On comprar XEM i com emmagatzemar-lo

La criptomoneda NEM, que indica el moviment de la nova economia, és una solució blockchain empresarial que potencia la propera economia blockchain. El símbol XEM a les borses representa el NEM. Si us pregunteu on comprar XEM i com mantenir-lo, aquest és el material adequat per a vosaltres.

Primer es volia dir que era una bifurcació de NXT inicialment, però els membres de la comunitat van decidir anar completament amb una cadena de blocs acabada de codificar. La versió alfa del NEM es va llançar el 25 de juny de 2014 amb la seva primera versió estable el 31 de març de 2015. Hi haurà una versió Catapult de la plataforma que es llançarà aviat quan es reescrigui en llenguatge de programació C ++.

Les potències NEM són el que es coneix com a sistema d’actius intel·ligents. La cadena de blocs està protegida i les transaccions són processades per una xarxa global que executa el programari NEM. La cadena de blocs NEM també utilitza una versió personalitzada de l’algorisme Eigentrust ++ que executa un sistema de reputació per als nodes de la xarxa.

NEM ofereix, de fet, aquest impressionant sistema que ajuda a ser un jugador important en la propera generació d’una economia basada en blockchain. El fet que NEM sigui fàcil de desenvolupar, sigui flexible i també sigui un sistema Pol únic fa que la plataforma sigui una opció atractiva per a qualsevol desenvolupador o organització que vulgui implementar una solució tecnològica blockchain..

Triar la cartera NEM adequada

Abans de triar on comprar XEM, necessitareu una cartera segura. Per tant, decidiu que voleu invertir en NEM i voleu mantenir algunes criptomonedes NEM, segur que haureu de guardar les vostres monedes NEM en un lloc segur sota el vostre control. Mantenir les vostres monedes NEM a l’intercanvi o a una cartera en línia us mantindrà a mercè d’aquest venedor. Emmagatzemen i controlen les vostres criptomonedes. Si decideixen tancar sense previ avís o si la plataforma es pirateja, teniu la possibilitat de perdre les vostres monedes sense cap manera de recuperar-les..

On comprar la criptomoneda XEM

Amb NEM, només hi ha algunes opcions pel que fa a les carteres fora de línia; la cartera NEM Nano i la Cartera mòbil NEM és millor tenir les vostres monedes NEM emmagatzemades mentre controleu les vostres monedes, donant-vos l’oportunitat de recuperar-les en cas de pèrdua del dispositiu o danys.

La cartera NEM Nano és una cartera d’escriptori que és compatible amb els principals sistemes operatius com els sistemes operatius Mac, Windows i Linux..

La cartera mòbil NEM, en canvi, està disponible per als vostres dispositius amb Android o iPhone.

Tot i que la cartera mòbil per a NEM pot ser útil, l’opció d’escriptori pot ser una forma més segura d’emmagatzemar les vostres monedes NEM, especialment quan utilitzeu plataformes més segures com els sistemes operatius Linux o Mac.

Guia pas a pas sobre NEM Nano Wallet per a ordinadors

Visiteu el Pàgina de descàrrega oficial de NEM Wallet per seleccionar la versió del sistema operatiu on instal·leu: Windows, Mac o Linux.

  • Baixeu-vos i obriu la cartera a l’escriptori.
  • Feu clic a l’enllaç “Registra’t” quan s’obri la cartera.
  • Trieu entre les diverses opcions de cartera disponibles; Cartera senzilla, Brain Wallet o la cartera de clau privada. Es recomana anar amb la cartera senzilla.
  • Trieu un nom per a la cartera.
  • Deixeu l’opció predeterminada per a la secció de xarxa com a “Mainnet”.
  • Introduïu una contrasenya segura.
  • Feu clic a l’enllaç “Crea cartera senzilla” i la vostra cartera es desarà com a fitxer a.wlt que conté les vostres claus privades necessàries per recuperar les vostres fitxes.
  • Descarregueu el fitxer.wlt i altres i emmagatzemeu-lo fora de línia i feu clic al botó “Estic d’acord”.
  • A la pàgina d’inici de sessió que es mostra, seleccioneu la cartera creada recentment, escriviu la contrasenya i feu clic al botó d’inici de sessió.

Això us conduirà a la interfície de la vostra cartera on comenceu a rebre i enviar els vostres xifres NEM.

Descarregar la cartera mòbil de NEM és senzill. També podeu visitar la pàgina de descàrrega de NEM per assegurar-vos que descarregueu la cartera adequada per als vostres dispositius Android i IOS.


Com i on comprar XEM

Hi ha algunes maneres d’adquirir les monedes NEM (XEM) en diversos intercanvis mitjançant USD o canviar una de les criptomonedes significatives per NEM.

Com comprar XEM amb USD

Pocs intercanvis us permeten comprar les vostres monedes NEM mitjançant USD. El Livecoin, YoBit, i Exrates els intercanvis són els disponibles per ara. Tingueu en compte que la majoria de plataformes us demanaran que verifiqueu la vostra identitat per poder comprar qualsevol criptomoneda amb USD.

On comprar XEM mitjançant l’intercanvi de BTC o ETH

Hi ha força opcions on comprar monedes XEM mitjançant criptomonedes BTC o ETH. Si teniu Bitcoin o Ether, podeu canviar-los per XEM Bittrex, Upbit, HitBTC, OKEx, Livecoin, i COSS intercanvis.

Entre la llista d’intercanvis esmentats anteriorment, l’intercanvi Livecoin us ofereix l’oportunitat de comprar bitcoins amb dòlars i després canviar-los per XEM directament a la borsa. La resta d’intercanvis enumerats requeririen que adquiriu els vostres bitcoins o èters d’altres intercanvis, que els envieu en aquestes plataformes i que intercanvieu per NEM..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map