15 passos per comprar accions de KuCoin (KCS) a KuCoin Exchange

El Accions de KuCoin (KCS) és un testimoni principalment per utilitzar-lo a KuCoin Exchange. Avui us mostrarem tots els passos per comprar les accions de KuCoin. El KCS és un testimoni ERC20 i amb un subministrament inicial de 200 milions de tokens. Tenir algunes accions de KuCoin us proporciona un percentatge del 50% de les comissions de negociació pagades pels usuaris de la plataforma KuCoin i compartides entre els titulars de tokens. Tenir alguns tokens KCS també obtindrà un descompte de l’1% en la quota de negociació per cada 1.000 tokens KCS que tingui. El descompte màxim per les comissions de negociació és del 30% de descompte.

El Testimoni KCS es poden canviar per Bitcoin, Ether, NEO, Bitcoin Cash, Red Pulse i Dash. El millor lloc per mantenir el testimoni KuCoin Shares és a la plataforma d’intercanvi de criptomonedes KuCoin.

comprar accions de KuCoin

KuCoin és probablement una de les millors compres, ja que el KCS ha experimentat un creixement constant durant els darrers mesos.

Com comprar accions de KuCoin a KuCoin Exchange

Seguiu la guia següent per comprar el testimoni KuCoin Shares a KuCoin Exchange.

Pas 1 – Inscripció

Registre un compte a KuCoin Exchange. Feu clic aquí per visitar la pàgina de registre del compte KuCoin per registrar-vos a la plataforma.

Pas 2 – Emplenament del formulari

Introduïu les dades necessàries per configurar un compte. El que cal és una adreça de correu electrònic vàlida i una contrasenya segura. La contrasenya pot ser alfanumèrica per fer molt més difícil de trobar els atacants cibernètics. Feu clic al botó SEGÜENT quan hàgiu acabat.

Pas 3 – Confirmació per correu electrònic

Hauríeu de rebre un correu a la safata d’entrada / correu brossa del compte de correu electrònic que vau registrar. Inicieu la sessió i feu clic a l’enllaç del correu electrònic enviat per activar el vostre compte. Aquest procés consisteix a verificar que teniu accés al compte de correu electrònic amb el qual us registreu.

Pas 4 – Activació

El procés d’activació us ha de portar directament al vostre compte a la pàgina Plataforma KuCoin, en cas contrari, introduïu les dades amb què us acabeu de registrar i feu clic al botó d’inici de sessió.

Pas 5 – Feu clic a “Dipòsit”

Feu clic a l’enllaç DEPOSIT a la part dreta de la pantalla per afegir fons al vostre compte.

Pas 6 – Protegiu el vostre compte

En ingressar per primera vegada, haureu de protegir el vostre compte configurant Google Authenticator.

Pas 7 – Google Authenticator

Seguiu les instruccions per configurar l’autenticador de Google per al vostre compte, tal com es mostra a la pantalla. Baixeu, instal·leu i introduïu el codi que es mostra per activar la seguretat de Google Authentication al vostre compte de KuCoin.

Pas 8 – Seleccioneu Actiu

Probablement veureu una pàgina de dipòsit predeterminada per dipositar el testimoni d’accions de KuCoin, feu clic al menú desplegable i seleccioneu l’element que vulgueu dipositar. A causa de les altes tarifes de transacció i els temps de confirmació de transaccions lents, és possible que vulgueu anar amb Ether (ETH) Estalvieu una quantitat considerable de dòlars que podeu afegir al que esteu comprant en comparació amb la transacció amb el bitcoin.

Pas 9 – Cartera Ether

Quan se selecciona el recurs ETH, l’adreça de la cartera Ether a Intercanvi KuCoin es genera i es mostra. Es pot utilitzar per fer diversos dipòsits.

Pas 10 – Adreça de cartera

Copieu l’adreça de la cartera a la cartera que hi ha a l’exterior Intercanvi KuCoin, on actualment teniu algunes criptomonedes Ether i les envieu a KuCoin. Espereu alguns moments perquè la transacció reflecteixi l’intercanvi de KuCoin. Això no hauria de trigar, sempre que utilitzeu una quantitat considerable de gas per a la vostra transacció. Ús ethgasstation.info per veure la mitjana actual de gas per a la vostra transacció.

Pas 11 – Enllaç de mercats

Quan es reflecteixi el vostre dipòsit, feu clic a l’enllaç MERCATS a la part superior de la pàgina.

Pas 12 – La pestanya ETH

Feu clic a la pestanya ETH.

Feu clic al KCS / ETH de la llista d’actius que es mostren a la pàgina. Probablement serà el primer de la llista, si no, utilitzeu el quadre de cerca de la moneda a la part superior de la secció d’actius.

Pas 13 – Codi d’autenticador

A la pàgina KCS / ETH, les seccions per comprar i vendre s’han de desactivar; cal que introduïu un codi des de l’aplicació Google Authenticator.

Pas 14 – Enllaç al millor preu

Feu clic a l’enllaç “Millor preu” al camp “Preu” i s’obtindrà el millor preu de mercat al quadre.

Pas 15 – Comprar accions de KuCoin

Introduïu el nombre de tokens KCS que vulgueu canviar pels vostres èters o feu clic a l’enllaç Màx. El número que podeu comprar amb tots els vostres fons dipositats es mostrarà al quadre Import..

Feu clic al botó COMPRAR per comprar accions de KuCoin.

Espereu un moment i les vostres fitxes KuCoin Shares s’abonaran a la cartera.

Aquí teniu, ara teniu accions de KuCoin que també ofereixen una bonificació diària. Comprova-ho aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner