Coinsquare Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

coinquare-exchange-review

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Coinsquare Crypto Exchange

Coinsquare és l’intercanvi de criptomonedes més popular al Canadà. Avui, la borsa moderna ofereix una interfície d’usuari fàcil d’utilitzar, una plataforma de negociació propietària, operacions de negociació CAD / BTC i altres funcions útils..

Característiques

 • Canvieu fàcilment dòlars canadencs per BTC i altres criptomonedes
 • QuickTrade per a la compra instantània de criptografia
 • Riquesa de Coinsquare per a inversors institucionals / amb un valor net elevat

Mètodes de dipòsit

 • Interac E-Transfer
 • Flexepin
 • Transferència bancària
 • Criptomonedes

Pros

 • Còmode servei de comerç criptogràfic per a comerciants de criptografia principiants i avançats
 • Disseny fàcil d’utilitzar
 • Bon servei per a comerciants principiants, avançats, institucionals i amb un valor net elevat

Contres

 • Hi ha un nombre limitat de criptomonedes disponibles (deu en total)
 • Tarifes elevades
 • Les aplicacions mòbils necessiten feina

Introducció

Coinsquare és l’intercanvi de criptomonedes líder al Canadà. Quan Coinsquare es va llançar, el seu principal competidor era el seu homòleg canadenc, QuadrigaCX. El 2018, per descomptat, el fundador de QuadrigaCX va morir i es va emportar les claus privades de les carteres fredes de Quadriga. QuadrigaCX ha tancat des d’aleshores, deixant Coinsquare com l’intercanvi de criptomonedes més important del Canadà.

coinsquare-crypto-exchange

Avui, l’intercanvi amb seu a Toronto ofereix fàcilment el comerç criptogràfic des d’una interfície ben dissenyada. Si trobeu que altres intercanvis de criptografia són confusos o pesats en informació, llavors la interfície d’usuari senzilla i minimalista de Coinsquare pot ser l’elecció més adequada per a vosaltres..

La funció QuickTrade de Coinsquare és particularment útil per als comerciants principiants. En lloc de navegar per una interfície gràfica i triar diferents tipus de comandes, podeu introduir l’import desitjat i comprar-lo. Això és. Pagueu una prima lleugera per fer una operació mitjançant QuickTrade (0,2% de comissió de compra per a operacions que impliquin BTC o 0,4% per a operacions sense BTC). Tot i això, és una manera fàcil per a qualsevol persona de comprar criptografia per primera vegada.

Una altra cosa única de Coinsquare és que l’empresa ha construït la seva plataforma pròpia amb tecnologia pròpia. Us sorprendria de quants altres intercanvis criptogràfics només fa que Whitelabel sigui una plataforma d’intercanvi de tercers. Per això, tants altres intercanvis semblen idèntics. Coinsquare afirma que la seva solució 100% propietària ha estat provada per la tensió i la prova DDoS. A més, el sistema està habilitat per a SSL i 2FA i Coinsquare té una política d’emmagatzematge en fred del 95% en tota la moneda digital.

Coinsquare també té una reclamació única que no poden fer molts altres intercanvis: des que es va fundar el 2014, la companyia mai no ha perdut cap moneda.

En general, Coinsquare és el millor intercanvi de criptografia amb seu al Canadà disponible avui en dia. Fa uns anys, els canadencs només podien comprar bitcoins realment a través de QuadrigaCX o Coinsquare. Avui, els principals intercanvis amb seu als Estats Units com Coinbase han obert les seves portes als canadencs. Tot i això, Coinsquare continua tenint alguns avantatges, inclosos el parell CAD / BTC i l’ús de les transferències electròniques Interac per a clients bancaris canadencs..

Característiques clau

Les funcions clau de Coinsquare inclouen:

Facilitat d’ús: Coinsquare és un dels intercanvis més fàcils d’utilitzar disponibles avui en dia. La companyia ha facilitat la compra de criptografia de manera ridícul, ja sigui per primera vegada o ho heu fet centenars de vegades. L’opció QuickTrade cobra comissions més altes (del 0,2% al 0,4%), però us permet comprar monedes a l’instant, barrejar la vostra cartera i participar en altres operacions..

Deu criptomonedes: A l’octubre de 2019, Coinsquare us permet canviar deu criptomonedes principals, incloses BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, DOGE, DASH, LTC, XLM i XRP. La major part de la liquiditat es concentra en parells BTC i ETH.

Comerç amb dòlars canadencs: Coinsquare és un dels pocs intercanvis on podeu comprar i vendre criptomonedes per dòlars canadencs (CAD). A l’octubre de 2019, aproximadament el 75% de la negociació de la borsa es troba en el parell BTC / CAD.

95% emmagatzematge en fred: Coinsquare té una política d’emmagatzematge en fred del 95% en totes les monedes digitals. Hem vist que algunes borses anuncien les polítiques d’emmagatzematge en fred del 98% o del 99%, tot i que moltes borses no anuncien en absolut les seves polítiques d’emmagatzematge en fred..

SSL i 2FA: Coinsquare ofereix Secure Socket Layer (SSL) i autenticació de dos factors (2FA) per millorar la seguretat.

Plataforma 100% propietària: Molts altres sistemes de criptografia intercanvien marques blanques de proveïdors existents. Coinsquare, però, ha creat la seva plataforma des de zero. És una plataforma 100% propietària.

Tarifes raonables: Coinsquare solia tenir comissions molt més altes, però des de llavors la companyia ha reduït les seves comissions per ser més competitiva amb altres borses. Avui en dia, les operacions estàndard de Coinsquare inclouen una quota de fabricant del 0,1% i una comissió d’adquisició del 0,2%.

Mercats OTC: Coinsquare té un mercat OTC per a inversors que vulguin mantenir les seves operacions fora de la cartera de comandes de la borsa. Els mercats OTC són populars entre els inversors institucionals i les persones amb un valor net elevat que volen fer operacions més grans sense afectar el mercat.

Riquesa de Coinsquare: Coinsquare ha introduït un servei exclusiu anomenat Coinsquare Wealth. El servei és per a persones o institucions qualificades amb un mínim de 25.000 dòlars o més en moneda digital. Coinsquare us assignarà un director de comptes amb l’objectiu de fer créixer la vostra cartera de divises digitals.

Verificació KYC: Coinsquare és un intercanvi regulat i de bona reputació, de manera que tots els comerciants han de completar la verificació KYC abans de fer operacions amb l’aplicació..

Disponible en anglès o francès: Coinsquare està disponible en els dos idiomes oficials del Canadà: anglès i francès.

Mitjana d’aplicacions mòbils: Coinsquare ha llançat recentment aplicacions mòbils per a iOS i Android, però necessiten una mica de feina. Els usuaris es queixen de tenir una capacitat limitada per operar mitjançant l’aplicació, per exemple.

Monedes i parells de Coinsquare

Coinsquare accepta els dòlars canadencs (CAD) com la seva principal moneda fiduciària, tot i que també s’accepten dipòsits en dòlars americans. Podeu fer QuickTrades amb CAD a la majoria de criptomonedes importants. O bé, podeu comerciar amb parells populars com CAD / BTC. Hi ha deu criptomonedes disponibles en total, incloent bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Satoshi Vision (BSV), Dogecoin (DOGE), Dash (DASH), Ripple (XRP) , Ethereum Classic (ETC) i Stellar Lumens (XLM).

Mètodes de retirada i dipòsit admesos per Coinsquare

Coinsquare ofereix tres opcions de finançament diferents en dòlars canadencs, incloent Interac e-Transfer, Flexepin i transferència bancària. També ofereixen tres opcions de finançament per a dòlars nord-americans, inclosos Wealth Gold Wire, Wealth Platinum Wire i Wealth Diamond Wire (es requereix un dipòsit mínim de 25.000 $ per dòlars nord-americans). Les opcions de retirada inclouen dipòsits bancaris directes i transferències bancàries. També podeu dipositar qualsevol de les deu criptomonedes admeses al vostre compte de Coinsquare.

Procés de registre i inici de sessió de Coinsquare

Coinsquare té un procés senzill de registre i inici de sessió. Haureu de confirmar la vostra identitat quan realitzeu dipòsits en moneda fiduciària (per exemple, per a tots els dipòsits CAD, cal una prova d’adreça i una identificació amb foto emesa pel govern). 2FA està disponible després de configurar el vostre compte per garantir els inicis de sessió segurs. A la part inferior, explicarem detalladament el procés de registre i inici de sessió.

Comerç de Coinsquare

Coinsquare ofereix diverses opcions de negociació diferents. Els comerciants principiants apreciaran l’opció QuickTrade, que us permet comprar criptografia tan fàcilment com comprar alguna cosa a Amazon: només cal que introduïu l’import que voleu comprar i, a continuació, feu clic a Compra. Els inversors institucionals i d’alt valor net poden accedir a Coinsquare Wealth i al taulell de negociació OTC. Mentrestant, els comerciants habituals poden accedir a una interfície de negociació convencional amb Coinsquare.

Tarifes de Coinsquare

Les comissions comercials de Coinsquare són competitives, tot i que certes opcions de dipòsit i retirada són estranyament costoses.

 • Tarifa del fabricant: 0,1%
 • Comissió de Taker: 0,2%
 • Tarifa QuickTrade: 0,2% (en comprar o vendre BTC) o 0,4% (quan les dues monedes no són BTC)
 • Dipòsits de Flexepin: Tarifa del 3,5% (mínim de 20 $, màxim de 500 $)
 • Dipòsits de transferència electrònica Interac: Tarifa de l’1,5% (100 $ mínim, 10.000 $ màxim)
 • Dipòsits de transferència bancària: Comissió del 0,5% (10.000 $ mínim, sense màxim)
 • Retirada bancària directa: Tarifa del 2% (100 $ mínim, 10.000 $ màxim)
 • Retirada de transferència bancària: Tarifa del 2% (10.000 $ mínim, 100.000 $ màxim)
 • Retirada de filferro de riquesa: Tarifa de l’1% (10.000 $ mínim, 100.000 $ màxim)
 • Retirada ràpida de filferro: Tarifa del 2% (mínim de 50.000 dòlars, sense màxim)
 • Dipòsits de transferència bancària en USD: Comissió del 0,5% (mínim de 25.000 USD) al 0% (250.000 USD mínim)
 • Retirades de transferència bancària en USD: Tarifa de l’1% (transferència bancària normal) o tarifa del 2% (transferència bancària ràpida)

En general, les comissions de negociació de Coinsquare són molt competitives, però les opcions de dipòsit i retirada són costoses en comparació amb altres proveïdors. Per descomptat, sou lliure de transferir criptomoneda del vostre compte sense comissions (a part de la comissió per mineria), de manera que és una opció per a aquells que no vulguin pagar comissions de l’1% només per retirar els seus diners..

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Coinsquare

Coinsquare afirma amb orgull que mai no ha perdut cap moneda des de la seva creació el 2014. Pel que podem dir, això és cert. Coinsquare tampoc no ha patit infraccions de seguretat importants, filtracions de dades o altres incidents que el públic conegui. Coinsquare atribueix el seu èxit a la seva tecnologia propietària que promet oferir la millor seguretat de la seva classe: Coinsquare ha construït la seva plataforma des de zero, cosa que significa que les gestions que afecten altres intercanvis no necessàriament afecten Coinsquare

Facilitat d’ús de Coinsquare

Coinsquare està dissenyat per ser fàcil d’utilitzar per a comerciants principiants o avançats. La funció QuickTrade és la forma més senzilla de comprar criptocurrency avui en dia, fins i tot si mai no heu vist cap intercanvi en línia. La interfície d’usuari és minimalista i fàcil d’utilitzar. Al mateix temps, Coinsquare no s’assembla exactament a cap altra borsa del mercat, de manera que si esteu acostumat a negociar en altres borses, pot trigar uns minuts a acostumar-vos a Coinsquare.

Confiança i privadesa de Coinsquare

Coinsquare té una gran reputació al Canadà ia l’estranger. L’empresa és una borsa ben regulada amb seu al centre de Toronto. Fundada el 2014, Coinsquare no ha patit grans violacions de seguretat al llarg dels anys. El rècord de confiança i privadesa de Coinsquare és especialment bo tenint en compte el que va passar amb el seu intercanvi rival, QuadrigaCX, el 2018, quan els clients van perdre fons després de la mort del fundador i es van endur les claus privades..

Atenció al client de Coinsquare

coinquare-servei al client

Coinsquare té un sistema d’assistència senzill on podeu enviar una sol·licitud de tiquet. Tot i això, Coinsquare no té un número de telèfon gratuït d’atenció al client ni té una adreça de correu electrònic d’atenció al client. Heu de presentar un tiquet. En general, Coinsquare respon als bitllets en un temps raonable. No veieu tantes queixes sobre Coinsquare en línia com en altres intercanvis. Visiteu la pàgina del vostre compte per veure els bitllets d’assistència oberts.

coinquare-support-tickets

Guia de l’usuari de Coinsquare: Com configurar i utilitzar Coinsquare

Coinsquare té un procés de registre senzill. Seguiu els passos següents per registrar-vos i utilitzar Coinsquare per primera vegada.

1. Inscriviu-vos

Visiteu Coinsquare.com i feu clic a Registra’t.

coinquare-usuari-compte

Introduïu el vostre nom d’usuari, adreça de correu electrònic i contrasenya. Si algú us ha remès a l’intercanvi, podeu introduir el codi de referència d’aquesta persona aquí.

2. Verificació

A continuació, Coinsquare us enviarà un correu electrònic. Feu clic al botó per confirmar la vostra adreça de correu electrònic. A continuació, se us redirigirà a una pàgina on podreu completar el procés de verificació.

coinquare-exchange-address-email

Necessitareu tres elements per completar la verificació, inclosos un número de mòbil, una factura de serveis públics o un extracte bancari i una identificació emesa pel govern.

coinsquare-crypto-kyc-verification

Coinsquare us enviarà un número de verificació per SMS. Introduïu aquest número per continuar.

coinquare-exchange-identity-authentication

En aquest moment, també podeu optar per marcar la casella per verificar la informació amb Equifax. Aquest és un mètode alternatiu de verificació que pot accelerar el procés de verificació (de manera que és pràcticament instantani), tot i que no és necessari.

coinquare-crypto-exchange-sign-up-process

Si no accepteu la verificació d’equifax de tercers, pot passar de poques hores a uns quants dies fins que es confirmin les dades del vostre compte..

3. Autenticació de dos factors

Coinsquare recomana configurar l’autenticació de dos factors (2FA) per protegir el vostre compte. Podeu configurar 2FA mitjançant Google Authenticator per a iOS o Android.

Per activar 2FA, inicieu la sessió al vostre compte i aneu a la pàgina Configuració del compte, seleccioneu l’autenticació 2FA i trieu Google Authenticator. Feu clic a Genera clau i, a continuació, escaneu el codi QR amb l’aplicació mòbil Authenticator i introduïu els sis dígits. Finalment, premeu Activa per confirmar la configuració de 2FA.

coinsquare-crypto-exchange-2fa

4. Forma de pagament

Un cop Coinsquare hagi verificat la vostra informació, podeu optar per ingressar fons mitjançant moneda fiduciària (CAD o USD) o criptomoneda.

Dipòsits de transferència bancària:

 • Inicieu la sessió al vostre compte de Coinsquare
 • Feu clic a “Fons” a la barra de menú superior (o a la part inferior de la pantalla de la versió per a mòbils)
 • Seleccioneu CAD o USD com a moneda (els dipòsits en USD mitjançant transferència bancària requereixen un mínim de 25.000 USD)
 • Trieu la transferència bancària com a mètode de finançament i seguiu les instruccions per completar la transferència.

Dipòsits de transferència electrònica Interac:

Abans d’utilitzar Interac e-Transfer, tingueu en compte que el nom de l’e-Transfer ha de coincidir amb el nom del vostre compte de Coinsquare. Totes les transferències electròniques també inclouen comissions de l’1,5% de l’import total de la transacció i les transferències triguen uns 3 dies a processar-se.

 • Inicieu la sessió al vostre compte de Coinsquare
 • Feu clic a “Fons” a la barra de menú superior (o a la part inferior de la pantalla si utilitzeu la versió per a mòbils)
 • Seleccioneu CAD com a moneda (Interac e-Transfer és un sistema de transferència bancària canadenc i no podeu transferir USD)
 • Obteniu l’adreça electrònica, el missatge, la pregunta de seguretat i la resposta de seguretat des d’aquesta pantalla
 • Inicieu sessió al vostre banc en línia i inicieu una transferència electrònica Interac, introduint l’adreça de correu electrònic exacta, el missatge, la pregunta de seguretat i la resposta de seguretat que Coinsquare us hagi donat.

Un cop els fons d’Interac e-Transfer es trobin al vostre compte, se’ls aplicarà un període de retenció addicional de tres dies. Podeu negociar durant aquest període, tot i que no podeu retirar fons.

Dipòsits de Flexepin:

Si voleu transferir diners a Coinsquare sense fer servir un banc o una targeta de crèdit canadenca, Flexepin és una de les opcions. Coinsquare cobra comissions del 3,5% per Flexepin i us limiteu els dipòsits a 10.000 $ CAD al mes.

 • Inicieu la sessió al vostre compte de Coinsquare
 • Feu clic a “Fons” a la barra de menú superior
 • Seleccioneu CAD com a moneda al costat esquerre
 • Trieu Flexepin
 • Introduïu el codi de val de Flexepin de 16 dígits

Podeu comprar vals Flexepin d’una àmplia gamma de fonts. Podeu comprar-los a algunes botigues de conveniència, per exemple, i a diversos minoristes en línia. Un cop tingueu el codi de val de 16 dígits, podeu ingressar diners a Coinsquare ràpidament. Flexepin.com té un localitzador de botigues aquí que us permetrà trobar el distribuïdor Flexepin més proper.

Dipòsits de criptomonedes:

També podeu finançar fàcilment el vostre compte de Coinsquare amb criptomoneda.

 • Inicieu la sessió al vostre compte de Coinsquare
 • Feu clic a “Fons” a la barra de menú superior (o, a l’aplicació mòbil, toqueu “Transfereix” al menú inferior i, a continuació, a “Fons”
 • Seleccioneu la criptomoneda que vulgueu dipositar
 • Feu clic a “Obtenir adreça”
 • Copieu l’adreça generada a la finestra de transferència de la vostra cartera criptogràfica
 • Envieu els fons de la vostra cartera criptogràfica existent
 • Coinsquare admet dipòsits a les deu criptomonedes.

5. Criptomoneda comercial

El comerç de criptomonedes amb Coinsquare és fàcil. Podeu utilitzar l’opció QuickTrade per canviar ràpidament un actiu per un altre.

plataforma de comerç de criptomonedeses

QuickTrade també facilita la divisió de la vostra cartera. Podeu triar a l’instant gastar el 25%, el 50% o el 100% dels vostres fons en BTC, per exemple. Aquestes operacions estan subjectes a comissions del 0,2% (per a operacions que impliquin BTC) o del 0,4% (per a operacions que no impliquin BTC). Amb QuickTrade, el comerç es realitza instantàniament al preu de mercat.

Si voleu una interfície comercial més convencional, també la podreu trobar a CoinSquare. La interfície basada en gràfics de Coinsquare us permet veure la llibreta de comandes de l’intercanvi, executar comandes de mercat o límit i alternar entre els gràfics de profunditat i preus..

intercanvi de mercats de canvi de moneda

No trobareu els mateixos tipus de comandes avançats (com ara operacions OCO, per exemple) a Coinsquare que en altres borses. La funció de stop-loss també és limitada. Si voleu un mercat bàsic o limiteu el comerç, Coinsquare fa la feina.

coinquare-bitcoin-chart-price

Per completar una operació, canvieu a l’opció “Compra” o “Venda” de la visualització de negociació i, a continuació, feu clic a “Feu l’ordre de compra” o “Feu l’ordre de venda”.

coinsquare-exchange-buy-bitcoin-sell-btc

Coinsquare revela la comissió just a sota de la finestra de negociació.

6. Retirada

Podeu retirar diners de Coinsquare si aneu a la pàgina Retirar de la borsa.

coinsquare-crypto-retirar

La pàgina de retirada resumeix els vostres saldos en moneda digital i criptografia. També podeu veure si actualment es retenen fons.

Podeu optar per retirar-vos en moneda digital o criptogràfica.

Retirades de Fiat:

 1. Seleccioneu la moneda que vulgueu (CAD o USD) al menú de l’esquerra.
 2. Introduïu l’import que voleu retirar i, a continuació, trieu el vostre mètode de retirada.
 3. Desplaceu-vos cap avall i afegiu el compte bancari que voleu utilitzar i, a continuació, feu clic a “Sol·licita la retirada”

Retirades de criptografia:

 1. Trieu la moneda digital que vulgueu retirar
 2. Introduïu l’import que voleu retirar
 3. Enganxeu l’adreça (la vostra adreça de cartera) que vulgueu utilitzar per a retirades

Paraula final

Coinsquare és l’intercanvi de criptomonedes líder al Canadà. L’intercanvi amb seu a Toronto té un historial de seguretat provat i una sòlida reputació. Des que es va fundar el 2014, Coinsquare afirma no haver perdut mai cap moneda.

Algunes comissions són més altes que altres borses, especialment per a determinats mètodes de dipòsit i retirada de moneda fiduciària i la funció QuickTrade (comissions de negociació del 0,2% al 0,4%). En general, però, la interfície és senzilla de navegar i les comissions comercials normals són competitives (del 0,1% al 0,2%).

Si sou un canadenc que voleu comprar criptografia per primera vegada, CoinSquare és la millor opció basada al Canadà disponible avui, especialment si voleu utilitzar dòlars canadencs i fer transferències electròniques Interac..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner