Coinmama Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

coinmama-exchange-review

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Coinmama Crypto Exchange

Des de 2013, Coinmama ha ajudat les persones a comprar criptomoneda a 190 països. Descobriu tot el que necessiteu sobre Coinmama avui a la nostra revisió.

Característiques

 • Compra bitcoins amb qualsevol targeta de crèdit / dèbit Visa o MasterCard
 • Verificació ràpida
 • Lliurament instantani

Mètodes de dipòsit

 • SEPA per a residents de la UE
 • Dipòsits criptogràfics
 • Visa o MasterCard

Pros

 • Forma barata i senzilla de comprar les principals criptomonedes
 • Fàcil d’usar
 • Disponible en més de 190 països

Contres

 • Comissions altes (comissions de l’11% per processar targetes de crèdit i dèbit)
 • Opcions de venda limitades; tècnicament no és un intercanvi criptogràfic
 • No hi ha atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana

Introducció

Coinmama és una borsa de criptomonedes israeliana amb seu a Ra’anana als afores de Tel Aviv. L’intercanvi funciona contínuament des del 2013. Avui, Coinmama compta amb un equip de 30 empleats que dóna servei a més d’un milió d’usuaris a 190 països. La borsa està registrada a Eslovàquia, tot i que és propietat oficial de New Bit Ventures a Israel.

L’objectiu de l’intercanvi és oferir una de les maneres més ràpides i senzilles de comprar criptomoneda. Podeu comprar criptomonedes en línia en una hora (inclosa la verificació) mitjançant targetes de dèbit o crèdit. Coinmama accepta qualsevol targeta de crèdit o dèbit Visa o MasterCard, cobrant un 11% de comissions per processar els pagaments i comprar criptomoneda. Es tracta d’una tarifa molt elevada, però pagueu una prima important per velocitat i comoditat.

Coinmama és ideal per a usuaris principiants de criptografia que vulguin comprar el seu primer bitcoin. Un comerciant més avançat pot utilitzar una plataforma diferent per estalviar despeses de transacció, però un usuari novell trobarà que Coinmama és molt fàcil d’utilitzar. Si busqueu una manera fàcil i ràpida de comprar el vostre primer bitcoin, llavors Coinmama és una bona opció. Coinmama també ven una petita gamma d’altres criptomonedes, incloses BCH, ETH, LTC i altres.

Per descomptat, no haureu de pagar els càrrecs elevats per transaccions amb targeta de crèdit i dèbit. Coinmama també permet transferències SEPA i SWIFT. En aquestes transferències, pagareu un 0% per ingressar diners a la plataforma, tot i que encara pagareu la inevitable taxa de canvi del 5,9%.

Una altra cosa interessant de Coinmama és que l’intercanvi accepta usuaris d’una llarga llista de països. De fet, els residents de pràcticament tots els països del món no haurien de tenir problemes per accedir a Coinmama. Coinmama no permet usuaris de països sancionats (com Corea del Nord) ni accepta usuaris de 27 estats d’Amèrica. En general, però, Coinmama accepta usuaris d’una llarga llista d’ubicacions.

Característiques clau

Les funcions clau de Coinmama inclouen:

Mètode de pagament fàcil: Coinmama us permet utilitzar els mateixos mètodes de pagament que utilitzeu per a les compres diàries, incloses les targetes de dèbit o de crèdit. Pot ser frustrant comprar criptografia en altres borses, només per adonar-vos que heu d’utilitzar una costosa transferència bancària o una criptografia a criptografia per dipositar fons a la borsa. Amb Coinmama, comprar bitcoin és tan fàcil com demanar una pizza en línia.

Plataforma fàcil d’utilitzar: Coinmama comercialitza la seva plataforma per a principiants. Com era d’esperar, és una plataforma fàcil d’utilitzar que té l’objectiu de facilitar les parts complicades de la criptografia. Coinmama té els gràfics, gràfics i estadístiques que trobareu en altres borses, tot i que no cal que visualitzeu aquesta informació durant el procés inicial de compra de monedes.

Assistència al client forta: En general, s’elogia Coinmama pel seu servei d’atenció al client. Podeu posar-vos en contacte amb l’equip d’assistència mitjançant el xat en directe. Tot i això, l’assistència instantània al client només està disponible durant l’horari comercial israelià normal (de 9:00 a 18:00 GMT + 3). També podeu contactar amb el servei d’atenció al client mitjançant correu electrònic, tiquets d’assistència o Facebook.

Rep instantàniament monedes a la teva cartera personal: Una característica única de Coinmama en comparació amb intercanvis com Coinbase és que rebeu les monedes a l’instant a la vostra cartera personal. Coinmama no emmagatzema les vostres monedes a les seves pròpies carteres de canvi. Això vol dir que necessiteu una adreça de cartera abans d’utilitzar Coinmama per primera vegada. També vol dir que teniu el control total de les vostres monedes.


No es requereixen coneixements previs sobre criptografia: No has comprat mai bitcoin a la teva vida? Està bé! Coinmama facilita la compra de bitcoins que no necessiteu cap coneixement previ de bitcoins o criptografia.

Molt segur: Coinmama funciona sense problemes des del 2013. A partir del 2019, Coinmama no ha experimentat cap tipus de pirateria ni infraccions de seguretat ni ha robat mai dades de l’usuari.

Regulat i registrat: Coinmama està registrat a FINCEN als Estats Units, proporcionant a la plataforma una capa addicional de seguretat reguladora sobre alguns dels seus competidors més ombrívols..

Monedes i parells de Coinmama

Coinmama accepta un petit nombre de criptomonedes, incloses:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Qtum (QTUM)
 • Ethereum Classic (ETC)

Mètodes de dipòsit i retirada de Coinmama

Coinmama accepta targetes de crèdit o dèbit emeses per Visa o MasterCard per una comissió del 5% (més la taxa de canvi del 5,90%).

Recentment, Coinmama també va començar a acceptar les transferències SEPA. Les transferències SEPA tenen comissions de processament del 0%, tot i que encara pagareu la taxa de canvi del 5,9% en totes les compres de Coinmama.

També podeu dipositar fons a Coinmama mitjançant SWIFT.

Podeu comprar monedes de Coinmama amb qualsevol moneda fiduciària. Coinmama accepta usuaris de més de 190 països.

Procés de registre i inici de sessió de Coinmama

Registrar-se a Coinmama és senzill. Introduïu el vostre nom i adreça de correu electrònic per començar.

En qüestió de segons, rebreu un correu electrònic de confirmació a la safata d’entrada. Feu clic a l’enllaç d’aquest correu electrònic de confirmació per verificar la vostra adreça electrònica.

A continuació, se us dirigirà a la pàgina de registre de Coinmama, on se us demanarà que completeu més detalls sobre vosaltres mateixos. Introduïu el vostre nom, adreça i informació de contacte.

En aquest moment, segons el vostre país de residència, és possible que pugueu començar a negociar bitcoins immediatament, comprant i venent fins a 15.000 dòlars de criptomoneda..

Per a aquells que estiguin en altres països, inclosos els residents als Estats Units, haureu de penjar més documents per demostrar la vostra identitat i rebre la verificació de nivell 2. Coinmama té un espai on podeu penjar la part frontal i posterior de la vostra identificació. Podeu utilitzar un passaport, un permís de conduir o un document d’identificació nacional.

També haureu de penjar una factura de serveis públics (electricitat, cable, gas, factures d’aigua, impostos sobre propietats, extractes bancaris o extractes de targeta de crèdit).

Un cop hàgiu penjat aquests documents, un empleat de Coinmama verificarà la informació que heu proporcionat. A continuació, rebreu accés complet a Coinmama.

A partir del 2019, els horaris de registre de Coinmama se situen al voltant dels 30 minuts. Això significa que podeu registrar-vos a Coinmama, verificar els vostres documents i comprar el vostre primer bitcoin en menys de 30 minuts.

Identificador de càrrega: Coinmama accepta passaports, permisos de conduir i altres identificacions nacionals.

Documentació: Haureu de penjar una factura de serveis públics per demostrar la vostra adreça (factures d’electricitat, cable, gas, aigua, impostos sobre propietats, extractes bancaris o extractes de targeta de crèdit amb el vostre nom i adreça indicats)..

Selfie: Coinmama també requereix que tingueu un telèfon mòbil amb una càmera de treball. Haureu de penjar una selfie per completar el procés de verificació.

Després de rebre la verificació de nivell 1, podeu augmentar el límit de compra i el límit diari de transaccions obtenint la verificació de nivell 2. Alguns usuaris també han d’obtenir la verificació de nivell 2 per canviar qualsevol tipus de criptografia, inclosos els usuaris dels Estats Units.

En casos excepcionals, el personal de Coinmama us pot demanar que pengeu documents addicionals, per exemple, si els vostres documents inicials no eren suficients o semblaven inexacts.

Comerç de Coinmama

Coinmama us permet comprar i vendre bitcoin o Ethereum en línia. Tot i això, tècnicament no és una plataforma de negociació de bitcoins. No es pot intercanviar bitcoins amb altres usuaris. Esteu comprant i venent criptografia directament a i des de Coinmama.

Una captura de pantalla d'un telèfon mòbil Descripció generada automàticament

Un cop heu comprat monedes de Coinmama, aquestes monedes es troben a la vostra cartera personal. Coinmama no emmagatzema les vostres monedes. Això significa que podeu transferir els vostres bitcoins a un canvi diferent per canviar-los. O bé, podeu emmagatzemar-los a la cartera personal que trieu.

Com s’ha esmentat anteriorment, Coinmama us permet comprar i vendre BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, ADA, QTUM i ETC.

Tarifes Coinmama

Coinmama té tarifes relativament altes en comparació amb un canvi de criptografia tradicional. Per descomptat, Coinmama també és una de les poques plataformes on es pot comprar i vendre criptografia amb una targeta de crèdit. A continuació s’explica l’estructura de tarifes de Coinmama:

Comissió de tipus de canvi: Coinmama basa la seva taxa en l’índex XBX i, a continuació, afegeix una quota del 5,90% a tots els comerços

Tarifa de crèdit i despeses de tramitació: 5,00% (més la taxa de canvi del 5,90%)

SEPA: 0,00% (més la taxa de canvi del 5,90%)

RÀPID: 0,00% (en transferències superiors a 1.000 USD) o 20 GBP (en transferències inferiors a 1.000 USD)

Coinmama no té els vostres diners. Tots els fons s’emmagatzemen a la vostra cartera. No hi ha cap dipòsit addicional ni despeses de retirada. coinmama-taxes-càrrecs

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Coinmama

Coinmama no ha tingut problemes de seguretat coneguts, incompliments de dades dels usuaris ni incidents importants de temps d’inactivitat. Part del motiu és que Coinmama no emmagatzema les criptomonedes dels usuaris a les seves pròpies carteres; en canvi, totes les criptomonedes s’envien directament a les carteres dels usuaris. En general, Coinmama té un fort historial de seguretat.

Facilitat d’ús

Coinmama és una de les plataformes d’intercanvi de criptografia més fàcils d’utilitzar, independentment del vostre nivell d’experiència en criptografia. Els usuaris elogien l’intercanvi per la seva senzilla interfície. A diferència d’un canvi tradicional, no cal mirar gràfics ni entrar al mercat ni limitar comandes. En el seu lloc, podeu comprar criptomonedes tan fàcilment com compraríeu alguna cosa a Amazon o demanar una pizza en línia.

Confiança i privadesa

Coinmama té un historial excel·lent de protecció dels fons dels usuaris. La plataforma no ha patit grans incompliments de seguretat al llarg dels anys. Pel que podem saber, Coinmama manté la vostra informació privada i no la comparteix amb tercers socis.

Servei d’atenció al client

Coinmama té una opció d’atenció al client de xat en directe disponible durant l’horari laboral normal de GMT + 3. També podeu contactar amb la plataforma per correu electrònic o Facebook fora de l’horari comercial. En general, Coinmama té uns temps de resposta ràpids i la majoria d’usuaris tenen una experiència positiva amb el servei d’atenció al client de Coinmama. Coinmama fins i tot ha donat un termini curiós al seu equip d’atenció al client: els anomena “Herois de la felicitat”.

Guia de l’usuari de Coinmama: Com configurar i utilitzar Coinmama

1. Inscriviu-vos

inscripció-inici-coinmama-intercanvi-unió

El procés de registre comença a la pàgina principal de Coinmama. Introduïu la vostra adreça de correu electrònic, nom d’usuari i contrasenya.

coinmama-exchange-email-verify

A continuació, espereu que aparegui un correu electrònic de verificació a la safata d’entrada de correu electrònic. Feu clic a l’enllaç d’aquest correu electrònic per verificar la vostra adreça electrònica.

Welcome-coinmama-crypto-exchange

2. Verificació

coinmama-crypto-exchange-verification

No podreu utilitzar cap aspecte del vostre compte de Coinmama fins que no verifiqueu la vostra documentació. Segons el vostre país de residència, és possible que hàgiu de completar la verificació de nivell 2 immediatament. O bé, és possible que pugueu començar a negociar després d’haver introduït la vostra informació de contacte bàsica.

coinmama-trading-info

Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina per veure els nivells de nivell, inclosa la informació necessària per completar cada nivell de verificació. Si voleu augmentar els límits de dipòsit, retirada o negociació, haureu d’enviar la documentació necessària.

coinmama-user-details

3. Pengeu documentació

Coinmama requereix que pengeu un document d’identificació expedit pel govern, que inclogui el permís de conduir, el passaport o el document d’identificació nacional. També haureu de penjar una factura de serveis públics o un extracte bancari. Segons el vostre país de residència, és possible que també hàgiu de penjar una selfie.

coinmama-documentació

3. Autenticació de dos factors

Coinmama ofereix autenticació de dos factors (2FA) i us recomanem que la configureu. Coinmama pot enviar una sol·licitud a Google Authenticator al vostre telèfon per verificar la vostra identitat. També permeten l’autenticació de dos factors per correu electrònic, tot i que recomanen que utilitzeu Google Authenticator.

4. Forma de pagament

Coinmama accepta dipòsits mitjançant tres mètodes principals, inclosos Visa / Mastercard, SWIFT o SEPA. Pagareu comissions de dipòsit del 0% amb SWIFT o SEPA i una comissió de dipòsit del 5% amb Visa / Mastercard (totes les compres de criptomonedes a Coinmama també estan subjectes a una taxa de canvi del 5,90%).

5. Comprar criptomoneda

Per fer un nou comerç a Coinmama, aneu al menú > Compra i, a continuació, tria la criptomoneda que vulguis de la llista.

Introduïu l’import que vulgueu comprar en BTC o USD. A continuació, Coinmama us indicarà quant rebrà per aquest import (els preus inclouen tarifes).

coinmama-buy-bitcoin

També podeu vendre bitcoins a través de Coinmama. Tot i això, només es pot vendre bitcoins i els diners només es poden transferir mitjançant SEPA als bancs europeus. Si inicialment heu comprat criptografia mitjançant targeta de crèdit o dèbit, haureu de vendre bitcoins mitjançant un altre canvi.

6. Retirada

Coinmama no té opcions de retirada perquè els vostres fons s’emmagatzemen a la vostra cartera personal. Tot i això, podeu vendre bitcoins des de la vostra cartera web de Coinmama directament a través de la plataforma d’intercanvi, però només si podeu transferir els fons mitjançant SEPA a un banc europeu. Per vendre Bitcoin i retirar els diners de Coinmama, aneu al menú > Vendre.

coinmama-sell-bitcoin-retirada

La resta de fons comprats a Coinmama s’emmagatzemen a la vostra cartera. Ja heu pagat les altes tarifes de Coinmama, de manera que no cal pagar taxes addicionals per retirar els fons. Aquests fons de la vostra cartera personal es poden transferir a una altra borsa per vendre-los i retirar-los, si decidiu fer-ho.

Paraula final

Coinmama no és tècnicament un intercanvi. Realment no es pot comprar ni vendre criptomonedes a la plataforma. Coinmama funciona com Coinbase, oferint als usuaris una manera fàcil (i cara) de comprar bitcoins i altres criptomonedes mitjançant targetes de crèdit i altres mètodes de pagament familiars..

Coinmama cobra comissions elevades de fins a l’11% (5% de comissions per targeta de crèdit + 5,9% de tarifes de canvi). Tot i això, si busqueu una manera còmoda i ràpida de comprar bitcoins en 30 minuts, Coinmama és una bona opció.

Negociació & Intercanvi

 • Guia criptogràfica 101: triar el millor intercanvi de criptomonedes
 • Guia d’intercanvi de Bittrex: Com operar a Bittrex
 • Guia per a Binance Exchange: com obrir el compte de Binance i què heu de saber
 • Guia de Gemini Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia de Kraken Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia d’Etherdelta Exchange: Com operar amb Etherdelta
 • Guia bàsica sobre el comerç de criptomonedes: introducció a l’anàlisi tècnica de criptografia
 • Comerç de criptomonedes: entendre els parells de negociació de criptomonedes & Com funciona
 • Guia de comerç criptogràfic: 4 trampes habituals que experimentaran tots els comerciants de criptografia

Carteres

 • Guia de carteres de criptomonedes: per què necessiteu carteres??
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’una cartera de Bitcoin
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’un MyEtherWallet (MEW)

També podeu unir-vos al nostre grup de Facebook a Domina el cripto: coneixement avançat de la criptomoneda per fer qualsevol pregunta sobre criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map