Una guia per a principiants a OmiseGO (OMG)

OmiseGO és una branca independent de Omise, un proveïdor de serveis de passarel·la de pagament en línia que opera al sud-est asiàtic. OmiseGO utilitza el poder de la cadena de blocs Ethereum per proporcionar transaccions financeres tant en criptografia com en fiat.

El testimoni OmiseGO (OMG) s’utilitza per impulsar activitats a la plataforma.

Com OmiseGO supera les deficiències de la plataforma Ethereum

Amb velocitats de transacció més baixes, OmiseGO no hauria pogut utilitzar la cadena de blocs Ethereum tal com és. Per superar aquesta barrera, OmiseGO va construir la seva plataforma com a solució d’escala per a Ethereum.

Segons OmiseGO, “OMG és la resposta a un problema fonamental de coordinació entre els processadors de pagaments, les passarel·les i les institucions financeres”. La plataforma permet transaccions financeres inter pares que no es limiten a les remeses, finançament de la cadena de subministrament o finançament empresa a empresa..

Una part de la solució de les mancances d’Ethereum va ser mitjançant l’ús d’un algorisme de consens diferent, la prova d’aposta, que podria aconseguir velocitats de transacció més altes per segon..

El Gènesi d’OmiseGO

La seva empresa matriu, Omise, va iniciar les seves operacions el 2013 i OmiseGO va néixer el 2017 després d’una oferta inicial de monedes (ICO) que va recaptar 25 milions de dòlars. Jun Hasegawa i Donnie Harinsut van fundar OmiseGO. Entre els assessors de la plataforma hi ha Vitalik Buterin, el fundador d’Ethereum.

La plataforma utilitza un Prova d’aposta (PoS) algorisme de consens en lloc de l’algorisme de consens de la prova de treball (PoW) d’Ethereum. L’algorisme PoS utilitza validadors de tota la xarxa que participen en el testimoni OMG. Els validadors tenen fitxes OMG amb recompensa.

Els validadors maliciosos són castigats suaument reduint les seves rendibilitats. Un càstig sever consisteix a tallar tota l’estaca.

El testimoni OMG

A part d’utilitzar el testimoni OMG per pagar comissions de transacció a la cadena de blocs OmiseGO, el testimoni OMG s’utilitza per apostar donant als seus titulars el dret d’executar un node de validació. Els nodes validadors utilitzen la seva retenció OMG com a dipòsit de seguretat. Els imports tramitats a la plataforma eleven el valor del testimoni.

Els fonaments bàsics de la plataforma OmiseGO

OmiseGO té quatre aspectes diferents que li permeten ser una passarel·la financera global global. Aquests són:

 1. Kit de desenvolupament de programari de cartera de marca blanca (SDK)

  Aquest aspecte de la plataforma OmiseGO conté elements estandarditzats per ser utilitzats pels proveïdors de serveis de cartera digital. L’equip d’OmiseGO encara està desenvolupant aquesta capa perquè un ampli ventall de desenvolupadors d’aplicacions puguin utilitzar la plataforma.

 2. Mecanisme de xarxa d’escalabilitat

  Aquest mecanisme afegeix una altra capa d’escalabilitat amb un enfocament a Ethereum. El mecanisme de xarxa d’escalabilitat utilitza l’arquitectura de plasma. L’arquitectura incorpora l’algoritme Proof of Stake per millorar el marc de cadena arrel / fill amb Ethereum com a cadena d’arrel i OmiseGO com a cadena infantil.

 3. Kit de desenvolupament de programari de cartera digital OmiseGO

  Aquest aspecte de la plataforma permet la interfície de la plataforma amb les targetes de dèbit o de crèdit per facilitar les opcions de recàrrega i cobrament mitjançant caixers automàtics o sense recepció. compreu altres actius simbolitzats a la plataforma OmiseGO.

 4. Intercanvi descentralitzat OmiseGO (ODEX)

  ODEX proporciona una plataforma on els actius digitals poden canviar de mans. Les participacions en OMG validen les transaccions a l’intercanvi descentralitzat. A més, l’intercanvi descentralitzat allotjarà fitxes a les cadenes de blocs Ethereum i Bitcoin entre altres plataformes similars a Bitcoin.

Full de ruta d’OmiseGO

OmiseGO’s té projectes engrescadors a la canonada, inclòs Plasma Cash, una construcció de plasma que té com a objectiu canviar els actius fungibles en monedes úniques a la plataforma Ethereum.

La implementació inicial del plasma està en curs. Això introduirà la Prova d’Autoritat (PoA) amb OmiseGO com a operador.

Els propers desenvolupaments inclouen la prova d’aposta híbrida, on els validadors i OmiseGO (operador) validaran els blocs de la cadena de plasma. Un altre desenvolupament futur és la introducció de Full Proof of Stake, que donarà tots els poders de validació als jugadors OMG.

Aprèn més

Voleu obtenir més informació sobre el projecte OMG? Llegiu tres motius pels quals el preu OMG podria augmentar aviat.

Per a aquells que estiguin interessats a invertir, comenceu amb l’anàlisi tècnica actual d’OMG. (Feu sempre la vostra pròpia investigació abans d’invertir). Si esteu interessats en comprar OMG, podeu aprendre a comprar OMG a Binance, el nostre intercanvi suggerit per a inversors.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map