TomorrowsBitcoin: una guia per a principiants de Goldcoin (GLC)

GoldCoin (GLC) és una criptomoneda paritària que es va llançar el 15 de maig de 2013 per un desenvolupador anònim. Està completament construït i mantingut per un equip de voluntaris que comparteixen la creença comuna de promoure la llibertat econòmica.

En els sis anys que ha existit el projecte, ha aconseguit fer créixer una gran comunitat i incorporar diversos desenvolupadors que han ajudat a afegir diversos avenços innovadors a la plataforma, inclosos; Punt de control avançat amb detecció de dificultats (ACPD) amb blocs més ràpids més grans, algorisme de dificultat Golden River i un sistema de defensa contra un atac del 51%, que modifica fonamentalment el funcionament de les criptomonedes i les economies.

El projecte segueix la visió original de Satoshi Nakamoto, el creador de Bitcoin, i durant tot el període, el projecte s’ha dedicat a l’escala en cadena seguint els principis que es van esbossar al llibre blanc original de Bitcoin..

El problema amb Bitcoin Forks

El Equip GoldCoin ha vist de prop els emocionants avenços de Bitcoin que ofereixen una manera d’escalar que no formava part de la cadena de blocs principal i sembla que mata artificialment la cadena de blocs bàsica de Bitcoin.

Per atendre les masses, Bitcoin necessita escalar còmodament i hi ha una forta demanda a jutjar per les forquilles Bitcoin Cash i Bitcoin SV. El problema amb les dues forquilles és que utilitzen una forma debilitada de la marca Bitcoin i no incorporen les funcions L2 més recents, com Lightning, que ofereix una solució avançada d’escala fora de la cadena..

Per resoldre aquest problema, GoldCoin ha treballat en una plataforma que utilitza mètodes d’escala tant en cadena com fora de la cadena per crear una xarxa capaç d’escalar completament, que no requereixi que els usuaris “triïn un costat” i uneixi tots forquilles bitcoin.

Forquilla inversa GoldCoin (RBH)

El “Reverse Bitcoin Hard-Fork” (RBH) implica una fusió de la cadena de blocs GoldCoin amb la de la cadena de blocs original de Bitcoin. GoldCoin pren les millors funcions de Bitcoin i les seves derivacions i les torna a fusionar amb la cadena de blocs original mitjançant una forquilla inversa de Bitcoin, oferint així al món una moneda criptogràfica que poden aconseguir amb entusiasme..

Els treballs sobre la primera “Reverse Bitcoin Hard-fork” mai van començar al començament de 2019 sota la guia del mític desenvolupador de cadenes de blocs Peter Bushnell. Lidera l’equip de GoldCoin mentre treballen per desbloquejar la cadena de blocs de Bitcoin mitjançant el desplegament d’una solució que promet tenir una capacitat de xarxa combinada del nucli de Bitcoin i les seves dues forquilles principals, Bitcoin Cash i Bitcoin SV.

Al final, les tres plataformes es combinaran en una marca GoldCoin que es coneixerà com “Satoshi Chain”. Es preveu que els nous canvis entrin en vigor en algun moment del tercer trimestre del 2019.

Què serà diferent?

  • Increment de la capacitat del bloc

La nova cadena de blocs GoldCoin tindrà una mida màxima de bloc de 32 MB (ponderada de 128 MB), cosa que permetrà a les “forces econòmiques decidir” quin mètode d’escala prefereixen. A més, la cadena tindrà blocs de 2 minuts.

  • Algorisme de mineria

Bitcoin utilitza l’algoritme de prova d’explotació del treball normalment per mantenir el consens en “una vasta xarxa de nodes sense permís distribuïda a nivell mundial”, però, perquè la cadena de blocs GoldChain sigui compatible amb els miners després de la bifurcació, la plataforma conservarà el seu algorisme de mineria Scrypt.


  • Existència d’exploradors històrics

Atès que GoldChain retirarà la seva cadena de blocs i assumirà la cadena de blocs de Bitcoin, la plataforma mantindrà un explorador de blocs únic que recuperarà les transaccions GoldCoin pre-forquilles..

Els exploradors treballaran mitjançant una instantània de la cadena de blocs GoldCoin i seran mantinguts per l’equip i la comunitat de GoldCoin. Un cop implementada la forquilla, els exploradors regulars de GoldCoin proporcionaran tot l’historial de transaccions després de la forquilla i totes les transaccions de Bitcoin fins a la data.

  • Requisits de nodes locals

Per reduir la càrrega de la cadena de blocs als dispositius dels usuaris, els clients de GoldCoin donaran suport a la poda de cadenes de blocs i tècniques de SPV com Electrum. A més d’una cartera Electrum, el client Core estarà disponible tant en la versió predeterminada com en una versió especial en mode nu que tindrà poda i que només requereix 5 GB d’espai en disc local més 256 MB de RAM per executar-se.

  • Algorisme d’ajust de dificultat

Goldcoin adoptarà un nou algorisme innovador d’ajust de dificultat dissenyat per Amir Eslampanah, el principal científic de la plataforma. Sobrenomenat Golden River, l’algoritme recalcularà la dificultat de cada bloc examinant els nous blocs i determinant els temps de bloqueig mitjans i mitjans.

Això el farà més útil per protegir-se contra grans oscil·lacions de la quantitat total de potència de hash.

  • Format d’adreça únic

A diferència de les forquilles Bitcoin anteriors que han passat a utilitzar el mateix format d’adreça després de la forquilla, GoldCoin implementarà un format d’adreça únic. “S’utilitzarà el prefix de PUBKEY_ADDRESS i SCRIPT_ADDRESS de la cadena Goldcoin anterior, que es distingeix fàcilment de les adreces Bitcoin Core o Bitcoin Cash.”

Això ajudarà a protegir els usuaris de la pèrdua errònia de les seves monedes enviant-les a una adreça incorrecta.

  • Transaccions gratuïtes

La nova forquilla s’ha dissenyat tenint en compte el sistema financer mundial. Per assegurar-vos que és el sistema de pagament en efectiu ideal, es reservarà el 5% de cada bloc de 32 MB per a transaccions gratuïtes i això permetrà fins a 10 milions de transaccions gratuïtes al dia.

Això tindrà una implicació favorable, especialment en el món en desenvolupament, on els usuaris podran optar per no pagar comissions de transacció, mentre que altres podran incloure una tarifa per prioritzar la velocitat de la transacció..

Intercanvis que admeten GoldCoin

Per a aquells que estiguin interessats a obtenir Goldcoins (GLC), poden obtenir dels següents vuit intercanvis que actualment admeten la criptomoneda, inclosos; Bittrex, Coinswitch, Nova intercanvi, Altilly, Intercanvi local de monedes, Tradesatoshi, La moneda i TryGoldCoin.com.

Tanmateix, no cal preocupar-se, ja que un cop implementat el revers Bitcoin Fork, tots els titulars del Bitcoin original obtindran una quantitat igual de Goldcoins en la proporció d’1: 1. No obstant això, el projecte adverteix als titulars de criptografies que tenen les seves monedes emmagatzemades en borses que són les plataformes les que s’acreditaran amb el GLC.

Tot i que els intercanvis haurien d’abonar el vostre compte amb les monedes GLC, no estan obligats legalment a fer-ho. Per tant, per ajudar els usuaris que posseeixen Bitcoin a identificar si poden obtenir GLC gratuïts, la plataforma mostrarà els noms i els logotips dels intercanvis que han promès acreditar als usuaris de Bitcoin amb Goldcoin.

Si l’intercanvi que utilitzeu no apareix a la llista, l’equip aconsella als usuaris que considerin la possibilitat de transferir els seus bitcoins a un intercanvi de suport o, encara millor, haurien de retirar les monedes a una cartera personal on tinguin control sobre les seves claus privades. Obteniu més informació sobre el full de ruta GoldCoin aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map