Targetes de crèdit criptogràfiques: les tres targetes per conèixer

S’ha rumorjat i discutit les targetes de crèdit criptogràfiques mentre existeixi el mercat. Portar una targeta als mercats de consum seria un gran signe del camí d’adopció de cripto. Llavors, on som a les targetes de crèdit criptogràfic i quins són els projectes més prometedors?

Què és una targeta de crèdit criptogràfica?

Una targeta de dèbit o crèdit criptogràfic és com qualsevol altra targeta que podeu utilitzar en un PoS o un caixer automàtic. La principal diferència en aquesta situació és que obtingueu fons de la vostra cartera de criptomoneda i no d’una línia de crèdit que us estreni.

El principal avantatge de les targetes de crèdit criptogràfic és la comoditat, ja que permeten a qualsevol persona gastar la seva moneda digital com ho faria en el cas de la moneda fiat típica. Un altre avantatge de les targetes de crèdit criptogràfic és el fet que no us haureu de preocupar pels tipus de canvi.

Les targetes de crèdit amb criptomonedes podrien canviar la manera de pensar de la despesa de monedes virtuals i digitals.

Alguns dels noms més importants del desenvolupament de targetes de crèdit criptogràfiques són Nexo, TenX, i Mònaco.

Nexo

El 30 d’abril de 2018, Nexo va llançar els primers préstecs instantanis amb criptografia plataforma, anunciat a través d’un publicació al bloc. Nexo pretén revolucionar la indústria del crèdit presumint que els inversors i les empreses no hauran de triar mai entre accedir a diners en efectiu i mantenir les seves criptomonedes..

En resum, Nexo permet als seus usuaris gaudir de la seva pròpia riquesa criptogràfica sense haver de vendre-la realment.

La plataforma està dissenyada per ser centrada en la seguretat i fàcil d’utilitzar. T’ofereix l’opció de dipositar els teus actius criptogràfics a la cartera segura de Nexo i beneficiar-te de préstecs instantanis mitjançant línies de crèdit flexibles. Els préstecs estan avalats per les vostres pròpies participacions. Per tant, no es requereixen controls de targeta de crèdit ni altres procediments.

1 2

Font: https://nexo.io/

El fiat es pot gastar instantàniament directament des de la criptografia de la targeta de crèdit de l’empresa (anomenada Targeta de crèdit Nexo). Un altre avantatge d’aquest mètode és que només heu de pagar interessos pel que utilitzeu. Segons els informes, no hi ha reemborsaments mínims ni comissions ocultes.

Nexo també té un as a la màniga quan es tracta d’opcions de reemborsament, és a dir, que permet pagar els reemborsaments de préstecs en moneda fidedigna o fins i tot en altres criptomonedes emmagatzemades fora de Nexo.

La plataforma és molt accessible (a tot el món) i, ​​sempre que tingueu criptomonedes, obtenir un préstec és molt fàcil. Com que tots els préstecs es basen en garanties, no té importància tenir un historial de crèdit.


La companyia també presumeix que és el primer testimoni de seguretat que compleix els EUA segons la norma 506 (c) del Reglament D.

Nexo està alimentat per l’anomenat “sistema Nexo Oracle”. D’acord amb la full de ruta oficial, Nexo té grans plans per al futur, amb targetes de pagament, aplicacions per a mòbils i ordinadors. En el futur, Nexo espera augmentar els límits màxims de préstec i realitzar un segon llançament aeri (quart trimestre de 2018), per finalitzar l’adquisició de la institució bancària assegurada per la FDIC, així com introduir comptes de dipòsit (el primer trimestre de 2019).

TenX

TenX és una cartera digital i una targeta física que, igual que Nexo, es pot utilitzar per gastar criptomoneda en qualsevol lloc, fins i tot en llocs que no acceptin la criptografia. El servei és força assequible, ja que podeu demanar una targeta física per uns 15 dòlars. Hi ha tarifes anuals de 10 dòlars per targeta si les despeses no superen els 1000 dòlars en 12 mesos. L’inconvenient és que el servei cobra una tarifa de 2,50 dòlars per cada transacció de caixers automàtics que feu.

2

Font: https://tenx.tech/en/

El servei també incentiva els usuaris amb una recompensa de l’1% per cada compra. TenX es pot utilitzar a qualsevol lloc on s’accepti Visa.

Mònaco

Mònaco és un servei similar construït a la part superior de la cadena de blocs Ethereum. El servei ofereix quatre tipus de targetes, molt diferents entre si. Hi ha diferents llaços de targetes, segons que tingueu fitxes MCO durant 6 mesos: Ruby Steel (50 MCO), Precious Metal (500 MCO) o Obsidian Black (50.000 MCO). La targeta de nivell d’entrada es diu Midnight Blue i no requereix que tingueu cap fitxa MCO.

Les tarifes varien en funció del tipus de targeta que tingueu. El límit mensual varia des de 200 dòlars per a la targeta Blau mitjanit fins a 1.000 dòlars per a la targeta Negre d’Obsidiana. Si se superen els límits mensuals, se us cobrarà un 2% de quota ATM. La tarifa de l’1% s’aplica a tot tipus de targetes cada vegada que compreu criptomoneda. Es tracta d’una situació similar quan es tracta de recompenses que varien de l’1 al 2%. Actualment, les targetes són compatibles amb Monaco Tokens, Ethereum i Bitcoin, i estan disponibles a Àsia, Europa i Amèrica del Nord.

3

Font: https://mco.crypto.com/en/

L’ecosistema financer mundial fa temps que transita cap a un model completament digital. Tot i que s’han assolit (i abordat) diversos desafiaments al llarg del camí, encara hi ha molt marge per a l’evolució, especialment amb les criptomonedes. A mesura que les criptomonedes esdevenen més populars, també ho poden fer aquestes targetes de crèdit, que estan obligades a canviar la nostra manera d’utilitzar la criptografia per pagar serveis i productes diaris..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map