Coinbase Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

intercanvi de criptografia coinbase

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Coinbase Crypto Exchange

Coinbase és un dels intercanvis de criptomonedes més coneguts, més regulats i més fàcils d’utilitzar al món actual. Descobriu tot el que necessiteu sobre Coinbase i Coinbase Pro avui a la nostra ressenya.

Característiques

 • Comerç de criptomonedes de 102 països de tot el món
 • Compra criptografia amb targetes de crèdit
 • Ideal per a compradors de criptografia per primera vegada

Mètodes de dipòsit

 • Targetes de crèdit o dèbit
 • Transferències bancàries
 • Crypto

Pros

 • Molt regulat per a institucions i particulars
 • Múltiples opcions de dipòsit i compra
 • Fons dels clients emmagatzemats a l’emmagatzematge frigorífic assegurat per FDIC

Contres

 • No hi ha opcions de negociació apalancades ni similars a les opcions avançades
 • Amplis requisits de KYC i AML
 • Taxes elevades per a determinats oficis

Introducció

Coinbase és una de les empreses criptogràfiques més grans, més conegudes, més finançades i amb més confiança disponibles avui en dia. Funciona sense problemes des del 2012 amb pocs incidents importants. Inicialment, Coinbase operava dues principals plataformes comercials, incloent el portal de compra de criptografia Coinbase i l’intercanvi de criptografia GDAX. Toady, la companyia encara gestiona el portal de compra de criptografia Coinbase, però GDAX ara es coneix com Coinbase Pro.

Treballar amb Coinbase ofereix molts avantatges. La companyia té un entorn comercial altament regulat que ofereix la màxima confiança i seguretat a canvi de comissions lleugerament més altes que altres borses importants com Binance.

Coinbase també posa l’accent en la facilitat d’ús, cosa que fa que sigui ridículament fàcil comprar, vendre, dipositar i retirar criptomonedes. Una vegada més, pagueu una prima per aquesta facilitat d’ús (incloses les comissions de dipòsit i retirada i comissions de negociació elevades del 0,5%), però les comissions no són totalment irracionals, especialment a Coinbase Pro. Ah, i podeu negociar fàcilment amb ordinadors i dispositius mòbils mitjançant les excel·lents aplicacions mòbils Android i iOS de Coinbase.

Si esteu debatent entre Coinbase i altres grans intercanvis com Binance, trobareu que Coinbase ofereix menys monedes i parells. Coinbase posa èmfasi en criptomonedes d’alta qualitat amb un gran volum de negociació en lloc d’enumerar totes les monedes disponibles a Internet avui en dia. Les principals criptomonedes com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), BCH, ETC i Litecoin (LTC) sempre han estat destacades a Coinbase. En els darrers anys, però, Coinbase ha ampliat la seva oferta per incloure parells amb Ripple (XRP), Chainlink (LINK), 0x (ZRX), token bàsic d’atenció (BAT), Stellar (XLM), Dash (DASH) i altres.

En general, Coinbase és una de les millors plataformes d’intercanvi de criptografia disponibles avui en dia, que ofereix una gran combinació d’usabilitat, regulació i servei al client..

Característiques clau

Les funcions clau de Coinbase inclouen:

Assegurança FDIC: Coinbase és un dels pocs intercanvis de criptomonedes amb una pòlissa d’assegurança FDIC, que és la mateixa assegurança que fan servir els bancs als Estats Units. Gràcies a aquesta assegurança FDIC, tots els fons d’usuaris emmagatzemats a Coinbase estan assegurats contra pèrdues de fins a 250.000 dòlars per persona.

98% emmagatzematge en fred: El 98% de tots els fons de Coinbase s’emmagatzemen en dipòsits frigorífics d’alta seguretat i fora de línia.

Interfície d’usuari fàcil: Coinbase té una de les IU més fàcils disponibles avui en dia. Comprar criptografia és tan fàcil com comprar un producte a Amazon. Només cal que introduïu la informació de la targeta de crèdit i que rebeu la criptografia a l’instant. Això és.

Coinbase i Coinbase Pro: Coinbase consta de dues entitats principals, incloses Coinbase i Coinbase Pro. Coinbase és una plataforma bàsica de compra de criptografia, mentre que Coinbase Pro és un intercanvi de criptografia convencional (anteriorment conegut com a GDAX). Si voleu una plataforma fàcil d’utilitzar i no us importen les taxes elevades, llavors Coinbase és ideal. Si voleu un intercanvi convencional amb tarifes competitives, Coinbase Pro funciona de manera similar a qualsevol altre intercanvi criptogràfic.

Reputació forta: Coinbase es va fundar a San Francisco el 2012. Al llarg dels anys, l’intercanvi ha cultivat una de les millors reputacions en l’espai criptogràfic. L’intercanvi està altament regulat i ha donat pas a diverses regulacions criptogràfiques als Estats Units i a tot el món.

Molt selectiu amb criptomonedes: Coinbase és famosament selectiu amb quines criptomonedes enumera a la seva plataforma. Durant la major part de la seva història, Coinbase només va incloure de 5 a 10 criptomonedes diferents. En els darrers anys, però, Coinbase ha ampliat la seva oferta per incloure 50 parells diferents en total. Les monedes han de complir uns requisits estrictes per aparèixer a Coinbase i Coinbase Pro.

Serveis de custòdia criptogràfica: Coinbase ofereix serveis de custòdia de criptografia a institucions i usuaris. Podeu confiar en Coinbase per emmagatzemar els vostres fons criptogràfics. Les institucions també paguen a Coinbase una quota important pels serveis de custòdia criptogràfica. Fins ara, Coinbase no ha patit cap bretxa important de seguretat.

Amb el suport del capital risc de Silicon Valley: Alguns dels inversors més grans i més coneguts de Silicon Valley, inclosa la firma de capital risc Andreessen Horowitz, han recolzat la Coinbase amb seu a San Francisco al llarg dels anys.

Enviar criptografia entre usuaris de Coinbase a l’instant: Coinbase facilita l’enviament de criptografia a un altre usuari de Coinbase. Podeu enviar criptografia per correu electrònic sense utilitzar una clau pública, reduint la possibilitat d’escriure malament una clau pública i enviar monedes a una adreça incorrecta.

Diverses monedes Fiat: Coinbase admet monedes fiduciàries USD, GBP i EUR, oferint als usuaris de tot el món múltiples opcions accessibles. La majoria de les criptomonedes tenen disponibles diversos parells fiat.

Tipus de comandes múltiples: Coinbase Pro ofereix diversos tipus de comandes similars als tipus de comandes que veieu en altres borses, incloses les comandes de mercat, límit i parada.

Moneda en dòlars: Coinbase té una moneda estable que s’anomena USD Coin o USDC. La moneda és un testimoni Ethereum que es pot emmagatzemar en qualsevol cartera compatible amb Ethereum (inclosa la cartera Coinbase). El testimoni sempre es pot transferir per 1,00 USD, cosa que li proporciona un preu estable. Tots els USDC en circulació estan avalats per dòlars nord-americans reals que es mantenen en un compte bancari.

Tarifes cares: Coinbase i Coinbase Pro cobren algunes de les comissions més altes entre les principals borses (tot i que les comissions són similars a altres borses altament regulades). Coinbase Pro cobra comissions del fabricant del 0,50% i comissions dels compradors del 0,50%, tot i que els preus baixen significativament per als comerciants de gran volum. Mentrestant, l’intercanvi principal de Coinbase cobra comissions del 3% al 6%.

API genial: Coinbase té una excel·lent API, que inclou un feed de WebSocket que facilita l’accés a les seves dades. En general, Coinbase és un dels intercanvis de criptografia més fàcils de desenvolupar disponibles avui en dia.

Guanyeu Coinbase: Coinbase té un portal educatiu anomenat Coinbase Earn, on els usuaris poden obtenir més informació sobre criptomonedes i rebre recompenses per completar un curs ràpid. Si voleu obtenir més informació sobre criptografia i cobrar-vos per fer-ho, Coinbase Earn és un lloc ideal per visitar. Després de cada qüestionari, rebreu un ingrés directament a la cartera de l’usuari.          coinbase-earn

Monedes i parells de Coinbase

Coinbase ofereix 53 parells de divises criptomoneda i fiat a l’octubre de 2019, inclosos els parells BTC, USD, ETH, LINK, XRP, EUR, LTC, BCH, ZRX, XLM, DASH, BAT, EOS i DAI, entre d’altres..

Mètodes de retirada i dipòsit admesos per Coinbase

Coinbase disposa d’una gamma de mètodes de dipòsit i retirada que faciliten l’aportació de diners a la plataforma. Podeu ingressar diners mitjançant transferència bancària, targeta de dèbit, targeta de crèdit o criptografia.

Procés de registre i inici de sessió de Coinbase

Coinbase té un procés de registre senzill que requereix una estricta verificació KYC i AML. Haureu de verificar la vostra identitat abans de fer cap operació a Coinbase. Tanmateix, els clients que enllacen un compte bancari poden començar en pocs minuts. Coinbase accepta oficialment usuaris de 102 països de tot el món a partir d’octubre de 2019.

Coinbase Trading

Coinbase té una interfície de negociació única que us permet comprar criptografia de manera immediata mitjançant mètodes de pagament convencionals, com una transferència bancària, targeta de dèbit o targeta de crèdit. Mentrestant, Coinbase Pro té una interfície d’intercanvi convencional on podeu comprar i vendre diverses criptomonedes i monedes fiduciàries en diversos parells.

Tarifes Coinbase

Coinbase revela clarament els seus honoraris per operacions, dipòsits i retirades. Les tarifes clau inclouen:

 • Comissions de la targeta de crèdit i dèbit: 3,99% + diferència
 • Coinbase Comissions de compra / venda: 1,49%
 • Transferències bancàries dels EUA: 1,49%
 • Tarifa de transferència bancària: 10 dòlars (dipòsit); 25 dòlars (retirada)
 • Coinbase Pro Tarifa del fabricant: 0,50% (volum de negociació mensual inferior a 10.000 dòlars) a 0,00% (més d’1 mil milions de dòlars)
 • Tarifa de Coinbase Pro Taker: 0,50% (volum de negociació mensual inferior a 10.000 dòlars) a 0,04% (més d’1 mil milions de dòlars)

Les tarifes poden variar en funció de la vostra ubicació. En general, les comissions de Coinbase són més altes que altres plataformes comercials, tot i que Coinbase és principalment competitiu amb altres borses altament regulades. Igual que amb altres borses, les taxes dels fabricants i dels compradors disminueixen significativament amb el volum.

comissions de negociació de bases de dades

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Coinbase

Coinbase no ha patit mai cap tipus de pirateria divulgada públicament. Sembla que l’empresa té alguns dels estàndards de seguretat més estrictes del món actual. A l’agost del 2019, Coinbase va frustrar un sofisticat atac de pirateria informàtica que inclou múltiples explotacions de 0 dies de Firefox, donant-vos una indicació de l’equip de seguretat de Coinbase. Coinbase també ha patit un temps d’inactivitat mínim des del llançament el 2012.

Facilitat d’ús de Coinbase

Coinbase és una de les plataformes d’intercanvi més fàcils d’utilitzar. Podeu introduir la vostra targeta de crèdit i comprar criptografia a l’instant. Mentrestant, Coinbase Pro té una interfície d’intercanvi convencional que serà similar a qualsevol que hagi utilitzat qualsevol altre intercanvi criptogràfic. Podeu accedir a Coinbase mitjançant qualsevol dispositiu d’escriptori. O Coinbase té excel·lents aplicacions per a mòbils per a Android i iOS.

Confiança i privadesa de Coinbase

Coinbase és un dels intercanvis de criptografia amb més confiança del món actual. De fet, es podria argumentar que Coinbase és l’empresa amb més confiança de la comunitat. Es troba allà mateix amb Gemini pel que fa al seu compromís amb la seguretat, la transparència i el compliment normatiu. Coinbase funciona des del 2012 amb incidents mínims o incompliments de seguretat. Sabem qui dirigeix ​​l’empresa i els principals executius de l’empresa. Coinbase té la seu central al districte financer de San Francisco. Amb molts altres intercanvis de criptografia (fins i tot grans), és difícil trobar cap informació, de manera que la transparència de Coinbase és molt apreciada.

Atenció al client de Coinbase

Com passa amb moltes grans empreses, trobareu ressenyes diverses sobre l’assistència al client de Coinbase en línia. Algunes persones elogien l’atenció al client de Coinbase per resoldre els seus problemes de forma ràpida i senzilla, mentre que d’altres es queixen dels llargs temps d’espera i de les respostes frustrants. Tot i això, Coinbase us permet contactar amb l’empresa per telèfon, correu electrònic i sol·licitud de formulari en línia, i els temps de resposta solen ser molt bons. Hi ha números gratuïts disponibles per a usuaris nord-americans / internacionals i usuaris del Regne Unit.

Guia de l’usuari de Coinbase: Com configurar i utilitzar Coinbase

Hi ha dues plataformes comercials principals amb Coinbase, inclòs el lloc principal de Coinbase i Coinbase Pro. Coinbase us permet comprar criptomonedes de manera fàcil i instantània amb una transferència bancària, targeta de dèbit o targeta de crèdit, mentre que Coinbase Pro és un intercanvi convencional on podeu comprar i vendre criptomonedes i monedes fiduciàries.

A continuació s’explica com registrar-se i utilitzar Coinbase.

1. Inscriviu-vos

Visiteu Coinbase.com i escriviu la vostra adreça electrònica al formulari que hi ha a la part superior de la pàgina i, a continuació, feu clic a Comença.

coinbase-sign-up-process

2. Verificació

A continuació, haureu de triar el tipus de compte i confirmar la vostra adreça de correu electrònic. Trieu si voleu un compte individual o comercial i, a continuació, se us redirigirà a la pàgina principal de Coinbase.

create-coinbase-exchange-account

També haureu de penjar una foto de la vostra identificació emesa pel govern, inclosa la llicència de conduir, el passaport o el DNI nacional. Per als clients nord-americans, només s’accepten identificacions emeses per l’estat (llicències de conduir i targetes d’identificació) i Coinbase no accepta passaports dels Estats Units. Per a usuaris fora dels Estats Units, Coinbase no accepta fitxers d’imatges escanejats o desats; heu de fer una foto amb el navegador Chrome o el dispositiu mòbil.

coinbase-exchange-security-verification

Coinbase també requereix que us feu una selfie. Es pot fer referència a aquesta selfie si alguna vegada perdeu l’accés al vostre compte.

3. Autenticació de dos factors

Coinbase també us demanarà que verifiqueu el vostre número de telèfon, que s’utilitzarà com a tipus d’autenticació de dos factors (2FA) per mantenir el vostre compte segur. També hi ha altres mètodes 2FA disponibles.

coinbase-2fa

Coinbase us permet personalitzar 2FA de diverses maneres. Podeu optar per utilitzar 2FA amb cada inici de sessió, per exemple, o només per als inicis de sessió des d’una nova adreça IP.

4. Mètode de dipòsit i pagament

A continuació, se us indicarà que configureu una forma de pagament mitjançant transferència bancària, targeta de crèdit o targeta de dèbit.

coinbase-crypto-exchange-deposit-payment-modes

Si voleu fer una transferència bancària, Coinbase us enviarà un parell de petites transaccions al vostre compte per verificar-les. Comproveu aquests imports al vostre compte bancari i, a continuació, verifiqueu aquest import amb Coinbase. Les transferències bancàries als Estats Units triguen de 4 a 5 dies en completar-se, mentre que les transferències SEPA a la UE triguen d’1 a 3 dies.

Si pagueu amb targeta de crèdit, haureu de fer-ne una foto. Les transaccions amb targeta de crèdit i dèbit són instantànies, però comporten comissions més altes.

Coinbase detallarà clarament les vostres tarifes i càrrecs en aquest moment. Comproveu-ho de nou per assegurar-vos que esteu d’acord amb les taxes.

Un cop ho hàgiu confirmat tot, podeu comprar la vostra moneda criptogràfica amb Coinbase i s’enviarà a la vostra cartera de Coinbase..

coinbase-crypto-coin-prices

5. Retirada

Podeu retirar fons de Coinbase mitjançant els mateixos mètodes que vau utilitzar per dipositar fons.

També podeu retirar fons mitjançant PayPal (tot i que no podeu dipositar fons mitjançant PayPal).

Feu clic a My Wallet per retirar fons de Coinbase en qualsevol moment.

Guia de l’usuari de Coinbase Pro: Com configurar i utilitzar Coinbase Pro

Coinbase Pro és la plataforma d’intercanvi de criptografia convencional sota la marca Coinbase. Inclou una interfície de negociació normal i diversos tipus de comandes. Coinbase us permet comprar i vendre criptomonedes, però Coinbase Pro us permet canviar criptomonedes, fer comandes de mercat i límit i executar altres tipus de comandes..

Si ja heu configurat un compte de Coinbase, no cal que us registreu dues vegades. Podeu visitar Coinbase Pro després de registrar-vos a Coinbase i operar amb els mateixos fons que ja teniu al vostre compte de Coinbase..

1. Inscriviu-vos

Visiteu Coinbase.com i introduïu la vostra adreça electrònica a la part superior de la pàgina i feu clic a Comença.

2. Verifiqueu

Verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic i trieu el compte que vulgueu configurar (comercial o individual).

A continuació, verifiqueu la vostra identitat carregant documents, inclosos el carnet de conduir, la targeta d’identificació o el passaport (els clients dels Estats Units no poden utilitzar passaports). Coinbase requereix que usuaris que no siguin nord-americans pengin fotos directament des de Chrome o des d’un dispositiu mòbil. No es permeten els fitxers desats ni les còpies escanejades.

documentació-usuari coinbase

També haureu de fer-vos una selfie. Aquesta selfie es pot utilitzar com a tipus de 2FA si perdeu l’accés al vostre compte en el futur.

3. Autenticació de dos factors

Configureu l’autenticació de dos factors amb el vostre número de telèfon o un altre mètode i, a continuació, trieu com voleu que s’utilitzi 2FA.

4. Mètode de dipòsit i pagament

Podeu dipositar fons a Coinbase Pro de la mateixa manera que dipositeu fons a Coinbase (les mateixes carteres estan disponibles per a cadascun). Les targetes de dèbit i crèdit i les transferències bancàries estan disponibles amb comissions d’1,49% a 3,99%.

gestió de carteres de base de dades

5. Comerç

Un cop tingueu diners al compte de Coinbase / Coinbase Pro, podreu començar a negociar. Coinbase Pro us permet fer diversos tipus de comandes:

Mercat: La comanda s’executarà al preu més baix disponible (si es compra) o a l’oferta més alta disponible (si es ven).

Límit: Introduïu el preu específic al qual voleu comprar o vendre. La comanda no s’executa fins que no s’assoleix aquest preu límit.

Atura: La comanda límit no apareix als llibres de comandes fins que no s’hagi assolit el preu “Stop”. Podeu optar per vendre BTC a 8.000 dòlars, per exemple, i configurar una comanda “Stop”.

Les operacions inclouen tarifes de fabricant i de presa del 0,50% cadascuna. Les tarifes baixen al 0,35% cadascuna per volum de negociació mensual d’entre 10.000 i 50.000 dòlars, amb altres descomptes disponibles per als operadors de gran volum més enllà d’aquest import.

coinbase-pro-trading-exchange

6. Retirar

Podeu retirar diners de Coinbase en qualsevol moment utilitzant els mateixos mètodes que heu utilitzat per ingressar diners. També es pot retirar mitjançant PayPal si ho desitja (no es pot ingressar mitjançant PayPal).

Feu clic a “La meva cartera” per retirar fons en qualsevol moment.

Paraula final

Coinbase és una de les empreses de criptomonedes més conegudes i amb més confiança del món actual. El gegant amb seu a San Francisco s’ha consolidat fermament com a líder en l’espai des del seu llançament el 2012. Avui, Coinbase continua basant-se en la seva reputació alhora que amplia lentament la seva llista de monedes fiduciàries i criptomonedes..

Negociació & Intercanvi

 • Guia criptogràfica 101: triar el millor intercanvi de criptomonedes
 • Guia d’intercanvi de Bittrex: Com operar a Bittrex
 • Guia per a Binance Exchange: com obrir el compte de Binance i què heu de saber
 • Guia de Gemini Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia de Kraken Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia de Bitfinex Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia d’Etherdelta Exchange: Com operar amb Etherdelta
 • Guia bàsica sobre el comerç de criptomonedes: introducció a l’anàlisi tècnica de criptografia
 • Comerç de criptomonedes: entendre els parells de negociació de criptomonedes & Com funciona
 • Guia de comerç criptogràfic: 4 trampes habituals que experimentaran tots els comerciants de criptografia

Carteres

 • Guia de carteres de criptomonedes: per què necessiteu carteres??
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’una cartera de Bitcoin
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’un MyEtherWallet (MEW)

També podeu unir-vos al nostre grup de Facebook a Domina el cripto: coneixement avançat de la criptomoneda per fer qualsevol pregunta sobre criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner