Bitfinex Exchange: domineu la Guia de revisió d’usuaris Crypto

revisió d’intercanvi de criptografia bitfinex

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a Bitfinex Crypto Exchange

Bitfinex és un dels intercanvis de criptomonedes més grans, més coneguts i amb més durada del món. Descobriu tot el que heu de saber sobre Bitfinex i sobre com utilitzar Bitfinex avui a la nostra revisió.

Característiques

 • L’intercanvi criptogràfic amb seu a Hong Kong funciona des del 2012
 • Comissions competitives i forta liquiditat en una àmplia gamma de parells
 • Comerç amb un apalancament de fins a 3,3 vegades a través del mercat de finançament peer-to-peer

Mètodes de dipòsit

 • EUR
 • Yen Japonès
 • GBP
 • USD
 • USDT
 • Crypto (BTC, LTC, ETH, ZEC, XMR, DASH, XRP, IOTA, EOS, més de 80 altres)

Pros

 • Comerç criptogràfic fàcil i assequible
 • Centenars de parells disponibles
 • Múltiples opcions de dipòsit de moneda fiduciària

Contres

 • Preocupacions per les connexions amb Tether i associacions bancàries ombres
 • Falta de transparència sobre on es basa Bitfinex i qui gestiona l’intercanvi
 • Ja no està disponible per als clients dels Estats Units

Introducció

Bitfinex és un dels intercanvis de criptomonedes més grans i controvertits disponibles avui en dia. Fundada el 2012, la borsa amb seu a Hong Kong ha funcionat sense problemes al llarg dels anys i continua sent una de les borses de major volum del món fins als nostres dies. Bitfinex està operat per iFinex, Inc., amb seu a Hong Kong, però registrada a les Illes Verges Britàniques.

No sempre ha estat una navegació fluida per a Bitfinex. L’intercanvi s’ha enfrontat a enormes crítiques per la seva manca de transparència i les seves activitats darrere de les escenes generalment ombrívoles. La central té una connexió molt estreta amb Tether (USDT), per exemple, i s’ha acusat d’utilitzar aquesta connexió per bombar i bolcar bitcoins imprimint nous Tethers. No sabem del tot qui administra Bitfinex, tot i que tant Bitfinex com Tether estan acusats de tenir el mateix equip directiu i accionistes.

Fer que Bitfinex sembli pitjor és que l’intercanvi ha patit nombroses violacions de seguretat, incidents de pèrdua de diners i altres atacs al llarg dels anys. Bitfinex tampoc ha aconseguit una associació bancària normal i l’intercanvi ha rebotat entre diversos proveïdors bancaris poc habituals.

Ah, i l’abril de 2019, l’Estat de Nova York va presentar una demanda contra Bitfinex acusant la companyia d’abusar de les seves reserves de Tether per tapar una pèrdua de 850 milions de dòlars.

A causa d’aquests problemes, alguns van creure que Bitfinex estava condemnada a fracassar el 2018. No obstant això, avui, l’intercanvi continua funcionant fort, oferint una forta liquiditat a centenars de parells diferents.

A mitjan 2018, Bitfinex ja no està disponible per als clients dels EUA. No obstant això, els usuaris d’altres parts del món poden dipositar USD a la moneda i altres monedes fiduciàries. Després d’ingressar diners a l’intercanvi, els usuaris trobaran una interfície de negociació d’intercanvi de criptografia estàndard equipada amb totes les eines, gràfics i opcions de negociació que esperareu trobar en una borsa líder..

Hi ha disponibles tipus de comanda, com ara límit de límit, de mercat i de parada, tal com es troba en qualsevol canvi decent. Tanmateix, Bitfinex també ofereix opcions que no trobareu a tots els intercanvis, inclosos els de finalitzar, omplir o matar, iceberg, OCO i enviar només comandes. A més, els comerciants poden aprofitar fins a 3,3 vegades mitjançant l’innovador mercat de préstecs peer-to-peer de Bitfinex.

També agraïm l’estructura econòmica de tarifes de Bitfinex. Per exemple, les tarifes dels fabricants oscil·len entre el 0,1% i el 0,0%, mentre que les tarifes dels compradors van del 0,2% al 0,1%. Són tarifes més econòmiques que pràcticament qualsevol altre canvi regulat important. Les tarifes econòmiques són una de les raons per les quals Bitfinex continua sent extremadament popular fins als nostres dies.

Característiques clau

Les funcions clau de Bitfinex inclouen:

No cal KYC: Bitfinex requereix la verificació de Know Your Customer (KYC) per a l’ús de Tether i retirades accelerades de criptomonedes. Tanmateix, teniu accés complet a l’intercanvi només amb una adreça de correu electrònic, cosa que significa que podeu negociar fàcilment de forma anònima a Bitfinex.


Suport de Tor: Bitfinex permet als usuaris connectar-se a l’intercanvi mitjançant Tor, proporcionant als usuaris una capa addicional d’anonimat.

Tarifes econòmiques: Bitfinex cobra comissions del fabricant del 0,1% al 0,0% i les tarifes dels compradors del 0,2% al 0,1%, segons el vostre volum de negociació mensual. Les taxes comencen a baixar un cop hagueu canviat més de 500.000 dòlars al mes i es redueixen al nivell més baix després de 30.000 milions de dòlars al mes.

Àmplia gamma de tipus de comandes: Bitfinex ofereix una àmplia selecció de tipus de comandes per adaptar-se als comerciants principiants i avançats, inclosos el mercat, la parada límit, la parada final, l’ompliment o la matança, l’un cancel·la l’altre (OCO), les ordres límit de només post, les ordres ocultes i molt més.

Comerç amb palanquejament: Bitfinex permet als usuaris accedir a palanquejament de fins a 3,3 vegades a través del mercat de préstecs P2P únic.

Interfície personalitzable: Bitfinex és un dels pocs intercanvis que us permeten personalitzar la vostra interfície de diverses maneres. Podeu organitzar l’espai de treball, canviar temes, configurar notificacions i decidir quines dades voleu veure a la pantalla principal, per exemple.

Suport per a diversos idiomes: Bitfinex està disponible en anglès, rus i xinès.

Centenars de parelles: Bitfinex ofereix centenars de criptomonedes i parells de divises fiat, incloses totes les principals criptomonedes i monedes fiduciàries que esperaria. En total, Bitfinex llista més de 100 criptomonedes al seu intercanvi.

Diverses monedes Fiat: Bitfinex accepta dipòsits i retirades (mitjançant transferències bancàries) en diverses monedes fiduciàries, inclosos JPY, EUR, USD i GBP. També podeu ingressar mitjançant Tethers (USDT).

Suport excel·lent de connexió: El mateix equip que va crear Bitfinex també va jugar un paper en el llançament de Tether i les dues organitzacions s’entrellacen de maneres que encara no entenem del tot. A part de les relacions financeres ombrívoles, Bitfinex compta amb un excel·lent suport per a Tethers (USDT) i trobareu molts parells USDT a la llista de Bitfinex.

Aplicacions per a mòbils: Bitfinex ofereix aplicacions mòbils per a iOS i Android. Les aplicacions mòbils us permeten negociar des de qualsevol dispositiu mòbil, veure gràfics, accedir al finançament de marges o fins i tot fer nous ingressos. Bàsicament, teniu una funcionalitat d’intercanvi completa des del palmell de la mà.

Assistència API: Bitfinex ofereix API REST i Websocket, cosa que facilita la integració de Bitfinex a les seves configuracions existents per a tot tipus de comerciants..

Suport institucional: Bitfinex atén institucions i comerciants de gamma alta, tot i que la plataforma no és tan popular com alguns dels intercanvis millor regulats que hi ha. Bitfinex s’ha associat amb Market Synergy per oferir comptes corporatius, velocitats de negociació ràpides i “connectivitat de grau institucional”, entre altres avantatges.

Monedes i parells de Bitfinex

Bitfinex ofereix centenars de criptomonedes i parells de divises fiat al seu intercanvi. Hi ha més de 100 criptomonedes llistades, per exemple, i cinc monedes fiduciàries diferents. En general, Bitfinex té una àmplia selecció d’opcions de criptomonedes i monedes fiduciàries per triar, que ofereix una forta liquiditat en tots els parells.. plataforma-de-negociació-bitfinex-crypto-exchange

Mètodes de dipòsit i retirada compatibles amb Bitfinex

Bitfinex accepta dipòsits en quatre monedes fiduciàries diferents (JPY, USD, GBP i EUR) i Tether (USDT). També podeu dipositar criptografia directament a les vostres carteres Bitfinex. Bitfinex accepta més de 80 tipus diferents de criptomonedes.

Procés de registre i inici de sessió de Bitfinex

Bitfinex ofereix un procés de registre i inici de sessió senzill similar al procés utilitzat per la resta d’intercanvis de criptografia disponibles avui en dia. El registre està disponible per a usuaris de tot el món, excepte els de Bangladesh, Bolívia, Equador, Kirguizistan i els Estats Units. Bitfinex requereix verificació KYC per a l’ús de Tether i retirades accelerades de criptomonedes. Tot i això, teniu accés gairebé complet a l’intercanvi només amb la verificació per correu electrònic (no podeu dipositar monedes fiduciàries ni utilitzar determinades monedes stables sense verificació KYC, però ja està).

bitfinex-exchange-book-order

Bitfinex Trading

Bitfinex ofereix operacions mitjançant qualsevol navegador d’escriptori o dispositiu mòbil iOS i Android. La interfície comercial és similar a la interfície de qualsevol altra borsa. Podeu fer comandes de mercat, limitar i aturar, per exemple, juntament amb opcions de comerç més avançades, com ara operacions de palanquejament, aturada de límit, aturada final, omplir o matar, l’un cancel·la l’altre (OCO), ordres de límit de post només, ordres ocultes , i més.

bitfinex-trading-pair-options

Tarifes Bitfinex

Bitfinex té una estructura de quotes molt competitiva i l’intercanvi és molt transparent quant a les seves quotes. Una cosa interessant de Bitfinex és que els descomptes per volum comencen a 500.000 dòlars, la qual cosa significa que pagueu tarifes molt econòmiques tant si esteu negociant 1.000 dòlars al mes com 300.000 dòlars al mes..

 • Tarifes del fabricant: Del 0,1% (menys de 500.000 dòlars mensuals) al 0,00% (més de 30 mil milions de dòlars mensuals)
 • Comissions per a l’assumidor: Del 0,2% (menys de 500.000 dòlars mensuals) al 0,055% (més de 30 mil milions de dòlars mensuals)
 • Bonificació del fabricant de comandes de derivats: -0,0200% a -0,0300%
 • Comissió de cobrador de comandes de derivats: 0,0750% a 0,0625%
 • Comissions de dipòsit: Gratuït
 • Comissions de retirada: 0,0004 BTC

En general, l’estructura de tarifes de Bitfinex és molt competitiva. L’intercanvi ofereix algunes de les tarifes més baixes entre les principals borses de gran volum.

bitfinex-crypto-exchange-fees

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Bitfinex

Bitfinex ha estat piratejat diverses vegades al llarg dels anys, provocant pèrdues importants de fons per al consumidor. El 2015, l’intercanvi va perdre 400.000 dòlars en un hack. Aleshores, el 2016, Bitfinex va perdre 73 milions de dòlars més en un atac, que va ser la segona bretxa de canvi de bitcoins més gran de tots els temps.

A banda dels pirates informàtics, Bitfinex també ha patit importants problemes d’aturada bancària al llarg dels anys, cosa que ha provocat aturades periòdiques de dipòsits i retirades. Per exemple, a l’abril de 2017, Bitfinex va anunciar que experimentava retards en el processament de retirades de dòlars americans després que Wells Fargo tallés les seves transferències bancàries. Des de llavors, Bitfinex ha saltat entre una sèrie de bancs d’altres països, sobretot sense revelar on es guarden els diners dels clients. El canvi es va connectar recentment a un banc amb seu a Puerto Rico anomenat Noble Bank International, tot i que aquesta relació bancària es va acabar després que Noble Bank es trobés amb dificultats financeres..

Facilitat d’ús de Bitfinex

Bitfinex és fàcil d’utilitzar per a qualsevol persona que hagi utilitzat una plataforma comercial tradicional o un intercanvi criptogràfic. No és la configuració més adequada per a principiants, ja que Bitfinex no té una opció directa de “compra” o “venda” com veiem a Coinbase i altres borses. Tot i això, és una plataforma comercial fàcil d’utilitzar en general per a usuaris de web, ordinadors i mòbils.

Confiança i privadesa de Bitfinex

Bitfinex és un dels intercanvis de criptomonedes més importants de la comunitat amb menys confiança. Feu-hi una ullada ràpida La pàgina de Wikipedia de Bitfinex per obtenir un resum dels hacks, incompliments de seguretat, associacions bancàries ombrívoles i altres problemes que Bitfinex va afrontar al llarg dels anys. En general, sabem poc sobre qui utilitza Bitfinex.

Una de les coses més preocupants és que no sabíem que Bitfinex i Tether eren dirigides per les mateixes persones fins que aquesta informació no es va revelar en una demanda. Tether i Bitfinex tenen un historial d’auditoria obscur i relacions bancàries poc clares.

Per resumir-ho, hi ha una manca total de transparència respecte a qualsevol aspecte de les operacions de Bitfinex i això fa que sigui difícil confiar en Bitfinex de cap manera, forma o forma. La bona notícia, per descomptat, és que Bitfinex continua sobrevivint a aquestes controvèrsies i ha estat operant contínuament des del 2012. I, pel que sabem, Bitfinex mai no ha filtrat informació dels usuaris en cap dels hacks.

Atenció al client de Bitfinex

Bitfinex ofereix un servei bàsic al client. Hi ha un Centre d’ajuda de Bitfinex on podeu navegar per les preguntes més freqüents. També podeu enviar una sol·licitud a l’equip d’atenció al client de Bitfinex mitjançant un formulari en línia. Bitfinex, però, no revela una adreça de correu electrònic ni un número de telèfon específics a través dels quals els clients poden contactar amb l’equip.

Guia de l’usuari de Bitfinex: Com configurar i utilitzar Bitfinex

Registrar-se a Bitfinex és relativament fàcil. Així és com funciona el procés.

1. Inscriviu-vos

bitfinex-exchange-trading-sign-up

Visiteu Bitfinex.com i feu clic al botó Registra’t a la part superior de la pàgina (o al botó Obre el compte).

open-bitfinex-exchange-account

Introduïu el vostre nom d’usuari, adreça de correu electrònic i zona horària. A continuació, seleccioneu una contrasenya, completeu la verificació de Captcha i feu clic a Obre el compte.

2. Verificació

Un cop hàgiu completat els passos anteriors, podeu començar a utilitzar Bitfinex immediatament. No cal fer cap altra verificació per començar a utilitzar Bitfinex. Podeu dipositar criptomoneda al vostre compte i començar a negociar immediatament.

Tanmateix, si voleu ingressar moneda fiduciària al vostre compte, haureu de completar la verificació de Know Your Customer (KYC), que inclou la càrrega d’un document d’identitat amb foto emès pel govern a la plataforma. També haureu de completar la verificació KYC si voleu utilitzar determinades monedes estables o utilitats a la plataforma, inclosos Tether (USDT) i LEO.

Per completar la verificació KYC, heu de complir els requisits següents:

Tenir almenys 18 anys

Proporcioneu un número de telèfon, una adreça de correu electrònic i una adreça de residència vàlids

Envieu dues formes d’identificació vàlides emeses pel govern amb fotos (com ara passaport, DNI, carnet de conduir, targeta de residència, permís de feina, etc.)

Si no teniu dues formes d’identificació emeses pel govern, només en podeu proporcionar una i poseu-vos en contacte amb [email protected] per organitzar una trucada per Skype per verificar la vostra identitat.

Envieu un extracte bancari que destaqui clarament el vostre nom com a titular del compte (el primer ingrés a Bitfinex ha de provenir d’aquest compte bancari)

Envieu una prova d’adreça, inclosa una declaració no superior a tres mesos d’una empresa de serveis públics, empresa de serveis, corporació amb llicència o autoritat governamental que indiqui clarament el vostre nom i adreça de residència

3. Autenticació de dos factors

Bitfinex recomana configurar l’autenticació de dos factors (2FA) per protegir el vostre compte. Podeu configurar 2FA basat en SMS o 2FA basat en aplicacions (com ara mitjançant Authy o l’aplicació Google Authenticator).

4. Mètode de dipòsit

Si heu completat la verificació KYC, podeu dipositar moneda fiduciària o criptomoneda al vostre compte per començar a operar. Si no heu completat la verificació KYC, només podeu dipositar criptomoneda.

mètode-deposit-bitfinex

Alguns dels mètodes de dipòsit acceptables a Bitfinex inclouen:

Transferència bancària de divises Fiat (EUR, JPY, USD o GBP)

Tether (USDT)

Criptomonedes com BTC, LTC, ETH, ETC, ZEC, XMR, DASH, XRP, IOTA i més de 80 persones

bitfinex-cryptocurrency-coin-dipòsits

El dipòsit de diners a Bitfinex sempre és gratuït excepte per a les transferències bancàries, per les quals pagareu el 0,1% de l’import total dipositat, amb una comissió màxima de 20 dòlars per transferència bancària..

bitfinex-bitcoin-wallet-payment

5. Criptomoneda comercial

Un cop hàgiu finançat el vostre compte Bitfinex, podeu començar a negociar criptomonedes. La finestra de negociació de criptografia Bitfinex és similar al que es veu en altres borses.

com intercanviar criptomonedes a bitfinex

Trieu el vostre tipus de comanda i, a continuació, feu clic a Exchange Exchange o Exchange Sell per executar l’operació.

6. Retirada

En retirar diners, pagareu una comissió segons el vostre mètode de retirada (com ara 5 USD per a les retirades de USDT o el 0,1% per a les transferències bancàries en moneda fiduciària).

En general, Bitfinex facilita la retirada de diners de la plataforma de manera ràpida i senzilla. No obstant això, com s’ha esmentat anteriorment, l’intercanvi ha tingut periòdicament dificultats amb les associacions bancàries on s’han retirat temporalment les retirades.

Paraula final

Bitfinex és un dels intercanvis més grans i coneguts disponibles avui en dia. Malauradament, també és el més controvertit. Sí, Bitfinex funciona des del 2012. Tot i això, Bitfinex tampoc ha tingut mai molta transparència quant a les seves associacions bancàries, equip directiu, situació financera i altra informació crucial. Bitfinex també es va negar a divulgar públicament la seva relació íntima amb la connexió amb Tether: els dos tenen el mateix equip directiu i accionistes, i presumptament Tether i Bitfinex van conspirar per empènyer Bitcoin a registrar alçades el desembre del 2017.

A banda de la controvèrsia, Bitfinex és un intercanvi de criptomonedes amb requisits regulatoris limitats on es pot negociar amb taxes baixes només amb la verificació per correu electrònic. Tot i que ja no està disponible per als residents als Estats Units, Bitfinex continua sent popular entre els comerciants de tot el món.

Negociació & Intercanvi

 • Guia criptogràfica 101: triar el millor intercanvi de criptomonedes
 • Guia d’intercanvi de Bittrex: Com operar a Bittrex
 • Guia per a Binance Exchange: com obrir el compte de Binance i què heu de saber
 • Guia de Gemini Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia de Kraken Exchange: Guia de revisió de l’usuari
 • Guia d’Etherdelta Exchange: Com operar amb Etherdelta
 • Guia bàsica sobre el comerç de criptomonedes: introducció a l’anàlisi tècnica de criptografia
 • Comerç de criptomonedes: entendre els parells de negociació de criptomonedes & Com funciona
 • Guia de comerç criptogràfic: 4 trampes habituals que experimentaran tots els comerciants de criptografia

Carteres

 • Guia de carteres de criptomonedes: per què necessiteu carteres??
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’una cartera de Bitcoin
 • Guia de carteres de criptomonedes: obertura d’un MyEtherWallet (MEW)

També podeu unir-vos al nostre grup de Facebook a Domina el cripto: coneixement avançat de la criptomoneda per fer qualsevol pregunta sobre criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map