Top 10 propietaris de Bitcoin més rics

Tècnicament, Bitcoin valia menys de 10 cèntims per bitcoin des dels seus inicis el 2009. El

les criptomonedes han augmentat constantment des de llavors i ara valen uns 6.000 dòlars per Bitcoin. Aquesta és la valoració més notable del valor i ha creat molts milionaris en els darrers vuit anys.

Converteix-te en el teu propi propietari de Bitcoin i negocia’t Binance Avui!

A continuació, es mostren les deu principals persones / institucions que han mantingut un gran nombre de bitcoins al llarg del temps:

1. Satoshi Nakamoto

El creador de Bitcoin, que s’amaga darrere del sobrenom Satoshi Nakamoto, continua sent el principal titular de bitcoins. El nombre de bitcoins que posseeix Nakamoto avui s’estima en uns 1,1 milions, segons la primera mineria que va fer. És l’equivalent a uns 6.000 milions de dòlars al tipus de canvi actual d’1 BTC a 6.098 USD. Almenys Nakamoto mai ha tocat la majoria dels seus bitcoins, ni els ha convertit en monedes del món real ni els ha utilitzat per a cap altre propòsit. Si vengués tota la seva partida, el valor de Bitcoin podria caure en un instant.

2. Bulgària

Actualment, Bulgària està asseguda en una de les tendències de Bitcoin més grans del món. Com va arribar la nació europea a la possessió d’aquesta enorme suma de diners? Una repressió contra la delinqüència organitzada per part de les forces de l’ordre búlgares el maig de 2017 va resultar en la confiscació d’una partida de 213.519 bitcoins, suficient per pagar la quarta part del deute nacional del país..

Segons les autoritats búlgares, els delinqüents van utilitzar la seva destresa tècnica per eludir els impostos. A partir de juny de 2018, les monedes virtuals valdrien més de 1.200 milions de dòlars. El govern búlgar ha rebutjat fer comentaris sobre l’estat de les monedes.

3. BitFinex

BitFinex, un intercanvi criptogràfic, té una de les carteres bitcoin més grans amb 163.133,38 BTC que valen aproximadament 1.000 milions de dòlars al preu actual de 6.098,24 dòlars per bitcoin. Es creu que les monedes es guarden en una cartera freda per protegir-les de ciber hacks, accessos no autoritzats i altres vulnerabilitats a les quals un sistema connectat a Internet és propens..

4. L’FBI

L’FBI és un dels majors titulars de renom de Bitcoin. Al setembre de 2013, van enderrocar Silk Road, el famós basar de les drogues de la xarxa fosca, i van apoderar-se de 144.000 Bitcoin propietat de l’operador del lloc Ross Ulbricht, més conegut com a “Dread Pirate Roberts”. Ulbricht va cometre errors greus que van permetre als investigadors localitzar el lloc i vincular-lo amb ell. Es diu que els usuaris de Silk Road van negociar al voltant de 9,5 milions de bitcoins des que Ulbricht va llançar el lloc el 2011. Fins i tot es pensava que l’FBI venia una gran quantitat de les seves participacions de Bitcoin o fins i tot totes, el FBI val la pena esmentar-les ja que tenien fortuna a Bitcoin punt. Una gran part dels bitcoins confiscats i venuts van anar a parar a Barry Silbert.

5. Els bessons Winklevoss

Tyler Winklevoss i Cameron Winklevoss van ser dels primers multimilionaris de Bitcoin. El duo havia guanyat popularitat per primera vegada quan van demandar el Facebook C.E.O. Mark Zuckerberg per suposadament robar-los la idea de crear Facebook. Zuckerberg els va contactar per desenvolupar el lloc ConnectU, que més endavant es convertiria en Facebook.

Van utilitzar 11 milions de dòlars de la compensació en efectiu de 65 milions de dòlars que van rebre de la disputa legal amb Zuckerberg per comprar 1,5 milions de bitcoins el 2013. Aleshores, un Bitcoin cotitzava a 120 dòlars. Aquesta inversió ha augmentat més d’un 20.000% des de llavors.

Els bessons suposadament posseeixen al voltant de l’1 per cent de tot el Bitcoin en circulació. El seu patrimoni net combinat és d’aproximadament 400 milions. Van crear el Windex, van finançar diverses empreses relacionades amb bitcoin i van invertir 1,5 milions de dòlars en BitInstant.

6. Garvin Andresen

Tot i que Bitcoin és una idea de Satoshi Nakamoto, Garvin Andresen s’acredita com la persona que l’ha convertit en el que és avui. Garvin és una de les persones que se sospita que és Satoshi, una afirmació que nega. Més aviat, diu que va tenir una estreta relació amb el criptògraf anònim durant molts anys. El veritable Satoshi Nakamoto el va escollir com el seu successor a finals de 2010. Garvin es va convertir en el principal desenvolupador del codi de codi obert que determina com funciona Bitcoin i si pot sobreviure. Una vegada, la Fundació Bitcoin va pagar més de 200.000 dòlars en Bitcoin per les seves contribucions. Ja havia cobrat diverses vegades.

7. Roger Ver

Roger Ver, conegut també com Bitcoin Jesus, és un dels primers multimilionaris de Bitcoin i es creu que tenia o tenia almenys 100.000 bitcoins. El reconegut llibertari suposadament va abandonar la universitat per centrar-se en els seus projectes relacionats amb bitcoin. A diferència d’altres multimillonaris criptogràfics que llancen els seus diners a les típiques illes privades o avions de luxe, el somni de Ver és establir la seva pròpia nació llibertària on cada individu sigui l’amo absolut de la seva pròpia vida i sigui lliure de fer el que vulgui amb la seva persona o propietat. El controvertit evangelista bitcoin va renunciar a la seva ciutadania nord-americana el 2014 i es va traslladar definitivament a una petita illa del Carib.

La criptografia és la forma definitiva d’acció directa noviolenta.

– Roger Ver (@rogerkver) 5 de juliol de 2018

8. Barry Silbert

 Silbert és capitalista de risc i fundador de Grup de divises digitals. Va ser un dels primers adoptants de Bitcoin. Se suposadament es va allunyar de 48.000 bitcoins en una subhasta celebrada pel Servei de Mariscals dels Estats Units el 2014. El govern dels Estats Units havia confiscat gran part de les criptomonedes a Ross Ulbricht, el presumpte operador del mercat de la web fosca de drogues i altres productes. Aleshores, Bitcoin valia 350 dòlars, cosa que significa que les monedes de Silbert han augmentat de 16,8 a 288 milions de dòlars..

9. Charlie Shrem

Charlie Shrem sens dubte, és un dels milionaris de Bitcoin més controvertits. Va invertir en una gran quantitat de Bitcoin els primers dies de la criptomoneda. Shrem també va ser membre actiu de la Fundació Bitcoin i va fundar BitInstant quan tenia només 22 anys. A finals de desembre de 2014, Shrem havia estat declarat culpable de blanqueig de diners i va rebre una pena de presó de dos anys. Després d’alliberar-se de la custòdia federal, va donar a conèixer una startup anomenada Intellisys Capital, una empresa que ven carteres d’inversió en companyies blockchain.

Mireu-me passar de CEO a Rentaplats "Diners pertorbadors" https://t.co/06lVrQCrMX pic.twitter.com/JEjOliIlLq

– Charlie Shrem (@CharlieShrem) 20 de febrer de 2017

Tot i que no ha revelat amb precisió quants bitcoins té, segons sembla, va comprar uns quants milers quan valien uns quants centenars. Ara valdrien milions.

10. Tony Gallippi

També es creu que un famós magnat empresarial Tony Gallippi és un dels grans posseïdors de bitcoins. Ell és el cervell que hi ha darrere BitPay, un dels proveïdors de serveis de pagament Bitcoin més populars del món. L’empresa es va llançar el maig del 2011 i processa més d’un milió de dòlars diaris. Bitpay també és una de les empreses que ha signat contractes amb empreses importants com Microsoft, Dell, TigerDirect i Newegg. El 2014, l’empresa havia donat feina a aproximadament 100 persones.

Adreces més riques de la cadena de blocs de Bitcoin

De moment, hi ha 153,00 adreces Bitcoin que tenen 10 o més BTC. Sorprenentment, aquestes adreces que representen només el 0,57% del nombre total de carteres del mercat tenen més de 15.400.000 BTC. Això representa gairebé el 75% del nombre total de BTC que existirà al mercat. 

També hi ha 140.596 adreces que superen els 100.000 dòlars segons a les dades proporcionades per BitInfoCharts. Només quatre adreces tenen més de 100.000 monedes, cosa que en general no és habitual. Si els intercanvis volen mantenir fons, generalment tenen carteres diferents per fer-ho en lloc d’un. Es pot tractar de balenes extremadament grans que prefereixen tenir els seus fons només en carteres individuals. 

Les cinc principals adreces latents que mantenen BTC durant més de 5 anys representen l’1,2% del nombre total de monedes del mercat. Aquestes adreces contenen 212.402 BTC, que mostren que hi ha balenes grans que mantenen Bitcoin actualment i que esperen que el preu de la moneda virtual arribi a preus més alts. La majoria d’aquests comptes tenen un gran nombre de dipòsits, però un nombre reduït de retirades. 

Moltes d’aquestes carteres són anònimes, cosa que significa que el mercat no sap a qui pertanyen aquests fons. Els fons de cobertura criptogràfics, les borses i els grans inversors solen estar darrere d’aquestes carteres. 

Conclusió

S’estima que les 1000 millors adreces bitcoin posseeixen aproximadament el 35% del total de bitcoin

en circulació. També hi ha milers d’individus que mantenen grans quantitats de bitcoins però

han optat per mantenir l’anonimat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner