Tot el que heu de saber sobre la criptomoneda del testimoni bàsic d’atenció | Guia per a principiants el 2018

Testimoni bàsic d’atenció (BAT) és un dels projectes més controvertits i també un dels projectes més ambiciosos i dignes de lloar de la criptosfera actual.

Creat el 2016, el testimoni bàsic d’atenció té un dels noms més importants, el de Brendan Eich, el creador de JavaScript i el llegendari cofundador de Mozilla. Altres membres destacats de l’equip són Brian Bondy, desenvolupador principal i cofundador de Brave i Scott Locklin, enginyer sènior i cofundador de Programari Kerf.

equip

Què és el testimoni bàsic d’atenció?

Per dir-ho de la manera més senzilla possible, el testimoni bàsic d’atenció és el testimoni natiu que potencia l’ecosistema Brave. BAT és un testimoni ERC-20, el que significa que està construït a la part superior de la cadena de blocs d’Ethereum. Les fitxes es poden utilitzar lliurement a l’ecosistema Brave, cosa que significa que es poden intercanviar entre anunciants, editors i usuaris típics d’Internet..

L’objectiu principal del projecte Basic Attention Token (BAT) amb seu a San Francisco és proporcionar als seus usuaris un potent intercanvi de publicitat digital basat en tecnologies blockchain. Va ser dissenyat per abordar i millorar el sistema de publicitat digital una mica injust, on molts usuaris d’Internet han de sacrificar temps, privadesa i atenció per utilitzar-lo gratuïtament.

L’estructura del projecte, com funciona la BAT

Si l’esmentat nom de Valent sembla familiar, perquè Brave és, sens dubte, un dels millors navegadors que ha aparegut en els darrers anys. Brave és un navegador web basat en Chromium que consisteix a oferir als seus usuaris una experiència en línia més gran bloquejant rastrejadors i anuncis, millorant la privadesa i la velocitat de càrrega de pàgines web..

El navegador Brave és una part fonamental del projecte Basic Attention Token. Per descomptat, els usuaris no estan obligats a utilitzar BAT necessàriament quan utilitzen Brave, tot i que poden utilitzar el testimoni per pagar als editors de contingut.

Valent

Atès que el projecte està desenvolupant bàsicament un nou tipus de model de publicitat digital, inevitablement es troba enfrontat amb alguns dels grans gegants publicitaris que hi ha, com Facebook, Twitter i YouTube. El nou sistema que proposa BAT expulsa les empreses intermèdies com les esmentades anteriorment. En lloc de pagar-los, la moneda es pot pagar directament dels anunciants als usuaris que utilitzen BAT. En poques paraules, el seu model publicitari permet als anunciants pagar pels anuncis mitjançant BAT i els usuaris que visualitzin aquests afegits seran recompensats amb BAT.

Segons el testimoni bàsic d’atenció paper blanc, Brave té un paper especial a jugar, ja que s’utilitza per mesurar l’atenció dels usuaris. El navegador analitza la interacció dels usuaris amb una pestanya específica i mostra anuncis rellevants en funció del temps dedicat a desplaçar-se per contingut específic.

Un cop recopilada la puntuació d’atenció, les dades s’envien al sistema de llibres valents. És responsable de pagar als editors i als usuaris per igual en funció de la puntuació d’atenció final.

Diagrama

Rendiment del mercat


El testimoni BAT s’ha llançat mitjançant un ICO típic. El més impressionant d’aquest ICO en particular és el fet que l’empresa va aconseguir recaptar 35 milions de dòlars en poc menys de 30 segons. A partir d’aquest escrit, BAT té un preu de 0,23 dòlars per fitxa, ni molt més que quan es va llançar al juny del 2017 (0,17 dòlars).

La capitalització de mercat total de les MTD és de 237.735.000 dòlars, amb un subministrament en circulació de 100.000.000 de MTD d’un subministrament total de 1.500.000.000 de MTD. Actualment, la moneda ocupa el lloc 51 CoinMarketCap, i es pot negociar en alguns dels intercanvis de criptomonedes més populars, com ara Binance, LATOKEN, Huobi, ChaoEX, Bittrex, i VeBitcoin. Per obtenir més informació, consulteu la pàgina de CoinMarketCap Secció de mercats.

Mercat

Emmagatzematge de les MTD

Com que el testimoni BAT és un testimoni ERC-20, es pot emmagatzemar a qualsevol cartera compatible amb Ethereum. Algunes de les millors carteres per emmagatzemar les MTD són  Ledger Nano S, MyEtherWallet, i Èxode.

Inversió futura

Hi ha molts que creuen que les MTD són una inversió a llarg termini molt bona. El principi bàsic del projecte és el principal punt de venda, l’equip està format per moltes ments brillants i el navegador Brave s’utilitza actualment com a kickstarter per millorar l’escala del projecte oferint fitxes gratuïtes a tothom que l’utilitzi.

El futur no serà fàcil per a BAT, sobretot perquè el projecte s’enfronta a una dura competència d’altres gegants publicitaris com Google i Facebook, així com d’altres plataformes publicitàries similars basades en blockchain, com ara Papir i Adshares. Afortunadament, aquests dos últims se centren principalment en editors i anunciants, excloent completament els usuaris, cosa que fa que les BAT siguin molt més valuoses. Els futurs inversors haurien de procedir amb precaució i fer una investigació exhaustiva abans de comprometre’s. Consulteu els del projecte full de ruta també és ser una molt bona idea.

Mitjà de comunicació social

Per obtenir més informació sobre el projecte, es recomana als usuaris que visitin el projecte pàgina web oficial. Altres recursos útils inclouen el secció de blocs, del projecte Secció mitjana, la seva Reddit, així com la seva Twitter i Telegrama canals.

Conclusió

Segons el llibre blanc del projecte, a més de tots els costos implicats en els càrrecs de dades per carregar anuncis, també es poden veure afectats els rendiments del dispositiu. Es creu que els anuncis poden reduir fins a un 21% la durada de la bateria del telèfon o del portàtil. Tot i això, el recurs més valuós que perden els usuaris a causa dels anuncis és el seu temps lliure.

Serà interessant veure com es veurà el futur tant del testimoni bàsic d’atenció com del navegador Brave. Tot i que l’ecosistema basat en fitxes i el seu navegador de bloqueig d’anuncis són propostes fantàstiques, el projecte encara requereix taxes d’adopció més grans fins que pugui mirar amb confiança un futur rendible. Només el temps dirà si Basic Attention Token aconseguirà revolucionar la indústria de la publicitat digital.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map