Què és Aeternity (AE): tot el que heu de saber

Fundada el 2017, Aeternitat és una nova plataforma escalable de criptomonedes que té com a objectiu millorar les criptomonedes, en general, resolent alguns dels problemes més greus: escalabilitat i seguretat.

Eliminar les ineficiències al criptomercat, augmentar l’escalabilitat de contactes i dapps intel·ligents, compartir i moure l’execució del contracte fora de la cadena són només algunes de les coses que fan que Aeternity es distingeixi de la multitud.

Escala de contactes intel·ligents: com Aeternity soluciona aquest problema

Un dels principals reptes als quals s’enfronta l’adopció de blockchain és l’escalat dels contractes intel·ligents. Dit això, l’escalabilitat es pot abordar de tres maneres: augmentant el rendiment amb un mecanisme de consens diferent, augmentant el rendiment amb sharding o movent els contractes intel·ligents fora de la cadena, un àmbit en què Aeternity està innovant actualment..

El primer enfocament, el d’incrementar el rendiment amb un mecanisme de consens diferent, té com a objectiu augmentar el nombre de transaccions per segon que la cadena de blocs pot gestionar; tanmateix, aquest mètode té els seus límits.

Augmentar el rendiment amb el sharding és una tècnica que consisteix a separar les transaccions i les sol·licituds de contractes intel·ligents en fragments (grups de nodes). Aquest mètode encara no és ideal, ja que només provoca una verificació parcial de la transacció per part d’uns pocs nodes.

La tercera i última solució per escalar els contractes intel·ligents és moure la seva execució fora de la cadena, que també és l’objectiu principal d’Aeternity.

Canals estatals: un dels principals avenços de la plataforma

Els canals estatals es poden considerar línies de comunicació que permeten executar contractes intel·ligents fora de la cadena. Això significa que els contractes de canals estatals poden funcionar amb una major privadesa i amb una major eficiència.

Adjudicació i desacords

Només quan les parts contractants s’aturen o apareix un desacord, el blockchain fa que el codi intel·ligent del contracte s’apliqui. Gràcies a aquest mètode, el contracte continua sent privat i el blockchain pot resoldre la puntuació actuant com a sistema administratiu privat per a contractes intel·ligents.

A causa del fet que només cal processar la liquidació final en cadena, això comporta un augment dels nivells de rendiment.

Creació de contractes intel·ligents funcionals

Amb els plans futurs per construir biblioteques JS i API JSON amb finalitats de desenvolupament web, Aeternity actualment permet als desenvolupadors crear i executar contractes intel·ligents en l’idioma Chalang. Aeternity no inclou suport per a la programació estatal, cosa que significa que les parts contractants són responsables de mantenir l’estat del programa.

Els enginyosos sistemes de prova de treball i prova d’estaca de la plataforma

Com s’ha esmentat anteriorment, Aeternity també ofereix un sistema de governança únic, aconseguint-se el consens mitjançant un sistema híbrid de prova de treball (PoW) i un algorisme de prova de joc (PoS). Aquest sistema híbrid PoW fomenta la creació de millors processadors DRAM, però també obre el camí cap a una descentralització sense precedents, ja que permet que els telèfons intel·ligents s’extreguin.

Pel que fa al sistema de prova d’aposta (PoS), s’utilitza per delegar vots, ponderant la decisió sobre la quantitat de fitxes que té el compte. En termes senzills, significa que els miners poden votar i els titulars de valor poden apostar per prendre decisions junts.

Oracles innovadors i descentralitzadors

Per últim, però no menys important, tenim l’Oracle que connecta dades del món real amb contractes intel·ligents que bàsicament proporcionen accés a dades fora de la cadena de blocs. Aquesta funció permet als usuaris fer preguntes i obtenir respostes diverses. Alguns exemples reals d’això poden incloure comprovar el preu de qualsevol moneda criptogràfica, el preu de l’or o el clima en qualsevol part del món..

Aquesta característica, per si sola, farà que Aeternity sigui una de les plataformes criptogràfiques líders en entorns empresarials d’enquestes de màrqueting i, fins i tot, fins i tot conduirà a un creixement significatiu en algun lloc del futur proper.

“Aepps” de codi obert a mida des del primer dia després del llançament de Mainnet

L’equip d’Aeternity és conscient del potencial que té la plataforma i no és d’estranyar que busquin atreure el màxim nombre possible de desenvolupadors d’aplicacions per a mòbils i web. Les aplicacions descentralitzades d’Aeternity anomenades “aepps” estaran disponibles des del primer dia després del llançament oficial de Mainnet de la plataforma.

Testimoni AE (AE)

Actualment ocupa el lloc 28 entre els 100 primers gràfics de criptomoneda de CoinMarketCap, Aeternitat és força similar a ETH pel que fa a les tarifes del sistema. En resum, totes les comissions del sistema i els contractes intel·ligents es liquiden a Aeon, ja que encara no existeix un testimoni Aeternity.

Val la pena saber que les fitxes de xarxa es poden emmagatzemar a pràcticament qualsevol cartera Ethereum que admeti fitxes ERC-20. Podeu adquirir AE des de Gate.io, Binance.com, o bé IDAX.mn

Full de ruta i plans de futur

Aeternity va començar el seu desenvolupament la primera part del 2017, poc després seguit del llançament de Testnet i la venda oficial de tokens, la campanya de suport i la creació d’aplicacions essencials. En aquest moment, Aeternity està sotmesa a una auditoria de seguretat amb el llançament de Mainnet previst abans de finals d’any.

Les persones darrere del projecte

Aeternity s’associa amb un dels noms més importants de la indústria criptogràfica, el de Yanislav Georgiev Malahov, el fundador d’Aeternity, també conegut com el “Padrí d’Ethereum”.

Podeu trobar més informació sobre tots els membres de l’equip d’Aeternity a el lloc web oficial de la plataforma.

Aeternitat – una plataforma que canvia el joc, però val la pena invertir-hi?

Tot i això, Aeternity és una de les plataformes de criptomoneda més innovadores i emocionants que s’ha implantat en els darrers anys. És aquí amb una lloable missió de millorar la indústria de la criptografia, i ho fa amb valentia movent els contractes intel·ligents fora de la cadena i millorant l’escalabilitat amb un marge llarg, així com reduint les inconvenients fluctuacions de preus generalment associades a totes les criptomonedes..

El següent millor per als futurs inversors en criptografia? El temps ho dirà.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner