BHEX Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

Revisió de BHEX Exchange

BHEX és un nou intercanvi de criptomonedes que ofereix el comerç de futurs criptogràfics i molt més. Descobriu tot el que heu de saber sobre BHEX i el seu funcionament avui a la nostra revisió i guia de l’usuari.

Característiques

 • L’intercanvi criptogràfic basat en Malta es va llançar el desembre de 2018
 • Amb el suport de les principals institucions criptogràfiques com Huobi i OKEX
 • Fàcil operació de criptografia a criptografia en un entorn mínimament regulat, que s’adapta principalment als comerciants de criptografia xinesos

Mètodes de dipòsit

 • Crypto

Pros

 • Comerç de criptografia a criptografia fàcil i barat
 • Opcions de negociació
 • Contractes de futurs liquidats en USDT

Contres

 • Només dipòsits criptogràfics i operacions de criptografia a criptografia
 • Normativa mínima
 • No hi ha comerciants nord-americans

Introducció

BHEX és un intercanvi de criptomonedes llançat el desembre de 2018. L’intercanvi es descriu a si mateix com “la principal plataforma de negociació de criptomonedes impulsada per la tecnologia”. BHEX és l’abreviatura de Blue Helix Exchange.

Guia d’intercanvi de criptografia BHEX

Avui en dia, BHEX ofereix el comerç cripto-criptogràfic, el comerç de contractes perpetus, els contractes d’opcions, el comerç OTC i la gestió del patrimoni, entre altres serveis de negociació i inversió..

Igual que altres intercanvis de criptografia mínimament regulats, BHEX té la seu a Malta. L’intercanvi també ofereix comissions comercials del 0,10% molt competitives (tant per al fabricant com per al comprador). Pagareu una taxa de retirada de només 0,0006 BTC.

Un dels inconvenients de BHEX és que els mètodes de finançament es limiten només a criptografia. Per exemple, no podeu transferir diners a BHEX mitjançant un banc o una targeta de crèdit. A més, els inversors nord-americans no tenen permís tècnic al compte (tot i que sembla que BHEX no bloqueja ni fa cap acció contra els operadors de criptografia amb seu a EUA que utilitzen la plataforma).

L’objectiu principal de BHEX és oferir el comerç de criptografia a criptografia i el comerç de futurs en un entorn mínimament regulat. Tanmateix, altres productes i serveis també estan disponibles a través de BHEX, inclosos el mercat BHEX DeFi (BHDM), la cadena BHEX i diverses solucions de sistemes d’intercanvi en núvol SaaS.

Borsa de negociació BHEX

Tot i que només es va llançar al desembre del 2018, BHEX ha crescut fins a convertir-se en un dels intercanvis més grans del món de les criptografies. L’intercanvi té regularment més de 100 milions de dòlars de volum de negociació cada 24 hores, situant-lo al voltant del número 50 de les principals borses de criptomonedes del món per volum de negociació..

Revisió de Blue Helix Exchange

BHEX també afirma estar recolzat per alguns dels noms més importants de la indústria criptogràfica. BHEX afirma comptar amb el suport de 56 inversors institucionals, per exemple, i Huobi i OKEX, dos dels intercanvis de criptomonedes més grans del món, figuren com a inversors..

Hi ha una bona raó per la qual BHEX està estretament relacionat amb Huobi: l’intercanvi va ser fundat per Ju Jianhua, l’antiga directora general de Huobi. La resta de l’equip fundador de BHEX està format per antics professionals de tecnologia fintech i informàtica.

BHEX és particularment popular entre els comerciants xinesos, tot i que l’intercanvi està totalment disponible en anglès i en altres set idiomes.

Seguiu llegint per descobrir les funcions clau de BHEX i com funciona.

Blue Helix Cryptocurrency Exchange

Característiques clau

Les funcions clau de BHEX inclouen:

Comissions de negociació barates: BHEX cobra una tarifa del fabricant del 0,10% i una tarifa del comprador del 0,10%. Això és més barat que un intercanvi de criptomonedes mitjà, tot i que és similar a les comissions que es paguen als intercanvis amb menys regulació (del 0,10% al 0,15% és l’estàndard de la indústria per als intercanvis no regulats de criptografia a criptografia).

Tarifes econòmiques de retirada: BHEX no cobra comissions de dipòsit i pagareu comissions de retirada de només 0,0006 BTC. Els imports mínims de retir s’apliquen a totes les retirades de criptomonedes (0,01 BTC, per exemple, o 50 USDT).

Token natiu: BHEX té el seu propi testimoni d’utilitat natiu anomenat BHEX Token (BHT). Aquest testimoni és un testimoni ERC20 que es pot utilitzar per reduir les comissions de negociació a BHEX.

Amb el suport de 56 inversors institucionals: BHEX es va llançar el desembre de 2018, però ja ha augmentat fins a convertir-se en un dels intercanvis de criptografia més grans de la indústria. Part del motiu d’aquest èxit és el suport institucional. BHEX compta amb el suport de 56 inversors institucionals, inclosos els intercanvis de criptografia blau com Huobi i OKEX.

Custòdia & Neteja: La capa fonamental de BHEX es basa en la tecnologia descentralitzada de custòdia i compensació d’actius de Bluehelix. La tecnologia utilitza la cadena de blocs i la tecnologia de criptografia per impulsar un mecanisme de consens comunitari. En termes simples, BHEX mou diners mitjançant blockchain per obtenir més seguretat.

Comerç del navegador: La majoria dels usuaris interactuaran amb BHEX a través de la plataforma web BHEX.com, disponible per a qualsevol dispositiu connectat a Internet.

Programari d’escriptori: Si no voleu utilitzar la plataforma del navegador BHEX, també podeu descarregar el programari d’escriptori BHEX per a Windows i Mac OS.

Aplicacions per a mòbils: BHEX ofereix aplicacions mòbils per a iOS i Android.

Opcions de comerç: El comerç d’opcions representa una part important del volum a BHEX.

Plataforma de negociació de criptografia BHEX

Contractes perpetus: Igual que BitMEX i altres plataformes de negociació de futurs, BHEX ofereix permutes de contracte perpètues, incloses permutes de marges USDT i permutes de marges de monedes.

Guia de l'usuari BHEX Blue Helix

Comerç Fiat OTC: BHEX té un mercat OTC on tothom pot publicar operacions per mantenir-les fora de la cartera de comandes de canvi més àmplia. Les ofertes USDT i BTC estan disponibles a través del mercat OTC, amb la majoria de les operacions denominades en yuan xinès (CNY). Un dels majors avantatges d’utilitzar l’escriptori BHEX OTC és que no pagareu cap comissió de negociació en cap operació OTC.

Opcions de negociació de Blue Helix Exchange

Popular a la Xina: BHEX és particularment popular a la Xina i els comerciants xinesos representen una part important del volum de negociació a BHEX.

Suport en diversos idiomes: BHEX està disponible en set idiomes diferents, inclosos l’anglès, el rus, el turc, el vietnamita, el coreà, el japonès i el xinès.

Cap inversor nord-americà: BHEX no està disponible per als inversors nord-americans. Com s’ha esmentat anteriorment, BHEX és sobretot popular entre els comerciants de criptomonedes xinesos i els usuaris nord-americans tenen oficialment restringit el comerç a la plataforma.

Comptes d’estalvi amb guanys d’interessos: BHEX ofereix tres comptes d’estalvi independents anomenats “comptes de bonificació”. A desembre de 2019, BHEX ofereix comptes de bonificació de bitcoins (BTC), ETH i USDT amb rendibilitats anualitzades del 5,00%. Si voleu obtenir interessos per les vostres participacions criptogràfiques, BHEX us permet fer-ho.

Monedes i parells de BHEX

A desembre de 2019, BHEX llista unes 50 criptomonedes i parells al seu mercat de negociació al comptat. Com podríeu esperar, els parells comercials de major volum inclouen alguna combinació de BTC, ETH, XRP, LTC, EOS, BCH, ETC i TRON.

BHEX també llista una gran quantitat de criptomonedes menys conegudes o parells de volum inferior, inclosos Bytom (BTM), Litex (LXT), Artfinity (AT), Alogrand (ALGO) i Lambda (LAMB), entre d’altres.

Mètodes de retirada i dipòsit admesos per BHEX

BHEX només admet dipòsits i retirades mitjançant criptomoneda. Si no sou nou en criptografia, haureu de comprar criptografia en altres llocs (mitjançant targetes de dèbit, targetes de crèdit o transferències bancàries) abans d’accedir a BHEX.

BHEX accepta dipòsits en totes les criptomonedes admeses, incloses les principals criptomonedes com BTC, ETH i XRP, així com moltes opcions menys conegudes..

Procés de registre i inici de sessió BHEX

Com passa amb la majoria d’intercanvis de comptes mínimament regulats, BHEX té un procés de regulació fàcil i ràpid. Podeu començar a operar sense necessitat de verificació. Tanmateix, per augmentar els límits del vostre compte o per operar al taulell d’OTC, haureu de completar la verificació KYC proporcionant la vostra targeta d’identificació de nom complet i el número d’identificació..

Com a comerciant ordinari (no OTC), podeu negociar a BHEX sense completar la verificació KYC / AML. Tot el que heu de fer és verificar una adreça de correu electrònic o un número de telèfon per completar el registre. Podeu augmentar els límits de retirada completant l’autenticació KYC, tot i que no és obligatori.

BHEX Trading

BHEX té una interfície de negociació estàndard que serà familiar per a qualsevol persona que hagi utilitzat anteriorment un intercanvi de criptomonedes. Com s’ha esmentat anteriorment, podeu negociar a BHEX mitjançant el navegador web o mitjançant l’escriptori o l’aplicació mòbil de BHEX.

Tarifes BHEX

Les comissions de negociació de BHEX són competitives amb la majoria d’altres borses menys regulades. Pagareu una comissió del 0,10% per cada operació (fabricant o comprador), mentre que les comissions de negociació d’opcions s’estableixen en el 0,5% per a cada part. Aquests són els càrrecs BHEX més importants que heu de conèixer:

 • Comissions de negociació (Creador): 0,10%
 • Comissions de negociació (Taker): 0,10%
 • Comissions de negociació d’opcions (Creador): 0,5%
 • Comissions de negociació d’opcions (Taker): 0,5%
 • Comissió de negociació de Fiat OTC: Gratuït
 • Comissions de negociació per contracte (fabricant): 0,02%
 • Comissions de negociació per contracte (Taker): 0,05%
 • Comissions de dipòsit: Gratuït
 • Comissions de retirada: 0,0006 BTC

BHEX té uns honoraris mínims de retirada. Necessiteu almenys 0,01 BTC al vostre compte per fer una retirada de bitcoins, per exemple, o 50 USDT per fer una retirada de Tether en USD.

Comissions de BHEX

Podeu consultar tota la informació sobre les comissions de negociació de BHEX al seu lloc web oficial aquí.

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de BHEX

BHEX es va llançar el desembre de 2018. Des del llançament, la jove borsa no ha tingut problemes de seguretat importants ni divulgats públicament.

Facilitat d’ús

BHEX és senzill d’utilitzar. Tot i això, BHEX només accepta dipòsits de criptografia, per això no és la millor opció per a algú que és totalment nou en criptografia. Abans d’utilitzar BHEX, haureu de mantenir la criptomoneda.

Confiança i privadesa

BHEX té una transparència limitada sobre les seves operacions, l’equip directiu o el funcionament de l’intercanvi. Sabem que l’intercanvi va ser llançat per l’exdirector de l’oficina de Huobi Ju Jianhua, però no sabem molt sobre els altres “professionals de TI i fintech” que participen en l’intercanvi. El d’intercanvi a la pàgina “Sobre nosaltres” és només un paràgraf de text imprecís i florit que descriu el funcionament de l’intercanvi.

Servei d’atenció al client

BHEX té un servei d’atenció al client sorprenentment bo. L’empresa ofereix servei d’atenció al client de xat en directe directament a través de BHEX.com. També podeu enviar una sol·licitud d’atenció al client més formal a la pàgina Zendesk de BHEX. Pel que podem saber, BHEX ofereix servei al client tant en anglès com en xinès.

Guia de l’usuari de BHEX: Com configurar i utilitzar BHEX

1. Inscriviu-vos

Hi ha dues maneres de registrar-vos a BHEX: confirmant un número de telèfon o confirmant una adreça de correu electrònic.

com utilitzar l'intercanvi BHEX

Comenceu anant a www.BHEX.com i fent clic a “Registra’t”.

Feu clic a “Telèfon” per registrar-vos confirmant el vostre número de telèfon o feu clic a “Correu electrònic” per registrar-vos per correu electrònic.

Configuració d’intercanvi de criptomonedes BHEX

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic o número de telèfon i, a continuació, trieu la vostra contrasenya per a BHEX. La contrasenya ha de tenir entre 8 i 20 caràcters amb números i majúscules i minúscules.

inscriviu-vos a BHEX

Feu clic a “Obtén el codi” per rebre el codi de verificació al vostre número de telèfon o adreça electrònica.

2. Verificació

Compte de registre BHEX

BHEX enviarà un codi de verificació al vostre número de telèfon o adreça de correu electrònic. Aquest codi de verificació estarà actiu durant 10 minuts.

Seguretat d’intercanvi BHEX

Introduïu el codi que heu rebut a la pàgina de registre de BHEX i, a continuació, comproveu que accepteu la política de privadesa de BHEX.

En aquest punt, també podeu introduir un codi de referència.

Completeu el procés de registre i el vostre compte ja està a punt.

3. Autenticació de dos factors

L’autenticació de dos factors (2FA) és opcional a BHEX. Tot i això, BHEX recomana configurar 2FA per protegir el vostre compte.

BHEX admet 2FA mitjançant Google Authenticator, adreça de correu electrònic o número de telèfon. Podeu personalitzar la configuració del compte per verificar un inici de sessió mitjançant qualsevol d’aquests mètodes.

4. Verificació KYC / AML

Si voleu augmentar els vostres límits de retirada o participar en el comerç OTC fiat, haureu de verificar la vostra identitat mitjançant el procés d’autenticació KYC / AML de BHEX..

BHEX KYC i AML

Seleccioneu la vostra nacionalitat i introduïu el vostre cognom, nom, sexe i tipus d’identificació (carnet de conduir, passaport, identificació nacional o altres).

Seguretat d’intercanvi BHEX

A continuació, pengeu una foto amb el vostre identificador vàlid. La imatge ha de ser “d’alta qualitat i sense obstacles” i no pot superar els 10 MB. Els formats acceptables inclouen.jpg, .png i.jpeg.

Normalment, BHEX triga 24 hores a revisar la sol·licitud i verificar-la.

Protocol de seguretat de l’usuari BHEX

5. Forma de pagament

BHEX només accepta dipòsits en criptografia. Podeu dipositar fons mitjançant qualsevol moneda criptogràfica acceptada a BHEX.

Visiteu la pàgina del vostre compte per veure les carteres disponibles. Consulteu la cartera de la moneda digital que vulgueu utilitzar i, a continuació, envieu fons a la cartera. Els diners apareixeran al vostre compte en breu i, a continuació, estaran disponibles per a la negociació.

BHEX no cobra cap comissió de dipòsit.

6. Criptomoneda comercial

Un cop s’hagin dipositat fons al vostre compte BHEX, ja podreu començar a negociar.

com operar criptomoneda a BHEX

Podeu trobar la plataforma bàsica de negociació BHEX a bhex.com/exchange. Trieu el parell de criptomonedes desitjat a la finestra del costat. A continuació, introduïu l’import que voleu comprar o vendre.

Les comandes límit i les comandes de mercat estan disponibles per a tots els parells.

També hi ha disponibles tipus de comandes més avançats, incloses opcions de futurs i contractes perpetus, a través de BHEX. Feu clic a “Contracte perpetu” a la barra de menú superior per obtenir permutes de marge USDT o permutes de marge de moneda. O bé, feu clic a “Opcions” per comprar i vendre opcions mitjançant BHEX.com/option.

També podeu visitar l’escriptori BHEX fiat OTC per publicar o fer un dels oficis disponibles. Només les operacions en USDT i BTC estan disponibles a través d’aquest taulell de negociació. A diferència de l’intercanvi normal de BHEX, no es cobren comissions de negociació quan es realitzen o es realitzen operacions a través del taulell OTC fiat BHEX.

7. Retirada

BHEX té certs imports mínims de retirada i petites taxes de retirada.

Pagaments de moneda BHEX

Per exemple, si retireu BTC, haureu de tenir un mínim de 0,02 BTC al vostre compte i pagar una comissió de 0,0006 BTC. Si retireu USDT, necessiteu un mínim de 50 USDT al vostre compte.

Paraula final

BHEX és un nou intercanvi de criptomonedes (llançat al desembre de 2018) que s’adapta principalment al mercat de criptografia xinesa. L’intercanvi ha crescut fins a arribar a un volum sorprenentment elevat des del llançament de fa un any, situant-se actualment com un dels 50 borses de criptografia més importants del món pel volum de negociació..

BHEX admet una àmplia gamma d’operacions de criptografia a criptografia sense necessitat de verificació KYC / AML. També podeu negociar contractes de permutació perpetua o contractes d’opcions.

Per obtenir més informació sobre BHEX o registrar-se avui, visiteu BHEX.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner