Què és Elastos (ELA)? Tot el que heu de saber

Quant a Elastos

Elastos és el primer sistema operatiu d’Internet que vol crear una xarxa descentralitzada alimentada per blockchain. Elastos també utilitza Internet com una capa on s’executen DAPP i APPs.

El projecte té tres dipòsits diferents per a cada segment: Elastos.OS, Elastos.RT i Elastos.NET. Elastos es va fundar fa aproximadament 18 anys, amb la seva primera campanya el 2003, quan van crear un telèfon intel·ligent des de zero; i la segona campanya va ser el 2012, que va consistir en el disseny d’un sistema operatiu per a dispositius IOT industrials i dispositius mòbils. En termes més senzills, aquest sistema descentralitzat a través d’Internet utilitza blockchain per autenticar els IDS de l’usuari, l’aplicació i les màquines..

Aquest sistema de codi obert ha rebut finançament de més de 200 milions de RMB del grup Foxconn i d’altres gegants de la indústria que van veure el potencial massiu d’aquest projecte..

Sistema operatiu Elastos

El seu sistema operatiu va ser creat per donar suport a Elastos DAPPS i per connectar-se fàcilment al seu protocol d’Internet, s’executarà en dispositius mòbils, dispositius IOT i Raspberry pi.

L’equip darrere del projecte vol alimentar els dispositius amb els seus dispositius mòbils i IoT del sistema operatiu. Utilitzarà les mateixes interfícies d’aplicacions que Android (facilitant l’adopció dels desenvolupadors) i fins i tot alimentarà directament les aplicacions d’Android.

El sistema utilitza la mateixa font tecnològica que Microsoft COM i és una mica similar. La diferència més gran és que Elastos va optar per ser de codi obert.

Internet Elastos & Entorn d’execució

En alimentar el seu propi Internet a través de blockchain, digitalitzarà els recursos i els continguts i, per tant, els protegirà amb drets d’autor i evitarà la pirateria, la pesca, el programari maliciós i la infecció de virus.

Una Internet basada en cadenes de blocs crearà un ecosistema segur en què es podrà desenvolupar una economia automatitzada, que permetrà que les persones facin transaccions sense intermediaris i sistemes vulnerables a amenaces externes. Amb aquesta economia digital, els actius i les dades virtuals es convertiran fàcilment en ingressos monetaris.

Elastos proporciona un entorn d’execució que és compatible amb altres sistemes operatius com Andriod, IOS, Windows, etc. Els DAPP d’Elastos es poden executar des de qualsevol altre sistema operatiu. Això farà que els desenvolupadors adoptin el sistema amb més facilitat.


Elastos Blockchain

La seva cadena de blocs aplica tant solucions principals com de cadena lateral per ajudar al desenvolupament d’un entorn eficient per crear i executar aplicacions descentralitzades. Això significa que cada aplicació pot dissenyar les seves pròpies cadenes laterals individuals. Elastos proporciona un suport complet de la cadena lateral, cosa que els fa fàcils d’utilitzar i personalitzar, de manera que els usuaris poden optar per un mètode de consens diferent segons el cas d’ús.

Token ELA

El testimoni natiu d’Elasto és el ELA. La unitat més petita d’ELA és un satoshi ELA (SELA), que igual que amb Bitcoin i el seu propi Satoshi, representa un 1000000000 d’un ELA.

L’oferta total d’ELA que s’emetrà és de 33 milions i l’oferta total d’ELA en circulació augmentarà cada any un 4%. Elastos es fusionarà amb bitcoin, amb un testimoni que es produirà cada dos minuts. La mineria de combinació implica el procés mitjançant el qual s’aconsegueix un acord a les dues cadenes simultàniament. De les monedes acabades d’encunyar, la fundació ELA agafarà un 30%, mentre que els miners agafaran el 70% restant.

On es pot comprar ELA?

Elastos (ELA) només es pot comprar en un intercanvi criptogràfic: Huobi Pro, on té un volum total de 16.035.149 dòlars durant les darreres 24 hores. Elastos (ELA) es pot negociar amb les divises següents: BTC, ETH i USDT.

Elastos Cartera

Podeu emmagatzemar el vostre ELA a Cartera Elastos que es pot trobar a l’enllaç adjunt. Tingueu en compte que la vostra contrasenya de pagament s’utilitza per a transferències de fons o de fitxes mentre que la contrasenya del fitxer de cartera s’utilitza per importar la cartera.

Enllaços útils addicionals:

Sobre l’equip

El fundador Chen Rong és professor de mòduls de postgrau en economia cibernètica i blockchain a la Universitat de Tsinghua. Rong també va treballar a Microsoft del 1992 al 2000. Durant la seva ocupació, va dirigir els equips de Microsoft Research OS, IE3 ActiveX, Ole Automation, .COM i.NET.

Després de la seva sortida de Microsoft, Rong va començar a treballar en el sistema operatiu Elastos. Va començar Kortide el 2000 per construir Elastos OS des de zero. Rong ha estat convidat de l’antic primer ministre de la Xina al Gran Saló del Poble, on va ser convidat a parlar del seu treball sobre sistemes operatius.

El membre de la junta Han Feng és un dels acadèmics blockchain més coneguts de la Xina, amb una sòlida reputació a la comunitat blockchain i criptogràfica. Va introduir els mòduls de postgrau sobre economia cibernètica i blockchain a la Universitat de Tsinghua.

Feng també treballa com a assessor a l’Institut de Recerca de Huawei, Alibaba (en el desenvolupament de blockchain), i també és membre del Tencent Talent Pool.

Elastos ha comptat amb el suport de Foxconn, el govern central xinès, la Universitat Tsinghua, el fundador de Bitmain, Jihan Wu, i el fundador de NEO, Da Hong Fei.

Sostenibilitat i rendiment d’Elastos

Ethereum crea càlculs fiables per a blockchain mitjançant l’ús de contractes intel·ligents i els executa automàticament. Però Ethereum funciona amb una única estructura de cadena principal, que és propensa al coll d’ampolla quan es tracta de potència informàtica, fins i tot amb l’optimització.

Elastos combina l’enfocament de càlcul principal per crear “el càlcul elàstic de la cadena de blocs”. A la capa de cadena de blocs, combinen l’estructura de la cadena principal amb la cadena lateral, per equilibrar la càrrega de múltiples cadenes i les característiques tècniques de les extensions flexibles..

Això fa que Elastos pugui estendre la seva capacitat de servei de cadena de blocs de manera gairebé il·limitada. A més, a través del seu temps d’execució, la integritat de la cadena de blocs es pot transferir als casos d’ús bàsics, com ara dispositius mòbils i ordinadors. El contracte intel·ligent assegura que els actius digitals s’assignen estrictament tal com s’indica al contingut del contracte.

Veredicte

Elastos promet moltes coses i, a través del seu complex Internet basat en cadenes de blocs, pretén desenvolupar una economia intel·ligent que generi noves utilitats tecnològiques.

Contactes Elastos i informació addicional:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map