Què és Komodo (KMD)? Tot el que necessiteu saber

L’augment diari del nombre de criptomonedes ha provocat més de 1500 monedes i fitxes que tenim al mercat a dia d’avui. Tot i que és difícil saber quin projecte tindrà èxit i fins a quin punt. Pocs projectes han cridat l’atenció dels inversors en funció de diferents criteris. Alguns altcoins ho han fet molt bé basant-se en el fet que l’equip de desenvolupament que hi ha darrere ha participat en altres projectes d’èxit, i alguns només per les seves funcions de seguretat. Però sigui quin sigui el motiu, Komodo és una criptomoneda que ha demostrat ser un gran projecte basat en les seves funcions de seguretat. Ho coneixereu tot sobre la plataforma Komodo, i és un testimoni natiu, el KMD, carteres, on comprar KMD, el equip darrere del projecte, estacada, i tot el que hi ha al mig.

Què és Komodo?

Komodo és un descendent de la cadena de blocs de segona generació de la cadena de blocs de Bitcoin. És una forquilla de Zcash que era una forquilla de Bitcoin.

Komodo és un projecte de criptomoneda centrat a proporcionar anonimat proves de coneixement zero (zkSNARK) i seguretat a través de Prova retardada del treball (dPoW) protocol que aprofita les característiques del poder hash de la cadena de blocs de Bitcoin. La plataforma també permet que aquells que vulguin iniciar la seva plataforma blockchain ho implementin amb facilitat. La cadena de blocs de Komodo està formada per 5 components clau, integrats a la plataforma que la converteix en una elecció òptima.

AGAMA

Una cartera múltiple per a criptomonedes. Actualment, la cartera es troba en fase de desenvolupament, però ofereix moltes funcions úniques. Agama Wallet permet als usuaris enviar i rebre diverses criptomonedes, cosa que permet als usuaris alternar entre els modes de seguretat que implementa. Hi ha plans per integrar eines com DEX (un intercanvi de criptomonedes líquides descentralitzat) i PAX (un intercanvi fixat d’actius) per a monedes fiduciàries. Els intercanvis de monedes implementaran permutes atòmiques.

BARTERDEX

Un intercanvi descentralitzat a la plataforma Komodo que implementa permutes atòmiques a SPV (Verificació de pagament simplificat) i clients natius / estàndard. Es diu que és la millor plataforma de criptomonedes que permet un intercanvi descentralitzat d’altcoins i monedes digitals.

JUMBLR

Aprofita les funcions zkSNARK anònimes de Komodo per proporcionar un servei més eficient que altres companys centralitzats i no requereix que els usuaris confiïn a cap intermediari amb les seves monedes. Està integrat a Komodo i no requereix cap servidor centralitzat per aconseguir una seqüència Jumblr.

CADENES D’ASSETCH

Aquestes fitxes s’utilitzen com a criptomonedes i també per emmagatzemar dades a la cadena de blocs. Assetchains són diferents del sistema de tokens de servidor intermediari utilitzat per altres plataformes; Assetchains són blockchains independents en els seus drets..

XIPS

Aquest és un component intern del projecte Komodo. Es diu que els xips són l’única moneda que implementarà Segwit i la Lightning Network (LN).


Funcions i avantatges de l’ecosistema de Komodo

Seguretat

La seguretat a Komodo s’aconsegueix amb el protocol dPoW (Prova retardada de treball) i els nodes notaritzats. A Komodo, cada transacció obté el mateix nivell de seguretat. La capa addicional de seguretat s’aconsegueix mitjançant els nodes notaritzats que són seleccionats pels titulars de les fitxes de Komodo. Aquest node assegura que la cadena connectada a Komodo es manté intacta i també ajuda a reduir la dificultat de mineria a la plataforma Komodo.

Intercanvis atòmics

Komodo permet la transferència de fons entre carteres i criptomonedes amb facilitat i sense cap risc de seguretat.

Actius clavats

La plataforma permet als desenvolupadors connectar els seus actius comercials per estabilitzar-los al costat de monedes fiduciàries com els dòlars. La fixació d’actius en monedes estables redueix la volatilitat i el preu d’aquest actiu.

Carteres múltiples

La plataforma Komodo ofereix una varietat de carteres als seus usuaris i desenvolupadors. Aquestes carteres es poden descarregar a tots els sistemes operatius disponibles. A més de les carteres d’escriptori, Komodo també posa a disposició la cartera de paper encriptada fora de línia i compatible amb les carteres de maquinari i programari.

L’objectiu principal de Komodo és descentralitzar les fitxes i l’emissió, intercanvi i distribució de monedes. Komodo també proporciona una plataforma per a aplicacions descentralitzades i solucions de cadenes de blocs corporatives, i ha assolit el seu objectiu introduint un ecosistema confiable al món criptogràfic..

La plataforma Komodo utilitza la criptomoneda de codi obert de Komodo per fer transaccions transparents, privades, anònimes i fungibles. Després es protegeixen mitjançant el protocol blockchain de Bitcoin.

El testimoni natiu, KMD

El KMD (Komodo) és el testimoni natiu de la plataforma blockchain de Komodo. Permet transaccions i participacions anònimes dins de l’ecosistema.

Hi haurà un subministrament total de 200 milions de monedes disponibles. Es van tenir en compte 100 milions i es van distribuir 90 milions a ICO. Els altres 10 milions es van mantenir enrere per al desenvolupament futur de la plataforma Komodo.

Carteres compatibles amb Komodo

Les carteres de criptomonedes són programes de programari que emmagatzemen claus públiques i també interactuen amb diferents cadenes de blocs per permetre als usuaris enviar i rebre criptomonedes fer un seguiment del seu saldo. Diferents monedes digitals tenen les seves carteres compatibles i algunes carteres contenen diverses criptomonedes. Aquí teniu carteres compatibles amb Komodo.

Ledger Nano

Es tracta d’una cartera de maquinari per a múltiples criptomonedes, però és compatible amb els tokens de Komodo (KMD). Les carteres de maquinari són segures per emmagatzemar monedes / fitxes com a claus privades generades xifrades i emmagatzemades al dispositiu.

Cartera Agama

Es tracta d’una cartera oficial, desenvolupada per l’equip darrere de Komodo per als tokens KMD. La cartera d’escriptori té un intercanvi integrat i també admet altres monedes criptogràfiques. Aquesta cartera s’utilitza per apostar per tokens KMD i obtenir beneficis anualment. Està disponible per a sistemes operatius Windows, Mac i Linux.

Cartera de paper de Komodo

Amb la cartera de paper de Komodo, podeu imprimir la vostra adreça KMD i les claus privades. El programari que genera les claus privades són programes basats en el client, cosa que significa que els desenvolupadors no tenen ni idea de quines claus privades s’imprimeixen i de qui. Les carteres de paper són una mica segures, sempre que el mantingueu fora de l’abast, ja que perdre el paper significa perdre les vostres criptomonedes. Si esteu còmode amb la cartera de paper, podeu clica aquí per aconseguir-ne un.

On comprar la criptomoneda KMD?

KMD ha cotitzat en algunes borses; Binance, Bittrex, Upbit, Vebitcoin, Criptopia, BarterDEX, HitBTC, Cryptox, CoinExchange, i ShapeShift. La millor manera de comprar el KMD és intercanviar altres criptomonedes per aquest.

L’equip darrere del Projecte Komodo

Komodo va ser desenvolupat per un equip de programadors dirigit per algú amb el pseudònim jl777. És el desenvolupador principal del projecte Komodo i també va participar en el desenvolupament del protocol Zcash. A continuació es poden veure altres membres clau del projecte:

Aposta de fitxes KMD per guanys

Si manteniu el vostre Komodo (KMD) a la cartera, obtindreu un 5% anual. La millor part d’això és que no heu d’anar en línia ni fer res per obtenir la recompensa. Tot el que necessiteu és utilitzar el vostre compte almenys de tant en tant.

Aquesta característica de recompensa és el que implementa la cadena de blocs de prova d’estaca, però, Komodo és una plataforma de cadena de blocs de prova de treball. Amb Komodo, els saldos superiors a 10 KMD estan qualificats per rebre recompenses i veureu com augmenta el vostre saldo cada bloc.

La cartera recomanada per apostar els tokens de Komodo (KMD) és la cartera Agama. Clica aquí per descarregar-lo si encara no ho heu fet.

El futur de Komodo

Tant la plataforma com el testimoni tenen un futur prometedor per a titulars i inversors. Continua sent adoptat pels entusiastes de les criptomonedes, cosa que ha anat impulsant el seu valor amb el pas del temps.

Tot i això, no està clar què passaria en el futur, però hi ha la possibilitat que Komodo pugui avançar aviat en la taula de classificació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map