IP dels EUA.

Monedes i parells derivats

Deribit només admet dues criptomonedes: BTC i ETH. Deribit té sis parells llistats a gener de 2020, inclosos:

 • Bitcoin (opcions, permutes perpetuals, futurs)
 • Ethereum (opcions, permutes perpetues, futurs)

Tot i que Deribit només té sis parells, l’intercanvi suposa uns 500 milions de dòlars de volum real al dia, segons un podcast recent amb el fundador i CEO de Deribit, John Jansen.

Mètodes de retirada i dipòsit admesos per derivats

Deribit només admet dipòsits i retirades de bitcoins. Els dipòsits i retirades de BTC són gratuïts.

Procés de registre i inici de sessió de derivats

Deribit té un fàcil procés de registre i inici de sessió. No cal que confirmeu la vostra identitat ni que completeu la verificació KYC per registrar-vos. Podeu registrar-vos des de qualsevol lloc del món amb només una adreça de correu electrònic.

Comerç de derivats

El comerç de Deribit és més complicat que un intercanvi bàsic de criptomonedes. Esteu tractant amb derivats, cosa que significa que no esteu negociant criptografia “real”. Si no coneixeu futurs, opcions i operacions de palanquejament, el Deribit pot ser complicat. Afortunadament, Deribit ofereix demostracions comercials per a principiants.

Els tipus de comanda disponibles a Deribit inclouen:

 • Mercat
 • Límit
 • Límit de parada
 • Stop Market

Podeu negociar en tres mercats: permutes, opcions i futurs.

Comissions de derivats

Deribit utilitza un model de tarifa de fabricant. En general, les taxes són molt similars a les tarifes de BitMEX, ja que els fabricants reben una bonificació i els compradors paguen una petita quota. Recordeu: els comerciants tracten amb derivats de bitcoins, motiu pel qual les comissions de negociació són més baixes a Deribit que a una borsa convencional.

Comissions de derivats

Dipòsits i retirades

 • Dipòsits: gratuït
 • Retirades: gratuïtes

Els ingressos i les retirades són gratuïtes, tot i que haureu de pagar una comissió de la xarxa bitcoin en totes les retirades.

Contractes perpetus de BTC

 • Tarifa del fabricant: -0,025%
 • Comissió de participació: 0,075%

Futurs de BTC

 • Tarifa del fabricant: -0,02%
 • Comissió de participació: 0,05%

ETH Perpetual & Futurs

 • Tarifa del fabricant: 0,00%
 • Comissió de participació: 0,05%

Opcions BTC i ETH

 • 0,04% del contracte subjacent o 0,0004 BTC / opció
 • 0,04% del contracte subjacent o 0,0004 ETH / opció

Les tarifes mai poden superar el 12,5% del preu de l’opció. Si una opció es negocia a 0,0001 BTC, per exemple, la quota del comprador serà de 0,0000125 BTC (en lloc de 0,0004 BTC), o del 12,5% de 0,0001 BTC.

Comissions de lliurament (Comissions de liquidació al venciment)

 • Futurs BTC i ETH: 0,025% per a futurs
 • Opcions BTC i ETH: 0,02% del subyacent (per a opcions, la comissió mai no pot superar el 12,5% del valor de l’opció)

Problemes de seguretat de derivats i temps d’inactivitat

Deribit es va fundar el 2016, cosa que el converteix en un intercanvi relativament jove. Al llarg dels anys, l’intercanvi no ha tingut cap incident de seguretat important ni temps d’aturada.

L’únic incident notable es va produir a l’octubre del 2019 quan Deribit va reemborsar als usuaris més de 1,3 milions de dòlars en pèrdues a causa d’un problema de càlcul erroni del tipus de canvi de bitcoins. Deribit va utilitzar els seus fons per cobrir aquestes pèrdues: no va utilitzar el fons d’assegurança Deribit. El problema estava relacionat amb un problema de Deribit. No estava relacionat amb cap hacker.

A part d’aquest problema menor, Deribit té un historial de seguretat net. Igual que BitMEX, Deribit mai no ha estat piratejat. Deribit afirma mantenir més del 99% del seu bitllet en magatzem frigorífic.

Facilitat d’ús del derivat

Com qualsevol intercanvi amb contractes d’opcions i futurs, Deribit no és l’intercanvi més adequat per a principiants. Heu de saber què feu quan comenceu a fer operacions amb derivats de criptografia. Tot i això, la interfície d’usuari de Deribit és molt fàcil d’utilitzar. És una plataforma ràpida i ben dissenyada que els comerciants de criptografia avançats i intermedis apreciaran.

Confiança i privadesa de Deribit

El derivat no està regulat, tot i que l’intercanvi és generalment fiable i transparent. Deribit ha revelat completament la informació del seu equip, l’adreça registrada a Amsterdam i altres dades de l’empresa. Igual que qualsevol intercanvi de criptografia no regulat, Deribit podria patir altres sancions en el futur o prohibir als usuaris de determinades jurisdiccions. Avui, però, l’intercanvi és fiable i està disponible a tot el món.

Confiança i privadesa de Deribit

Atenció al client derivat

Deribit té un sistema mitjà d’atenció al client. Els usuaris poden enviar una sol·licitud mitjançant un formulari de correu electrònic o mitjançant el xat en directe. També hi ha una secció de preguntes freqüents.

Guia de l’usuari de Deribit: Com configurar i utilitzar Deribit

Deribit permet que qualsevol persona del món s’inscrigui només amb una adreça de correu electrònic. A continuació s’explica com registrar-se i utilitzar Deribit per primera vegada:

1. Inscriviu-vos

Visiteu Deribit.com i feu clic a “Crea un compte”.

com utilitzar Deribit

Introduïu la vostra adreça electrònica, àlies o àlies, contrasenya i país de residència.

creeu un compte Deribit

Si sou una jurisdicció prohibida (com els Estats Units), veureu un missatge com aquest:

Seguretat de derivats

Igual que amb BitMEX, està infringint tècnicament les condicions del servei si utilitzeu un servidor intermediari per evitar aquesta restricció geogràfica. Tot i això, Deribit no sembla emprendre cap mesura contra els comerciants amb seu als Estats Units que facin servir proxies.

2. Verificació

Feu clic a l’enllaç que heu rebut a la safata d’entrada del correu electrònic per confirmar el vostre compte.

Verificació del compte de derivat

3. Autenticació de dos factors

Deribit admet l’autenticació de dos factors (2FA) mitjançant Google Authenticator.

Per configurar 2FA, aneu a la pàgina Compte – Seguretat. Les notificacions per correu electrònic estan habilitades de manera predeterminada (rebrà una notificació per correu electrònic per a cada inici de sessió), però podeu activar altres opcions de 2FA per obtenir més seguretat.

4. Forma de pagament

Deribit només accepta dipòsits en bitcoins. Aneu a El meu compte i, a continuació, ingressar per veure l’adreça de la vostra cartera de bitcoins. Envieu fons a aquesta adreça i s’afegiran al vostre compte Deribit.

Actualitzacions de derivats

5. Criptomoneda comercial

Negociació de criptomonedes derivades

Un cop hàgiu dipositat bitcoin a la vostra cartera Deribit, podeu canviar en un dels sis parells compatibles de Deribit. Feu clic a “Comerç” i trieu “Bitcoin” o “Ethereum” al menú superior. Podeu veure els mercats d’intercanvi perpetus al costat esquerre, juntament amb els mercats d’opcions amb diverses dates de caducitat.

mitjançant l’intercanvi de derivats

Quan estigueu a punt per fer una operació, aneu a la finestra de negociació, que és similar a la finestra de negociació de qualsevol intercanvi criptogràfic, però amb opcions de personalització afegides:

Guia de la plataforma de negociació de derivats

6. Retirada

Podeu retirar els vostres diners de Deribit en qualsevol moment sense cap càrrec.

Pagaments de derivats

Pagareu una tarifa de xarxa de bitcoins que va des de la mitjana fins a la bogeria segons la quantitat que vulgueu gastar.

Paraula final

Deribit és un nom transparent i refrescant de confiança en el món ombrívol dels intercanvis de criptografia no regulats. Igual que altres borses no regulades, hi ha la possibilitat que el Deribit es pugui tancar a qualsevol país en qualsevol moment. Tot i això, agraïm el fet que Deribit sigui transparent sobre la informació del seu equip, empresa i ubicació.

En general, Deribit ofereix un comerç de derivats de criptografia anònim, lliure de verificació, en un entorn suau i ràpid. Només hi ha un nombre reduït de parells disponibles amb BTC i ETH, però Deribit continua sent un dels mercats de derivats de criptografia més grans i populars del món actualment.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map