Guia de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes

Aquesta guia fa un cop d’ull a les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes, centrant-se específicament en els intercanvis de criptomonedes que accepten fiat.

millor intercanvi de criptomonedes, intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi, Guia de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes

Per començar a invertir en criptomonedes i fitxes, primer heu d’obrir un compte en un intercanvi de criptomonedes. A intercanvi de criptomonedes és simplement una plataforma que facilita el comerç de criptomonedes entre nombrosos compradors i venedors. Reconeixem que pot ser intimidant avaluar quin intercanvi és bo o quin no, i aquest article us guiarà sobre les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes que accepten fiat actualment al mercat..

(Llegiu-ne més: Guia per a principiants en criptografia: 5 coses que els principiants cripto haurien de saber)

Procés pas a pas de negociació de criptomonedes

Si sou nou al mercat de criptomonedes, el vostre primer pas seria trobar un intercanvi de criptomonedes basat en fiat que us permeti dipositar els vostres diners locals. A causa d’una normativa estricta, tots els intercanvis que acceptin fiat requereixen que verifiqueu el vostre compte abans de dipositar els vostres fons. Heu de completar el procés “Know-Your-Customer” (KYC) enviant la vostra prova d’identitat i qualsevol altra informació personal.

Primer hauríeu de trobar un canvi al vostre país nacional per convertir diners del vostre compte bancari a Bitcoin, la moneda base.

És important tenir en compte que no tots els intercanvis criptogràfics accepten diners fiduciaris; alguns canvis només us permeten dipositar monedes (normalment Bitcoin) per comprar altres monedes alternatives. Bitcoin és la criptografia més popular que s’ofereix en gairebé tots els intercanvis de criptomonedes i representa la porta d’entrada a la compra d’altres monedes. Els intercanvis que accepten Fiat solen oferir un nombre reduït de monedes i tenen una liquiditat de mercat menor que els intercanvis només de criptomoneda.

Si esteu interessats en comprar altres monedes i tokens, heu de fer el següent:

Pas 1: Obriu una borsa de criptomonedes nacional al vostre país i verifiqueu el vostre compte (envieu una prova d’identitat)

Pas 2: Dipositeu fons del vostre compte bancari al vostre compte d’intercanvi criptogràfic i comenceu a comprar Bitcoin

Pas 3: Obriu un compte d’intercanvi criptogràfic que ofereix diverses altres monedes. Normalment, aquests intercanvis no accepten dipòsits fiduciaris i només permeten dipòsits de moneda

Pas 4: Després de verificar el vostre compte, transfereu el Bitcoin que heu comprat del vostre intercanvi local al vostre nou intercanvi criptogràfic i podreu començar a comprar altres monedes amb el vostre Bitcoin

(Vegeu també: Guia bàsica sobre el comerç de criptomonedes: Introducció a l’anàlisi tècnica de criptografia)

Millors intercanvis de criptomonedes que accepten Fiat


Vegem alguns dels intercanvis de criptomonedes que accepten fiat que hem classificat segons la seguretat, la regulació, les comissions, els pagaments i el nivell de confiança.

Coinbase

millor intercanvi de criptomonedes, intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi, Guia de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes

Molts inversors de confiança donen suport a Coinbase i, per això, l’utilitzen milions de persones a tot el món. El motiu pel qual Coinbase és a la part superior de la llista és que és la plataforma de negociació més fiable i coneguda del món.

Coinbase està actualment disponible per a usuaris de més de 30 països, a més és el corredor de bitcoins més gran. Els clients tenen diversos mètodes de pagament per comprar criptomonedes, mitjançant un compte bancari, transferències SEPA i altres formes de pagament.

PROS

 • Una forma còmoda per a la compra de nous usuaris
 • Major liquiditat i límits de compra
 • La moneda emmagatzemada aquí està avalada per l’assegurança Coinbase
 • Una quantitat considerable de reputació i seguretat

CONTRES

 • Servei d’atenció al client mitjà
 • Les formes de pagament són limitades
 • S’admeten països limitats

(Llegiu també: Guia per valorar la criptomoneda: com valorar una criptomoneda)

Cex.io

millor intercanvi de criptomonedes, intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi, Guia de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes

El segon de la llista és Cex.io, que proporciona una àmplia gamma de serveis quan s’utilitzen bitcoins i altres criptomonedes. La plataforma d’intercanvi permet als usuaris canviar moneda fiduciària amb criptomonedes i viceversa còmodament. CEX ofereix la compra de bitcoins per una petita tarifa mitjançant targetes de crèdit. Els clients també poden fer compres de franc amb transferències bancàries.

Per als usuaris que vulguin negociar professionalment, la plataforma d’intercanvi ofereix taulers de negociació i comerç de marges personalitzats i fàcils d’utilitzar.

Per als principiants, CEX ofereix un servei d’intermediació que els ajudarà de manera més directa a comprar bitcoins i altres criptomonedes més o menys en comparació amb la taxa de mercat. El lloc web de Cex.io és segur i intuïtiu perquè les criptomonedes es puguin emmagatzemar a l’emmagatzematge frigorífic segur.

PROS

 • Compra de bitcoins amb targeta de crèdit per taxes baixes
 • Tipus de canvi decent
 • Gran suport a tot el món
 • Plataforma d’intercanvi de gran reputació

CONTRES

 • Procés de verificació integral per augmentar els límits de compra
 • L’atenció al client és mitjana
 • Dipositar criptomonedes a la plataforma és car

(Veure més: Categoria del mercat de criptomonedes: monedes d’intercanvi de criptomonedes)

LocalBitcoins

millor intercanvi de criptomonedes, intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi, Guia de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes

LocalBitcoins és una plataforma d’intercanvi peer to peer (P2P) amb compradors i venedors ubicats a més de milers de ciutats de tot el món. LocalBitcoins s’utilitza com a compte de garantia, on compradors i venedors acorden les mateixes condicions comercials.

Amb LocalBitcoins, podeu conèixer comerciants que comprin o vendran bitcoins en efectiu, enviaran diners a través de PayPal o fins i tot dipositaran diners a la sucursal bancària. Als venedors se’ls cobra una comissió de l’1% que estableix els seus propis tipus de canvi.

LocalBitcoins té un sistema de classificació que valora tots els comerciants amb un rang de reputació i mostra obertament la seva activitat passada.

PROS

 • Una de les maneres més privades i segures de comprar criptomonedes
 • Transferències instantànies
 • Fàcil d’utilitzar i senzill d’utilitzar per a principiants
 • Diversos mètodes de pagament per comprar criptomonedes
 • No cal identificació

CONTRES

 • Hi ha hagut casos d’estafes; cal fer precaució
 • En comprar amb efectiu, les comissions són generalment més altes
 • La quantitat restringida de compra
 • Els tipus de canvi són elevats

(Llegiu-ne més: Guia d’intercanvis descentralitzats: comparació de DEX populars)

CONCLUSIÓ

Aquesta guia se centra en els millors intercanvis de criptomonedes que accepten fiat i, tot i que reconeixem que hi ha centenars d’altres intercanvis, els que hem escollit van funcionar bé en diversos factors, com ara seguretat, tarifes i nivell de confiança pública. Es recomana als usuaris que tinguin coneixement rellevant en criptomonedes i en operacions comercials, atesa la gran quantitat d’estafes i esquemes fraudulents que existeixen actualment al mercat de criptomonedes no regulat..

(També us pot interessar un error en el preu de Bitcoin conduirà a la seva desaparició?)

Recursos beneficiosos per començar

Si comenceu el vostre viatge cap al complex món de les criptomonedes, aquí teniu una llista de recursos i guies útils que us guiaran:

millor intercanvi de criptomonedes, intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi de criptomonedes, plataformes d’intercanvi, Guia de les millors plataformes d’intercanvi de criptomonedes

Negociació & Intercanvi

 • Guia criptogràfica 101: triar el millor intercanvi de criptomonedes
 • Guia d’intercanvi de Bittrex: Com operar a Bittrex
 • Guia per a Binance Exchange: com obrir el compte de Binance i què heu de saber
 • Guia d’Etherdelta Exchange: Com operar amb Etherdelta
 • Guia bàsica sobre el comerç de criptomonedes: introducció a l’anàlisi tècnica de criptografia
 • Comerç de criptomonedes: entendre els parells de negociació de criptomonedes & Com funciona
 • Guia de comerç criptogràfic: 4 trampes habituals que experimentaran tots els comerciants de criptografia
 • Guia de liquiditat de criptomonedes: com mesurar la liquiditat & Comerç bé

Carteres

 • Guia de carteres de criptomonedes: per què necessiteu carteres??
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’una cartera de Bitcoin
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’un MyEtherWallet (MEW)

Llegiu també: Guia de comerç criptogràfic: 4 trampes habituals que experimentarà cada comerciant de criptografia i guia bàsica sobre el comerç de criptomonedes: introducció a l’anàlisi tècnica de criptografia.

Inscriviu-vos ara al nostre seminari web gratuït sobre criptomonedes per aprendre tot el que heu de saber sobre la inversió en criptografia.

Aconsegueix el nostre llibre electrònic exclusiu que us guiarà en el procés pas a pas per començar a guanyar diners mitjançant inversions en criptomonedes!

També podeu unir-vos al nostre grup de Facebook a Domina el cripto: coneixement avançat de la criptomoneda per fer qualsevol pregunta sobre cryptos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map