Top 4 de les millors alternatives fàcils d’utilitzar a NiceHash (actualitzat el 2019)

El Intercanvi NiceHash és un lloc on la gent transmet el seu poder informàtic als miners que volen crear noves monedes.

NiceHash ho era confirmat que ha estat piratejat fa uns dies, amb hackers que movien molts inversors Bitcoin de la plataforma.

Tot i que NiceHash no ha sortit a mencionar el nombre de bitcoins que van ser robats, Reuters ha informat que la xifra és d’uns 4.700 bitcoins, que valia més de 60 milions de dòlars en el moment d’escriure aquest document..

Actualment, NiceHash ha aturat les operacions mineres mentre es continuen investigant per saber què va passar exactament. Pocs dies després, es va reiniciar el servei de Nicehash, però alguns dels usuaris van perdre la fe en el que era la majoria plataforma de mineria fàcil d’utilitzar.

Pendent del temps que NiceHash reprengui l’operació, hi ha alternatives que podeu incorporar per guanyar diners a través de la mineria. Quins són alguns bons serveis alternatius de nicehash??

CudoMiner

Cudo Miner és un programari de mineria criptogràfica que es pot descarregar i instal·lar al PC per extraure monedes altcoins. El programari va ser desenvolupat per Duncan Cook i Matt Hawkins, especialistes en TI.

El programari és compatible amb Windows, Ubuntu i Mac OS. Per configurar el programari al vostre ordinador, visiteu el lloc web oficial de la descàrrega i instal·lació del miner. A continuació, procediu a crear un compte.

El programari ofereix als usuaris moltes funcions, inclosa la commutació automàtica d’algoritmes, que garanteix que minen només les monedes més rendibles. Això es fa escanejant el valor de la moneda i la seva dificultat i, a continuació, canviant els esforços de mineria automàticament per garantir que l’usuari aconsegueixi la màxima rendibilitat en tot moment..

No obstant això, per als miners experimentats que sàpiguen optimitzar les seves màquines per extraure una moneda específica, poden optar per desactivar l’algorisme automàtic i seleccionar manualment la moneda que s’extreurà..

En conclusió, Cudo Miner està dissenyat de manera que sigui fàcil d’utilitzar tant per als miners nous com per als experimentats. També és un dels pocs programes de mineria de criptomonedes disponibles al mercat que permet als usuaris obtenir beneficis de l’activitat.

Amb una configuració d’overclocking de GPU integrada i una compilació ISO, Cudo Miner és una increïble alternativa de NiceHas.


HoneyMiner

HoneyMiner us ajuda a fer del vostre sistema informàtic una plataforma minera, convertint la vostra potència de processament en ingressos passius addicionals. A diferència d’haver de minar per si mateix, la mineria amb HoneyMiner us estalvia molts costos que podríeu haver incorregut, sobretot en electricitat.

El HoneyMineL’aplicació r, disponible per al sistema operatiu Windows, és fàcil de descarregar i configurar. Tot el que cal per al registre és una adreça electrònica vàlida.

El programa es desenvolupa de manera que detecta automàticament quina moneda és més rendible per a la meva explotació en qualsevol moment del temps, l’explota i converteix totes les criptomonedes extretes a Bitcoin per pagar. Les sol·licituds de pagament es poden fer a qualsevol cartera de Bitcoin amb el suport de Venmo properament.

També hi ha una consideració per a aquells que prèviament han estat dedicats a la mineria de criptomonedes; els que tenen explotacions mineres. L’aplicació HoneyMiner també pot fer servir altes velocitats de processament per minar criptomonedes.

Aquesta mineria és altament rendible, ja que qualsevol pot unir-se independentment de la seva potència de maquinari. El Calculadora de criptografia us ajuda a determinar quant podeu guanyar si manteniu les vostres monedes durant un període especificat.

MinerGate

El programa de mineria al núvol MinerGate fa que la mineria sigui rendible i assequible per a tothom. Podeu extreure Bitcoin i altres 14 criptomonedes per un preu baix. Hashing24, una empresa amb seu a Escòcia, proporciona a MinerGate la potència de hash necessària per a la mineria al núvol de bitcoins.

El vostre poder hash determina quantes monedes podeu extreure en un període de lliurament. Per comprar 20GH / s per a l’explotació de pot, necessiteu una tarifa única de 0,0034 BTC amb una quota de manteniment diària de 0,0066 USD, que és relativament baixa en comparació amb altres competidors. Els preus de 100GH / s i 500GH / s són 0,017 BTC i 0,085 BTC respectivament.

MinerGate’s L’avantatge de NiceHash és que no emmagatzemeu les vostres monedes a la plataforma. Les criptomonedes minades es paguen directament a les vostres carteres quan s’assoleixen els pagaments mínims. Per tant, la por de perdre un tros considerable de bitcoins si la companyia minera cau està fora del camí. Minergate contra Nicehash? La plataforma Nicehash és molt més rendible que la Minergate, però la manca de confiança que la gent té ara a Nicehash fa de Minergate una bona alternativa.

Kryptex Miner

El minador de Kryptex per als usuaris de Windows facilita la mineria, tot i que no especifiquen ni permeten determinar quina criptomoneda explotareu. La descàrrega de l’aplicació analitza el maquinari de l’ordinador i us proporciona el valor fi de quant guanyareu diàriament i mensualment. Els vostres guanys s’envien a la vostra adreça de cartera de Bitcoin i també teniu l’opció de pagar-vos amb la cartera Qiwi Visa, que és una targeta bancària en línia gratuïta que es pot utilitzar a Internet com la vostra targeta Visa..

Les opcions de retirada del vostre país us proporcionarien una guia sobre quina és la millor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map