6 millors llocs per comprar o vendre Bitcoin al Regne Unit

Comprar Bitcoin és l’activitat més popular relacionada amb la criptomoneda. Per estalviar-vos una estona i qualsevol frustració posterior, hem elaborat una llista d’empreses que us permeten comprar i vendre Bitcoin al Regne Unit..

Sobre Bitcoin

Bitcoin és, sens dubte, la millor criptografia del món i arrela en nombrosos sectors. L’ús de la tecnologia blockchain (base de dades de codi obert) ha mantingut totes les transaccions de bitcoins segures, descentralitzades i transparents. Vol dir que no cal incloure un tercer com un banc o un govern en les transaccions privades.

Com a resultat, el preu de Bitcoin, així com la resta de criptomonedes, augmenta. Comprar o vendre Bitcoin al Regne Unit és similar, com és el cas dels EUA. Els residents tenen, per tant, diverses empreses de bona reputació, però com qualsevol altre producte o servei, no totes les empreses que afirmen ser les millors són les millors.

Millors empreses per comprar o vendre Bitcoin al Regne Unit

A continuació, es mostren algunes de les empreses bitcoin més prestigioses del Regne Unit per comprar o vendre bitcoin.

Vaultoro

Vaultoro intercanviarà Bitcoin al Regne Unit

Amb Vaultoro tothom pot comprar i gastar or a qualsevol lloc. Facilita el comerç d’or físic i bitcoin. No es comprenen comissions bancàries en comprar o vendre a través de Vaultoro i, al mateix temps, les transaccions es realitzen en qüestió de segons.

De fet, els usuaris només han de cobrir una comissió de negociació del 0,5% i bàsicament disminueixen a mesura que augmenta l’activitat de negociació d’un usuari. El nom del client s’utilitza per emmagatzemar l’or i s’assegura en una instal·lació de volta d’alt nivell situada a Suïssa. Els clients també poden sol·licitar lliurament físic de l’or en qualsevol moment.

Blockchain.info

Comerç de Bitcoin al Regne Unit a través de Blockchain.info

Parlant sobre blockchain.info, parlem de la cartera bitcoin més famosa. De fet, la companyia ha realitzat més de 100 milions de transaccions de bitcoins de més de 140 països, dels quals hi ha 160.000 transaccions que es realitzen diàriament.

Per a aquells que es juguen amb criptomoneda, blockchain.info és popular entre aquest grup només perquè no té rastre de les activitats que fan els usuaris de bitcoin a diferència dels rivals Xapo i Coinbase..

Posteriorment, els usuaris no han de preocupar-se que es tanquin els seus comptes en cas d’executar transaccions amb casinos en línia i cases d’apostes.

Cryptopay

Cryptopay: alternativa per tractar amb Bitcoin al Regne Unit

Cryptopay és un servei, ja que es pot utilitzar en la transferència, l’intercanvi, la compra i la venda de bitcoins. L’única característica, però, és l’única targeta de dèbit Cryptopay. Amb ell, els usuaris poden pagar els béns i serveis (amb bitcoin) on s’accepta el Visa.


Amb cryptopay, podeu fer retirades de caixers automàtics mitjançant la targeta de dèbit en moneda local. Una altra característica interessant aquí és que les retirades i els dipòsits són gratuïts amb només un càrrec de l’1% per la conversió des de o cap a BTC.

A diferència d’altres intercanvis i carteres que triguen uns quants dies a reflectir els fons als comptes d’usuari, amb Cryptopay, apareixen l’endemà.

Coinbase.com

COinbase

Coinbase combina simplement una interfície amigable, un bon lloc que permet obtenir bitcoins mitjançant una targeta de dèbit i, a més, és una cartera en línia assegurada per a la moneda digital.

La companyia ha registrat més de 30.000.000 d’usuaris que inclouen 75.000 comerciants i aplicacions per a desenvolupadors d’uns 15.000.

Coinbase va començar amb Bitcoin, però actualment es va expandir a altres monedes com Ethereum, Bitcoin Cash i Litecoin. En conseqüència, és fàcil d’utilitzar amb clients de més temps.

Coinjar

Coinjar de Bitcoin al Regne Unit

Essencialment Coinjar només funciona com a finestreta única en transaccionar tant en diners fiduciaris com en bitcoins. Android i iOS tenen una aplicació tàctil coinjar que permet als usuaris fer pagaments a qualsevol persona del món amb bitcoins en pocs segons.

Posteriorment, les targetes de dèbit també es poden vincular a la cartera per a retirades i compres. A més, un usuari pot enllaçar un compte bancari a cartera coinjar, i, per tant, accedir als diners a través de la xarxa bitcoin a tot el món.

Coinfloor

Coinfloor

Coinfloor és una empresa amb seu a Londres, que ofereix una forma ràpida i segura de comprar i vendre moneda digital per a lliures esterlines. Té mesures d’alta seguretat que inclouen una autenticació de dos factors, així com diversos signants per alliberar bitcoins, cosa que ha fet que Coinjar sigui de gran confiança per intercanviar Bitcoin al Regne Unit..

L’empresa té una plataforma molt sensible que permet transaccions senzilles i directes que es poden executar mitjançant un mòbil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map