Bybit Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

bybit-crypto-exchange

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a ByBit Exchange

Bybit és una borsa de derivats de criptomonedes amb seu a Singapur. L’objectiu de l’intercanvi és oferir als usuaris una plataforma ràpida, segura i fàcil d’utilitzar on puguin negociar derivats de criptografia i contractes de futurs perpetus..

Característiques

 • Intercanvi de derivats criptogràfics amb un apalancament de fins a 100 vegades
 • No es requereix cap verificació ni KYC
 • Realitzeu diverses operacions en diverses criptomonedes principals

Mètodes de dipòsit

 • BTC
 • ETH
 • EOS
 • XRP

Pros

 • Comerç de criptomonedes de forma anònima sense necessitat de verificació
 • Fàcil d’usar
 • Enormes oportunitats de palanquejament
 • Servei d’atenció al client sorprenentment (xat en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana amb un temps de resposta d’1 minut)

Contres

 • Transparència limitada de Bybit
 • Opcions de dipòsit limitat
 • Parells de divises limitats

Introducció

Bybit es va fundar el 2018 amb l’objectiu de proporcionar el comerç de derivats de criptomonedes, inclosos els contractes perpetus. La plataforma s’adreça tant a clients minoristes individuals com a operadors professionals de derivats. A partir de 2019, Bybit afirma tenir un volum de negociació de 24 hores que supera els 500 milions de dòlars i més de 100.000 usuaris registrats.

Bybit també posa èmfasi en la velocitat. La plataforma dedica més de 100.000 transaccions per segon (TPS) a tots els parells comercials que figuren a la seva plataforma, cosa que significa que els usuaris no haurien de tenir problemes per fer operacions a cap parell. Bybit tampoc no ha sofert cap pirateria informàtica ni violacions de seguretat al llarg de la seva jove història.

Els futurs perpetus eren un concepte nou fa dos anys, però des d’aleshores s’han convertit en més populars. Tot i que els futurs perpetus de BitMEX són els més coneguts, competidors com Bybit han anat convertint els futurs perpetus en una importància cada vegada més gran. Els contractes de futurs perpetus són contractes sense data de caducitat fixada. Es “bolquen” perpètuament. Bybit ofereix contractes de futurs perpetus amb un apalancament de fins a 100: 1.

Una altra cosa única de Bybit és que l’intercanvi permet als usuaris operar en total anonimat. Mentre tingueu una adreça electrònica o un número de telèfon verificats, no tindreu cap problema per fer operacions a Bybit. No es requereix cap verificació KYC ni tan sols disponible. Pel que podem saber, no hi ha límits en el valor de les operacions que pugueu fer amb un compte no verificat.

Per tots aquests motius, Bybit afirma ser l’intercanvi criptogràfic del futur. Però, és realment cert? Continua llegint per descobrir tot el que necessites saber sobre Bybit. 

Característiques clau

Les funcions clau de Bybit inclouen:

Fons d’assegurances: Bybit té un fons d’assegurança per a dèficits de liquidació de contractes de futurs. En les situacions en què un operador es liquidi a un preu inferior al preu de la fallida, el fons d’assegurances cobrirà la diferència. Això evita que es penalitzi tot l’intercanvi.

Comerç amb apalancament: Bybit ofereix un apalancament de fins a 100 vegades en cada operació. Si accedeix a un apalancament de fins a 100 vegades, el comerciant haurà d’establir un marge de l’1% de l’import nocional de l’operació. El palanquejament està disponible en operacions XRP i EOS de fins a 25 vegades.

Contractes en dòlars: Cada contracte Bybit només val 1 $.

Bons de marge: Bybit ofereix actualment bons de marge de fins a 200 dòlars per convèncer la gent a inscriure’s a l’intercanvi.

Bons d’afiliació: Obteniu 10 dòlars quan algú a qui remeteu ingressi com a mínim 0,02 BTC a Bybit.


Parells de negociació múltiples: Bybit ofereix parells comercials BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD i XRP / USD.

Motor de coincidència: El motor de coincidència de Bybit afirma que funciona deu vegades més ràpid que altres motors de concordança del sector, amb 100.000 TPS per parell.

Assistència al client de xat en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana: Bybit ofereix atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant un còmode sistema de xat en directe, i els temps de resposta són tan baixos com a 1 minut. Bybit també ofereix xat de suport de Telegram i correu electrònic.

Més de 100.000 usuaris: Bybit afirma tenir més de 100.000 usuaris registrats.

Suport en diversos idiomes: Bybit admet anglès, xinès, xinès tradicional, coreà i japonès.

Monedes i parells d’òbit

Bybit ofereix les següents monedes i parells:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • EOS / USD
 • XRP / USD

Mètodes de retirada i dipòsit compatibles amb l’òbit

Bybit només accepta dipòsits i retirades a BTC, ETH, EOS o XRP. No podeu dipositar ni retirar moneda fiduciària de la plataforma.

Procés de registre i inici de sessió d’òbit

Bybit té un procés de registre i verificació ràpid i senzill sense necessitat de verificació KYC. Només cal que us registreu a Bybit.com, introduïu el vostre número o adreça electrònica i, a continuació, verifiqueu el vostre número o adreça electrònica.

Això és. Un cop hàgiu completat aquesta verificació bàsica, el vostre compte estarà disponible per negociar a Bybit

Negociació Bybit

Bybit us permet adoptar una posició llarga o curta en quatre parells de criptografia / fiat diferents, inclosos BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD i XRP / USD.

Tarifes d’òrbita

Bybit cobra les tarifes següents:

Comissió de finançament per posició

La comissió de finançament de posició de Bybit s’intercanvia entre compradors i venedors i es calcula cada vuit hores (a les 00:00 UTC, a les 08:00 UTC i a les 16:00 UTC). La comissió de finançament de la posició indica l’import del marge que té el sistema per pagar el proper finançament. A continuació s’explica com es calcula la comissió de finançament de la posició:

 • Per a posicions llargues: (quantitat / preu de fallida) x taxa de finançament
 • Per a posicions curtes: (quantitat / preu d’entrada) x taxa de finançament

Comissions de negociació

Bybit premia els fabricants amb diners i cobra una tarifa als usuaris que cobren:

 • Comissió del fabricant: -0,025% (es cobrarà un descompte del 0,025% de l’operació per fer una operació a la cartera de comandes)
 • Comissió de participació: 0,075%

Comissions de retirada

Bybit cobra una comissió de retirada de 0,0005 BTC, que és lleugerament inferior a la comissió mitjana de retirada que cobren les borses competidores.

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat

Bybit no ha conegut faltes de seguretat, pirateries o filtracions de dades dels usuaris importants des del seu llançament el 2018. L’empresa posa l’èmfasi en la seguretat de baix i alt nivell. L’intercanvi està completament xifrat SSL per reduir el risc d’atacs de pesca. Bybit també ha implementat un sistema jerarquitzat d’emmagatzematge de carteres fredes deterministes (HD) per a tots els seus actius.

Una altra característica de seguretat intel·ligent que agraïm amb Bybit és el sistema de gestió de riscos per a la liquidació de contractes de futurs. De manera similar a algunes altres plataformes de negociació de contractes de futurs, Bybit opera un fons similar a l’assegurança per fer front als dèficits de les liquidacions de contractes. En situacions en què un comerciant es liquida a un nivell inferior al preu de fallida, els fons se substitueixen pel marge inicial que tenia el comerciant liquidat a l’exterior del comerç. La diferència entre el preu al qual es liquidarà el comerciant i el preu de fallida es descomptarà del fons d’assegurances. Altres plataformes “tallaran els usuaris” i deduiran fons del compte de tots els usuaris en aquesta situació.

Bybit també ofereix una completa funcionalitat d’autenticació de dos factors (2FA).

Facilitat d’ús

Bybit ofereix una interfície de negociació estàndard que serà familiar per a aquells que han utilitzat BitMEX i plataformes de negociació similars. Igual que amb altres plataformes de negociació apalancades, això no està realment dissenyat per a usuaris principiants de criptografia. Tot i això, la interfície encara és prou fàcil per a qualsevol persona.

Confiança i privadesa

Igual que amb altres intercanvis amb regulacions mínimes, Bybit revela poca informació sobre el seu equip. Sabem que l’intercanvi té la seu central a Singapur i està registrat a les Illes Verges Britàniques, per exemple. També coneixem els noms de certs empleats i del CEO, que és més informació que la que obtenim d’altres borses. Bybit sens dubte no és l’intercanvi més transparent que hi ha, però és més transparent que moltes de les seves ombres alternatives. Bybit està dirigit pel director general Ben Zhou i podeu veure informació addicional sobre els empleats a la pàgina de LinkedIn de Bybit.

Servei d’atenció al client

Bybit ofereix assistència de xat les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana amb un temps de resposta d’1 minut, que sol ser la que solen oferir els intercanvis més grans. És agradable veure que Bybit ha invertit en la creació d’un departament d’atenció al client dedicat. La majoria d’altres intercanvis nous o petits només ofereixen formularis de correu electrònic o opcions similars. Fins i tot podeu contactar amb Bybit per Telegram o per correu electrònic a [email protected]

Guia de l’usuari de Bybit: Com configurar i utilitzar Bybit

1. Inscriviu-vos

bybit-sign-process

El procés de registre s’inicia a la pàgina inicial de Bybit. Feu clic a Registra i introduïu el vostre nom i contrasenya per començar.

Des de la pàgina següent, podeu registrar-vos amb la vostra adreça de correu electrònic o el vostre número de telèfon (només cal canviar la barra de navegació per seleccionar la vostra opció).

En aquest punt, també podeu enganxar un codi de referència per premiar la persona que us ha derivat a la plataforma. Si voleu derivar altres usuaris a la plataforma en el futur, rebrà una recompensa de 10 dòlars nord-americans quan algú a qui remeteu ingressi almenys 0,02 BTC a la plataforma.

S’enviarà un codi de registre a la safata d’entrada del correu electrònic.

2. Verificació

Sembla que l’obbit no està regulat a cap país. Pel que podem saber, l’intercanvi no requereix cap verificació de l’usuari ni cap tipus de KYC.

Un cop hàgiu confirmat el vostre número de telèfon o adreça electrònica, tindreu accés complet a Bybit.

Només cal que introduïu el vostre codi en aquesta pàgina i espereu a iniciar la sessió automàticament a la plataforma.

3. Pengeu documentació

Bybit ni tan sols us dóna l’opció de penjar documents. No hi ha cap altre requisit de verificació a Bybit i no cal que completeu la verificació KYC ni que pengeu cap tipus d’identificador.

4. Autenticació de dos factors

Bybit anima els usuaris a configurar l’autenticació de dos factors (2FA). Per fer-ho, feu clic al vostre nom d’usuari a l’extrem superior dret de la pàgina i, a continuació, feu clic a “Compte & Seguretat ”, després Autenticació de dos factors. Podeu configurar 2FA amb SMS, correu electrònic o Google Authenticator.

5. Mètode de dipòsit

Abans de començar a operar, haureu de dipositar diners a Bybit. Bybit només accepta quatre criptomonedes, incloses BTC, ETH, EOS i XRP.

Per fer un ingrés a la criptomoneda triada, feu clic a Actius a la part superior de la pàgina. Podeu veure tots els recursos del vostre compte.

Feu clic a Dipòsit i seguiu les instruccions per transferir diners a la cartera de criptomoneda.

6. Criptomoneda comercial

Per fer una operació a Bybit, haureu d’adoptar una posició llarga (compra) o curta (venda). Si espereu que augmentin els preus, podríeu fer una comanda llarga o comprar. Si espereu que els preus disminueixin, faríeu una comanda curta o de venda.

plataforma-intercanvi-intercanvi-bybit

Les tres opcions de comanda de Bybit inclouen:

 • Ordre límit
 • Comanda de mercat
 • Ordre condicional

També podeu configurar límits de pèrdua i / o atenció. Com passa amb qualsevol plataforma de negociació apalancada, els límits de stop loss poden ser particularment importants per evitar la liquidació.

Bybit facilita la configuració d’un stop loss. A la pàgina es mostra un percentatge predeterminat de l’import total del vostre actiu comercial en el qual voleu aturar una pèrdua o obtenir beneficis. Fins i tot Bybit genera automàticament un “Preu de liquidació estimat” que mostra la quantitat possible de liquidació en funció del valor de palanquejament.

opcions d’inversió en intercanvi de parades de pèrdues

A la captura de pantalla anterior, hem establert el percentatge en què estem disposats a obtenir beneficis com el 50% del valor comercial. Bybit us mostra automàticament els beneficis esperats a BTC. Bybit també mostra la pèrdua esperada a la pantalla a la pèrdua stop que hàgiu definit (en aquest cas, 8800 $).

També podeu fer comandes de mercat per obtenir un actiu al millor preu disponible o configurar comandes condicionals per establir un stop loss avançat per a un límit o una comanda de mercat. Amb un ordre condicional, només podeu publicar una posició llarga o tancar el disparador per obtenir una posició curta. Si tanqueu el disparador, cal que introduïu un preu al qual la vostra comanda entrarà a la llibreta de comandes. Quan s’assoleix el preu d’activació, la comanda es lliurarà a la llibreta de comandes.

7. Retirada

Per retirar diners a Bybit, aneu a la pestanya Actius a la part superior de la pàgina i consulteu les criptomonedes del vostre compte.

Cal que completeu la verificació 2FA abans de retirar els diners del vostre compte.

Paraula final

Bybit és un intercanvi de criptomonedes que ha crescut ràpidament des del llançament el 2018. L’intercanvi amb seu a Singapur ofereix quatre parells bàsics de negociació, inclosos BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD i XRP / USD. Podeu adoptar una posició llarga o curta en qualsevol parell i gaudir de palanquejament de 25x a 100x.

Bybit no requereix cap verificació de l’usuari: podeu comerciar de forma anònima sense completar la verificació KYC. Sempre que tingueu una adreça de correu electrònic o un número de telèfon, podeu negociar a Bybit sense cap problema.

Compareu ByBit amb Kraken, Gemini, Binance i Bittrex també.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map