Bithoven Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

bithoven-exchange-review

Com s’utilitza, es comercia i s’inscriu a Bithoven Crypto Exchange

Bithoven és un intercanvi criptogràfic registrat a la nació caribenya de Saint Vincent. Llançat al gener de 2019, Bithoven us permet operar 400 criptomonedes amb una verificació limitada necessària.

Característiques

 • Intercanvieu més de 400 criptomonedes
 • Comissions competitives en el comerç al marge i al comptat
 • Incentius per a la inscripció d’usuaris nous (per exemple, 100 DOGE a la inscripció)

Mètodes de dipòsit

 • BTC, LTC, ETH, EOS, BCH, DOGE, XMR, XRP
 • Més de 400 criptomonedes (totes les criptomonedes compatibles també estan disponibles per a dipòsits)

Pros

 • No es requereix cap verificació de l’usuari ni KYC si es negocia a menys de 2 BTC
 • Poques restriccions geogràfiques
 • Fàcil interfície comercial

Contres

 • Supervisió reguladora limitada o verificació de l’usuari
 • Nou canvi amb un historial limitat
 • No hi ha transparència quant a les operacions o equips de l’empresa

Introducció

Bithoven és un intercanvi de criptomonedes llançat el gener de 2019, que el converteix en un dels nous entrants a l’espai criptogràfic. Trobat en línia a Bithoven.com, l’intercanvi promet fer més barat i fàcil el comerç de més de 400 criptomonedes.

Per incentivar els nous usuaris a registrar-se a la plataforma, Bithoven ha llançat un incentiu únic per registrar-se. Els usuaris nous poden guanyar 100 DOGE només per registrar-se per primera vegada.

Una de les altres atraccions principals de Bithoven, però, és que podeu comprar, vendre, dipositar i retirar criptomoneda sense que sigui necessària la verificació de l’usuari. La plataforma us permet operar fins a 2 BTC al dia sense introduir cap informació personal. Tot i això, per canviar més de 2 BTC al dia, haureu de completar la verificació KYC i penjar documents.

Tanmateix, Bithoven no és perfecte. Les comissions de negociació del 0,2% (independentment del volum) són elevades en comparació amb les borses competidores. Bithoven tampoc no té transparència quant al seu equip, la seva ubicació ni cap aspecte de les seves operacions. No hi ha res que impedeixi que Bithoven faci una estafa perquè no sabem absolutament res sobre qui dirigeix ​​l’empresa. Sabem que Bithoven està registrat a una adreça a Saint Vincent i les Granadines, però això és tot.

En general, Bithoven és similar a altres borses amb requisits de verificació baixos. Ofereix un entorn de comerç ràpid, barat i senzill on podeu canviar criptomonedes per altres criptomonedes i sortir-ne. La interfície i l’entorn comercial són similars al que trobeu amb la majoria d’altres intercanvis d’aquest nivell.

Seguiu llegint per descobrir les característiques clau de Bithoven, inclòs el funcionament de l’intercanvi i el que el fa únic.

Característiques clau

Les característiques principals de Bithoven inclouen:

Cartera personal: Bithoven us permet operar, dipositar i retirar criptomoneda mitjançant una única cartera personal allotjada per Bithoven. Podeu retirar fons d’aquesta cartera a la vostra adreça en qualsevol moment.

Seguretat: Bithoven utilitza xifratge TLS / SSL, 2FA i tancament de sessió automàtic després de la inactivitat, entre altres funcions de seguretat, per mantenir els usuaris segurs.

Registre fàcil i ràpid: Podeu començar a negociar a Bithoven pocs segons després de registrar-vos i dipositar fons. Només cal registrar-se amb qualsevol adreça de correu electrònic, ingressar bitcoin o qualsevol altra moneda criptogràfica i, a continuació, fer una operació. Podeu canviar fins a 2 BTC sense verificar la vostra identitat.


Interfície de negociació estàndard: Bithoven té la mateixa interfície comercial que espereu veure en qualsevol intercanvi de criptomonedes, amb una àmplia gamma de gràfics, llibres de comandes i informes en temps real..

“Alta liquiditat”: Bithoven afirma oferir la “liquiditat més alta”, tot i que el canvi realment no reclama com ofereix la liquiditat més alta. Normalment, les borses amb la liquiditat més alta són borses grans o estan connectades a un conjunt de liquiditat més gran. Certament, Bithoven no té el volum d’intercanvis més grans i no està clar si estan connectats a un fons de liquiditat.

Altres reclamacions inusuals: Com passa amb altres intercanvis de qualitat mitjana, el lloc web de Bithoven està ple de reclamacions inusuals, errors ortogràfics i errors gramaticals. El lloc web afirma vagament que ofereix “comerç instantani”, “seguretat garantida”, “eines avançades” i “sense càrrecs ocults”, per exemple, però mai no explica realment el que significa cap d’aquests termes.

Monedes i parells de Bithoven

Bithoven ofereix 400 criptomonedes i parells diferents, tot i que, òbviament, no tots els parells tenen prou liquiditat per negociar. Podeu trobar monedes importants com BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, XLM i BSV. També podeu trobar un munt de criptomonedes més fosques, com ara First Blood (1ST), Mecenas (ART), Enjin Coin (ENJ) i Zeus Shield Coin (ZSC). Per obtenir una llista completa de les monedes disponibles, feu clic a aquí.

Mètodes de retirada i dipòsit amb suport de Bithoven

Bithoven tracta totalment de criptomonedes. Actualment, el canvi no permet dipòsits en moneda fiduciària.

En lloc d’això, podeu dipositar o retirar diners a la plataforma mitjançant bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH, XRP, XMR, DOGE, ZEC i XEM. Segons la pàgina de comissions de Bithoven, podeu dipositar o retirar diners a la plataforma mitjançant les més de 400 criptomonedes disponibles per al comerç.

Procés de registre i inici de sessió de Bithoven

Bithoven té un procés senzill de registre i inici de sessió. Com s’ha esmentat anteriorment, no cal que verifiqueu el vostre compte per començar a operar. Podeu canviar fins a 2 BTC al dia sense completar la verificació KYC. Tanmateix, si voleu superar aquests límits, haureu de completar la verificació KYC.

Bithoven Trading

Bithoven té una interfície de negociació estàndard que serà familiar per a tothom que hagi utilitzat abans altres intercanvis de criptomonedes. Teniu gràfics personalitzables que mostren accions i moviments de preus recents del parell concret. Podeu veure les comandes de compra i venda del mercat actuals. Amb uns quants clics, podeu executar una operació.

Comissions de Bithoven

Bithoven afirma tenir alguns dels honoraris més competitius de la indústria. Però, és realment cert? Vegem els honoraris de Bithoven:

Comissions de dipòsit: gratuït

Comissions de retirada: 0,0015 BTC (o equivalent)

Comissions de negociació: 0,2%

Els dipòsits sempre són gratuïts a Bithoven, tot i que pagareu una petita quota per retirar els vostres diners. Les comissions de negociació del 0,2% són estàndard per als intercanvis de divises Fiat, però elevades per als intercanvis de criptografia a criptografia. Hem vist que altres intercanvis de criptografia a criptografia ofereixen comissions comercials tan baixes del 0,05% al ​​0,15% en tots els volums, de manera que una taxa del 0,2% és lleugerament més forta que la de la competència (sobretot tenint en compte que Bithoven no ofereix descomptes basats en el volum).

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Bithoven

Bithoven es va llançar el gener del 2019. Pel que podem saber, l’intercanvi no ha patit cap bretxa de seguretat important ni temps d’aturada. Bithoven tampoc mai ha estat piratejat.

Facilitat d’ús

La interfície de Bithoven és idèntica a la que utilitza pràcticament qualsevol altre intercanvi de criptomonedes del planeta. És una interfície d’usuari senzilla i fàcil d’entendre que us permet fer operacions de manera ràpida i senzilla i executar altres funcions.

Confiança i privadesa

Bithoven es va fundar el gener de 2019 i no ha patit cap bretxa important de dades ni filtracions d’informació al client des del llançament. Això és bó. Tot i això, la pròpia empresa no té cap mena de transparència, cosa que fa que sigui difícil confiar de cap manera en Bithoven. El lloc web oficial de Bithoven no enumera res sobre l’equip que hi ha darrere de l’operació, la seu de l’empresa o qualsevol altra informació que necessiteu saber abans de confiar els vostres diners en un lloc web aleatori..

Tot el que realment sabem sobre Bithoven és que l’empresa està registrada amb el nom de “Fortis Ltd.” a una adreça a Kingstown, Saint Vincent i les Grenadines.

Servei d’atenció al client

Bithoven té opcions d’atenció al client limitades. Sembla que l’empresa no opera un departament dedicat d’atenció al client. En canvi, tenen un sol formulari de correu electrònic i dues adreces de correu electrònic ([email protected] o [email protected]). No hi ha cap opció de xat en directe ni números de telèfon per demanar cap reclamació addicional.

Guia de l’usuari de Bithoven: Com configurar i utilitzar Bithoven

1. Inscriviu-vos

Podeu inscriure-us a Bithoven a través de Bithoven.com. Només cal que introduïu la vostra adreça de correu electrònic i la contrasenya desitjada per començar.     bithoven-login-process

bithoven-exchange-sign-account

També us podeu inscriure mitjançant un compte de Facebook o Google.

Un cop hàgiu introduït la vostra informació, feu clic al botó verd “Registra”.

2. Verificació

Rebrà un correu electrònic amb un enllaç de verificació. Feu clic a l’enllaç del correu i, a continuació, configureu el PIN de quatre dígits al quadre que apareix a la pantalla següent.

mesures-de-seguretat-bithoven

3. Pengeu documentació

Sense cap altra verificació, ara teniu dret a ingressar i canviar fins a 2 BTC.

bithoven-exchange-id-kyc-verification

Tanmateix, si voleu superar el límit de 2 BTC, podeu proporcionar el vostre nom, la data de naixement i els documents que acreditin la vostra informació..

4. Autenticació de dos factors

Bithoven us permet configurar l’autenticació de dos factors. Podeu triar rebre una alerta cada vegada que algú accedeixi al vostre compte.

En realitat, Bithoven requereix que configureu 2FA mitjançant Google Authenticator per fer un ingrés, de manera que, si voleu negociar amb Bithoven, haureu de configurar 2FA eventualment.

5. Forma de pagament

Un cop hàgiu completat el registre, podeu fer un ingrés a Bithoven. Seleccioneu ingrés / retirada de la llista desplegable de la barra de menú superior.

pagaments bithoven

Veureu una pàgina amb totes les vostres opcions de dipòsit. La pàgina té aquest aspecte:

bithoven-exchange-trading-options

Feu clic al botó + al costat de qualsevol mètode de dipòsit per fer un ingrés en aquesta moneda. Després de fer clic al botó +, Bithoven generarà una adreça de cartera i mostrarà l’adreça. Copieu i enganxeu l’adreça i, a continuació, envieu diners a l’adreça per fer un ingrés.

bithoven-bitcoin-exchange-deposit

Com s’ha esmentat anteriorment, haureu de completar la verificació 2FA abans de fer un ingrés al vostre compte. Utilitzeu l’aplicació Google Authenticator al telèfon per aprovar el dipòsit. Escaneja el codi QR que veus a la pantalla.

Depenent de la criptomoneda que hàgiu utilitzat per fer el dipòsit, poden passar de diversos minuts a vuit hores perquè els diners apareguin al vostre compte..

6. Criptomoneda comercial

Comprar o negociar criptomonedes a Bithoven és fàcil. Un cop s’hagi completat el dipòsit, podeu visitar la pàgina de negociació per veure els parells de negociació disponibles.

Feu clic a l’opció Exchange del menú desplegable i, a continuació, feu clic a Trade.

bithoven-exchange-management-portfolio-management

Cerqueu el mercat que vulgueu canviar. Apareixerà una interfície, un gràfic i un gràfic comercials estàndard.

bithoven-btc-usd-chart-price

bithoven-crypto-market-platform

Per fer una comanda de compra, empleneu la columna de compra o venda i, a continuació, feu la comanda. Bithoven us permet fer tres tipus diferents de comandes, incloses les de mercat, les límit i les comandes a escala:

Comandes de mercat: compra o ven al millor preu disponible.

Comandes límit: indiqueu el límit (un preu específic) al qual esteu disposat a comprar o vendre.

Comanda a escala: compreu o veneu criptografia amb una comanda stop-loss afegida.

Un cop hàgiu introduït el tipus de comanda, feu clic a Compra o ven per enviar l’operació a la plataforma.

7. Retirada

Per fer una retirada, aneu a la pàgina de retirada de Bithoven i, a continuació, enganxeu la vostra adreça de recepció (és a dir, la vostra pròpia cartera).

adreça-retirada-bithoven

Introduïu l’import que voleu retirar. Consulteu la tarifa per assegurar-vos que és correcta. A continuació, feu clic al botó Sol·licitud de retirada.

8. Com reclamar el vostre DOGE gratuït a Bithoven

Bithoven té una promoció gratuïta de DOGE. Podeu obtenir 100 DOGE gratuïts només per aprofitar aquesta promoció.

monedes lliures de bithoven

Després d’iniciar la sessió i finançar el vostre compte, aneu a la pestanya promocional de Bithoven. Cerqueu l’opció “Free 100 Doge” en aquesta pestanya i, a continuació, feu clic al botó “Get Free 100 DOGE”.

Se us redirigirà a una pàgina de cupons amb un formulari d’entrada de codi de cupó. Enganxeu el codi del cupó al quadre proporcionat i feu clic al botó Comprova.

bithoven-exchange-cupons

Si tot va tenir èxit, la vostra cartera Bithoven DOGE ara hauria de tenir 100 DOGE. Bithoven executa aquesta promoció com a nou intercanvi i és possible que la promoció no duri per sempre.

Paraula final

Bithoven és un nou intercanvi amb transparència o confiança limitades. Tot i això, a Bithoven li falta confiança, ho compensa en el comerç criptogràfic fàcil i sense verificació. Podeu canviar fins a 2 BTC a Bithoven només amb la verificació per correu electrònic. Per superar aquest límit, haureu de penjar documentació bàsica.

Un altre problema amb Bithoven són les comissions comercials relativament altes. Les comissions de negociació de Bithoven són del 0,2%, una mica més alt que el que veiem amb altres intercanvis de criptografia a criptografia.

Tot i això, si cap d’aquests problemes us molesta, Bithoven és una opció d’intercanvi de criptografia disponible avui.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map