Top 5 de les millors monedes de prova d’aposta – Part II

Si no heu llegit la primera part d’aquesta guia, us recomanem que la consulteu aquí.

En aquesta guia, us presentarem les properes cinc monedes de prova d’aposta que creiem que formen una llista.

Com s’ha analitzat anteriorment, a diferència de la prova del sistema de treball que els miners són recompensats resolent problemes matemàtics amb l’objectiu de validar les transaccions, la prova d’aposta és completament diferent. La persona que crea un nou bloc es determina d’una manera determinada i això depèn de la quantitat de fitxes que tingui, que també es coneix com a estaca.

Sigui quina sigui la moneda que vulgueu apostar, és important que obtingueu la cartera bàsica per a aquesta criptomoneda. Els enllaços d’aquest article us indiquen la font adequada.

Sense perdre el temps, anem directament a les següents monedes de prova de joc que recomanem.

PIVX (PIVX)

PIVX: la transacció privada verificada instantània (X) és una criptomoneda descentralitzada de codi obert basada en la privadesa. Anteriorment anomenat Darknet (DNET), el projecte es va llançar el 31 de gener de 2016 per dos membres de la comunitat DASH. La criptomoneda Proof-of-Stake és una bifurcació de DASH (Digital Cash).

L’objectiu de l’equip és crear una moneda virtual que es pugui canviar / gastar fàcilment de manera segura en la nostra vida quotidiana. PIVX, a diferència d’altres criptomonedes, no té cap oferta d’oferta total, cosa que el fa similar a la moneda fiduciària. Hi haurà 2,6 milions de tokens PIVX extrets anualment mentre es mantingui la xarxa.

Com es participen les criptomonedes PIVX

Abans de poder apostar per les vostres criptomonedes PIVX, heu de descarregar la cartera oficial de l’equip de PIVX. Clica aquí per descarregar la cartera.

Ara que heu baixat i instal·lat, espereu que la cartera es sincronitzi amb l’últim bloc.

Envieu algunes criptomonedes PIVX, com més fitxes tingueu, més recompensa serà.

Per activar l’aposta, feu clic al menú de configuració i desbloqueja l’opció de cartera. Introduïu la contrasenya de la cartera i marqueu la casella que hi ha al davant de “Només per a l’anonimització i la participació”. Feu clic al botó D’acord, espereu uns minuts i veureu que una fletxa s’encén de color verd a la part inferior de la finestra de la cartera.

Les fitxes PIVX de participació requereixen que deixeu el PC encès permanentment.

PIVX, igual que una altra moneda PoS, us recompensa per mantenir la criptomoneda a llarg termini. Els inversors obtenen aproximadament un 4,8% de la inversió anual per tenir PIVX. El Calculadora d’aposta PIVX us ajuda a saber quant obtingueu pel vostre pressupost.


Bean Cash (BITB)

Bean Cash és una nova criptomoneda desenvolupada per oferir als usuaris transaccions ràpides i una plataforma altament escalable. L’algorisme PoS s’assembla molt a l’algorisme PoW. Es diu que la criptomoneda és la primera a implementar el bloc de 20 MB que inicialment es va proposar per solucionar els reptes d’escalabilitat de Bitcoin.

Com apostar les criptomonedes de Bean Cash (BITB)

En primer lloc, heu de descarregar la cartera Bean Cash aquí, instal·leu-lo i deixeu-lo sincronitzar amb la cadena de blocs. El següent pas seria xifrar la vostra cartera, per fer-ho, feu clic a “Configuració” i, a continuació, a l’opció “Encripta la volta”. Se us hauria de demanar que escolliu una frase de contrasenya. La finestra es tanca quan s’acaba.

Torneu a obrir la cartera, aneu a “Configuració” i feu clic a l’opció “Desbloqueja la volta” aquesta vegada. Introduïu la vostra contrasenya, assegureu-vos que l’opció “Només per a la participació” estigui marcada i feu clic al botó “D’acord”.

Ara podeu continuar finançant la vostra cartera enviant des de l’intercanvi que heu comprat aquestes monedes BITB. Tingueu en compte que triguen 6 hores a madurar les vostres fitxes finançades, fins aleshores no començareu a rebre recompenses de participació.

El germinació de Bean Cash és una de les inversions més rendibles. Per fer que qualsevol cosa valgui la pena, es recomana invertir almenys 100.000 BEAN. Obtindreu una recompensa mensual de 4.000 BEAN que actualment val 22,15 dòlars. Això no vol dir que no pugueu invertir res menys; utilitzeu el per saber què obtindreu en funció de la vostra inversió Calculadora de brots.

Linda (LINDA)

Linda, una criptomoneda centrada anònima única que ofereix un 70% de recompenses PoS amb altres increïbles potencials d’ingressos. Implementant nodes mestres, Linda garanteix que les transaccions són molt ràpides i segures. També ofereix adreces de missatgeria xifrada, multi-cartera i sigil·lar per a un anonimat total.

Com apostar les criptomonedes de Linda (LINDA)

Com totes les altres monedes, obteniu la cartera oficial de Linda aquí i instal·leu-lo.

Deixeu-lo sincronitzar i envieu algunes monedes de Linda (LINDA) a la cartera.

Passa per una etapa de maduresa i, un cop fet això, comença a apostar les vostres monedes automàticament a intervals regulars després de pagar les recompenses de la vostra moneda..

En poques hores, començareu a obtenir els vostres beneficis. És tan senzill com això.

Amb Linda Coin, gairebé dupliqueu la vostra inversió anualment. Obtingueu un retorn de la inversió del 99% a les fitxes Linda que teniu a la cartera, cosa que significa que obtindreu 99 monedes Linda addicionals per cada 100 fitxes que tingueu.

Decred (DCR)

Es diu que aquesta moneda és similar a Bitcoin, amb més atenció a un govern obert, a la contribució de la comunitat i al finançament i desenvolupament sostenibles. Combina els algorismes PoW i PoS, assegurant-se que un grup no pugui dominar ni fer canvis a Decred sense l’entrada d’altres membres de la comunitat..

Com Stack Decred (DCR) Cryptocurrencies

Per apilar les vostres monedes Decred cal que descarregueu la cartera Decredition o Paymetheus Decred aquí, en funció del vostre sistema operatiu. Instal·leu la cartera i creeu una adreça mentre espereu que la cadena de blocs se sincronitzi amb el seu darrer bloc. Podeu continuar finançant la vostra cartera Decred en aquest moment.

Ara cal trobar un Stakepool per unir-s’hi, aquí és una llista per triar. Registreu-vos a qualsevol dels grups i copieu la vostra clau d’API.

Ara que ja teniu tot configurat, aneu a la cartera i canvieu de pestanya a “Compra d’entrades”. Trieu la piscina que heu registrat i enganxeu-hi la vostra API copiada. Hauríeu de veure un preu de l’entrada es mostra en aquest punt.

A la secció de tiquets de compra, trieu el nombre de tiquets que vulgueu comprar i feu clic a Compra. I això és tot el que cal fer.

Amb Decred, els inversors compren bitllets i el preu de cada bitllet s’ajusta després d’uns blocs. Per saber quant costava la compra d’un bitllet i el ROI de cada bitllet, clica aquí.

Neblio (NEBL)

Neblio, una solució de cadena de blocs de codi obert per a empreses. Els desenvolupadors desenvolupen aplicacions a la plataforma blockchain mitjançant la suite RESTful API.

Els tokens Neblio (NEBL), originaris de la plataforma Neblio, són el mitjà per fer transaccions transfrontereres igual que ETH ho fa a la xarxa Ethereum i GAS a la plataforma NEO.

Com apostar les criptomonedes de Neblio (NEBL)

Per continuar, seleccioneu qualsevol de les carteres d’escriptori del lloc oficial fent clic aquest enllaç. Executeu i instal·leu la cartera que heu baixat.

Ja heu descarregat, la primera etapa és encriptar la cartera. Podeu fer-ho localitzant el menú “Configuració” i l’opció “Xifra cartera”.

El següent procés requerirà que desbloquegeu la cartera xifrada. Introduïu la vostra frase de contrasenya, comproveu que l’opció “Només per al joc” està marcada i feu clic al botó D’acord.

Podeu continuar finançant la vostra cartera amb alguns tokens Neblio de la borsa o de qualsevol lloc on els hàgiu obtingut.

Reps anualment una mica més del 10% de tokens NEBL en les teves inversions. És a dir, si haguéssiu invertit 1.000 tokens NEBL al començament de l’any, hauríeu acumulat 1105,17 tokens NEBL al final d’un període de 365 dies. Aquí teniu el Calculadora NEBL cosa que us proporciona un ROI precís sobre la vostra inversió real.

Tingueu en compte que és possible que les apostes no comencin durant les pròximes 24 hores, de manera que cal tenir paciència. Hauríeu de començar a rebre les vostres recompenses tan aviat com estiguin definides.

Conclusió

És crucial que obtingueu la cartera adequada de la font adequada. No voleu instal·lar cap aplicació de pesca (suplantació d’identitat), donant-vos informació vital si és el cas.

Amb Proof-of-Stake, passareu a formar part dels que comparteixen els beneficis de les transaccions que es confirmen a la cadena de blocs sense haver de minar, cosa que podria suposar una gran quantitat de potència i dispositius de maquinari sofisticats..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map