The Beginner’s Guide To NEO – The Smart Economy Cryptocurrency

Què és Neo?

Neo, anteriorment conegut com Antshares, és un projecte xinès Blockchain sense ànim de lucre amb seu a Xangai. Es coneix com Ethereum xinès, ja que també permet la transmissió i emmagatzematge de dades a través de la cadena de blocs mitjançant Smart Contracts. Funciona a través del protocol de consens delegat de tolerància a fallades bizantines. Ha vist guanyar més de 150 vegades i pot continuar experimentant un creixement massiu a mesura que avança el projecte.

Què són els contractes intel·ligents?

Neo anomena els seus contractes intel·ligents NeoContracts i són formes d’automatitzar pagaments i transaccions en una cadena de blocs. Els Neo Contracts s’alimenten de Neo Gas, que en parlarem més endavant a la publicació.

Què és NEO Gas??

Neo Gas és l’altra moneda que funciona a la plataforma Neo. Neo no és divisible, de manera que és difícil utilitzar-lo per pagar taxes. Neo Gas és divisible i s’utilitza com a pagament per l’ús de contractes i transaccions intel·ligents. Les despeses de gas s’adjudiquen als delegats, que són usuaris que validen les transaccions a la cadena de blocs. Els titulars de Neo reben Gas com una mena de dividend per mantenir i apostar el seu Neo.

Les carteres Neo es parlaran en una secció següent, però és vital utilitzar una cartera que premi els usuaris pels seus dividends de gas.

Què és el protocol delegat de tolerància a falles bizantines?

Es van crear protocols de consens per resoldre el problema dels generals bizantins, una hipotètica qüestió en què nou generals intenten decidir com executar un atac a una ciutat, seguint el vot de la majoria. En aquest escenari, és ineficient que un missatger vagi a tots els generals i confirmi la seva elecció d’atac o retirada..

Aquest problema ha estat modelat i resolt en informàtica mitjançant els mecanismes de consens de Prova de treball i Prova d’estaca. Neo té la seva pròpia visió del problema i utilitza dBFT. Aquest sistema utilitza delegats votats per la comunitat, que parlen per a un grup d’usuaris Neo. Aquests delegats treballen junts per arribar a un acord del 66% + sobre l’estat del llibre major.

Neo com a plataforma ICO

Neo, com es va dir anteriorment, és un projecte amb seu a la Xina, un país amb regulacions extremadament estrictes. Han bloquejat coses com Facebook i Twitter fins al punt que calia una VPN (xarxa privada virtual) per accedir-hi i després van prohibir les VPN. La Xina ha seguit un camí similar en la normativa ICO (oferta inicial de monedes). Hi va haver una prohibició temporal de la participació de l’ICO a la Xina i molta gent veu Neo com una solució per dur a terme ICO’s a la Xina.

No hi ha cap postura oficial de la Xina sobre Neo i ICO, però el fet que el govern xinès no hagi pres cap acció contra Neo és un senyal fantàstic que compleix totes les seves normes. Neo ha tingut i té diversos llançaments d’ICO a la seva plataforma, com ara Medchain i Red Pulse. Aquí hi ha un full de càlcul que mostra alguns dels ICO previstos.

Com puc comprar Neo?

Neo és una de les deu criptomonedes més importants en termes de capitalització de mercat, de manera que està disponible en diverses borses. Aquests intercanvis inclouen Bittrex, Binance, Bitfinex. Tots aquests intercanvis són opcions molt fiables i són líders en volum de negociació Neo. Per obtenir més informació sobre com comprar Neo, consulteu aquesta guia.


Com emmagatzemar Neo?

Hi ha tres carteres Neo que recomano Ledger Nano S, Cartera de neó i l’Oficial Cartera Neo.

Ledger Nano S

El Ledger Nano S és una cartera de maquinari que emmagatzema diverses criptomonedes. Aquests inclouen Bitcoin, Ethereum, Neo i ZCash. A continuació es mostrarà una llista completa de les monedes admeses. El Ledger Nano S és l’opció més segura que s’enumera més amunt, però també té un cost de 79 € o 96 $.

Cartera de neó

The Neon Wallet és una cartera d’escriptori que admet Neo i Neo Gas i permet la reclamació automàtica del vostre Neo Gas. Per accedir a la vostra cartera, heu d’introduir la vostra clau privada. Tingueu en compte que aquesta clau privada no la guarda ni l’emmagatzema els creadors de Neon Wallet, de manera que és completament segura. El projecte també és de codi obert, de manera que si s’incloguessin fitxers maliciosos, ja s’haurien revelat. Les carteres d’escriptori són còmodes d’utilitzar, però no em permetria emmagatzemar grans quantitats de Neo. També apareix al lloc web oficial de Neo com a actualització de la interfície d’usuari, cosa que definitivament la fa més fiable.

Cartera Neo oficial

La cartera oficial de Neo es pot descarregar des del lloc web oficial de Neo. La seva interfície d’usuari no és tan amigable com Neon Wallet, però també és una opció per emmagatzemar Neo.

Per què Neo està tan centrat en la creació d’identitats digitals?

Neo pretén ser utilitzat per grans empreses i empreses i, perquè aquestes indústries puguin operar, han de cooperar amb les normes i regulacions governamentals. Això no és realment possible si els usuaris són 100% anònims a la cadena de blocs. Com s’ha dit anteriorment, la Xina és molt estricta en allò que permeten i Neo no vol arriscar-se a ofendre la Xina.

Per què necessitem TANT Neo com Ethereum??

Hi ha molta competència al món de les criptomonedes. La competència és necessària perquè les empreses i els productes siguin el millor possible. Tot i que hi ha espai per a diversos projectes, crec que finalment haurà d’haver un clar guanyador a cada sector.

Per exemple, Bitcoin i Bitcoin Cash competeixen per ser or digital. Monaco i TenX Pay Token són projectes similars que pretenen ser targetes de pagament amb criptomoneda. Una gran part del mercat de criptomonedes és l’especulació en aquest moment, ja que es tracta d’una tecnologia en creixement.

En lloc de dir què és millor, només comparem Ethereum i Neo.

Llenguatges de programació

Ethereum està escrit actualment en Solidity, que no és un llenguatge fàcil d’utilitzar. Neo permet codificar els contractes intel·ligents en llenguatges populars com C # i Java.

L’avantatge de tenir llenguatges de programació fàcils d’utilitzar és que permetrà a més usuaris interactuar amb la cadena de blocs de Neo.

Prova d’estaca / treball vs protocol delegat de tolerància a fallades bizantines

Actualment, Ethereum utilitza la prova de treball. Prova de treball és una manera d’assegurar les cadenes de blocs públiques permetent als miners (usuaris que resolen problemes criptogràfics mitjançant l’energia de l’ordinador), confirmar les transaccions i ser recompensats pel seu treball. Ethereum té com a objectiu abordar problemes d’escalabilitat aquest any canviant a un sistema de prova d’estaca. La prova d’estaca resol problemes d’escalabilitat reduint el consum d’energia (sense mineria) i la vulnerabilitat a la centralització.

PoS està més a prop del dBFT de Neo i permetrà a Ethereum i Neo escalar a nivells similars.

Per veure com es desenvolupa tota aquesta competició, només cal esperar. En aquest moment, Ethereum sembla avançar-se, ja que el seu límit de mercat supera les 10 vegades Neos. Això podria canviar completament en el futur i no puc esperar a veure com es desenvolupa tota la criptomoneda.

Què seguirà per Neo?

Si voleu fer un seguiment de Neo, en podeu veure el preu i altres dades CoinMarketCap pàgina. Per estar al dia del desenvolupament de Neo, veure els projectes Twitter, Reddit i Github.

Aquest és un missatge de convidat escrit per Austin, el propietari de CryptoKing. Austin és un àvid inversor en criptomoneda que estudia enginyeria informàtica i de programari a la Universitat de Towson. Entre les seves aficions hi ha la investigació de criptomonedes, viatges i escalada en roca. El seu objectiu és ajudar a la persona mitjana a entendre i entrar en criptomoneda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map