Tot el que heu de saber sobre la criptomoneda Aion | Guia per a principiants el 2018

Aion és una revolucionària plataforma de cadenes de blocs de diversos nivells que s’ha creat per resoldre el urgent problema d’operabilitat limitada entre cadenes de blocs existents, tot i que encara és capaç de gestionar les seves pròpies aplicacions. Admet arquitectures de cadenes de blocs personalitzades i proporciona interoperabilitat entre cadenes.

El projecte Aion arriba en un període molt adequat, en un moment en què hi ha un nombre cada vegada més gran de blockchains. Per tant, la interoperabilitat és més important ara que ho ha estat mai. La interoperabilitat ampliarà els horitzons de diverses altres plataformes blockchain, sense oblidar les de les empreses orientades a l’empresa.

Aion es comercialitza com una cadena de blocs oberta de tercera generació. Si aquest concepte sembla una mica estrany, donem un cop d’ull a les generacions passades de blockchain. Com estem segurs que la majoria de vosaltres sabeu, Bitcoin segueix sent el rei de totes les criptomonedes i es considera un blockchain de primera generació. Ethereum és el millor exemple d’una cadena de blocs de segona generació. Tot i que Bitcoin va introduir tot el concepte de criptografia al món, Ethereum va fer les coses un pas més enllà amb la creació de contractes intel·ligents i el seu versàtil ecosistema.

aion

L’equip

El projecte està liderat per Matthew Spoke, el conseller delegat de Nuco i membre del consell de l’EEE. Altres grans noms són Jin Tu, el CTO de Nuco, que té més de 15 anys d’experiència en enginyeria empresarial i més de quatre anys en la indústria blockchain, i Peter Vessenes, que ha cofundat la Fundació Bitcoin..

equip

Com funciona Aion

Amb Aion, els usuaris o gairebé qualsevol tipus de blockchain poden federar-se, parlar i escalar. El primer terme fa referència a la capacitat d’Aion de facilitar la comunicació entre cadenes de blocs gràcies a un sistema de pont orientat al rendiment. Les dades es transfereixen a través de diverses núvies que connecten diversos parells de cadenes.

Per tal de fer front al problema principal de l’escalabilitat, Aion compta amb una màquina virtual d’alt rendiment que gestiona l’execució i l’adaptabilitat. Aion també permet als usuaris dissenyar cadenes de blocs, amb algorismes de consens i màquines virtuals incloses. El principal avantatge és que les xifres d’interoperabilitat amb altres cadenes de blocs no es veuen afectades.

Al centre del projecte Aion hi ha Aion-1, la cadena de blocs de tercera generació que gestiona aplicacions robustes i connecta altres cadenes de blocs..

Per dir-ho de la manera més senzilla possible, Aion-1 és la cadena de blocs que hi ha darrere de la xarxa Aion que permet a qualsevol tipus de cadena de blocs transferir informació digital de manera ininterrompuda a entitats externes a la cadena central i a una xarxa externa. El component Aion-1 proporciona la infraestructura necessària per desenvolupar aplicacions de cadena creuada. Amb l’ajuda del component, els usuaris poden desplegar les seves xarxes personalitzades.

aion2

El testimoni AION

El testimoni és la font d’energia de la cadena de blocs. S’utilitza per protegir la xarxa, per crear noves cadenes de blocs i per monetitzar ponts entre cadenes. El testimoni AION és en realitat un testimoni ERC-20. De fet, el testimoni s’ofereix primer com a testimoni ERC-20 a la cadena de blocs d’Ethereum i només després es pot canviar al testimoni oficial de la xarxa AION. Quan això passa, el testimoni es pot transmetre lliurement entre dues cadenes de blocs.


El millor d’això és que els inversors no estan obligats a canviar el seu testimoni Aion Ethereum (ERC-20) pel de Aion-1, ja que sempre seran intercanviables..

Situació del mercat

El testimoni es va llançar fa un any, a l’octubre del 2017. La moneda va assolir el seu màxim valor al voltant de desembre de l’any passat, quan el preu de la moneda va augmentar en algun lloc per sobre dels 10 dòlars. Actualment, AION ocupa el lloc 60 en CoinMarketCap, amb una capitalització total de 181.932.474 $ i un subministrament en circulació de 167.480.575 AION d’un subministrament total de 465.934.587.

mercat

Carteres AION

Com es va esmentar abans, el testimoni AION és en realitat un testimoni Ethereum. Això vol dir que es pot emmagatzemar a qualsevol adreça Ethereum. Algunes de les millors carteres per emmagatzemar fitxes Aion són Ledger Nano S, Trezor, Cartera de boira, Jaxx, MyEtherWallet, MetaMask, i imToken.

Comprant Aion

Per comprar AION, primer haureu de comprar una altra moneda criptogràfica, preferiblement Bitcoin o Ethereum. Afortunadament, AION està recolzat per alguns intercanvis de criptografia molt populars, com ara BitForex, Binance, Ethfinex, Liqui, i Xarxa Bancor. Hi ha més informació disponible a Secció de mercats a CoinMarketCap.

Full de ruta i futur

Segons el projecte full de ruta, El 2018 va marcar l’inici de la fase 1, que incloïa l’algoritme de consens de prova de treball modificat, un pont de token en funcionament, comunicació entre cadenes i la màquina virtual amb la seva compatibilitat de fonts EVM. Entre la fase 1 i la segona fase, l’equip espera publicar el document tècnic d’Aion Virtual Machine, el document Aion Proof-of-Intelligence Paper i el paper Aion Bridging. La fase 2 tracta principalment de la migració cap a l’arquitectura EVM modificada. Se suposa que l’Aion Participating Network Paper acabarà el 2018 per a l’equip.

Fase 1

Es preveu que el 2019 sigui un gran any per a la plataforma Aion. L’any començarà amb l’Aion Network Economics Paper, seguit del llançament de la fase 3 que s’espera que marqui la finalització de la infraestructura de xarxa. Altres desenvolupaments futurs inclouen la creació de l’AVM versió 2, d’un sistema de consens de validador complet i el pont de xarxa participant.

Fase 2

Inversió i prediccions

Tenint en compte el nombre creixent de cadenes de blocs, hi ha moltes possibilitats que Aion, amb el seu enfocament únic per resoldre problemes d’interoperabilitat, esdevingui una necessitat per a la criptosfera en el període següent. És per això que aquesta moneda podria mostrar molt bé un dels majors augments de preus que la criptosfera hagi vist mai.

Referències útils i presència a les xarxes socials

Per obtenir més informació sobre el projecte, els usuaris poden consultar el fitxer pàgina web oficial i la paper blanc. Altres referències útils inclouen el secció oficial de blocs, el Dipòsit de GitHub, així com el Twitter, Facebook, Telegrama, Discòrdia, i YouTube canals.

Conclusió

Aion és sens dubte un projecte de criptomoneda molt interessant, ja que té com a objectiu resoldre un dels majors problemes generalment associats a la cadena de blocs: la interoperabilitat. Per descomptat, caldrà molta més feina fins que s’acabi el projecte Aion. Tanmateix, una cosa és segura: serà interessant veure com Aion intenta, i tant de bo aconsegueixi, fer realitat la interoperabilitat entre cadenes de blocs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map