Coinigy Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

revisió de coinigia

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Coinigy Exchange

Coinigy és una plataforma de negociació de bitcoins i criptomonedes que us permet operar en diversos intercanvis amb un sol compte. Descobriu com funciona la intel·ligència d’actius digitals de Coinigy i com utilitzar-la avui a la nostra guia.

Característiques

 • Comerç a partir de 12 borses mitjançant una plataforma
 • Intercanvieu més de 4.000 parells de divises crypto i fiat
 • Configureu l’accés a l’API per al comerç i el seguiment amb més de 40 intercanvis

Mètodes de dipòsit

 • N / A

Pros

 • Prova gratuïta de 30 dies
 • Fàcil negociació en múltiples intercanvis de criptografia
 • No torneu a iniciar la sessió a borses o carteres individuals

Contres

 • Car per als comerciants principiants amb carteres més petites

Introducció

Coinigy és una plataforma de negociació de criptomonedes que ofereix un servei tot-en-un per a comerciants principiants i avançats. En lloc de fer transaccions iniciant la sessió en diversos intercanvis, podeu canviar instantàniament totes les monedes de tots els comptes des d’un simple tauler de Coinigy.

què-és-coinigia

Coinigy té moltes eines que seran útils per a aquells amb una àmplia cartera de criptomonedes, inclosos; dades de mercat de criptografia en temps real, gràfics de criptografia multi-intercanvi, gestió de carteres i plataforma d’anàlisi de negociació que funcionen amb el seu CryptoFeed. Podeu gestionar la vostra cartera d’un cop d’ull en lloc de fer front a la complexitat de múltiples intercanvis. Podeu afegir carteres d’emmagatzematge en fred mitjançant la seva adreça pública. Podeu fer un seguiment dels preus en viu (com el preu del bitcoin) en més de 40 borses. En total s’admeten més de 4.000 parells de criptomonedes.

El principal avantatge de Coinigy és que podeu operar en diversos intercanvis simplement enllaçant-los a cada intercanvi mitjançant API. En lloc d’iniciar sessió individualment en un intercanvi per negociar TRON, per exemple, i en un altre intercanviar per negociar BTC, podeu accedir a tots els vostres intercanvis des d’un compte sense iniciar sessió individualment a cadascun d’ells..

Algunes de les altres característiques bàsiques de Coinigy inclouen eines completes de gràfics, alertes de preus i integració d’aplicacions.

Coinigy té la seu central a Milwaukee, Wisconsin, Estats Units. L’empresa va ser fundada el maig de 2014 per Robert Borden (conseller delegat) i William Kehl (president), que continuen tenint els mateixos papers avui en dia. Coinigy és sorprenentment transparent sobre la seva adreça, operacions, finançament i altres detalls. Sabem on té la seu central Coinigy (310 E Buffalo St, Suite 120, Milwaukee, WI 53202). També sabem que l’empresa ha recaptat aproximadament 500.000 dòlars en finançament en dues rondes, amb la darrera ronda inicial que va tenir lloc el juliol de 2016..

com-coinigia-funciona

Avui en dia, Coinigy permet als comerciants operar sense interrupcions en 12 borses des d’un mateix compte, incloses borses importants com Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Huobi Pro, KuCoin, Kraken i Poloniex..

Coinigy també es connecta a 40 intercanvis en total i 4.000 mercats i parells de divises diferents mitjançant API, utilitzant aquests intercanvis per a tipus de canvi en viu, visualització de dades i anàlisi de blockchain, entre altres funcions. Coinigy també incorpora gràfics TradingView.

Podeu accedir a Coinigy a través d’una plataforma d’escriptori o a través d’aplicacions mòbils o aplicacions de navegador i utilitzar-lo en lloc de CoinMarketCap, CoinGecko o CryptoCompare.

Els plans inclouen un període de prova de 30 dies, amb subscripcions mensuals que oscil·len entre els 19 i els 100 dòlars al mes. Quan realitzeu operacions a través de Coinigy, encara pagareu les comissions que cobra el vostre intercanvi de criptomonedes. Tot i això, Coinigy no cobra cap comissió addicional per cada operació.

Característiques clau

Les funcions clau de Coinigy inclouen:

Comerç en diversos intercanvis d’un compte: Coinigy us permet connectar 12 comptes d’intercanvi diferents al vostre compte de Coinigy i, a continuació, fer operacions en qualsevol intercanvi des d’una única interfície. Només heu de configurar l’accés a l’API amb cada compte d’intercanvi. Aleshores, no haureu d’iniciar sessió mai més a cada compte individual.

12 intercanvis admesos per a la negociació: Coinigy us permet operar en 12 borses des d’un únic compte de Coinigy, inclosos Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, KuCoin, Poloniex i Vaultoro..

70+ indicadors tècnics: Coinigy admet més de 70 indicadors tècnics.

Altres eines d’anàlisi: Els usuaris de monedes es beneficien de feeds de dades en directe, extenses eines de gràfics, tipus de canvi en viu i eines de negociació d’alta freqüència.

Suport per a ordinadors i mòbils: Coinigy està disponible per a usuaris d’escriptori a través de qualsevol navegador. Les aplicacions mòbils també estan disponibles per a iOS i Android.

Suport d’aplicacions natives i de tercers: Coinigy integra directament nou aplicacions natives i de tercers a la seva plataforma, incloses ArbMatrix, BlockExplorer, ChartScanner, CryptoTicker, GoogleSheets, MarketWatch, NewsWire, SocialScanner i SMS Alerts.

revisió de coinigia

4.000 parells i monedes comercials: Coinigy admet més de 4.000 parells comercials i criptomonedes en total.

Es connecta a 40 intercanvis: Coinigy permet als usuaris fer operacions a partir de 12 intercanvis compatibles. Tot i això, Coinigy es connecta oficialment a més de 40 borses, cosa que permet als usuaris rastrejar els preus de les monedes dins de les carteres de borses, controlar els saldos o afegir valors de les monedes als gràfics..

Suport a TradingView: Coinigy incorpora gràfics TradingView, que permet als usuaris visualitzar fàcilment dades i moviments de preus de tota la indústria criptogràfica en una gran varietat de gràfics TradingView.

Allotjat a Google: Coinigy s’allotja a tot el món als centres de dades de Google. Coinigy també utilitza el marc SocketCluster per a aplicacions i microserveis.

Xifratge: Totes les sol·licituds de Coinigy passen per un SSL verificat i segur (ORG). A més, totes les dades dels usuaris estan xifrades amb xifratge AES de 256 bits.

Sorprenentment transparent: Estem acostumats a que les plataformes comercials i d’intercanvis criptogràfics es neguin a revelar molta informació sobre si mateixos. No obstant això, Coinigy és sorprenentment transparent sobre el seu equip, la seva ubicació, el seu finançament i altra informació. Quan envieu diners a algú en línia per obtenir una subscripció, és bo tenir aquesta transparència.

Servei al client fort: També agraïm que Coinigy tingui un servei al client fort. Podeu posar-vos en contacte amb l’empresa per telèfon, per exemple, o mitjançant el xat en directe al lloc web oficial. L’empresa és activa i accessible a les xarxes socials. Tot i que voleu contactar amb Coinigy, no hauríeu de tenir cap problema per arribar-hi.

Monedes i parells de moneda

Coinigy admet més de 4.000 parells de criptomonedes. Coinigy es connecta a més de 40 intercanvis, recopilant dades en directe per a tots aquests 4.000 parells. Podeu afegir les vostres carteres d’intercanvi a Coinigy automàticament mitjançant l’accés a l’API. O bé, podeu introduir una adreça de cartera pública per afegir monedes guardades a la vostra cartera.

Mètodes de dipòsit i retirada amb suport de la moneda

Coinigy no gestiona directament criptomonedes ni diners. Tots els fons es gestionen a través de les borses o carteres connectades. Podeu pagar la vostra subscripció a Coinigy mitjançant qualsevol targeta de crèdit important.

Procés de registre i inici de sessió de monedes

Coinigy té un fàcil registre i procés d’inici de sessió. La prova gratuïta de 30 dies facilita la comprensió del funcionament de la plataforma i les seves funcions. Un cop satisfet, podeu registrar-vos per obtenir un compte complet d’entre 20 i 100 dòlars al mes, segons les vostres necessitats comercials.

Comerç de monedes

Fer operacions a través de Coinigy és tan fàcil com fer operacions a través de qualsevol intercanvi. Podeu fer transaccions a través de més de 12 intercanvis connectats sense iniciar la sessió individualment a cada intercanvi. Només cal que visiteu el tauler de Coinigy, seleccioneu el parell que desitgeu i, a continuació, feu el comerç. Això és.

Comissions de Coinigia

Pagueu una quota anual per la vostra subscripció a Coinigy. També pagareu les comissions de negociació que cobrin els vostres propis intercanvis, tot i que Coinigy no cobra cap comissió de negociació pròpia.tarifes de coinigia

Coinigy té tres opcions de compte, incloses una prova gratuïta, un trader professional i una opció Pro Developer API.

Prova de 30 dies (gratuïta)

 • Negociació il·limitada sense comissions addicionals
 • Gestió de carteres 24/7
 • Aplicacions mòbils
 • Gràfics d’alta definició
 • Més de 75 indicadors tècnics
 • Seguretat i estabilitat 24/7/365
 • Comptes API limitats per al comerç
 • Dissenys de gràfics limitats

Pro Trader (18,66 dòlars mensuals quan es compra cada any)

 • Negociació il·limitada sense comissions addicionals
 • Gestió de carteres 24/7
 • Aplicacions mòbils
 • Gràfics d’alta definició
 • Més de 75 indicadors tècnics
 • Seguretat i estabilitat 24/7/365
 • Comptes API il·limitats per negociar
 • Dissenys de gràfics il·limitats
 • Tipus de comandes avançats
 • Enviar assistència al client per correu electrònic
 • Aplicació ArbMatrix, durada il·limitada de la sessió

API Developer Pro (99,99 dòlars mensuals quan es compra cada any)

 • Coinigy CryptoFeed i accés a l’API empresarial
 • Negociació il·limitada sense comissions addicionals
 • Gestió de carteres 24/7
 • Aplicacions mòbils
 • Gràfics d’alta definició
 • Més de 75 indicadors tècnics
 • Seguretat i estabilitat 24/7/365
 • Comptes d’API il·limitats
 • Dissenys de gràfics il·limitats
 • Tipus de comandes avançats
 • Atenció al client prioritària
 • Aplicació ArbMatrix, durada il·limitada de la sessió

Problemes de seguretat de les monedes i temps d’inactivitat

Coinigy augmenta oficialment el 24/7/365. Pel que podem saber, l’empresa no ha experimentat mai períodes llargs d’inactivitat importants. La moneda no ha estat mai piratejada. Tot i això, Coinigy no té diners per als usuaris: simplement proporciona accés a les borses i carteres on els usuaris tenen diners..

Facilitat d’ús de la monedes

La moneda és tan fàcil d’utilitzar com qualsevol intercanvi tradicional de criptomonedes. Si abans heu utilitzat un intercanvi de criptomonedes, la interfície de Coinigy us serà familiar. Veureu els mateixos gràfics, eines de seguiment de parells i feeds de dades que veureu amb un canvi tradicional. El principal avantatge de la interfície d’usuari de Coinigy, per descomptat, és que podeu intercanviar fins a 12 intercanvis mitjançant una interfície senzilla.

Confiança i privadesa de Coinigy

Coinigy és una de les empreses més transparents de l’espai d’intercanvi criptogràfic. L’empresa revela completament la seva adreça, informació de contacte, finançament i informació de l’equip en línia. Aquest és un nivell de transparència que no obtenim de moltes plataformes d’intercanvi criptogràfic. En general, Coinigy és una empresa de confiança amb seu als Estats Units.

Atenció al client de Coinigy

Coinigy té un servei al client fort. La companyia permet a tots els usuaris accedir al servei d’atenció al client per correu electrònic, per exemple, mentre que els subscriptors d’API Developer Pro tenen accés al servei d’atenció al client prioritari. Coinigy publica el seu número de telèfon en línia. L’empresa també és activa a les xarxes socials, cosa que facilita contactar amb Coinigy de diverses maneres per a tot tipus de preguntes.

Guia de l’usuari de Coinigy: Com configurar i utilitzar Coinigy

La moneda és fàcil de configurar per primera vegada. Visiteu Coinigy.com per començar i, a continuació, realitzeu els passos següents:

1. Inscriviu-vos

Inscriviu-vos introduint la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya.

2. Verificació

Feu clic a l’enllaç del correu electrònic de confirmació i, a continuació, inicieu la sessió per accedir al vostre compte.

unió-coinigia

Coinigy us donarà la benvinguda amb un tutorial que ressaltarà les funcions de la plataforma i com funciona tot. Feu clic al següent per continuar amb el tutorial. O feu clic a Omet per ometre-ho tot.

funcions de coinigia

3. Enllaceu comptes d’intercanvi

Podeu començar a enllaçar comptes d’intercanvi immediatament. Simplement feu clic al botó “Comptes” a la part superior de la pàgina. Podeu triar entre diversos intercanvis i, a continuació, connectar els vostres comptes a Coinigy mitjançant l’API.

comptes d'intercanvi lligats a coinigia

Feu clic al botó “Afegeix un compte d’intercanvi nou” per seleccionar els intercanvis preferits.

avantatges de coinigia

Després d’escollir l’intercanvi, heu d’introduir la informació de la clau de l’API i, a continuació, prémer “Confirma”. Per obtenir la vostra clau API, haureu d’iniciar sessió al vostre compte d’intercanvi i visitar la secció API del vostre compte.

intercanvis de coinigia

Des d’aquesta mateixa pàgina, també podeu fer un seguiment de qualsevol de les vostres adreces de cartera. Només cal afegir la clau d’adreça pública. A continuació, es farà un seguiment de les monedes d’aquesta adreça com a part de la vostra cartera. Si teniu bitcoins a l’emmagatzematge en fred (per exemple, en un Trezor o Ledger), però voleu fer un seguiment del seu valor, és possible que vulgueu afegir la vostra cartera.

4. Seguiment i negociació de criptomonedes

Un cop hàgiu configurat l’accés a l’intercanvi i les carteres, podeu començar a fer el seguiment i el comerç de criptomonedes. Navegueu pel tauler de Coinigy per representar i fer un seguiment de més de 4.000 parells comercials de més de 40 borses compatibles.

coinigy-cryptocurrency-trading-tracking

La interfície de Coinigy es pot personalitzar com vulgueu. Podeu veure més de 70 indicadors tècnics, per exemple, configurar gràfics TradingView i afegir diferents monedes o parells.

Paraula final

Coinigy és una plataforma única d’intercanvi criptogràfic. En lloc de proporcionar serveis d’intercanvi directament, Coinigy es connecta a més de 12 intercanvis, cosa que us permet fer operacions en qualsevol d’aquests intercanvis des d’un compte convenient. Ja no haureu d’iniciar sessió a cap intercanvi individual per fer operacions individuals.

Coinigy també admet més de 40 intercanvis en total per al seguiment de la cartera, cosa que facilita el seguiment de la vostra cartera de monedes, independentment dels llocs web d’intercanvi que feu servir.

Si comercieu amb freqüència a través d’intercanvis múltiples, Coinigy pot ser un servei molt valuós.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner