Revisió d’intercanvi de KuCoin i accions de KCS

L’intercanvi KuCoin és una plataforma de blockchain de ràpid creixement que es va llançar oficialment el 15 de setembre de 2017 i que ha registrat transaccions diàries de més de cent milions de dòlars. Llegiu la nostra revisió completa de l’intercanvi de KuCoin i feu la vostra elecció informada.

Revisió d’intercanvi de KuCoin

L’intercanvi de criptomonedes KuCoin

El desenvolupament de la plataforma es va iniciar el 2011; construint l’arquitectura del sistema perquè sigui totalment extensible i altament fiable. Finalment es va estrenar el 2017; la plataforma pot realitzar més de 2 milions de comandes cada segon sense demora.

La plataforma té algunes funcions úniques que han impulsat el lloc d’intercanvi al mercat de criptomonedes de més de 200.000 milions de dòlars. Les funcions inclouen:

Seguretat del sistema eficient: El sistema segueix un protocol de xifratge estàndard que garanteix que totes les dades d’usuari de la plataforma es mantenen ocultes d’altres usuaris. Això proporciona un entorn segur que permet la màxima seguretat per dur a terme transaccions a la plataforma.

Admet múltiples criptomonedes: La plataforma d’intercanvi de cadenes de blocs KuCoin admet més de 300 actius principals de criptomoneda que inclouen BTC, ETH, NEO i tots els tokens ERC20. Aquests proporcionen als usuaris una àmplia gamma d’actius per operar en una sola plataforma.

Llegiu: Com comprar NEO a KuCoin Exchange

Excel·lent atenció al client: L’assistència al client de KuCoin està disponible en tot moment per obtenir ajuda en qualsevol cas. El problema es resol immediatament mitjançant la plataforma o mitjançant comunicacions per correu electrònic.

Transaccions escalables: La plataforma utilitza un sistema arquitectònic multi-clúster i multi-capa que ajuda a processar més d’una transacció simultàniament. Aquesta característica estabilitza el sistema fins i tot quan hi ha un error de maquinari.

Les funcions esmentades anteriorment han estat el motor de l’intercanvi. Tanmateix, el principal motiu pel qual KuCoin ha esdevingut un èxit és que és un testimoni; Accions de KuCoin.

El testimoni KuCoin Shares (KCS)

kucoin kcs

El testimoni natiu del KuCoin Exchange és el Accions de KuCoin (KCS). A més de ser un testimoni comercialitzable, també és una recompensa per als usuaris nous i existents de la plataforma KuCoin. Es recompensa els tokens KCS per convidar amics a la plataforma i fins i tot un incentiu per als titulars / inversors de tokens.

Llegiu: Com comprar accions de KuCoin (KCS) a KuCoin Exchange

Les fitxes KCS tenen un subministrament màxim de 200 milions de fitxes, i un 35% d’aquestes es repartirien entre els fundadors i un altre 15% es donaria als consultors. L’altre 50% és per al públic.

El 35% donat als fundadors i el 15% que es destina als consultors estan obligats a un període de tancament. La quota del fundador estarà tancada durant quatre anys, fins al setembre del 2021, mentre que el 15% de les fitxes que es destinen als consultors estan tancades durant dos anys, fins al setembre del 2019.

Els avantatges de tenir fitxes KuCoin Shares (KCS)

Es comparteix un bo diari entre aquells que van comprar i mantenir els tokens KuCoin Shares (KCS) a la borsa KuCoin. Aquesta bonificació pot ser qualsevol moneda i no només les fitxes KCS. La recompensa es destina als titulars de KCS que participen en la negociació a la plataforma. La bonificació és en forma de dividends; és una quota del 50% de les comissions de negociació pagades durant el dia, es distribueix entre els titulars de KCS. Els dividends poden disminuir amb el pas del temps fins a un mínim del 15%.

Els comerciants de criptomonedes que tinguin moltes fitxes KCS a la cartera d’intercanvi reben més incentius. El més emocionant és que només els que posseeixen fitxes KuCoin reben la bonificació i es paguen en qualsevol moneda criptogràfica disponible a la borsa.

Com que cada vegada hi hagi més persones que cotitzen a la plataforma, el dividend pagat serà més valuós a mesura que es dispari el valor de la criptomoneda.

Anteriorment vam escriure un article sobre les accions de KuCoin on podríeu obtenir informació detallada sobre quant pagueu com a incentiu per tenir tokens KCS.

Com i on comprar fitxes KuCoin

Token KuCoin Shares està disponible per comprar-lo mitjançant l’intercanvi de criptomonedes BTC, ETH o BCH. Podeu comprar qualsevol d’aquestes monedes a la plataforma d’intercanvi Changelly. Permeten als compradors utilitzar targetes de crèdit / dèbit per comprar aquestes monedes a la seva plataforma. Un cop hàgiu comprat qualsevol d’aquestes monedes, seria fàcil canviar-les per fitxes KCS.

Llegiu: Com comprar Nano (XRB) a KuCoin Exchange

El millor lloc per canviar les vostres monedes / fitxes per les fitxes KuCoin Shares és a Intercanvi de criptomonedes KuCoin.

Millors carteres per emmagatzemar el vostre testimoni KuCoin Shares (KCS)

El testimoni KCS és un testimoni ERC20, el que significa que el podeu emmagatzemar a qualsevol cartera compatible amb Ethereum ERC-20.

Les millors opcions serien tenir-lo emmagatzemat en una cartera de maquinari com ara Ledger Nano S i els dispositius Trezor.

També teniu excel·lents opcions de cartera de programari com el MyEtherWallet (MEW), Paritat, MetaMask, Boira, i Confiança Carteres Ethereum.

L’equip d’intercanvi de KuCoin

Per impulsar l’intercanvi a ser un dels líders del mercat, l’equip de KuCoin està format per membres dedicats i experimentats que tenen un ampli coneixement de les criptomonedes i les seves tecnologies subjacents..

Michael Gam, CEO i fundador, anteriorment expert tècnic que treballava a Ant Financial, KF5.com i MikeCRM.

Eric Don, qui és actual COO de KuCoin és una persona destacada a la indústria d’Internet i també ha treballat per a organitzacions de TI com YOULIN nad KITEME com a soci sènior.

Diverses experiències i coneixements que posseeixen els membres bàsics de l’equip expliquen molt sobre el futur de KuCoin i forma part de desvelar tot el seu potencial..

equip de kucoin

Conclusió del KuCoin Exchange Review

El Intercanvi KuCoin actualment ocupa el lloc número 29 de més de 200 plataformes actives d’intercanvi de criptomonedes a tot el món i té un volum de transaccions diàries de més de 29,8 milions de dòlars, tal com indica CoinMarketCap al moment d’escriure.

Com a resultat de l’adopció creixent de criptomonedes a tot el món, podríem veure com l’intercanvi KuCoin puja a la taula de rànquing fins als 20 primers, potser encara més.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner