CEX.io Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

Revisió d’intercanvi CEX.io

Com utilitzar-lo, canviar-lo i registrar-se a CEX.io Exchange

CEX.io és un intercanvi de criptomonedes fundat el 2013. Descobriu tot el que necessiteu sobre l’intercanvi de criptografia de llarga durada a la nostra revisió i guia de l’usuari.

Característiques

  • L’intercanvi de criptomonedes amb seu a Londres funciona sense problemes des del 2013
  • Disponible per als comerciants del 99% dels països de tot el món (i de 31 estats dels EUA)
  • Hi ha disponibles diversos parells de divises cryptos i fiat

Mètodes de dipòsit

  • Transferència bancària (SEPA, ACH, SWIFT, pagaments més ràpids)
  • Targetes de crèdit (Visa i MasterCard)
  • Crypto (BTC, ETH, BCH, BTG, DASH, LTC, XRP, XLM …)

Pros

  • Entorn de negociació altament regulat
  • Funcions de compra ràpida i venda ràpida
  • Comissions comercials competitives

Contres

  • Procés KYC / AML més intens que la majoria dels altres intercanvis

Introducció

CEX.io és un intercanvi de criptomonedes amb seu a Londres fundat el 2013.

El 2013, CEX.io va ser el primer proveïdor mundial de mineria al núvol. Avui en dia, CEX.io ofereix operacions de criptografia multiplataforma a través del seu lloc web i de la seva aplicació mòbil. CEX.io també permet als comerciants connectar-se a l’intercanvi mitjançant WebSocket i l’API REST, cosa que permet a tothom accedir a la cartera de comandes CEX.io d’alta liquiditat..

què és CEX.io Exchange

CEX.io l’utilitzen tant els comerciants minoristes com els comerciants institucionals. La plataforma té un sistema de comptes de diversos nivells que atén comerciants de totes les mides. Altres funcions clau que ofereix CEX.io inclouen cobertura mundial, múltiples opcions de pagament i assistència 24/7.

CEX.io ofereix una sorprenent gamma d’opcions de pagament, incloses Visa, MasterCard, transferència bancària (SWIFT, SEPA, ACH, Pagaments més ràpids) i criptografia. Els comerciants també poden negociar amb un apalancament de fins a 10 vegades sense necessitat de crear un compte addicional.

CEX.io una vegada va proporcionar mineria al núvol a través de l’agrupació GHash.io. CEX.io va adquirir els actius d’aquest grup miner a l’octubre de 2013. Al cap d’un mes, GHash.io s’havia convertit en el grup miner número u del món. Al gener de 2015, però, CEX.io ha suspès els seus serveis de mineria al núvol.

CEX.io té la seva seu central a Londres, tot i que la central també té una adreça de correspondència a Jersey City, Nova Jersey, EUA. CEX.io està registrat oficialment al Regne Unit i té l’estatus d’empreses de serveis monetaris a través de FinCEN.

CEX.io va ser fundat per Oleksandr Lutskevych, que té un màster en cibernètica per la Universitat Nacional de Kíev. Abans de fundar CEX.io, Lutskevych treballava com a desenvolupador i consultor en la indústria de la informàtica i el joc. Lutskevych segueix sent el conseller delegat de CEX.io.

A desembre de 2019, CEX.io ocupa una posició fora de les 100 primeres borses per volum de negociació amb prop de 2 milions de dòlars de volum de negociació al dia (actualment, el número 136 de la llista, segons CoinMarketCap).

Característiques clau

Les funcions clau de CEX.io inclouen:

Registrats i regulats: CEX.io està registrat oficialment al Regne Unit. L’intercanvi també té l’estat de Money Services Business (MSB) a través del FinCEN nord-americà. CEX.io compleix els requisits legals de tots els països o jurisdiccions en què funciona i CEX.io bloqueja els usuaris de jurisdiccions no compatibles. En general, es tracta d’un intercanvi de confiança i ben regulat.


Atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana: CEX.io s’enorgulleix del seu servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, afirmant que “cada membre de l’equip d’assistència realitza una formació intensiva acuradament dissenyada per poder tractar qualsevol possible problema”.

50+ parells: Actualment, CEX.io admet més de 50 parells de divises i criptomonedes. Els parells més populars de CEX.io inclouen BTC / USD, BTC / EUR, XRP / USD, ETH / USD i BTC / GBP.

Diverses monedes Fiat compatibles: Igual que altres borses ben regulades, CEX.io us permet canviar monedes fiduciàries per criptomonedes. Actualment, CEX.io té parells denominats en USD, EUR i GBP.

KYC i AML obligatoris: Igual que altres borses regulades, CEX.io requereix que els usuaris completin la verificació de Know Your Customer (KYC) i Anti-blanqueig de diners (AML) abans de negociar a la plataforma. Això vol dir que heu de verificar la vostra identitat i penjar la documentació de la prova de l’adreça.

Avantatges de l’intercanvi de criptografia CEX.io

Serveis d’intermediació: CEX.io opera com a intercanvi i corretatge. Els nous usuaris poden utilitzar la corredoria CEX.io per comprar criptomonedes per primera vegada amb la màxima facilitat possible, tot i que pagaran una tarifa elevada. Les transaccions d’intermediació CEX.io es basen en ordres d’omplir o matar (FOK).

Comissions de negociació barates: Les operacions estàndard de CEX.io cobren una taxa del 0,25%.

Comerç de marges: El 2019 va oferir una vegada el comerç de marge directament des de la seva plataforma de negociació. El 2019, però, CEX.io va obrir un servei de comerç de marge dedicat anomenat CEX.io Broker. Podeu utilitzar aquest servei per accedir a un apalancament de fins a 10 vegades. CEX.io també afirma tenir una protecció negativa del saldo del compte.

Suport amb targeta de crèdit: CEX.io admet dipòsits mitjançant targeta de crèdit o dèbit, incloses Visa i MasterCard.

Suport de dipòsits bancaris: CEX.io també admet dipòsits en transferències bancàries o transferències bancàries nacionals. Els pagaments SEPA, ACH, SWIFT i Faster són compatibles amb CEX.io.

Quatre nivells de verificació del compte: CEX.io té quatre nivells de verificació del compte, inclosos Identity, Address, Enhanced i Corporate. Al nivell més baix, els usuaris de nivell de verificació d’identitat poden comprar fins a 1.000 dòlars de BTC al dia i 3.000 dòlars de BTC al mes. Les adreces, els comptes millorats i els comptes corporatius no tenen límits.

Suport mundial per als comerciants del 99% dels països: CEX.io anuncia el fet que està disponible al “99% dels països de tot el món”, inclosos 31 estats d’Amèrica. Alguns països (com ara els països sancionats) no poden ingressar diners mitjançant targetes de crèdit i transferències bancàries. En general, però, CEX.io compta amb el suport internacional més fort que es veu a l’espai d’intercanvi de criptografia.

Protecció i seguretat DDoS: CEX.io ofereix xifratge de dades complet i compleix els estàndards PCI DSS.

Comerç multiplataforma: CEX.io admet el comerç mitjançant un lloc web, una aplicació mòbil, WebSocket o API REST.

Alta liquiditat: CEX.io promet una execució ràpida de les comandes, un diferencial baix i l’accés a un llibre de comandes d’alta liquiditat per als millors parells de divises.

3 milions + de clients: CEX.io té una base d’usuaris superior als 3 milions.

Rècord provat des del 2013: CEX.io funciona sense problemes des del 2013. Mai no s’han robat fons de l’intercanvi.

Funcions d’intercanvi de criptografia CEX

Monedes i parells de CEX.io

CEX.io admet al voltant de 15 criptomonedes i tres monedes fiduciàries.

S’admeten la majoria de criptomonedes importants, incloses BTC, XRP, ETH, XLM, TRX, DASH, BCH i LTC. CEX.io admet un munt de criptomonedes menys conegudes, incloses MHC, BTG, BTT, ONG, ONT i OMG.

Les tres monedes fiduciàries admeses inclouen USD, EUR i GBP. CEX.io també admet la stablecoin Gemini US Dollar (GUSD).

Mètodes de retirada i dipòsit admesos per CEX.io

CEX.io admet múltiples mètodes de dipòsit i retirada, incloses transferències bancàries (ACH, SWIFT, SEPA i pagaments més ràpids), targetes de crèdit (Visa i MasterCard) i criptografia (qualsevol de les criptomonedes admeses a l’intercanvi).

Procés de registre i inici de sessió CEX.io

Com la majoria dels intercanvis regulats, CEX.io requereix que tots els usuaris verifiquin la seva identitat, adreça i altra informació abans de negociar a la plataforma. Hi ha quatre nivells de compte a CEX.io:

Identitat: Verifiqueu la vostra identitat i, a continuació, compreu i veneu bitcoins només amb Visa o MasterCard. Límit màxim diari de 1.000 $, límit mensual màxim de 3000 $.

Adreça: Verifiqueu la vostra adreça per eliminar qualsevol límit diari o mensual. També us permet finançar el vostre compte mitjançant transferència bancària o targeta de crèdit.

Millorat: Completeu la verificació manual KYC / AML per obtenir assistència prioritària i límits ampliats per al vostre compte, inclosos els límits de dipòsit i de retirada més alts.

Corporatiu: Configureu un compte corporatiu a CEX.io per eliminar la majoria dels límits de finançament del vostre compte.

Tot i que no hi ha cap límit màxim de dipòsit als comptes d’adreça, millorats i corporatius, continuareu tenint límits de dipòsit al nivell d’adreces (200.000 dòlars al dia i 500.000 dòlars al mes). Els comptes corporatius i millorats tenen límits de finançament amb targeta de crèdit diària i mensual, tot i que no hi ha límits en les transferències bancàries.

Comerç CEX.io

CEX.io té una interfície comercial similar a la d’un intercanvi de criptomonedes estàndard. La IU serà familiar per a qualsevol persona que hagi cotitzat en altres borses de criptografia en el passat.

Si sou totalment nou en el comerç de criptografia, aleshores CEX.io té una funció de compra ràpida que us permet comprar criptografia a l’instant mitjançant targetes de crèdit, tot i que pagareu comissions del 7%. Això és similar al servei de compra de criptografia de targetes de crèdit que ofereixen Coinbase i altres empreses, amb taxes similars elevades.

Tarifes CEX.io

La majoria dels comerciants de CEX.io pagaran una tarifa de comprador del 0,25% i una de fabricant del 0,16%, suposant que cotitzeu menys de 5 BTC en cada període de 30 dies. A mesura que augmenta el volum de negociació, les comissions disminueixen. Si esteu negociant més de 6.000 BTC al mes, pagareu una quota del comprador del 0,10% i una tarifa del fabricant del 0,00%.

Tarifes CEX.io

Mentrestant, CEX.io cobra diferents quantitats per diferents taxes de retirada. Pagareu el 2,99% per la majoria de dipòsits Visa i MasterCard, per exemple, tot i que els dipòsits bancaris són gratuïts. En retirar diners, pagareu un càrrec de servei de fins al 3% quan utilitzeu targetes de crèdit, mentre que les retirades bancàries tenen comissions del 0,3%. Tots els dipòsits i retirades mitjançant ACH, SEPA i Pagaments més ràpids són totalment gratuïts.

Comissions de canvi CEX.io

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de CEX.io

CEX.io té un historial de seguretat sorprenentment net. L’intercanvi es va llançar fins al 2013 i afirma no haver perdut mai els fons dels usuaris. CEX.io tampoc ha experimentat cap temps d’inactivitat important. En general, és clar que CEX.io ha invertit significativament en seguretat des dels seus inicis com a grup miner líder fins a l’actualitat com a intercanvi.

CEX.io Facilitat d’ús

CEX.io és fàcil d’utilitzar per a principiants, intermedis i avançats per a comerciants de criptografia. És una interfície d’intercanvi directa per a operacions convencionals. També podeu comprar ràpidament bitcoins i altres criptomonedes per primera vegada, per exemple, mitjançant targetes de crèdit.

CEX.io Confiança i privadesa

CEX.io és una empresa de confiança, ben regulada i respectada. La institució compleix les lleis aplicables a totes les jurisdiccions en què opera. Està disponible al 99% dels països de tot el món i a 31 estats dels EUA. A més, CEX.io té la condició de Money Services Business (MSB) mitjançant el regulador financer FinCEN d’Amèrica i CEX.io és una corporació oficial registrada al Regne Unit..

Atenció al client de CEX.io

CEX.io ofereix servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant correu electrònic i tiquets d’assistència.

Atenció al client de CEX.io

Un número de telèfon per a l’oficina de CEX.io London també està disponible en línia.

com funciona CEX.io

Guia de l’usuari de CEX.io: Com configurar i utilitzar CEX.io

CEX.io té un procés d’inici de sessió i configuració senzill. Seguiu llegint per descobrir com configurar i utilitzar CEX.io per primera vegada.

1. Inscriviu-vos

Com configurar i utilitzar CEX.io

Visiteu CEX.io i feu clic a “Registra” a la pàgina principal.

registreu-vos a CEX.io

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya. CEX.io enviarà un codi de verificació a la safata d’entrada per confirmar la vostra adreça.

Configuració d’intercanvi CEX.io

Plataforma de comerç CEX.io

Correu electrònic de CEX.io

A continuació, CEX.io necessitarà que confirmeu un número de telèfon.

Seguretat CEX.io

2. Verificació

Com a intercanvi criptogràfic regulat, CEX.io requereix que tots els usuaris completin algun nivell de verificació KYC / AML abans d’interactuar de cap manera amb la plataforma..

Verificació CEX.io

La majoria d’usuaris voldran completar la verificació d’identitat de nivell 1 i la verificació d’adreça de nivell 2. Amb un compte de nivell 1, només podeu finançar el vostre compte mitjançant targetes de crèdit i teniu límits específics diaris i mensuals. Amb un compte de nivell 2, podeu ingressar mitjançant transferència bancària i altres mètodes, sense límits comercials ni límit de dipòsit mensual d’uns 500.000 dòlars..

Verificació d’identitat de nivell 1:

Introduïu el vostre país de residència. Trieu el vostre país de la llista desplegable i seleccioneu el vostre estat, província o jurisdicció.

Tots els residents dels Estats Units han d’introduir el seu número de seguretat social (SSN) en aquest moment.

Si no sou resident als EUA i teniu un número d’identificació fiscal (TIN), haureu d’especificar-lo. Si no teniu TIN, desmarqueu la casella i premeu Següent.

A continuació, pengeu el document de prova d’identitat. CEX.io accepta passaports, targetes d’identitat o permisos de conduir. Pengeu una foto d’aquest document. Per als permisos de conduir i les targetes d’identificació, haureu d’enviar una foto de les dues cares del document (frontal i posterior).

com utilitzar CEX.io

Podeu fer les fotos amb el vostre dispositiu mòbil, escanejar el codi QR de la pantalla amb el telèfon intel·ligent i després fer-les. Com a alternativa, podeu penjar els fitxers de fotos des de l’ordinador (s’admeten formats PDF, PNG, JPG i GIF).

Finalment, haureu de fer una selfie amb el vostre document juntament amb una nota manuscrita que digui “Sóc client de CEX.IO” amb la data actual i la signatura. Podeu fer la selfie amb el dispositiu mòbil o penjar un fitxer des de l’ordinador.

Consells d’intercanvi de criptografia CEX.io

Introduïu el vostre sexe, nom, segon cognom, cognom, nacionalitat i data de lloc de naixement.

A continuació, introduïu informació del vostre document d’identitat, inclòs el número de sèrie, la data d’emissió, el país d’emissió i la data de caducitat.

Verificació d’adreces de nivell 2

Per augmentar els límits del compte i permetre el finançament amb transferències bancàries, haureu de completar la verificació de l’adreça de nivell 2 de CEX.io. Després de completar tots els passos anteriors, haureu de penjar documents que demostrin la vostra adreça.

Primer, feu una foto d’un document que confirmeu la vostra adreça actual. CEX.io accepta factures d’electricitat i electricitat, extractes bancaris, documents de declaracions d’impostos i qualsevol altre document amb la vostra adreça i nom i cognoms. Assegureu-vos que el document s’hagi emès durant els darrers tres mesos. Podeu fer una foto del document escanejant un codi QR al telèfon. O bé, podeu penjar-lo des del vostre ordinador.

Verificació CEX.io

A continuació, indiqueu la vostra adreça residencial, inclosa l’adreça postal, l’apartament i la suite, la ciutat, el codi postal, l’estat / província i el país. Els residents als Estats Units també han d’introduir el seu comtat.

Finalment, podeu introduir els perfils de la vostra xarxa social per augmentar les possibilitats d’aprovació de la verificació. CEX.io recomana deixar un enllaç a almenys un dels vostres perfils de xarxes socials, com ara Facebook, LinkedIn o Twitter.

Envieu tota aquesta informació i, a continuació, feu un seguiment del vostre estat de verificació:

CEX.io authenication

Nivell 3 i 4 Verificació millorada i corporativa

Per eliminar tots els límits del vostre compte o configurar un compte institucional, haureu de completar la verificació millorada (nivell 3) o corporativa (nivell 4).

Aquest nivell de verificació requereix aprovació manual i haureu de posar-vos en contacte amb un gestor dedicat de CEX.io per completar el procés.

3. Autenticació de dos factors

CEX.io recomana encaridament configurar l’autenticació de dos factors (2FA) per al vostre compte. De fet, haureu de marcar diverses caselles d’advertència si no configureu 2FA.

Seguretat de canvi CEX

Amb la protecció 2FA, haureu de confirmar un codi SMS o un codi d’aplicació mòbil abans d’iniciar sessió al vostre compte, fer una operació o realitzar una retirada..

4. Forma de pagament

Ja esteu a punt per ingressar diners a CEX.io. CEX accepta dipòsits mitjançant targeta de crèdit (Visa o MasterCard), transferència bancària (ACH, SWIFT, SEPA o pagaments més ràpids) o criptogràfica (totes les criptomonedes admeses).

Seguretat d’intercanvi de criptomonedes CEX.io

Per iniciar un dipòsit per transferència bancària, feu clic al botó “Diposa” a la pàgina Finances al costat de la moneda que voleu ingressar. També podeu fer clic a “Diposa” a l’extrem superior dret de qualsevol pàgina de CEX.io.

5. Criptomoneda comercial

Un cop els diners estiguin al vostre compte de CEX.io, ja podreu negociar o comprar criptocurrency.

CEX Trading Cryptocurrency

Podeu comprar criptografia a l’instant fent clic al botó “Compra ara”. Seleccioneu la vostra moneda digital i el vostre mètode de pagament i, a continuació, introduïu les dades de la targeta de dèbit o de crèdit Visa o MasterCard.

compra criptografia a cex.io

O bé, per fer un comerç convencional, aneu a la pàgina “comerç” de CEX.io. A la part esquerra del gràfic, veureu la llista de monedes disponibles. Seleccioneu un parell que coincideixi amb la moneda fiduciària que hàgiu dipositat. Si teniu USD al vostre compte i voleu comprar bitcoins, per exemple, anireu al parell BTC / USD.

CEX.io compra opcions de criptografia

CEX.io us permet fer un mercat o fer una comanda límit. Les comandes de mercat es fan al millor tipus de mercat actual disponible, mentre que les comandes límit es fan amb un límit de compra o venda específic.

CEX.io crypto exchange compra btc

6. Retirada

Per treure diners de CEX.io en qualsevol moment, només cal que feu clic a “Retira” a l’extrem superior dret de la pantalla. Les retirades estan disponibles mitjançant targeta de crèdit, transferència bancària i xifratge.

Paraula final

CEX.io és un intercanvi de criptografia de llarga durada amb un petit nombre de monedes fiduciàries i criptomonedes disponibles per al comerç. És una borsa altament regulada disponible per al 99% dels països de tot el món (i 31 estats dels EUA).

Per obtenir més informació sobre CEX.io o començar a cotitzar avui, visiteu https://cex.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map