Bitstamp Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

ressenya de bitstamp

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Bitstamp Exchange

Bitstamp és un intercanvi de criptografia de llarga durada amb seu a Luxemburg. Coneix tot el que necessites saber sobre Bitstamp avui mateix a la nostra revisió i guia de l’usuari.

Característiques

 • Fàcil operació de criptografia en un entorn altament regulat
 • Intercanvi de criptomonedes amb seu a Luxemburg
 • Funciona sense problemes des del 2011

Mètodes de dipòsit

 • SEPA
 • Targetes de crèdit
 • Transferències bancàries internacionals
 • Criptomonedes (BTC, ETH, XRP, LTC i BCH)

Pros

 • Les comissions baixen substancialment amb un volum elevat (0,0% de comissions sobre el volum de més de 10.000 milions de dòlars)
 • Molt regulat, fiable i segur
 • Fàcil transferència bancària i comerç de moneda fiduciària

Contres

 • Comissió de negociació del 0,5% (si es negocia a menys de 10.000 dòlars al mes)
 • Un petit nombre de criptomonedes admeses (5 criptomonedes, 14 parells en total)

Introducció

Bitstamp es va fundar a l’agost del 2011 com una alternativa europea a Mt. Gox. Aleshores, el Mt. amb seu a Japó. Gox dominava l’espai d’intercanvi criptogràfic i representava més del 50% de totes les transaccions de bitcoins. Els fundadors de Bitstamp van creure que el mercat necessitava una alternativa, per això van llançar Bitstamp.

intercanvi de criptografia bitstamp

Bitstamp va ser cofundada per Nejc Kodrič (CEO) i Damijan Merlak a l’agost de 2011 a la seva Eslovènia natal, tot i que l’intercanvi es traslladaria al Regne Unit l’abril de 2013 i després a Luxemburg el 2016. Bitstamp es va instal·lar a Luxemburg després de trobar l’intercanvi criptogràfic. la normativa a Eslovènia i Londres serà inadequada. L’abril de 2016, el govern de Luxemburg va concedir una llicència perquè Bitstamp estigués plenament regulada a la UE com a institució de pagament, cosa que permetia a Bitstamp fer negocis als 28 estats membres de la UE..

Avui en dia, Bitstamp continua avançant com un intercanvi de criptomonedes fiable, fiable i regulat. L’intercanvi és popular tant per als principiants com per als comerciants avançats. És particularment popular a Europa, on els residents poden dipositar fons a Bitstamp mitjançant transferències SEPA. Els dipòsits SEPA a Bitstamp són gratuïts i les retirades SEPA tenen un preu de només 3,00 EUR.

Bitstamp realment atén a tots els nivells de comerciants, inclosos els principiants que compren BTC per primera vegada i els operadors de criptografia més avançats. Podeu comprar criptocurrency amb una targeta de crèdit, per exemple, i verificar el compte instantàniament en qüestió de segons. Si sou un principiant criptogràfic amb seu a Europa que voleu comprar cripto per primera vegada amb EUR i un compte bancari de la UE, Bitstamp us permet fer-ho en qüestió de minuts.

Bitstamp també és adequat per a usuaris avançats. L’intercanvi ofereix API FIX i HTTP que permeten als comerciants avançats integrar Bitstamp a les seves configuracions existents. Les comissions de negociació de Bitstamp també disminueixen significativament amb el volum de negociació: els operadors de baix volum (menys de 10.000 dòlars mensuals) pagaran comissions del 0,50%, tot i que els operadors de gran volum (més de 10.000 milions de dòlars mensuals) pagaran comissions del 0,0%.

revisió d’intercanvi de bitstamp

Bitstamp té la seu central a Luxemburg, tot i que la borsa també manté oficines a Londres i Nova York. És un intercanvi de criptomonedes altament regulat i de gran confiança amb un historial provat d’oferta de comerç segur de criptografia i divisa en un entorn fàcil d’utilitzar..

Característiques clau

Les funcions clau de Bitstamp inclouen:

Temps de vida líder en la indústria: Bitstamp afirma tenir el millor temps d’activitat a l’espai criptogràfic. L’intercanvi funciona gairebé sense parar des del 2011.

Seguretat avançada: Bitstamp, com la majoria d’intercanvis, afirma utilitzar procediments de seguretat avançats per protegir els clients i els seus fons. El 98% dels actius es guarden a l’emmagatzematge en fred, les dades personals estan altament encriptades i els controls interns limiten els errors i l’accés.

Interfície d’usuari fàcil: Bitstamp és adequat tant per a principiants com per a comerciants avançats. Tot i això, Bitstamp és especialment amable amb els comerciants principiants i l’equip ha invertit un esforç important per fer que el seu intercanvi sigui fàcil d’utilitzar, fins i tot si mai no heu tractat mai les criptografies. Podeu ingressar i retirar directament del vostre compte bancari, per exemple, mitjançant transferències SEPA a la UE.

Aplicacions per a mòbils: Bitstamp té aplicacions mòbils per a iOS i Android. Les aplicacions per a mòbils tenen tots els mateixos tipus de comandes i eines comercials que la versió per a ordinadors.

Arquitectura de grau institucional: Bitstamp atén a tots els nivells de comerciants criptogràfics, inclosos els operadors institucionals, amb una forta liquiditat, una execució fiable de comandes i un temps d’activitat constant.

API múltiples: Bitstamp ofereix API FIX i HTTP, i els usuaris poden connectar-se al Bitstamp WebSocket per transmetre dades en temps real, facilitant als comerciants avançats la integració de Bitstamp a la seva configuració comercial actual..

Retirades instantànies: Retireu efectiu de Bitstamp en qüestió de segons mitjançant diversos mètodes de retirada i només uns quants clics.

Tarifes elevades per als comerciants de baix volum: Bitstamp cobra comissions més altes que un canvi normal. Qualsevol persona amb menys de 10.000 dòlars de volum de negociació en un període de 30 dies pagarà una comissió de negociació del 0,50% en tots els parells. Les taxes baixen fins al 0,0% si es negocien més de 10.000 milions de dòlars al mes.

Dipòsits i retirades SEPA: Bitstamp admet les transferències SEPA per a residents a la UE, cosa que facilita el dipòsit i la retirada de diners del vostre compte bancari europeu al vostre compte de Bitstamp. Els dipòsits SEPA són gratuïts, mentre que les retirades SEPA tenen una tarifa plana de 3 EUR.

Dipòsits i retirades de criptografia: Bitstamp admet dipòsits i retirades de criptografia a BTC, ETH, XRP, LTC i BCH.

Dipòsits de targetes de crèdit: Igual que les borses ben regulades com Coinbase, Bitstamp us permet comprar criptomonedes mitjançant targetes de crèdit. Totes les compres de targetes de crèdit tenen una comissió del 5%, però podeu comprar legítimament qualsevol quantitat de criptografia amb una targeta de crèdit.

Connectat a noms financers de confiança: Bitstamp està connectat a algunes de les institucions financeres més confiables del món, com Swissquote, Credit Agricole i Chicago Mercantile Exchange. Pocs altres intercanvis criptogràfics tenen aquest tipus d’associacions.

Fiat Trading: Bitstamp admet el comerç fiduciari i té diverses monedes fiduciàries i parells de criptomonedes. Podeu comprar i vendre criptografia per USD o EUR. Bitstamp us permet utilitzar francs suïssos (CHF) i lliures esterlines (GBP), tot i que actualment no podeu negociar amb cap de les dues monedes (es convertiran en USD o EUR per operar).

Cinc criptomonedes traduïbles: Bitstamp admet el comerç en cinc criptomonedes, incloses BTC, XRP, ETH, LTC i BCH.

Indicadors tècnics de TradingView: Bitstamp ha integrat TradingView completament als seus gràfics, cosa que facilita als usuaris l’accés a diversos indicadors tècnics, opcions de canelobres i eines de gràfics..

Monedes i parells de bitstamp

Bitstamp ha seguit l’estil Coinbase de monedes compatibles, escollint donar suport a un nombre reduït de monedes i parells d’alta qualitat en lloc d’enumerar centenars de monedes i parells. Avui, Bitstamp té aproximadament 15 parells llistats. Els parells inclouen diferents combinacions de monedes fiduciàries (EUR i USD) i criptomonedes (BCH, BTC, XRP, ETH i LTC). Els parells BTC / USD, BTC / EUR i XRP / USD són els parells més negociats a Bitstamp, que representen aproximadament el 90% de tot el volum de negociació.

Monedes i parells de bitstamp

Mètodes de retirada i dipòsit compatibles amb Bitstamp

Bitstamp és un intercanvi ben regulat que admet una sèrie d’opcions populars de dipòsit i retirada. Podeu dipositar i retirar mitjançant criptografia (BTC, XRP, LTC, ETH i BCH), transferències bancàries SEPA, targetes de crèdit i transferències bancàries internacionals.

Procés de registre i inici de sessió de Bitstamp

Igual que altres borses regulades, Bitstamp requereix que els usuaris completin la verificació de la identificació abans de negociar a la plataforma. Tots els usuaris han de complir la normativa KYC / AML. Abans de dipositar fons o negociar a Bitstamp, haureu de penjar un passaport, un permís de conduir o un document d’identitat amb foto emès pel govern. També haureu de verificar el vostre número de telèfon i la vostra adreça electrònica. En general, el procés d’inici de sessió i registre és senzill i senzill. Bitstamp admet 2FA mitjançant Google Authenticator o Duo.

Bitstamp Trading

Bitstamp té una senzilla interfície de negociació de compra / venda que facilita el comerç tant per a principiants com per a usuaris avançats. Els gràfics Advanced TradingView estan disponibles per a comerciants més avançats i Bitstamp ofereix API FIX i HTTP per ajudar-vos a integrar-vos amb la vostra configuració comercial actual..

Bitstamp Trading

Només hi ha un nombre reduït d’operacions disponibles, incloses les comandes instantànies, les ordres límit, les ordres de mercat i les ordres de parada. Tots els comerços estan disponibles a la part dreta de la finestra de negociació.

Tarifes Bitstamp

Bitstamp cobra comissions entre el 0,0% i el 0,50%, en funció del volum de negociació de 30 dies. Qualsevol persona que faci transaccions inferiors a 10.000 dòlars al mes pagarà una taxa del 0,50%, que es redueix al 0,25% quan es negocia més de 20.000 dòlars al mes. A partir d’aquí, les taxes baixen gradualment amb el volum:

Tarifes Bitstamp

Les compres amb targeta de crèdit tenen un 5% de comissió independentment de l’import de la compra. Els dipòsits SEPA són gratuïts, mentre que les retirades SEPA tenen una quota fixa de 3,00 EUR.

Costos de la marca de bits

Els dipòsits bancaris internacionals inclouen una comissió del 0,05% (comissió mínima de 7,50 USD o EUR i una comissió màxima de 300 USD o EUR), mentre que les retirades internacionals de serveis bancaris inclouen una comissió del 0,1% (comissió mínima de 25 USD o EUR, sense màxim ).

Els dipòsits criptogràfics són gratuïts, tot i que pagareu una petita quota en retirar-los (0,0005 BTC per retir de bitcoin, per exemple).

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Bitstamp

Bitstamp ha enfrontat pocs problemes de seguretat importants o incidents de temps d’aturada al llarg dels anys, cosa que és especialment impressionant tenint en compte que Bitstamp existeix des del 2011. Al febrer de 2014, Bitstamp va suspendre temporalment les retirades durant uns dies després d’un atac de denegació de servei distribuït. Les persones darrere de l’atac van enviar a la CEO de Bitstamp, Nejc Kodrič, una demanda de rescat per 75 BTC. Kodrič es va negar i els retirs es van reprendre pocs dies després.

L’únic altre incident notable que va implicar Bitstamp es va produir el gener de 2015, quan Bitstamp va suspendre la negociació després de robar 19.000 BTC. L’intercanvi es va obrir una setmana més tard i Bitstamp va acceptar tota responsabilitat pel pirata. Els BTC robats valien uns 5 milions de dòlars en aquell moment (275 dòlars per BTC).

Avui en dia, el 98% dels actius de Bitstamp es mantenen en dipòsit frigorífic. Totes les dades personals estan “altament encriptades” i Bitstamp afirma que els seus “controls interns limiten els errors i l’accés”.

Facilitat d’ús de Bitstamp

Bitstamp té una plataforma de negociació similar a qualsevol intercanvi de criptomonedes i la interfície us serà familiar a l’instant si prèviament heu utilitzat un intercanvi. Bitstamp tendeix a ser més fàcil d’utilitzar i més fàcil d’utilitzar que un intercanvi de criptomonedes normal. Un dels avantatges més grans per als principiants és que no cal tenir criptografia per operar a Bitstamp. En el seu lloc, podeu comprar criptografia directament mitjançant SEPA, targetes de crèdit o altres mètodes de dipòsit. Sempre que tingueu GBP, EUR, USD, CHF o una de les cinc criptomonedes admeses, podreu operar a Bitstamp.

com utilitzar la marca de bits

Confiança i privadesa de Bitstamp

Bitstamp és un intercanvi fiable i transparent. L’intercanvi està regulat pel govern de Luxemburg, que va concedir a Bitstamp una llicència com a institució oficial de pagament de la UE.

Com a indicació de la confiança de Bitstamp, el fiscal general de Nova York va realitzar una enquesta de 14 intercanvis de criptomonedes el setembre de 2018 i després va sol·licitar més informació a aquests intercanvis. Bitstamp va ser un dels deu intercanvis que va respondre a la sol·licitud i un dels només set intercanvis que van confirmar que havien sol·licitat l’aprovació del Departament de Serveis Financers (DFS) de l’Estat de Nova York per operar legalment a l’Estat de Nova York..

Bitstamp bloqueja l’accés VPN a l’intercanvi. Bitstamp també realitza auditories periòdiques de les seves participacions en moneda virtual.

Atenció al client de Bitstamp

Bitstamp ha invertit significativament en atenció al client. L’intercanvi és un dels pocs intercanvis de criptomonedes que ofereix assistència al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per telèfon. Molts intercanvis competidors (fins i tot alguns dels intercanvis més grans) només tenen assistència al client basada en correu electrònic amb temps de resposta llargs.

Guia de l’usuari de Bitstamp: Com configurar i utilitzar Bitstamp

Bitstamp té un dels processos de configuració més senzills i senzills que trobareu a l’espai d’intercanvi de criptografia. És fàcil configurar i verificar el vostre compte per primera vegada. Aquí teniu una guia pas a pas:

1. Inscriviu-vos

Visiteu Bitstamp.net per inscriure-us a la plataforma. Feu clic a “Registra” a l’extrem superior dret de la pàgina.

registreu-vos a bitstamp

Trieu si el vostre compte és per a ús personal o corporatiu.

compte de bitstamp

Introduïu el vostre nom i adreça de correu electrònic.

com unir-se a bitstamp

2. Verificació

Bitstamp us enviarà un correu electrònic. Feu clic a l’enllaç del correu electrònic per confirmar-lo.

verificació de la marca de bits

Després, haureu d’iniciar el procés de verificació. Bitstamp us demanarà un número de telèfon i, a continuació, enviarà un text per verificar-lo.

seguretat bitstamp

A continuació, haureu de penjar una foto del vostre document d’identitat amb foto emès pel govern. Els formularis d’identificació acceptables inclouen un passaport, un permís de conduir o un DNI nacional.

3. Autenticació de dos factors

Bitstamp, com la majoria d’intercanvis de criptomonedes, recomana als clients que configurin l’autenticació de dos factors (2FA) abans de dipositar diners a la plataforma. Bitstamp admet 2FA amb Google Authenticator o Duo. Baixeu qualsevol de les aplicacions i, a continuació, escaneu el codi QR per confirmar 2FA al vostre compte.

guia d'usuari de negociació de bitstamp

4. Forma de pagament

Un cop hàgiu verificat el compte, podeu ingressar diners. Bitstamp admet diversos mètodes de dipòsit, inclosos SEPA (per a transferències bancàries de bancs de la UE), transferències bancàries internacionals i dipòsits criptogràfics (BTC, XRP, LTC, ETH o BCH). Tots els dipòsits a Bitstamp són gratuïts, excepte per transferències bancàries i dipòsits amb targeta de crèdit.

bitstamp Mètode de pagament

5. Criptomoneda comercial

El comerç de criptomonedes a Bitstamp és senzill. Simplement feu clic al parell que desitgeu i, a continuació, introduïu l’import que voleu comprar o vendre. Podeu triar comandes instantànies, de mercat, límit o aturades.

negociació de criptomonedes bitstamp

Bitstamp mostra la vostra comissió directament a la pantalla de negociació, cosa que facilita veure exactament el que us costa cada operació.

guia de marca de bits

6. Retirada

Podeu retirar els vostres fons de Bitstamp mitjançant les mateixes opcions que teníeu a l’hora de dipositar fons, inclosos SEPA, transferències bancàries internacionals i retirades de criptografia (BTC, XRP, LTC, ETH i BCH).

descripció general de la marca de bits

Paraula final

Bitstamp és la base de moneda europea. L’intercanvi de criptomonedes amb seu a Luxemburg ofereix un comerç criptogràfic convenient en un entorn de confiança i confiança. Bitstamp té només 14 parells de divises i criptomonedes i admet dues monedes fiduciàries (USD i EUR) i cinc criptomonedes (BTC, ETH, XRP, LTC i BCH), posant èmfasi en la qualitat i la quantitat..

Un dels grans inconvenients de Bitstamp és que l’usuari mitjà (que cotitza menys de 10.000 dòlars al mes) pagarà comissions de negociació relativament altes del 0,5%. No obstant això, les comissions de negociació disminueixen significativament amb el volum, baixant al 0,25% amb 20.000 dòlars de volum al mes.

Si busqueu un canvi europeu de criptomonedes de bona reputació que admeti transferències SEPA, pagaments amb targeta de crèdit i operacions de criptografia de bona reputació, és possible que Bitstamp sigui l’elecció més adequada per a vosaltres..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner