Què és Bitmex: tot el que heu de saber

En aquest article, explicarem què és l’intercanvi de BitMex, com funciona i quins són els riscos i avantatges d’utilitzar la plataforma. A més d’això, també explicarem com funcionen els contractes de futurs, com obrir aquests contractes de futurs a la plataforma, què és el palanquejament comercial i quins són els riscos i beneficis d’aquestes eines de negociació.

Què és Bitmex?

Bitmex és un intercanvi de criptomonedes que es va llançar el 2014 i ofereix diferents productes financers. Entre aquests productes trobem el comerç de marges de criptomoneda de Bitcoin, Ethereum i Litecoin fins a 100 vegades en el cas de Bitcoin. A més, l’intercanvi ofereix derivats de criptomonedes i altres productes financers per a inversors professionals.

què és bitmex

No és una plataforma per a principiants perquè ofereix opcions i serveis de negociació avançats. Per exemple, el comerç de marges s’hauria de prendre molt seriosament perquè el mercat de criptomonedes és molt volàtil i de vegades és difícil fer prediccions de preus..

Bitmex ofereix contractes de futurs de Bitcoin i altres criptomonedes i operacions de palanquejament. Comprenem què són aquests serveis i com afecten els inversors.

Què és un contracte de futurs?

Es tracta de productes derivats que són un acord per comprar o vendre un actiu específic a un preu predeterminat en un moment determinat del futur. Bitmex ofereix contractes de futurs liquidats en efectiu per a diversos productes que ofereix.

Els contractes de futurs impliquen diverses mecàniques que l’usuari ha de conèixer adequadament abans d’invertir. És important saber quant val un contracte, el marcatge de posició del contracte de futurs, els nivells de marge que determinen amb quina palanquejament es pot operar i en quin moment es produeix la liquidació, com i quan caduca o s’aconsegueix el contracte de futurs. i la prima o el descompte amb què es negocia el contracte de futurs en comparació amb el preu al comptat subjacent.

Com iniciar un contracte de futurs?

Per iniciar un contracte de futurs, cal iniciar la sessió. La plataforma no requereix cap documentació específica per a la seva verificació. Un cop l’usuari canti a la plataforma, pot fer el primer dipòsit que estaria disponible en poques hores. Un cop processat, la persona pot començar a negociar els diferents tipus de contractes oferts.

La plataforma ofereix diversos horitzons per a cada producte. Alguns tenen contractes diaris i setmanals. Un cop l’inversor hagi decidit quin contracte triar, només ha de crear-lo.

La intenció principal del contracte de futurs és gestionar l’exposició al risc. Per exemple, si una empresa paga als seus empleats a Bitcoin, potser voldrà tenir un contracte amb un preu estable de Bitcoin en lloc d’especular amb el seu preu futur..

Què és el Leverage Trading?

El comerç amb palanquejament permet als inversors tenir quantitats de diners més grans per invertir en un actiu específic. Per exemple, un corredor o una borsa pot donar a l’inversor 2, 10, 50 i fins a 100 vegades la quantitat de diners que té l’inversor. D’aquesta manera, si un inversor està segur de com es mourà un determinat actiu, pot sol·licitar aquesta quantitat de diners i fer una aposta.

En el cas que Bitmex, ofereix un apalancament de 100 vegades en alguns dels seus productes. Això vol dir que l’inversor pot comprar 100 vegades més contractes del que pot pagar. Però molts experts anomenen aquest mètode comercial “arma de doble tall” i explicarem per què.

Riscos i avantatges d’utilitzar Bitmex

El principal avantatge de negociar contractes de futurs amb criptomonedes és que ofereix la possibilitat d’apalancament. Els inversors poden negociar amb quantitats de diners més grans i obtenir beneficis més grans que amb el seu capital inicial. Però, com hem esmentat anteriorment, hi ha diversos riscos que hem de tenir en compte.

Aquesta eina no és tan fàcil d’utilitzar per a principiants com pot ser la negociació normal. És important tenir experiència en l’apalancament i operació de contractes de futurs. L’inversor ha de tenir experiència suficient per evitar un excés de marge del seu propi capital i establir inversions de risc curt i mitjà amb apalancament.

Si un inversor sense experiència col·loca una quantitat important de diners i decideix operar amb palanquejament, té moltes possibilitats de perdre tot el seu capital i de pagar comissions elevades pel canvi dels diners prestats.. Bitmex ofereix comissions diferents en funció de l’actiu. Per exemple, el palanquejament Bitcoin 100x té una comissió de fabricant del -0,0250 per cent, una comissió de cobrament del 0,0750 per cent i una comissió de liquidació del 0,05 per cent.

Conclusió sobre què és Bitmex

Bitfinex és un intercanvi de criptomonedes altament segur. Té capes de seguretat importants que fan que sigui un intercanvi molt difícil de piratejar. A dia d’avui, Bitmex mai ha estat piratejat. Molts altres intercanvis de criptomonedes importants s’han piratejat diverses vegades abans. Per exemple, MtGox és el cas més famós. Va ser l’intercanvi de criptomonedes més gran en aquest moment i quan es va piratejar, el preu de Bitcoin va patir una caiguda i un llarg període d’estancament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner