Changeangel Exchange: domineu la guia de revisió de criptografia

Revisió de Changeangel

Changeangel és una plataforma d’intercanvi de criptomonedes que permet intercanviar criptomonedes de forma instantània i econòmica entre carteres i usuaris. Aquí teniu la nostra guia i revisió de Changeangel.

Què és Changeangel?

Changeangel, que es troba en línia a Changeangel.io, és un servei d’intercanvi de criptografia a criptografia, de cartera a cartera, sense custòdia.

Què és Changeangel

Llançada al febrer de 2019, la plataforma actualment admet intercanvis directes per a un petit nombre de criptomonedes, inclosos DGB, POT, GRS, DCR, LTC, BTC, ETH, BTG i prop d’una dotzena d’altres..

Changeangel es va fundar amb l’objectiu de ser més que una simple plataforma d’intercanvi criptogràfic. De fet, Changeangel es descriu a si mateix com “L’intercanvi d’intercanvi per bé social”. Segons el lloc web oficial, Changeangel està “en la missió de crear maneres sostenibles de donar suport al desenvolupament de cadenes de blocs descentralitzades i de codi obert no ICO”. En fer servir la plataforma, contribuiràs a importants projectes de blockchain. Per començar, Changeangel dona una part dels ingressos per swap a DigiByte, PotCoin, Groestl, Decred i Litecoin per continuar el desenvolupament de cada blockchain.

Guia de Changeangel

Fer un intercanvi amb Changeangel és ridículament fàcil. Simplement visiteu Changeangel.io, introduïu la quantitat de moneda que voleu canviar i la moneda que voleu rebre i, a continuació, feu clic a “Canvia”. A continuació, envieu diners a l’adreça que es mostra i Changeangel alliberarà els vostres fons tan bon punt es rebin aquests diners. Això és.

Funcions de Changeangel

23 Criptomonedes admeses: Changeangel admet BTC, DGB, ETH, LTC, BCH, BSV, BTG, BLK, DCR, DOGE, ETC, FTC, FLO, GRS, KMD, MONA, PPC, POT, RVN, RDD i UBQ.

Canviar qualsevol moneda: Podeu canviar qualsevol de les monedes anteriors a través de Changeangel. Podeu enviar UBQ a Changeangel i rebre BTC a canvi, per exemple, o canviar POT per RVN. Totes les monedes compatibles estan disponibles per a tots els swaps.

Límits mínims d’intercanvi: Una de les poques “captures” a Changeangel és que hi ha límits mínims d’intercanvi. Haureu d’intercanviar un mínim de 0,002 BTC, per exemple, o 0,2 LTC per fer un permut en qualsevol de les criptomonedes..

De 10 a 60 minuts per transacció: Changeangel intercanvia fitxes tan ràpidament com ho permeten les cadenes de blocs, transferint criptomonedes en 10 a 60 minuts.

Segur: Changeangel posa l’èmfasi en un procés d’intercanvi segur i segur. Envieu monedes a Changeangel i, a continuació, Changeangel us retorna les monedes. Això és.

Verificació Hash múltiple: Changeangel requereix diverses verificacions per alliberar fons.

Equip d’assistència 24/7: L’equip d’atenció al client de Changeangel està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Suport a les iniciatives Blockchain: Changeangel és un “intercanvi d’intercanvi per bé social”. La companyia dóna suport a diverses iniciatives benèfiques i blockchain. Les iniciatives actuals de blockchain recolzades per Changeangel inclouen DigiByte, Potcoin i Litecoin, entre d’altres. Quan canvieu monedes a Changeangel, una part de la vostra comissió de transacció es destina a aquests projectes i altres. Totes les iniciatives blockchain recolzades per Changeangel són projectes de codi obert sense ànim de lucre.

Assistència a organitzacions benèfiques: A més de donar suport a projectes de cadena de blocs sense ànim de lucre de codi obert, Changeangel dóna suport a organitzacions benèfiques com la Fundació Manny Pacquiao i FreedomX (que busca acabar amb el sensellarisme). Una part dels ingressos per swap es dona a aquestes organitzacions benèfiques.

Fàcil d’usar: Changeangel és ridículament fàcil d’utilitzar. Només cal que introduïu les criptomonedes que voleu canviar, l’import que voleu canviar i, a continuació, feu clic a “Canvia”. Igual que altres plataformes de permuta, envieu els fons a l’adreça que es mostra. Tan bon punt Changeangel rebi aquests fons, els vostres diners s’alliberaran.

Mapa de llavors criptogràfiques: Changeangel té un “mapa de llavors de criptografia” on podeu “plantar una llavor”. Si canvieu criptomonedes amb Changeangel, podeu afegir la vostra llavor al mapa.

De confiança i transparència: Hi ha un munt de plataformes de mescles o swap ombrívoles. Changeangel, a diferència de molts dels seus competidors, és fiable i transparent. La plataforma és oberta sobre com funciona i qui l’executa. També té una puntuació gairebé perfecta (4,6 estrelles) a Trustpilot i ha estat molt elogiat per altres llocs web de criptomèdia..

Identificació Digi ID: Changeangel utilitza el sistema d’inici de sessió Digi ID / AntumID impulsat per DigiByte, cosa que facilita el retorn a Changeangel per a futurs canvis. Molta gent elogia Changeangel pel seu procés d’inici de sessió i registre sense problemes.

Intercanvis instantanis: A diferència d’un canvi de criptografia tradicional, on cal iniciar sessió, verificar la seva identitat i dipositar monedes, Changeangel us permet canviar monedes gairebé a l’instant..

No custòdia: Changeangel no és un servei de cartera ni tampoc és un canvi centralitzat. Això significa que Changeangel no manté la vostra criptomoneda. En canvi, Changeangel simplement canvia la vostra criptomoneda.

Es requereix identificació per correu electrònic o ID de Digi / AntumID: Changeangel requerirà una adreça de correu electrònic quan utilitzi el servei. Aquest correu electrònic s’utilitza per enviar notificacions de transaccions, visualitzar l’historial de transaccions i gestionar altres paràmetres del compte. Com a alternativa, podeu utilitzar el vostre ID Digi / AntumID (tot i que encara necessiteu una adreça de correu electrònic).

Sense devolucions: Tots els permutes realitzats a través de Changeangel són finals i no hi ha reembossaments disponibles.

Utilitzeu qualsevol cartera: Changeangel accepta fons de qualsevol cartera. Mentre la vostra cartera pugui enviar fons a l’adreça que es mostra a Changeangel, no hi ha límit en quines carteres podeu utilitzar.

revisió d’intercanvi de changeangel

Com funciona Changeangel?

Changeangel funciona de manera senzilla. Visiteu Changeangel.io, trieu les dues criptomonedes que voleu canviar i, a continuació, escriviu l’import que voleu canviar..

Changeangel mostrarà instantàniament la quantitat de criptomoneda que rebrà.

Des d’allà, feu clic al botó “Intercanviar”. A continuació, Changeangel mostrarà la vostra adreça de destinació. Haureu d’enviar fons a aquesta adreça perquè es completi la vostra transacció amb Changeangel.

A continuació, introduïu la vostra adreça de recepció. Aquesta és l’adreça a la qual s’enviaran els vostres fons. Si canvieu el vostre BTC per ETH, per exemple, introduïu una adreça ETH. L’ETH s’alliberarà a aquesta adreça tan aviat com Changeangel rebi el vostre BTC.

Pel que fa a la tècnica, Changeangel utilitza AntumID / Digi-ID per a l’autenticació d’inici de sessió / registre. AntumID funciona amb la cadena de blocs de DigiByte i haureu de descarregar l’aplicació de cartera DigiByte Blockchain per configurar el vostre identificador..

Com a alternativa, podeu evitar AntumID / Digi-ID del tot i simplement utilitzar una adreça de correu electrònic. A part d’aquesta verificació bàsica, no cal que confirmeu el vostre número de telèfon, identitat o altres dades amb Changeangel abans de fer una operació..

Changeangel requereix una adreça de correu electrònic per enviar informació bàsica sobre la vostra transacció, com ara quan s’alliberen els fons.

Changeangel és una plataforma d’intercanvi sense custòdia. Envieu diners directament des de la vostra cartera a Changeangel i, a continuació, rebreu fitxes de Changeangel a canvi. Changeangel mai manté els vostres fons ni actua com a cartera.

Preus de Changeangel

Actualment, Changeangel cobra una taxa de permuta del 0,25%.

Tanmateix, les comissions de permuta poden canviar regularment i és possible que a alguns parells de criptomonedes se’ls cobri una comissió de permuta superior segons la liquiditat i la disponibilitat. Totes les comissions de permuta es publiquen de manera transparent a la pàgina Changeangel abans de completar la transacció.

No hi ha cap quota per registrar-se a la plataforma.

Com utilitzar Changeangel

L’ús de Changeangel és senzill. Aquí teniu una guia pas a pas per fer el vostre primer intercanvi amb Changeangel.

Com utilitzar Changeangel

Pas 1) Trieu les vostres criptomonedes

Changeangel us permet canviar una moneda digital per una altra. A desembre de 2019, Changeangel admet 23 criptomonedes. Podeu canviar qualsevol d’aquestes 23 criptomonedes per qualsevol altra criptomoneda.

com funciona Changeangel

Al quadre “Tu envies”, introdueix la quantitat de criptomoneda que vols enviar a Changeangel i el nom d’aquesta criptomoneda..

Intercanvi de criptografia Changeangel

A la casella “Reps”, Changeangel mostrarà la quantitat de criptografia que pots esperar rebre. Aquest nombre pot variar lleugerament en el moment que arribeu a la pàgina de transaccions final en funció dels preus actuals del mercat.

Intercanvi d'intercanvi de Changeangel

Feu clic al botó verd “Intercanvia” per passar al següent pas. Changeangel us demanarà que verifiqueu les criptomonedes i els imports.

Intercanvi de canvi de criptografia Changeangel

Pas 2) Introduïu l’adreça de Wallet

A continuació, haureu d’introduir l’adreça de la cartera. En aquest cas, canviarem LTC per DGB, cosa que vol dir que heu d’introduir l’adreça de la cartera DGB. Aquesta és la cartera DigiByte a la qual s’enviarà el vostre DGB. Si canvieu a qualsevol altra moneda criptogràfica, haureu d’introduir l’adreça de cartera d’aquesta criptomoneda.

Guia de l'usuari de Changeangel

Introduïu la vostra adreça i feu clic a “Següent”.

Pas 3) Inicieu la sessió a Changeangel

Si encara no heu iniciat la sessió a Changeangel (o no us heu registrat), ho fareu en aquest pas. Si sou un intercanviador de Changeangel existent, podeu iniciar la sessió amb el vostre correu electrònic i contrasenya.

Inicieu la sessió a Changeangel

Si no coneixeu Changeangel, podeu registrar-vos mitjançant AntumID / Digi-ID o introduint una adreça de correu electrònic..

Inici de sessió AntumID / Digi-ID: Changeangel recomana utilitzar AntumID / Digi-ID, tot i que haureu de descarregar l’aplicació de cartera DigiByte Blockchain, configurar-la i escanejar el codi QR per crear el vostre perfil. Després d’escanejar el codi QR, haureu d’introduir la vostra adreça de correu electrònic al quadre emergent. A continuació, heu iniciat la sessió.

Inici de sessió de l’adreça de correu electrònic: Introdueix la teva adreça de correu electrònic.

Pas 4) Envieu la vostra criptografia

Després d’iniciar la sessió o registrar-vos, esteu a punt per al darrer pas del procés d’intercanvi de Changeangel. Haureu d’enviar el vostre xifrat a l’adreça que es mostra a Changeangel.

criptografia changeangel

En aquest exemple, canviem LTC a DGB, cosa que vol dir que heu d’enviar el vostre LTC a l’adreça que es mostra en aquest pas. També necessitareu l’identificador de transacció des d’aquesta pàgina.

A causa de la volatilitat dels preus, els tipus de canvi que es veuen en aquesta pàgina no són tipus de canvi fixos i finals: només són estimacions. Com més ràpid envieu el vostre xifrat, més apropada hauria de ser la transacció d’aquest tipus de canvi.

La vostra transacció caducarà en un termini de 36 hores. Si no heu enviat el vostre xifrat a l’adreça que es mostra en un termini de 36 hores, la vostra transacció es cancel·larà.

Tan bon punt la cartera receptora rebi el vostre LTC, el vostre DGB s’alliberarà a l’adreça de cartera DGB que heu proporcionat al pas 2..

Quant a Changeangel

Changeangel està elaborat per un petit equip de desenvolupament amb seu a Hartlepool, Anglaterra.

Com s’ha esmentat anteriorment, Changeangel es veu a si mateix com un “intercanvi d’intercanvi per bé social”. Changeangel utilitza una part dels seus ingressos per permuta per contribuir a diversos projectes de cadena de blocs i organitzacions benèfiques. Els projectes actuals de blockchain suportats per Changeangel inclouen DigiByte, Potcoin, Groestl, Decred i Litecoin. Changeangel també dóna suport a organitzacions benèfiques com la Fundació Manny Pacquaio.

A mesura que Changeangel creix, la companyia té previst donar suport a projectes de cadena de blocs de codi obert i sense ànim de lucre.

Changeangel està dirigit pel director general d’operacions “Ben” (@ConveryBen). L’intercanvi es va iniciar el febrer del 2019.

Paraula final

Changeangel és un servei d’intercanvi de criptografia fàcil i barat amb una gran diferència respecte als seus competidors: una part dels ingressos derivats de les comissions d’intercanvi s’utilitzen per contribuir a projectes de cadena de blocs i organitzacions benèfiques.

Avui, Changeangel admet 23 criptomonedes diferents, incloent monedes importants com BTC i ETH i monedes més petites com Ravencoin, PotCoin i Groestlcoin. Per obtenir més informació o començar a canviar criptomonedes avui a Changeangel, visiteu Changeangel.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner