Com comprar Monero (XMR) amb USD de Changelly

Monero (XMR) és una criptomoneda de codi obert (accessible per a tothom) que se centra principalment en la privadesa i la descentralització. Monero és una criptomoneda privada, segura i no rastrejable. Amb Monero, sou el vostre banc perquè només controleu i sou responsable dels vostres fons. Els vostres comptes i transaccions es mantenen segurs i privats de qualsevol interferència.

Creat l’abril del 2014, Monero fa ús d’un llibre major públic per registrar transaccions mentre es generen noves unitats mitjançant un procés de mineria. Monero té com a objectiu ampliar el disseny actual de criptomonedes ocultant el remitent, el destinatari i la mida de les transaccions realitzades a la seva cadena de blocs, així com fer que el procés de mineria sigui més lliure..

El consens distribuït confirma totes les transaccions i, a continuació, no rastrejables a la cadena de blocs. No es requereix que tercers siguin fiables i de confiança per protegir el vostre Monero. L’atenció a la privadesa ha provocat un ús il·lícit per part de les persones interessades a eludir les forces de l’ordre. El procés de mineria just va permetre prescindir de l’esforç de la mineria iniciant noves vies de finançament tant per als editors en línia autoritzats com per als pirates informàtics maliciosos que incrustaven el codi de mineria de manera furtiva en plataformes com ara aplicacions i llocs web. Monero inclou l’ús de signatures de trucades, transaccions de trucades privades i adreces encobertes per ocultar els orígens, els imports i les destinacions de cada transacció. Monero proporciona tots els beneficis i beneficis d’una criptomoneda descentralitzada, fins i tot sense les concessions habituals de privadesa..

Monero tenia un preu de 13,352 dòlars l’1 de gener de 2017. Després d’aproximadament un any, a causa del ràpid creixement del valor, actualment és de 384,00 dòlars avui, 11 de gener de 2018. El preu de Monero va augmentar fins a un màxim rècord per sobre de 439,390 dòlars a el 21 de desembre de 2017, mentre que el 16 de gener de 2017 va baixar fins a 10.495 dòlars. El preu de Monero al final del 2017 era de 348,25 dòlars, cosa que va donar al Monero un augment del 2508,233% el 2017. Una inversió de 100 dòlars al començament de El 2017 us hauria guanyat més de 2.500,00 dòlars.

Com comprar Monero (XMR) a Changelly

Changelly no accepta efectiu directament a la plataforma, però podeu utilitzar una targeta de dèbit connectada al vostre compte bancari o una targeta de crèdit, Master Card o Visa per comprar algunes criptomonedes a la plataforma Changelly.

PASSOS A SEGUIR A LA COMPRA DE MONERO AMB TARGETA DE CRÈDIT

Adquiriu Monero amb una targeta de crèdit en USD introduint l’import en USD a la pàgina inicial de Changelly. Allà es podrà veure la taxa en temps real de totes les monedes, inclòs el preu de Monero XMR. Aquestes taxes canvien a l’instant en funció de l’augment o la disminució de la quantitat d’aquesta moneda digital.

  • A la pàgina d’inici, seleccioneu USD al menú desplegable del primer quadre i XMR a l’altre. Introduïu l’import desitjat per a la compra al camp USD; l’import de Monero que podeu comprar amb el USD que hàgiu introduït es generarà a l’altre camp. Feu clic a “Intercanvia”..
  • Comproveu l’import, la tarifa estimada i feu clic a “següent” per avançar al següent pas.
  • Introduïu una adreça de destinatari, especificant la vostra cartera Monero. És possible que hàgiu d’afegir un identificador de pagament si la vostra cartera ho requereix. Altrament, aquesta característica és opcional, per tant, no és necessari que la introduïu. A continuació, feu clic a Següent.
  • Comproveu acuradament totes les dades proporcionades per evitar errors abans de processar-los. Feu clic a “Confirma i efectueu el pagament”.
  • Se us demana que introduïu les dades de la vostra targeta de crèdit en aquesta pàgina. Per a això, introduïu el número de la vostra targeta de crèdit; també heu d’introduir la data de caducitat de la vostra targeta de crèdit / dèbit amb el número CVC; aquesta informació es troba a la part posterior de la vostra targeta. Quan totes les dades estiguin introduïdes, feu clic al botó Pagar. Es mostrarà l’import en USD que Changelly deduirà de la vostra targeta de crèdit.
  • Espereu una estona fins que la transacció es completi.
  • Després de fer una transacció amb èxit, rebreu un rebut emès, ja que mostra “La transacció s’ha completat”. Assegureu-vos que el vostre identificador de transacció estigui assenyalat per motius de seguretat..

Hauríeu d’aconseguir el vostre Monero a la cartera Monero especificada en un termini màxim de 30 minuts. Assegureu-vos que l’adreça de cartera que heu introduït sigui correcta i que també sigui l’adreça de cartera adequada per a Monero i no per a una altra moneda. Si no comproveu i introduïu l’adreça de cartera adequada, podreu perdre les vostres monedes Monero.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner