Introducció a l’ecosistema Ark

ARK és una criptomoneda coneguda com a moneda blockchain tot en un. Per què és així? Perquè ARK vol connectar totes les diferents cadenes de blocs de cada criptomoneda del mercat. ARK va néixer a partir d’una ICO iniciada el 7 de novembre de 2016 que va acabar l’11 de desembre de 2016. En el moment de la venda de fitxes, el preu del token arca era d’aproximadament 0,0099 dòlars. Com a informació interessant, els propietaris d’ARK tindrien un 28.263% de ROI si l’haguessin comprat a la venda de fitxes.

Com funciona ARK?

ARK ofereix als usuaris, desenvolupadors i start-ups tecnologies innovadores de blockchain. La intenció principal és crear tot un ecosistema de cadenes vinculades i una teranyina virtual d’infinits casos d’ús. ARK utilitza la tecnologia Smart Bridge que permet que cada moneda, de cada moneda, sigui encara més poderosa.

Al mercat, hi ha diferents criptomonedes. Bitcoin, Ethereum i totes les altres monedes alt. Cadascun d’ells té una característica especial. Però, què proporciona ARK aleshores? L’equip i els desenvolupadors d’ARK cerquen les noves tecnologies de blockchain per ampliar l’oferta de serveis que aquesta criptomoneda podria oferir. Amb la implementació d’aquestes tecnologies a ARK Core mitjançant cadenes de blocs pont (ARK Smart Bridge), ARK Crew construirà noves funcions i proporcionarà serveis valuosos al consumidor mitjà. S’arribaria a això amb les connexions i els camps de dades polivalents.

Bitcoin i Ethereum, un amb la cadena de blocs i l’altre amb els contractes intel·ligents, es podran beneficiar dels desenvolupaments d’ARK. Podran obtenir les funcionalitats de totes les altres monedes alt. El pont intel·ligent es comunica entre cadenes de blocs permetent la difusió de diferents funcionalitats entre xarxes.

Per exemple, si una empresa desenvolupa una aplicació per utilitzar-la només en una cadena de blocs, el que fa ARK és crear un pont (Smart Bridge) i ampliar els usos d’aquesta aplicació a una altra xarxa. Amb ARK, els usuaris tenen la possibilitat d’iniciar qualsevol funció específica des d’una cadena de blocs, però en una de diferent. Per a les persones interessades a saber més sobre ARK, aquí teniu una llista amb uns quants vídeos explicatius:

Què passa amb els objectius d’ARK: què és ARK?

L’objectiu principal d’ARK Crew és augmentar l’adopció dels consumidors centrant-se en una tecnologia ràpida i segura i en serveis pràctics per a persones reals. La plataforma ARK proporcionarà una cadena de blocs bàsica molt segura, integrant tecnologies descentralitzades clau i desenvolupant casos d’ús per mostrar les capacitats de la xarxa ARK. Aprofitant i integrant aquestes tecnologies, amb el pas del temps, l’ecosistema ARK s’adapta a tots els nous reptes.

ARK és una comunitat. És un grup divers de persones i habilitats. Gestors de diners, músics, comerciants, promotors de xarxes socials i propietaris d’empreses. Tots ells es dedicarien a col·laborar i desenvolupar l’ecosistema i la comunitat ARK.

ARK és un testimoni subjacent. Està protegit per una xarxa de cadena de blocs criptogràfica amb un algorisme de prova de participació delegat.

ARK té un conjunt de cadenes de blocs ponts mitjançant la tecnologia Smart Bridge. Aquest innovador sistema permet la comunicació entre cadenes de blocs ponts validades amb la capacitat de realitzar tasques i funcions avançades. Per exemple, ARK Crew és capaç de connectar moltes cadenes de blocs populars i crear un vincle unificador entre diferents ecosistemes.

Les funcions i la xarxa d’ARK estaran protegides adequadament. La seguretat és un punt important per als desenvolupadors d’ARK. L’equip s’encarregarà d’una anàlisi contínua de riscos i d’una prova interna de penetració recurrent, proporcionant un sistema que compleixi els alts estàndards requerits pel medi ambient. Pel que fa a la seguretat, la privadesa és un tema important per a ARK. La integració de xarxa anònima proporcionarà als usuaris una configuració de privadesa opcional en enviar una transacció ARK a la plataforma ARK.

El que representa un dels punts bàsics de l’ecosistema d’ARK és que ARK té la missió de fer que la tecnologia blockchain sigui fàcilment accessible per als consumidors. Volen que els consumidors no sentin que utilitzen cap tecnologia. La intenció és construir un pont entre el món virtual i la realitat amb serveis únics que els usuaris volen, comprenen i estan disposats a comprar mitjançant ARK. Per obtenir més informació, consulteu ARK full de ruta.

Què passa amb el seu futur?

De moment, ARK es negocia a 2,83 dòlars, segons CoinCodex. A l’abril, el preu de la moneda va ser d’uns 0,05 dòlars. A finals de setembre, el seu preu va augmentar fins als 4 dòlars, on va trobar un nivell de resistència.

ARK té un gran potencial per créixer en els propers temps. ARK podria permetre a les empreses, usuaris i desenvolupadors utilitzar diferents funcionalitats de diferents cadenes de blocs. L’enllaç que va crear ARK serà necessari en un futur on totes les cadenes de blocs necessitin alguna cosa de l’altre. Per què només hem de confiar en un blockchain quan altres ofereixen eines i possibilitats increïbles? Aquest és el punt en què Smart Bridge d’ARK marca la diferència.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner