Gemini Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

revisió-intercanvi de bessons

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Gemini Exchange

Gemini és un dels intercanvis de criptomonedes millor regulats i més fiables del món. Descobriu tot el que necessiteu saber sobre Bessons a la nostra revisió i guia de l’usuari.

Característiques

 • Aplicació mòbil per a iOS i Android
 • Emmagatzematge criptogràfic de grau institucional
 • Comerç avançat a l’entorn més regulat i de confiança de Crypto

Mètodes de dipòsit

 • Targetes de crèdit o dèbit Visa, MasterCard i American Express
 • Transferències bancàries locals de bancs nord-americans

Pros

 • Àmpliament regulat a l’estat de Nova York
 • Fàcil d’utilitzar tant en dispositius mòbils com d’escriptori
 • Solucions de custòdia segures i de nivell institucional
 • Excel·lent servei al client

Contres

 • Comissions més altes que els intercanvis menys fiables
 • Es requereix un KYC ampli i un procés de verificació
 • Un nombre reduït de monedes i països acceptats

Introducció

Gemini Trust Company, LLC, coneguda simplement com Gemini, és un dels intercanvis de criptomonedes millor regulats del món. La companyia va ser fundada el 2014 per Cameron i Tyler Winklevoss, els mateixos bessons Winklevoss que van tenir un paper als primers dies de Facebook.

Gemini és una empresa fiduciària de Nova York regulada pel Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York (NYDFS). El juny del 2016, la borsa es va convertir en la primera borsa ETH amb llicència del món. Al maig del 2018, Bessons es va convertir en el primer intercanvi Zcash amb llicència del món.

Tot i que altres intercanvis ofereixen un nombre aclaparador de monedes i opcions, Bessons se centra a fer bé algunes coses importants. El canvi només accepta usuaris dels Estats Units, Canadà, Regne Unit, Corea del Sud, Hong Kong i Singapur, per exemple. Bessons també només actua en un grapat de mercats, oferint parells amb alguna combinació de BTC, USD, ETH, LTC, BCH i ZEC.

Una altra cosa interessant de Bessons és que és ideal tant per a comerciants principiants com per a comerciants avançats. La plataforma té prou eines i opcions d’interfície per a principiants per satisfer algú que compra el seu primer bitcoin. També disposa d’extenses eines comercials avançades per calmar els comerciants amb més experiència. Per descomptat, Gemini també té una solució completa de custòdia criptogràfica de nivell institucional que facilita que mai les principals institucions d’inversió saltar al cripto.

Per afegir-se a la llista de motius per confiar en Gemini, l’intercanvi és un dels pocs de l’espai criptogràfic que ha estat auditat per una de les quatre grans empreses comptables: Gemelo ha estat auditat per Deloitte. Amb una supervisió i confiança reguladores extenses, és fàcil veure per què Gemini proclama haver “establert l’estàndard de la ciberseguretat criptogràfica”.

En última instància, Gemini competeix amb alguns dels principals actors de la indústria, inclosos Kraken, Bitstamp, Binance, Bittrex i Coinbase, mentre opera un intercanvi de criptomonedes altament regulat. Seguiu llegint per descobrir els avantatges de Bessons, inclòs el funcionament de l’intercanvi.

Característiques clau

Les funcions clau de Bessons inclouen:

Gemini USD (GUSD) Stablecoin: Després que va sorgir la controvèrsia sobre la stablecoin de Tether, l’USDT, Gemini va decidir llançar la seva pròpia stablecoin. Gemini USD, o GUSD, és una stablecoin totalment garantida que s’utilitza en molts negocis de la plataforma Gemini (i altres borses). Cada GUSD en circulació està recolzat per 1 USD en les reserves de Gemini i aquestes reserves s’auditen mensualment, amb els resultats publicats en línia perquè tothom els vegi..

Petit nombre de criptomonedes d’alta qualitat: En lloc d’afegir centenars de criptomonedes de baixa qualitat a la seva plataforma, Gemini ha afegit un petit nombre de criptomonedes descentralitzades i de gran confiança. Avui, Gemini només enumera sis monedes criptogràfiques i fiduciàries diferents, incloses BTC, USD, ETH, LTC, BCH i ZEC.

Molt regulat: Nova York va ser un dels primers estats a crear un organisme regulador per supervisar els intercanvis de criptomonedes que operen a l’interior de l’estat. Gemini va ser el primer intercanvi d’actius digitals amb llicència que va complir els requisits d’aquest organisme. Avui, Gemini continua estant regulada pel Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York, cosa que el converteix en un dels intercanvis de criptografia amb més confiança que podeu trobar avui en dia..

Aplicació mòbil: Gemini ha llançat recentment una aplicació mòbil per a Android i iOS. L’aplicació permet comprar bitcoins a l’instant mitjançant el telèfon intel·ligent o la tauleta. Creeu un compte i, a continuació, cripteu-vos a l’instant mitjançant una targeta de dèbit o crèdit sense deixar mai el vostre telèfon. És una de les maneres més ràpides, senzilles i segures de comprar criptografia des d’un dispositiu mòbil.

Compres recurrents: Gemini admet les compres recurrents, cosa que us permet programar una compra recurrent a qualsevol recurs que aparegui a la llista de Gemini. Si voleu comprar 0,5 BTC cada mes durant els propers 18 mesos, per exemple, podeu fer-ho amb Gemini.

Ciberseguretat avançada: Gemini afirma haver establert l’estàndard de la ciberseguretat criptogràfica, i no s’executen. El servei de custòdia de nivell institucional de Gemini manté els actius dels clients segurs. Gemini també ha desenvolupat el seu propi sistema d’emmagatzematge en fred desconnectat. Per tots aquests motius, Gemini és un dels noms més fiables del joc.

Totalment assegurat: A l’octubre de 2018, Gemini va anunciar que havia obtingut una assegurança d’actius digitals que cobreixin les fitxes i les monedes de la borsa. Aquesta assegurança està intermediada per Aon, una empresa de consultoria de risc amb seu a Londres, i subscrita per un consorci de subscriptors mundials. És evident que aquest grup d’assegurances va quedar prou impressionat per la seguretat dels actius digitals de Gemini com per sentir-se còmode assegurant els actius.

Operacions bàsiques i avançades: Gemini ofereix una àmplia gamma d’opcions comercials, com ara límit de compra / venda, parada de compra / venda, OCO, good till day (GTD) i operacions de compra / venda de mercats. Tant si voleu comprar monedes al ritme actual del mercat com si esteu creant tipus de comandes més complexes, Gemini té opcions de negociació per satisfer les vostres necessitats.

Dipòsit mitjançant targetes bancàries: Molts intercanvis de criptomonedes de menor qualitat no accepten targetes de crèdit ni de dèbit per motius de frau. Gemini, però, accepta targetes de crèdit i dèbit de Visa, MasterCard i American Express. També podeu transferir diners a la borsa des de bancs nord-americans.

Compra The Cryptoverse: Voleu obtenir una participació en tota la indústria criptogràfica amb una sola compra? Voleu comprar diverses criptomonedes sense comprar-les individualment? Gemini té una opció anomenada Buy The Cryptoverse (un terme que la companyia ha realment registrat) que permet comprar instantàniament un grapat de monedes importants..

Monedes i parells de Bessons

Gemini ofereix totes les monedes criptogràfiques i fiat següents amb diverses opcions d’aparellament:

 • BTC
 • USD
 • ETH
 • LTC
 • BCH
 • ZEC

Mètodes de dipòsit i retirada admesos per Bessons

Gemini accepta dipòsits mitjançant transferències bancàries nord-americanes o mitjançant targetes de crèdit i dèbit (Visa, MasterCard o American Express).

Podeu retirar diners de Bessons a una cartera BTC o ETH. O bé, podeu retirar-vos a un compte en USD mitjançant una transferència bancària.

Procés de registre i inici de sessió de Bessons

Gemini és un intercanvi altament regulat, de manera que té sentit que els usuaris de Gemini hagin de saltar per més cercles. Tot i això, el procés de registre i verificació de Bessons encara és molt senzill.

Visiteu Gemini.com o descarregueu l’aplicació Gemini per començar. Podeu optar per configurar un compte personal normal. O bé, podeu configurar un compte institucional. Verifiqueu el correu electrònic, configureu l’autenticació de dos factors (2FA), pengeu una foto del document d’identitat amb foto emès pel govern i, a continuació, afegiu un compte bancari. Un cop hàgiu passat aquests passos i Gemini hagi confirmat la vostra informació, ja podreu començar a negociar.

Comerç de Bessons

El procés de negociació de Bessons és senzill. Les opcions de negociació disponibles inclouen:

Comandes de mercat: Compreu o veneu al millor preu actual del mercat.

Ordre límit: Compreu o veneu a un preu específic (introduïu el preu o el límit al qual voleu comprar o vendre).

Limita FOK (omplir o matar): Les comandes FOK es cancel·len completament tret que es puguin omplir immediatament o a un preu millor que l’especificat. Normalment, s’utilitza per a comandes més grans.

Limita les comandes del COI (Immediat o Cancel·la): Una comanda IOC es processa immediatament a un preu específic o millor o bé es cancel·la.

Limita les comandes MOC (fer o cancel·lar): Una comanda de MOC roman a la llibreta de comandes a un preu específic. Si cap porció de la comanda no es pot omplir immediatament, es cancel·la tota la comanda.

Limiteu les comandes d’AO (només en subhasta): Una comanda AO Limit es troba al llibre de comandes de subhasta i s’omple a un preu especificat o millor al finalitzar una subhasta. Qualsevol quantitat que no s’ompli es cancel·la.

Límit IOI (indicació d’interès): Una ordre IOI Limit inicia el flux de treball de negociació de blocs de Gemini per obtenir liquiditat per a grans quantitats de blocs.

Els dos darrers comerços es destinen principalment a inversors institucionals i és poc probable que siguin utilitzats per inversors minoristes. Tot i això, hi ha disponibles tipus de comerç més avançats per a aquells que ho necessitin.

tipus-d’intercanvi-de-bessons

Tarifes de Bessons

Gemini té tarifes competitives similars a les que veiem en altres borses altament regulades. No pagueu les comissions comercials econòmiques (0,05%) que veieu en borses més ombrejades, però tampoc no pagueu les comissions elevades que veieu en altres borses (0,5%). En canvi, Bessons es troba en algun lloc del mig.

 • Comissió de Taker: 0,35%
 • Tarifa del fabricant: 0,10%
 • Tarifa de subhasta: 0,20%
 • Comissió de dipòsit: gratuïta
 • Comissió de retirada: gratuïta

Els preus baixen significativament amb el volum de negociació. Si intercanvieu més d’un milió de dòlars en un període de 30 dies, per exemple, la vostra comissió d’adquisició baixa al 0,25% i la comissió de subhasta al 0,15% (la comissió del fabricant continua sent la mateixa). Quan cotitzeu més de 10 milions de dòlars per 30 dies, no pagueu cap tipus de comissió per al fabricant i comissions de comprador de només el 0,10%.

comissions de negociació-intercanvi de bessons

Podeu consultar les tarifes actuals en qualsevol moment des de la pantalla del compte. Bessons indica clarament l’import que heu negociat durant els darrers 30 dies i les comissions que podeu pagar.

Gemini-fee-discount-examples

Els ingressos i les retirades són gratuïtes a Gemini, tot i que només obteniu 10 retirades gratuïtes al mes amb determinats mètodes de retirada (incloses les retirades de BTC, ETH, LTC, BCH i ZEC). Més enllà d’aquest import, pagareu una petita tarifa (0,001 BTC per retir). Les retirades de transferències bancàries, les retirades d’ACH i les retirades de GUSD sempre són gratuïtes independentment del nombre de retirades que feu al mes.

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Gemini

Tot i ser un dels intercanvis més grans i objectius de la indústria criptogràfica, Gemini no ha tingut problemes de seguretat importants, problemes de temps d’inactivitat ni bretxes de seguretat importants. Hi ha una raó per la qual es confia en Gemini que manté milions de dòlars en fons institucionals: tenen un historial de seguretat gairebé impecable.

gemini-custody-crypto-storage

Bessons d’ús

Gemini ha invertit significativament a fer que la seva plataforma sigui el més fàcil d’utilitzar possible. Els usuaris d’escriptori i mòbils gaudeixen d’una experiència comercial sorprenentment senzilla a cada pas de l’operació. La nova aplicació mòbil Gemini és, sens dubte, la forma més senzilla per a un usuari d’Android o iPhone de comprar criptografia amb el seu dispositiu mòbil.

Confiança i privadesa

Els bessons són extremadament transparents i de confiança. Gemini s’estableix com una empresa fiduciària de Nova York sota la jurisdicció del Departament de Serveis Financers de Nova York. Bessons és transparent en totes les etapes del seu funcionament. Els seus dipòsits de Gemini USD (GUSD) s’auditen mensualment, amb els resultats publicats en línia. Gemini també ha estat auditada per la firma comptable Big Four, Deloitte. En general, Gemini és merescudament un dels noms més fiables de la indústria criptogràfica.

Servei d’atenció al client

Gemini ofereix un sistema d’enviament de bitllets amb tecnologia Zendesk. Podeu triar entre diferents temes d’assistència, com ara “El meu compte” o “Seguretat”, i després explicar la vostra sol·licitud. El servei està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i Gemini sol respondre als bitllets en un termini d’1 a 2 dies laborals. No obstant això, és possible que alguns usuaris estiguin molestats perquè Gemini no tingui una línia de xat en directe ni un número de telèfon gratuït.

Guia de l’usuari de Gemini: com configurar i utilitzar Bybit

1. Inscriviu-vos

Gemini accepta usuaris de Canadà, Singapur, el Regne Unit, Corea del Sud, Singapur i Hong Kong. Visiteu Gemini.com per començar el procés de registre.

guia-d'usuari de bessons

Feu clic a Comença per registrar-vos en línia mitjançant el navegador de l’escriptori.

També podeu descarregar l’aplicació Gemini de Google Play Store o iOS App Store.

Un cop feu clic a Comença, s’obrirà una finestra que us demanarà quin tipus de compte voleu obrir.

Trieu Obre un compte personal i introduïu el vostre nom, adreça de correu electrònic i contrasenya. Si la vostra contrasenya és massa feble, és possible que Gemini la rebutgi.

Un cop hàgiu completat el procés de registre, Gemini us enviarà un correu electrònic a la safata d’entrada.

2. Verificació

Feu clic a l’enllaç de la safata d’entrada del correu electrònic. A continuació, Gemini us demanarà un número de telèfon per configurar l’autenticació de dos factors (2FA). Us recomanem que configureu 2FA per protegir el vostre compte al màxim.

Tot i això, també és important tenir en compte que 2FA no és a prova de bales: hi ha hagut nombroses històries d’usuaris de criptografia que van perdre fons amb 2FA basat en SMS perquè els pirates informàtics van poder controlar el seu número de telèfon. En canvi, un nombre creixent d’usuaris han canviat a Google Authenticator, que és una aplicació mòbil instal·lada al vostre telèfon. Mentre tingueu el telèfon, podreu completar la verificació 2FA.

3. Pengeu documentació

Bessons us demanarà que proveu la vostra identitat. Per fer-ho, haureu de completar el procés de verificació de KYC carregant un document d’identitat amb foto emès pel govern.

Aquesta identificació pot ser un passaport, un permís de conduir o una targeta de registre nacional.

Normalment, el procés KYC es completa en poques hores. En alguns casos, com en moments de còpies de seguretat intensives, poden trigar uns quants dies a completar-se.

4. Mètode de dipòsit

Per començar a operar, haureu de dipositar diners a Gemini. La majoria de la gent ingressa diners a Gemini mitjançant transferència bancària des d’un banc nord-americà. Tot i això, també podeu transferir diners mitjançant una targeta de dèbit o crèdit de Visa, MasterCard o American Express.

Un cop s’hagi completat la verificació de KYC i de compte bancari, podeu transferir diners al vostre compte Gemini i començar a negociar criptomonedes.

5. Criptomoneda comercial

Gemini facilita el comerç de criptomonedes a la seva plataforma. Com s’ha esmentat anteriorment, hi ha set tipus de comandes diferents disponibles, incloses les comandes estàndard de mercat i límit i els tipus de comandes més avançats.

trading-on-gemini-crypto-exchange

6. Retirada

Gemini us permet retirar els vostres diners de la plataforma en qualsevol moment de forma gratuïta. Podeu retirar fàcilment els vostres fons en USD al vostre compte bancari nord-americà. O bé, podeu retirar el vostre bitcoin, ETH i altres criptomonedes a la vostra adreça criptogràfica.

Tingueu en compte que només obtingueu 10 retirades de criptografia gratuïtes al mes (obteniu retirades il·limitades de transferència bancària al mes). Després d’això, pagareu una petita quota.

Paraula final

Sens dubte, Bessons és el nom més fiable i regulat de l’espai criptogràfic. El gegant criptogràfic amb seu a Nova York ha obert el camí en termes d’estàndards regulatoris. Avui en dia són un nom fiable i transparent, ideal per als comerciants de criptografia que busquen un entorn regulat on operar.

Hi ha alguns desavantatges de Bessons. El registre només està obert a usuaris de sis regions (Estats Units, Canadà, Regne Unit, Corea del Sud, Singapur i Hong Kong. També només hi ha cinc criptomonedes disponibles per al comerç (BTC, ETH, BCH, LTC i ZEC).

Tanmateix, si aquests inconvenients menors no us molesten, llavors trobareu que Gemini ofereix algunes de les operacions de criptografia més segures disponibles avui en dia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner