Guia: Com comprar VeChain a Binance

El VeChain project és una plataforma blockchain dissenyada per permetre processos de cadena de subministrament. VeChain permet als seus usuaris verificar i confirmar la qualitat i autenticitat d’un producte mitjançant la tecnologia de registre de distribució a prova de manipulacions.

La tecnologia pot fer un seguiment de tots els detalls sobre un producte des de la font dels materials a partir dels quals es va produir, totes les vegades que es va donar servei al producte, si alguna vegada s’ha substituït una peça, bàsicament registra tota la informació que pot trobar sobre un moviment de la cadena de subministrament. d’aquest producte en particular.

Amb el procés de digitalització d’actius proposat per l’empresa, tenen previst aconseguir una plataforma de gestió de la cadena de subministrament segura. A VeChain, els fabricants poden assignar productes amb números únics que distingeixin tots els productes de la cadena de blocs. Això servirà de monitors de productes per a socis, fabricants i consumidors per fer un seguiment del moviment dels productes registrats a la cadena de blocs.

Els nodes de xarxa mantenen la seguretat a la plataforma. Aquests nodes són controlats per empreses i organitzacions corporatives que es troben a la plataforma. La plataforma també fa ús del seu testimoni natiu anomenat Fitxes VeChain. Aquestes fitxes serveixen com a GAS per als usuaris d’execucions de contractes intel·ligents. Les fitxes també són incentius atorgats als nodes de la xarxa que ajuden a facilitar les activitats a l’ecosistema.

L’equip de VeChain és responsable de la construcció de la xarxa i també de l’aspecte tecnològic i de recerca del projecte. Amb el pas del temps, s’han associat amb grans marques que poden estar interessades a utilitzar la tecnologia blockchain com a servei.

Carteres per emmagatzemar els vostres tokens VeChain

Les fitxes VeChain són fitxes compatibles amb ERC-20 i, per tant, es poden utilitzar amb qualsevol cartera Ethereum que admeti fitxes ERC-20.

El més popular que podeu utilitzar és el MyEtherWallet. MetaMask també és bona.

Altres alternatives són Eidoo, Ethereum Mist DApp, Paritat, després el Trezor i Carteres de llibres majors per a aquells que es poden permetre el luxe de comprar una cartera de maquinari per emmagatzemar les seves fitxes VeChain i altres criptomonedes.

Com comprar fitxes VeChain

Primer pas: obriu un compte de Binance

Per utilitzar el fitxer Binance Exchange, cal tenir un compte registrat. Podeu fer-ho visitant el lloc web oficial de Binance Exchange.

 • Per crear un compte, feu clic a “REGISTREU-VOS“Enllaç a l’extrem superior dret de la pàgina.
 • Empleneu el formulari de registre amb la informació necessària i envieu-lo.
 • S’envia un correu a l’adreça de correu electrònic que vau especificar al registre, feu-hi clic i verifiqueu el vostre compte amb Binance.
Segon pas: envieu els vostres Ethers al vostre compte de Binance
 • Inicieu sessió al vostre compte Binance, feu clic a l’enllaç “Fons” i, a continuació, a “Retirades d’ingressos” a la part superior de la pàgina.
 • Seleccioneu el botó “Diposa” davant del recurs ETH de la pàgina. Si Ethereum no és a la vista, podeu fer servir l’eina de cerca a la part superior de la pàgina.
 • Feu clic a l’enllaç “Dipòsit” i es generarà una adreça de cartera per transferir les vostres fitxes Ether a Binance Exchange.
 • Copieu l’adreça generada i envieu algunes monedes al vostre compte Binance des de les carteres externes on teniu emmagatzemats els vostres Ethers.
 • Espereu uns minuts i les vostres monedes s’han d’abonar a Binance.
Tercer pas: comprar VEN a Binance Exchange

Ara que el vostre Ethereum s’ha afegit amb èxit, podeu fer clic a l’enllaç Fons i, a continuació, a Retirades de dipòsits. Just davant de la moneda que heu transferit, el saldo total hauria de reflectir el valor d’Ethereum que heu transferit.

 • Feu clic a Exchange, al costat del logotip de Binance, i seleccioneu l’opció Bàsica.
 • A la pàgina d’intercanvi, mireu a l’extrem superior dret on trobareu la secció de parells de mercat de l’historial comercial.
 • Cerqueu el parell de mercat que vulgueu canviar. En aquest cas, localitzeu el parell VEN / ETH i feu clic.
 • La pàgina carrega el mercat de parells VEN / ETH i podeu canviar les vostres monedes per VEN.
 • A sota del gràfic, localitzeu la secció Compra VEN.
 • El primer quadre mostra el valor de l’ETH per VEN que s’ha de comprar.
 • El segon quadre és perquè introduïu el nombre de fitxes VEN que vulgueu canviar per l’èter que heu finançat.
 • El quadre total us mostra quant costa Ether la transacció.
 • Feu clic al botó Compra VEN.
 • En pocs minuts, hauríeu de tenir acreditat el VEN que heu canviat a la vostra cartera VEN a la plataforma Binance.

Els vostres tokens VEN ja estan disponibles per enviar-se a la vostra cartera fora de la borsa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner