Top 6 dels projectes NEO més interessants

Recentment, el Projecte NEO ha generat força bullici al seu voltant, sobretot perquè ha estat reconegut com un dels majors competidors d’Ethereum. Inversors de tot el món també han mostrat un gran interès en molts dels projectes desenvolupats en aquesta plataforma.

En el nostre article, tractarem 6 dels projectes més prometedors que s’han desenvolupat a la plataforma NEO.

  1. Ontologia

Ontologia és una plataforma pública dissenyada per donar suport a nombrosos blockchains o projectes tradicionals de TI. Implementa un conjunt de protocols que permeten aplicar diverses funcions. Els exemples més rellevants d’aquestes funcions són l’autenticació d’identitats digitals, l’autorització de diferents operacions i l’intercanvi de dades.

L’objectiu principal de la plataforma Ontology és crear un “ecosistema de confiança” que permeti als seus usuaris desenvolupar les seves operacions comercials.

Ontology ha reunit un equip nombrós i talentós amb una gran experiència i coneixement en criptografia. El projecte té molt en comú amb NEO. Per exemple, ambdós projectes tenen un fundador comú, l’empresa xinesa de desenvolupament de tecnologia, Onchain. Da Hong Fei, cofundador de NEO, també és el conseller delegat d’Onchain. Jun Ji, un altre dels cofundadors d’Onchain, també és un dels fundadors d’ontologia.

Després que Ontology va completar el seu llançament al març del 2018, on va distribuir 20 milions de fitxes de forma gratuïta, el preu del token s’ha disparat juntament amb la publicitat general del projecte.

L’ontologia té un full de ruta ambiciós i, fins ara, ha aconseguit fites rere fites en una progressió relativament ràpida. Amb un fort equip que avala aquest projecte, el suport d’Onchain i la comunitat NEO, així com una llista notable de socis, Ontology té una clara trajectòria cap a l’èxit.

Ontologia2

Tant NEO com Ontology tenen associat per tal de construir una plataforma oberta de cadenes creuades que funcionés per al futur de la nova generació d’Internet. Aquestes dues xarxes i projectes de blockchain funcionaran junts per tal d’utilitzar protocols d’interoperabilitat. D’aquesta manera, NEO se centrarà en el desenvolupament de protocols i components, mentre que Ontology construirà un marc d’identitat descentralitzat a prova de futur.. 

Sobre això, el fundador d’ontologia Li Jun, va comentar:

“En construir un sistema obert i global de cadenes creuades, NEO i Ontology promouran l’intercanvi de valor entre cadenes i la col·laboració empresarial per establir la infraestructura fonamental per a Internet de nova generació”.

També ha esmentat que millorarien la seva tecnologia i la seva comunitat per oferir casos d’ús del món real per a la tecnologia blockchain. 

L’ontologia (ONT) és la 25a criptomoneda més gran del mercat i actualment s’està negociant molt a prop de NEO, la 20a més gran. Cada moneda ONT es pot comprar per 0,76 dòlars i té una capitalització de mercat de 405 milions de dòlars.

  1. NASH – (anterior NEX Exchange)

Aquest és el projecte que ha causat molta publicitat a la comunitat NEO. El NEX exchange va ser creat per l’equip de City of Zion (CoZ) no només per gestionar transaccions de compra-venda senzilles, sinó també transaccions més complexes.


Combinar la velocitat i la comoditat general dels intercanvis centralitzats amb la seguretat intrínsecament superior que proporcionen els descentralitzats és l’objectiu principal d’aquesta plataforma.

L’intercanvi compta amb un motor de concordança fora de la cadena. Mitjançant l’ús d’aquest model, les comandes es signaran i s’enviaran des de diverses adreces d’usuari, coincidint i signant fora de la cadena. Posteriorment, la comanda es retornarà als comptes mitjançant blockchain. Això permet a NEX assolir la velocitat que tenen els intercanvis centralitzats alhora que manté un model de compte d’usuari descentralitzat.

NEX és conscient dels possibles conflictes d’interessos que poden resultar de les transaccions fora de la cadena. Per evitar-ho, totes les coincidències fora de la cadena actuaran segons un algorisme de seguiment públic. Això fa que qualsevol persona pugui comprovar si l’intercanvi s’utilitza de manera justa.

NEX

Tot i que hem escrit sobre NEX, l’intercanvi de criptomonedes ara és va trucar Nash Exchange. Aquesta plataforma va ser fundada per Fabio Canesin i pretenia oferir finançament distribuït a un públic massiu. 

L’empresa considera que el seu objectiu es pot aconseguir oferint una experiència criptogràfica segura i fàcil d’utilitzar. 

Tot i que NEX va canviar a Nash, l’actiu digital relacionat amb aquest projecte continua sent anomenat NEX. El disseny del seu nou logotip tenia com a objectiu mostrar “moviment, velocitat i també accessibilitat”. 

Aquest nom de rebranding es va produir a principis de 2019 i es va informar a través d’un informe trimestral publicat per la companyia. 

Canesin va explicar que l’intercanvi també comptarà amb un sistema “totalment sense custòdia” que utilitza proves de zero coneixements per gestionar les claus d’usuari sense tenir el coneixement de les mateixes claus. Al mateix temps, l’intercanvi també ha introduït el comerç entre cadenes que permetria als usuaris intercanviar diferents actius digitals d’una manera ràpida i senzilla.. 

Algunes de les monedes digitals que ofereix Nash inclouen Ethereum (ETH), NEO i USD Coin (USDC). A més, hi haurà parells comercials en diferents mercats com NEO, GAS, Ethereum Classic (ETC), USDC, Token Basic Attention (BAT), OmiseGO (OMG), 0x (ZRX), PHX, NOS, AVA, GUARD i també LX, entre d’altres. 

L’objectiu d’aquesta plataforma és construir un sistema que sigui capaç de gestionar tot el volum de negociació possible i proporcionar als usuaris els avantatges d’un motor de coincidència “demostrablement just”.. 

  1. DeepBrain

Cadena DeepBrain és una plataforma neuronal descentralitzada que es va construir a la part superior de la cadena de blocs NEO. El seu propòsit principal és subministrar energia computacional d’IA a empreses d’IA.

El llibre blanc del projecte descriu amb precisió que l’objectiu de la plataforma és oferir “una plataforma informàtica d’intel·ligència artificial de baix cost, privada, flexible, segura i descentralitzada als productes d’intel·ligència artificial”.

IA

Les empreses d’IA actuals han d’ensenyar als seus ordinadors a processar com fan els càlculs de xarxes neuronals. Aquest és un procediment laboriós que requereix molt de temps i recursos per crear els algorismes d’intel·ligència necessaris.

DeepBrain redueix significativament aquests costos informàtics. En utilitzar el model de negoci únic de la plataforma, cada node rep el 70% dels seus ingressos per mineria i el 30% per les taxes pagades per les empreses que volen formar equips d’intel·ligència artificial..

Tenen previst instal·lar una “xarxa neuronal descentralitzada” on les despeses computacionals que es cobren per a la prova d’algoritmes es divideixin entre els nodes de la xarxa..

A part de compartir la potència informàtica necessària per desenvolupar sistemes d’intel·ligència artificial, la plataforma DBC també actuarà com un entorn de negociació segur i descentralitzat. Tothom podrà comprar i vendre dades al seu mercat, cosa que proporciona una seguretat sòlida.

Profund

Durant els darrers mesos, hi ha hagut un progrés notable en DeepBrain Chain. La firma va publicar un informe en el qual informaven que han desenvolupat una API per enllaçar l’adreça de correu electrònic per a miners que lloga les seves màquines. 

A més, els membres de la comunitat xinesa que van participar en les proves de DBChain han proporcionat comentaris molt útils que es poden utilitzar per millorar tota la xarxa. 

A més d’això, han creat un fòrum xinès de la comunitat de desenvolupadors d’IA en què els desenvolupadors d’IA poden publicar els seus articles i debatre sobre el desenvolupament actual de la xarxa. El fòrum és www.dbctalk.org. També han signat diferents acords amb altres xarxes i empreses. 

Respecte a la xarxa principal de DeepBrain, van informar que han implementat diferents pegats de seguretat. L’estaca i la democràcia també s’han millorat. Quant a això, ara s’han configurat recompenses i pagaments per a jugadors. Després, quan es completa una sessió, la recompensa s’obté per la puntualitat dels blocs produïts en el període predefinit. 

Sobre les actualitzacions de Democracy, l’equip que hi ha darrere de DeepBrain Chain va informar que aquesta serà la característica principal de la descentralització de la xarxa. 

El primer pas ve amb la proposta. Per tal que es creï, un proponent envia els fons a un compte de beneficiari i pot incloure “set_code” que actualitzaria el temps d’execució. Aleshores es durà a terme un referèndum que permetrà obtenir la votació de la proposta. 

  1. Cadena QLC

Cadena QLC (abans Qlink) pretén ser la primera plataforma mundial de telecomunicacions distribuïdes. La plataforma pretén crear sistemes que permetin als usuaris de la xarxa QLC convertir-se en un grup de telecomunicacions descentralitzat.

QLC

QLC ofereix als usuaris la possibilitat de “llogar” l’ample de banda no utilitzat a altres companys de la plataforma. A canvi d’oferir el seu ample de banda, aquests venedors seran recompensats amb fitxes QLC.

QLC proporciona als seus usuaris quatre serveis claus: compartició per Wi-Fi, accés a dades mòbils, compartició de contingut i un servei de SMS entre empreses. Per activar-ho, QLC utilitzarà una aplicació per a mòbils i una de sobretaula. Amb l’ajuda de l’aplicació mòbil, els usuaris poden accedir a les dades mòbils i a les pàgines web mitjançant connexions Wi-Fi.

L’aplicació d’escriptori QLC ofereix bàsicament les mateixes funcions que l’aplicació mòbil. A més, l’aplicació d’escriptori permet als usuaris comprar SMS empresarials (E2P) no utilitzats, que després es poden utilitzar per emetre contingut mitjançant QLC.

De moment, no hi ha empreses que intentin fer les mateixes coses que QLC, convertint-les en pioners en el camp dedicat. La plataforma de QLC obre les portes a un mercat completament nou que fa que la Wi-Fi sigui més accessible, més barata i molt més competent del que hi ha actualment disponible.

QLC2

Recentment ha tingut QLC Chain aprovat 23 errors d’una recompensa. Al mateix temps, també han publicat el seu segon informe bimensual del mes de juliol en què informen sobre els desenvolupaments de les proves beta de maquinari Confidant per a QDEX i també sobre moltes de les actualitzacions de Q-Wallet.. 

Confidant és un maquinari centrat en la privadesa i que permet als usuaris allotjar xarxes de xat privades i emmagatzematge al núvol. A més, QLC Chain ha realitzat recentment proves beta de la plataforma de correu electrònic que estan desenvolupant actualment. 

Com ells informat, el programa de recompensa d’errors Confidant va acabar amb 37 errors enviats per quatre col·laboradors. Es preveu que els participants en recompenses rebin 70.000 QLC, que es dividiran entre els participants en recompenses. 

Pel que fa a Q-Wallet, ara ofereixen funcions de negociació OTC. A més d’això, volen que les criptomonedes i els tokens siguin fàcils de comprar i vendre per a monedes fiduciàries, permetre als usuaris apostar per tokens QLC i millorar l’experiència dels serveis de telecomunicacions.. 

QLC Chain també convida 50 participants a provar beta les seves aplicacions QDEX i el funcionament d’aquestes aplicacions. 

Actualment, QLC és la 441 criptomoneda més gran del mercat amb una valoració de 3,8 milions de dòlars i un preu per moneda de 0,0162 dòlars.. 

  1. Zeepin

Zeepin és una plataforma personalitzable centrada en la descentralització i protecció de les obres creatives. En resum, la missió principal de Zeepin és permetre als artistes, escriptors i dissenyadors assegurar el seu treball. També ofereix als usuaris maneres de trobar llocs on jugar, de reclutar nous talents i de formar empreses conjuntes.

Zeepin2

El fundador i CEO, Zhu Fei, té més de 15 anys d’experiència en la indústria creativa i ha estat un col·laborador actiu en moltes empreses emergents..

Els processos actuals de protecció de les obres creatives són difícils i complicats. Sovint és difícil trobar qui tenia drets d’autor sobre una obra d’art i gairebé impossible demostrar que la peça és original i que no s’ha modificat gens..

Amb Zeepin, els usuaris tindran la possibilitat de mantenir el seu treball a la cadena de blocs i de rebre “Pros de drets d’autor”, dels quals podran assignar “Pros d’autorització”, que permetran lliurar de manera seqüencial els seus treballs de manera organitzada. D’aquesta manera, s’eliminaran els riscos d’alteració o ús no autoritzat del seu treball.

El Zeepin també permetrà la integració d’institucions financeres de tercers per permetre l’enviament automàtic de pagaments a l’autor / creador a baix cost.

Zeepin

Segons Zeepin, el objectiu és centrar-se completament en la “promesa inacabada de lliurar ZeeSeries dApp i la potenciació de les indústries culturals i creatives per fer-se ressò del seu compromís original amb tots” 

A més, van informar que durant els darrers anys i mig han estat treballant amb CryptoGalaxy per intentar provar coses noves. CryptoGalaxy és un dels primers jocs virtuals basats en tecnologia blockchain. 

A més, Zeepin treballarà en la promoció de diferents projectes per arribar a nous usuaris potencials, creadors i dissenyadors que vulguin donar suport al desenvolupament de Zeepin.

      6. Red Pulse Phoenix

Aquest és un altre projecte basat en la part superior de la xarxa NEO i que tenia com a objectiu reunir i analitzar els serveis construïts a la part superior de la cadena de blocs NEO. Com molts altres projectes, la majoria dels usuaris i empreses provenen del mercat xinès. 

Red Pulse és conegut per ser la primera oferta inicial de monedes (ICO) basada en la cadena de blocs NEO. L’empresa es troba a Hong Kong i va començar a treballar en el projecte el 2015. Després d’uns anys de desenvolupaments, Red Pulse es va llançar a la xarxa NEO. L’objectiu és cobrir tots els esdeveniments del mercat als mercats xinesos, incloses les empreses, els sectors i tota l’economia del país.

Amb aquest projecte, la intenció és oferir totes les dades econòmiques i financeres necessàries sobre el mercat xinès. S’espera que això esdevingui una solució per a molts inversors que intenten invertir en aquesta economia en creixement. 

Red Pulse va utilitzar l’actiu digital RPX que va impulsar el projecte a la part superior de la xarxa NEO. Tot i això, les coses van canviar per a aquest projecte que va evolucionar cap a Red Pulse Phoenix. La nova plataforma Phoenix és la “propera evolució de Red Pulse, que genera una nova infraestructura revolucionària i un token actualitzat”. Aquesta nova moneda es diu ara PHX. 

Com reportat pel reconegut intercanvi de criptomonedes Binance, el nou testimoni PHX va passar de NEP5 a BEP2, anomenant-se PHB. El ticker es va canviar per representar la nova moneda basada en la cadena Binance, una nova xarxa de blockchain que permet a empreses i particulars desplegar els seus projectes i actius digitals.. 

Els nous parells comercials de la borsa Binance inclouen PHB / BNB, PHB / BTC, PHB / USDC i PHB / PAX. Segons CoinMarketCap, PHB es negocia com el 372 criptogràfic més gran amb una capitalització borsària de 5,25 milions de dòlars i un preu per moneda de 0,00633 dòlars.. 

Aquests són els 6 projectes més interessants basats o basats en la plataforma NEO. Actualment, NEO treballa per llançar la seva xarxa blockchain NEO 3.0 amb moltes millores diferents en el seu funcionament. La intenció principal que hi ha darrere és fer que la xarxa blockchain NEO estigui preparada per ser utilitzada per empreses comercials, institucions, governs i organitzacions. 

Si voleu obtenir més informació sobre NEO, podeu llegir la nostra guia per a principiants de NEO.

Podeu comprar NEO a Intercanvi Binance, un dels millors intercanvis de criptomonedes el 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map