8 millors carteres de criptomonedes per a les vostres monedes

Una cartera de criptomonedes s’assembla més a un compte bancari on s’emmagatzemen les vostres monedes o fitxes. Permet rebre de persones, guardar-les i enviar-les a altres persones com a pagament o quan intenteu canviar per monedes locals.

Tipus de cartera de criptomonedes

Hi ha quatre (4) tipus principals de carteres per a criptomonedes, a saber: Cartera de programari, Cartera web també conegut com Cartera allotjada, Cartera de maquinari, i, finalment, el Cartera de paper.

Carteres de programari

Carteres de programari requereix la descàrrega de clients de programari per crear i fer ús de carteres de criptomoneda. A continuació, es pot instal·lar als sistemes informàtics privats (escriptori / portàtil), també es pot instal·lar en dispositius mòbils. Els clients de programari de PC, com ara Bitcoin Core, necessitaran que descarregueu Blockchain, que té una mida força important i supera els 100 GB. Això pot ser desincentivador per a les persones amb un ample de banda limitat o aquelles amb poc espai d’emmagatzematge al PC. D’altra banda, el client de Software Wallet, com ara MultiBit, us permetrà crear i fer servir un Bitcoin Wallet sense descarregar informació de Blockchain. Armory és una altra alternativa per a una cartera de programari, però pot ser que sigui una mica tècnic de configurar. Aquestes carteres us ofereixen l’avantatge de controlar totalment / totalment la seguretat de les vostres monedes. Per als dispositius mòbils, aquestes carteres poden ser molt més fàcils de configurar i operar. Llocs com MyCelium, Electrum i Copay ofereixen excel·lents clients de cartera per a dispositius Android i iOS amb funcions de còpia de seguretat completes. El copagament no només està disponible només en dispositius mòbils, sinó que també es pot instal·lar a l’ordinador. Tingueu en compte que aquestes carteres només estan tan segures com els dispositius en què les instal·leu. És difícil, però no impossible, que es robi la informació de la cartera amb l’ús de programari maliciós.

Cartera web / allotjada

El Cartera web / allotjada tot i que és allotjat per una tercera persona o organització i accessible a través d’Internet. Aquestes carteres són molt més fàcils d’utilitzar, però l’únic problema és que heu de confiar en el vostre proveïdor per mantenir un alt nivell de seguretat per protegir les vostres monedes. Crear una cartera en línia per a les vostres criptomonedes és tan fàcil com registrar-vos per obtenir un compte de correu electrònic nou amb proveïdors de serveis com Blockchain i Coinbase. A més, podeu accedir a la vostra cartera des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, de manera que no podia ser més fàcil accedir a les vostres criptomonedes.

Carteres de maquinari

Carteres de maquinari, d’altra banda, hi ha carteres fora de línia, en forma d’USB, que s’han de connectar a un dispositiu informàtic per fer transaccions. Aquestes carteres estan protegides contra el programari maliciós de l’ordinador, ja que es generen claus privades al mateix dispositiu, fora de línia. També són fàcils d’utilitzar i es requereixen pocs o cap coneixement tècnic per utilitzar-los. Tenen les característiques per assegurar-les amb contrasenyes per combatre el robatori. Invertir en carteres de maquinari com TREZOR o Cartera Ledger us proporciona molta tranquil·litat.

Carteres de paper

Per últim, Carteres de paper són el que ells en diuen, papers. Les carteres de paper estan una mica més segures que l’ús de carteres de programari i allotjades perquè físicament teniu les vostres adreces impreses en paper. Ets totalment lliure d’imprimir una adreça de cartera mitjançant BitAddress o WalletGenerator. Tot i que és més segur, es pot esquinçar, sucar i danyar de moltes maneres perquè es tracta de paper. Per tant, és essencial que feu tantes còpies físiques per emmagatzemar-les en un lloc segur.

Interessant: la millor cartera de Bitcoin per a Android

8 millors carteres de criptomonedes

Hi ha un munt de criptomonedes, més d’un miler d’elles amb Bitcoin és la més popular i altres denominades criptomonedes alternatives. Tot i que algunes carteres s’han esmentat anteriorment, però a continuació es mostra una llista de carteres de criptomonedes de les seves categories i quina criptomoneda admeten.

Cartera Èxode

logotip de la cartera de criptomoneda exodius


El Cartera Èxode també és una cartera de programari disponible per als ordinadors personals actualment. Actualment, Éxode és compatible amb Aragon, Augur, BAT, Bitcoin, Bitcoin Cash, Civic, Dash, Decred, District0x, EOS, Ethereum, ETH Classic, FunFair, Gnosis, Golem, Litecoin, OmiseGo i SALT. Té integrada la utilitat ShapeShift que facilita la conversió o la compra d’una criptomoneda amb una altra sense haver de sortir de la interfície de la cartera..

Ledger Nano

Cartera de maquinari de criptomoneda Ledger

El Ledger Nano S Cryptocurrency Wallet és una cartera de maquinari que admet múltiples criptomonedes. El seu objectiu és eliminar els atacs implementant una segona capa de seguretat que ajudi els usuaris a aprovar físicament les seves transaccions prement els botons del dispositiu abans que s’executin les transaccions. Actualment, el dispositiu Ledger Nano S admet les següents monedes; Ark, Bitcoin, Bitcoin Gold, Bcash, Dash, Digibyte, Dogecoin, Ethereum, Ethereum Classic, Expanse, Hcash, Komodo, Litecoin, NEO, PIVX, PoSW, Qtum, Ripple, Starts, Stealthcoin, Stellar, Stratis, Ubiq, Vertcoin, Viacoin i Zcash.

Interessant: els 7 motius principals per tenir la cartera Ledger

Cartera Guarda

Guarda Cryptocurrency Wallet

Guarda Wallet és una de les carteres de criptomonedes més reconegudes del mercat. Els desenvolupadors d’aquest projecte han estat treballant per oferir una cartera multiplataforma, multipripta i sense custòdia per als titulars de cripta.

Hi ha diverses carteres de divises digitals que demanen als usuaris que proporcionin informació privada sobre elles, cosa que diversos usuaris no volen fer. Guarda és una solució sense custòdia que permet als usuaris romandre privats i tenir cura de la seva privadesa.

A més, hi ha més de 40 criptomonedes diferents compatibles amb aquesta cartera. Alguns d’ells inclouen Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), XRP, Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), EOS, Stellar (XLM) i molts altres, inclòs ERC-20. Això permet que les persones del mercat de criptomonedes tinguin diferents monedes digitals a la mateixa cartera. Els usuaris poden mantenir, enviar, rebre i intercanviar aquestes monedes virtuals a la cartera de la Guarda.

Aquesta cartera de criptomonedes també és compatible amb moltes plataformes diferents, web, extensió Google Chrome, ordinadors i mòbils. Això permet que moltes persones tinguin accés a una cartera segura i fàcil d’utilitzar reconegut pels seus usuaris com una excel·lent cartera. Segons Trustpilot, el 80% dels seus usuaris considera que ofereix serveis “Excel·lents”.

La cartera també funciona amb diferents fonaments de la indústria de les criptomonedes. Segons el lloc oficial de Guarda, Changpeng Zhao, cofundador i CEO de l’intercanvi de criptomonedes Binance, va afirmar que Guarda ha estat un dels primers defensors de l’intercanvi.

En el futur, moltes altres monedes i plataformes digitals podrien ser compatibles amb aquesta cartera criptogràfica.

Cartera atòmica

Cartera atòmica

Atòmic és una cartera multi-moneda descentralitzada que admet més de 500 actius digitals entre les principals criptomonedes com Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Monero, Cardano, etc. en una senzilla interfície fàcil d’utilitzar. Fundada el 2018, Atomic Wallet ja s’ha convertit en una de les opcions més populars del mercat segons els seus 500.000 usuaris. Està disponible al sistema operatiu principal d’escriptori, Android i iOS.

Com a cartera descentralitzada, Atomic ofereix als usuaris una total privadesa i seguretat de les seves dades. Les claus privades es xifren als dispositius dels propietaris de la cartera, per tant, ningú més que els usuaris no poden controlar els seus fons. A més, els titulars de criptografies no només poden gestionar la seva cartera, sinó comprar, participar i intercanviar actius digitals amb facilitat. L’opció de compra de criptografia està disponible per a BTC, ETH, XRP, LTC, BNB i altres 15 o més criptomonedes amb una targeta bancària de 17 divises locals (inclosos USD, EUR, PIB) a tot el món. A més, s’ofereix als usuaris l’intercanvi instantani de més de 60 parells de criptografia de forma anònima i obtenir devolucions en efectiu per cada intercanvi que s’uneixi al programa de fidelització Atomic Wallet. A més, podeu obtenir ingressos passius mentre participeu en ATOM, XTZ, KMD, ZIL i altres actius PoS populars amb un 5-23% TAE que dóna suport a la descentralització de la xarxa i obté els beneficis directament dels validadors.

Per començar a utilitzar Atomic, no necessiteu crear cap compte ni aprovar cap KYC i verificació de les funcions bàsiques de la cartera. Per últim, però no menys important, hi ha un servei d’atenció al client excepcional que està preparat per proporcionar una resposta eficaç i ràpida en un termini aproximat de 15-25 minuts 24/7.

És crucial investigar quina cartera és millor per a quina criptomoneda abans de començar a adquirir-les i esperem que aquesta guia us hagi posat en el camí correcte.

Cartera Trezor

La cartera de criptomonedes Trezor és similar al dispositiu Ledger. També és una cartera de maquinari i està dissenyada per funcionar amb tots els sistemes operatius. La cartera de criptomonedes Trezor també admet Bitcoin, Litecoin, DASH, Zcash, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Expanse, UBIQ, NEM i altres fitxes ERC-20.

Cartera Jaxx

La cartera Jaxx és una de les millors carteres de criptomonedes que admet múltiples monedes. Està desenvolupat i mantingut per Decentral, una empresa coneguda que ofereix serveis de divises digitals. Actualment, Jaxx admet criptomonedes Ether, Ether Classic, Dash, DAO, Litecoin, REP i Bitcoin. La cartera està disponible per descarregar-la per a usuaris de mòbils i ordinadors. Podeu descarregar Jaxx per a extensions de navegador Android, iPhone, tauleta, iPad, Windows, Mac, Linux i Google Chrome.

Cartera Agama

El Cartera Agama encara està en fase de desenvolupament, però ofereix funcions úniques que permeten als usuaris utilitzar diverses criptomonedes i triar quina seguretat és la millor per a ells. Agama admet Bitcoin, Bitcoin Dark, BitMark, Carboncoin, DigiByte, Dogecoin, Franko, Crèdits de jocs, Komodo, Litecoin, Unocoin, Zcash i Zetacoin. Actualment, la cartera Agama només està disponible per a ordinadors.

Cartera Coinomi

The Coinomi Wallet és una cartera de criptomoneda mòbil multi-divisa per al sistema operatiu Android (versió IOS properament). Admet una àmplia gamma d’actius de criptomoneda. Coinomi admet Bitcoin, Abncoin, Asiacoin, Auroracoin, Bata, Belacoin, Bitcoin Plus, Blackcoin, Britcoin, Canada eCoin, Cannacoin, Clams, ClubCoin, Compcoin, Dash, Defcoin, Denarius, Digibyte, Digitalcoin, Dogecoin, E-coin, EDRcoin, EGulden, Einsteinium, Ethereum, Ethereum Classic, Expanse, Feathercoin, Flashcoin, Crèdits de jocs, GCRcoin, Gridcoin, Gulden, Hempcoin, Insane, Internet of People, IXCoin, Landcoin, LBRY Credits, Linx, Litecoin, Monacoin, Myriadcoin, Namecoin, Navcoin , Neoscion, Neuro, Novacoin, NuBits, NuShares, OKCash, ParkByte, Peercoin, Pesobit, Pinkcoin, PIVX, POSW, Potcoin, Putincoin, Reddcoin, Richcoin, Rubycoin, Shadowcash, Smileycoin, Solarcoin, Stratis, Syscoin, Ultimate Secure Cash, Unobtainium , Criptomonedes Verge, Vertcoin, Vpncoin, Zcash i ZCoin.

Font de la imatge: CryptoTimes

Llegeix més:

  • KeepKey Wallet Review: una versió poderosa & cartera de maquinari de criptomoneda versàtil
  • Sendbit.io: solució i cartera de criptografia bancària ràpida i segura
  • Com utilitzar MyEtherWallet | Guia per a principiants
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map