Revisió Crypto.com | Guia completa

Crypto.com ja porta diversos anys al mercat. Tot i això, creiem que els usuaris de criptografia mereixen una revisió adequada de Crypto.com. Per això, a UseTheBitcoin, hem decidit crear una revisió completa de Crypto.com amb tota la informació necessària. 

En aquesta revisió de Crypto.com, revisarem totes les funcions que ofereix la plataforma, les seves solucions i com l’empresa està ajudant a créixer tot l’ecosistema de criptografia. A més, acabarem amb una conclusió de Crypto.com que resumiria el contingut revisat en aquesta guia.

Si sou inversor o comerciant, Crypto.com serà sens dubte una de les millors plataformes per a vosaltres. Aquesta guia se centrarà en tots els productes i serveis que ofereix Crypto.com. Això us ajudarà a entendre com aquesta empresa està revolucionant els mercats de divises virtuals i blockchain. 

Anem a la nostra ressenya de Crypto.com

Què és Crypto.com?

Crypto.com és una empresa relacionada amb criptomonedes i blockchain que té com a objectiu accelerar la transició del món cap a monedes virtuals. L’empresa ofereix als usuaris la possibilitat de processar pagaments, utilitzar una targeta de dèbit amb criptografia i posar a disposició de tothom criptomonedes. 

Com a empresa fundada el 2016, va aconseguir un nombre increïble d’usuaris. Després de quatre anys al mercat, més de 3 milions d’usuaris gaudeixen ara de les solucions proporcionades per Crypto.com. 

El conseller delegat de la companyia és Kris Marszalek. Es considera un experimentat constructor d’empreses i també és l’exdirector general del grup Ensgo i fundador de BEECRAZY. El director financer és Rafael Melo, un expert financer amb més de 15 anys d’experiència en pagaments amb mòbil. 

Altres membres destacats de l’equip inclouen Gary Or (CTO), Bobby Bao (cap de desenvolupament corporatiu), Brend Diehl (EVP, cap global de solucions empresarials) i molts altres. Tot i que altres projectes de criptografia no tenen un lideratge clar, Crypto.com es guia per alguns dels líders més reeixits de la indústria criptogràfica. 

membres de l'equip de crypto.com

Això demostra clarament que l’equip s’ha construït acuradament amb líders experts en diferents indústries. En comparació amb altres projectes de criptografia, l’equip de Crypto.com està definitivament preparat i preparat per oferir solucions excel·lents.  

Amb això en ment, l’empresa té un conjunt de valors que li permeten centrar-se en el seu objectiu: accelerar la transició del món cap a monedes virtuals..

Els principals valors de l’empresa són els següents:

 • Penseu clar
 • Sigues amb recursos
 • Estigueu decidits
 • Somia en gran & Sigues decisiu
 • Actua com a propietaris
 • Segueix sent humil

El Consell Assessor de Crypto.com també està format per figures destacades de diferents indústries. Antoine Blondeau és el president del consell assessor. És el fundador i soci director d’Alpha Intelligence Capital. Es tracta d’un fons de capital risc global centrat en intel·ligència artificial i empreses tecnològiques d’aprenentatge automàtic. 

Altres membres del Consell Assessor són Rob Bier, Organització de Disseny & Scaling, Chien-Liang Chou, Enginyeria, Chris Corrado, Trading Technology i Dimitri Tsamados, Talent. Aquest equip d’experts estarà preparat per treballar colze a colze amb l’equip de Crypto.com i ajudar la companyia a avançar amb el seu objectiu. 

Per a aquesta revisió de Crypto.com, tindrem en compte la majoria dels serveis que ofereix aquesta plataforma. Considerem que una revisió de Crypto.com hauria de ser justa entenent els productes que ofereixen actualment.


La criptomoneda CRO

Actualment, la criptomoneda Crypto.com Coin (CRO) és una de les més grans del món. El testimoni CRO és la criptomoneda nativa de l’ecosistema Crypto.com. Tots els serveis oferts per Crypto.com estaran recolzats per aquest recurs digital. La comprensió de la criptomoneda CRO és una cosa molt important de la revisió de Crypto.com. 

Aquest actiu digital es va llançar al mercat a finals del 2018. L’objectiu era llançar-lo per accelerar l’adopció de monedes virtuals. Mitjançant l’ús de la cadena de blocs CRO, la companyia gestiona la seva àmplia gamma de serveis. 

A més, el testimoni CRO funciona com a liquidació de divises intermediàries entre actius per a la cadena Crypto.com. De moment, hi ha desenes d’intercanvis de criptomonedes que donen suport al testimoni CRO. En el futur, altres plataformes podrien afegir aquest recurs digital a les seves monedes incloses. Alguns dels intercanvis que donen suport a CRO inclouen Bithumb, UPbit, ZB.com i molts altres. 

En utilitzar el testimoni CRO, els usuaris poden gaudir de tarifes amb descompte en un gran nombre de solucions que s’ofereixen. Al mateix temps, poden esperar obtenir guanys més elevats si inverteixen les seves monedes a l’ecosistema Crypto.com. 

Els usuaris també poden accedir a la targeta Visa i a l’aplicació de pagament per criptografia mòbil. A més, hi ha una àmplia gamma de serveis financers que permetrien als inversors obtenir tarifes preferencials sobre Crypto Earn i Crypto Credit. 

En el moment d’escriure aquest article, l’actiu digital CRO té un preu de 0,066059 dòlars. També té una valoració de mercat de 1.440 milions de dòlars, cosa que la converteix en la 19a moneda virtual més gran del món. 

Gràfic de preus CRO a crypto.com

Productes i serveis de l’aplicació Crypto.com

Crypto.com ofereix una àmplia gamma de serveis i productes. Aquests inclouen una targeta de dèbit Cryptocurrency, compra i venda de criptomonedes, retirada de fons a la cartera i comptes bancaris, obtenció d’ingressos passius mitjançant Crypto Earn, préstecs i préstecs a través de Crypto Credit, extracció de liquiditat mitjançant Supercharger i moltes altres coses..

La majoria dels projectes de criptomonedes s’analitzen segons els seus productes i serveis. En afegir-los a la nostra ressenya de Crypto.com, podem tenir una idea clara del que ofereix la companyia. 

Anem fent una a una aquestes solucions i productes per entendre-les millor. 

Targeta de dèbit de criptomoneda

Crypto.com ha estat una de les primeres empreses criptogràfiques que oferia una targeta de dèbit amb criptomoneda. La targeta de dèbit Crypto.com és una de les maneres més avançades d’utilitzar les vostres monedes digitals. Podreu gastar criptografia a qualsevol lloc del món on s’accepti la targeta de dèbit VISA Crypto.com. 

Hi ha molts avantatges d’utilitzar la targeta de dèbit proporcionada per Crypto.com. Tot i això, els beneficis es dividiran en diferents nivells. Què vol dir? Que, segons el CRO que participis, obtindràs diferents recompenses. 

Amb la targeta VISA Crypto.com gratuïta, obtindreu un 1% de recompenses CRO per cada compra que feu. Tot i això, les recompenses augmenten fins al 8% si participeu fins a 5.000.000 de CRO al vostre compte Crypto.com. Això és enorme si sou un gran titular de fitxes CRO. La comprensió del funcionament de la targeta VISA Crypto.com va ser un element clau per a aquesta revisió de Crypto.com. 

Els nivells són els següents: 

 • GRATU .T: no cal apostar monedes CRO. 1% de recompenses CRO per la despesa de la targeta. Sense despeses mensuals de caixers de fins a 200 dòlars. Tipus de canvi interbancaris amb un límit mensual de 2.000 dòlars.
 • 5.000 participacions de CRO: 2% de recompenses CRO en despeses de targeta. Spotify 100% gratuït. Sense comissions per retirades mensuals de caixers fins a 400 dòlars. Tipus de canvi interbancaris amb un límit mensual de 4.000 dòlars. 
 • Participació de 50.000 CRO: 3% de recompenses CRO en la despesa de la targeta. Spotify 100% gratuït. Netflix 100% gratuït. Accés a l’aeroport. Sense límit de retirada mensual de caixers de 800 $. Tipus de canvi interbancaris amb un límit mensual de 10.000 dòlars. 
 • Participació de 500.000 CRO: 5% de recompenses CRO en la despesa de la targeta. Spotify 100% gratuït. Netflix 100% gratuït. Prime 100% gratis. 10% de descompte a Expedia. Paquet de benvinguda exclusiu de mercaderies. Obteniu interessos addicionals a la plataforma Crypto.com. Servei privat Crypto.com amb operacions de bloqueig OTC de CRO, informes d’investigació, servei d’herències, accés a esdeveniments del sector i servei prioritari al client. Accés al saló de l’aeroport, inclòs un hoste gratuït. Sense límit de retir de caixa mensual de 1.000 $. Límit mensual de tipus de canvi interbancari de 20.000 dòlars. 
 • 5.000.000 de participació de CRO: 8% de recompenses CRO en les despeses de targeta. Spotify 100% gratuït. Netflix 100% gratuït. Prime 100% gratis. 10% de descompte a Expedia. Paquet de benvinguda exclusiu de mercaderies. Bons interessos a la plataforma Crypto.com. Servei privat Crypto.com amb operacions de bloqueig OTC de CRO, informes d’investigació, servei d’herències, accés a esdeveniments del sector i servei prioritari al client. Private Jet Partnership. Accés al saló de l’aeroport, inclòs un hoste gratuït. Sense límit de retir de caixa mensual de 1.000 $. Tipus de canvi interbancaris il·limitats.

Recompenses d'aposta per CRO

Podeu veure tots els detalls dels avantatges de la targeta VISA Crypto.com Crypto.com a lloc oficial

Comprar i vendre criptomonedes

També podeu comprar i vendre criptomonedes amb l’aplicació Crypto.com. L’aplicació Crypto.com està disponible a Tenda d’aplicacions i dins Google Play. En aquesta aplicació, podreu comprar criptomonedes al seu “cost real”. 

L’aplicació oficial de Crypto.com ofereix solucions de compra i venda de 7 monedes fiduciàries i més de 80 criptomonedes. Al mateix temps, l’aplicació us permetrà gestionar i gastar els fons amb la targeta VISA. 

Per comprar criptomonedes amb aquesta aplicació, haureu de recarregar el vostre compte. Podeu fer-ho amb una targeta de dèbit o crèdit, una transferència bancària o fins i tot altres monedes virtuals. Un cop seguiu aquest pas, ja podreu comprar criptomonedes. Per a aquesta revisió de Crypto.com, això és sens dubte una cosa important. 

Els fons que tingueu al compte es poden retirar a una adreça de cartera externa. Tot i això, haureu de pagar una petita tarifa fixa. Si voleu enviar monedes virtuals a un altre usuari de l’aplicació Crypto.com, podreu fer-ho de manera instantània i gratuïta. 

Amb l’aplicació Crypto.com, també podeu fer un seguiment d’un gran nombre de monedes. Això us permetria tenir informació valuosa i precisa sobre el mercat de criptomonedes. Podeu controlar més de 200 monedes, inclosos els preus, el volum de negociació, la capitalització borsària i molt més. 

Les comissions per ingressar, intercanviar i transferir fons a usuaris amb una cartera Crypto.com són del 0,00%. Les tarifes per transferències a adreces externes canviaran en funció de la moneda digital. La compra i venda de criptomonedes és definitivament important per fer una revisió completa de Crypto.com. 

Guanya criptografia

El mercat de les finances descentralitzades (DeFi) ha anat creixent durant l’últim any. Tot i que les finances tradicionals permetien als individus estalviar diners i invertir estalvis, ara són cada vegada menys útils i exclusius. 

Amb el mercat DeFi, els usuaris de criptomonedes de tot el món tindran accés a una àmplia gamma de solucions. Això significa que podrien guanyar interessos per les seves monedes virtuals al llarg del temps. 

Tot i això, les plataformes DeFi solen ser difícils d’utilitzar per als inversors tradicionals. És per això que empreses com Crypto.com ofereixen solucions per obtenir accés a ingressos passius mitjançant monedes virtuals. 

Usuaris del fitxer Plataforma Crypto Earn pot guanyar fins a un 6,5% per any. a la seva criptografia i fins a un 12% per any. Per a Stablecoins. Els interessos es paguen setmanalment a la vostra criptomoneda. Això significa que si heu dipositat BTC, rebrà monedes BTC. 

Els usuaris que participin en la moneda virtual CRO podran obtenir tarifes encara millors. Aquest és un dels molts avantatges de mantenir la criptomoneda CRO. Amb una participació de CRO de 25.000 o més, els usuaris poden obtenir els tipus d’interès següents:

comparant els beneficis d’aposta i d’aposta a crypto.com

De moment, Crypto.com ofereix als usuaris guanyar recompenses en una àmplia gamma de monedes virtuals. Aquestes monedes inclouen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i Litecoin (LTC), entre d’altres. Tezos (XTZ), MakerDAO (MKR) i Decentraland (MANA) també s’inclouen. 

La majoria de les monedes estables com USD Coin (USDC), Tether (USDT), Binance USD (BUSD), Paxos Standard (PAX) o TrueUSD (TUSD) també són compatibles. En el futur, Crypto.com vol afegir suport a un major nombre de monedes i fitxes. Això atrauria més usuaris i inversors. 

Les Stablecoins tenen un paper molt important en el mercat de les criptomonedes. Permeten als inversors accedir a un gran nombre de productes financers. És per això que, en aquesta revisió de Crypto.com, tenim en compte la disponibilitat de stablecoin. 

Crèdit criptogràfic

Crèdit criptogràfic és una de les solucions més útils que ofereix Crypto.com. El crèdit criptogràfic és una gran manera d’obtenir un préstec instantani. Per fer-ho, només hauríeu de dipositar criptomonedes. El millor d’aquest préstec és que és totalment instantani. Podeu utilitzar-lo tan bon punt l’obtingueu i no cal que feu cap comprovació de crèdit.

Ara els serveis financers estan més a prop de tothom amb plataformes com Crypto.com. Amb Crypto Credit, podeu utilitzar les vostres monedes virtuals com a garantia i obtenir un préstec instantani. Podeu rebre TUSD, PAX, USDC o fins i tot USDT que podeu gastar tan bon punt ho obtingueu. Els fons es dipositaran immediatament a la vostra cartera criptogràfica. 

Recordeu que amb la moneda digital CRO tindreu descomptes en els vostres préstecs. Podeu utilitzar CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, EOS i moltes altres monedes virtuals compatibles amb Crypto.com. Hi ha diverses empreses que ja ofereixen aquest tipus de serveis. Aquesta revisió de Crypto.com inclou Crypto Credit com a part important d’aquesta empresa. 

Amb Crypto Credit, podeu pagar sempre que vulgueu i no hi haurà terminis de declaració. Per exemple, podeu dipositar 5.000 dòlars a BTC i rebre 2.500 dòlars a PAX, TUSD, USDC i USDT. També podeu utilitzar les monedes virtuals esmentades com a garantia. Si hi participeu més de 25.000 CRO (actualment ~ 16.500 dòlars), podreu obtenir taxes d’interès anuals més baixes. 

relació de dipòsit a crèdit a crypto.com

Tot i que el mercat de les finances descentralitzades (DeFi) pot ser difícil d’utilitzar, Crypto.com ofereix oportunitats financeres a tothom. És per això que Crypto.com proporciona les mateixes solucions i accés al món financer, però d’una manera fàcil d’utilitzar. 

Crypto Pay

Amb la solució Crypto Pay de Crypto.com podeu començar a acceptar pagaments amb criptografia avui mateix. Aquesta revisió de Crypto.com inclourà tots els productes i serveis que ofereix la companyia. Crypto Pay forma part de les solucions bàsiques que impulsen l’ecosistema Crypto.com. 

Amb Crypto Pay, podeu entrar a l’economia criptogràfica i començar a acceptar Bitcoin i altres monedes virtuals. Tot es pot fer mitjançant una integració de llocs web i en només uns quants passos senzills. Si ja utilitzeu aquesta solució, pagareu tarifes baixes o sense comissions. 

És molt millor que utilitzar altres proveïdors de serveis relacionats amb la criptografia. Podeu pagar zero comissions de processament per a liquidacions en criptomonedes. A més, podreu estalviar fins a un 80% en tarifes en comparació amb els processadors de pagament habituals. 

A més, no us ha de preocupar la volatilitat criptogràfica ni els problemes de conversió. Us facilitem la comprensió d’aquesta revisió de Crypto.com. Rebràs un pagament en criptografia i rebràs la teva moneda fiat preferida. Això vol dir que tot el procés de pagament serà molt senzill per a tots els comerciants en línia. 

Algunes de les empreses que ja han implementat Crypto Pay de Crypto.com inclouen WooCommerce, Ecwid, Opencart, Loveit i nopCommerce, entre d’altres.. 

Finalment, també podeu utilitzar Crypto Pay per gastar els vostres actius digitals. En qualsevol pàgina compatible amb Crypto Pay, podreu utilitzar la vostra aplicació i pagar en només uns quants passos. Això us permetrà comprar en línia sense esforç i obtenir una devolució generosa. 

Convidar un amic i rebre recompenses

Crypto.com també permet als usuaris recomanar els serveis i ser recompensats per això. Podeu obtenir una recompensa de fins a 2.000 dòlars en CRO per cada amic que consulteu a l’intercanvi Crypto.com. Al mateix temps, gaudirà del 50% de les seves comissions de negociació. 

De moment, no hi ha límits de derivació. Això vol dir que podeu referir tants amics com vulgueu. A més, rebrà les bonificacions immediatament al vostre compte un cop es compleixin totes les condicions. 

Tindreu un compte dedicat en línia que us permetrà analitzar el rendiment de les vostres referències. Això us donarà una idea clara dels fons que heu rebut, inclosa la comissió de comissions de negociació. El bo de referència serà de 2.000 dòlars per als usuaris que hagin participat en 5 milions de CRO o més. 

Com podeu veure a continuació, com més gran sigui la vostra participació en CRO, més grans seran les vostres recompenses.

bons de referència a crypto.com

Crypto.com Exchange

El Intercanvi Crypto.com inclou diverses funcions i solucions. Aquesta és una de les parts més importants d’aquesta revisió de Crypto.com. 

El primer que heu de tenir en compte és que l’intercanvi Crypto.com funciona amb CRO. Les seves principals característiques inclouen una liquiditat profunda, comissions baixes i alguns dels millors preus d’execució. 

L’intercanvi Crypto.Com es va llançar a finals de 2019 i permet als usuaris tenir algunes de les tarifes més competitives per negociar criptomonedes. En funció del vostre volum de negociació de 30 dies i de la vostra participació en CRO, també podeu reduir les comissions de negociació. 

Val a dir que l’intercanvi Crypto.com funciona amb una API REST i Websocket unificada. Això el faria molt fàcil d’utilitzar tant per als comerciants experts com per als nouvinguts al mercat. A més, també permet als usuaris negociar amb marges i derivats.

En el moment d’escriure aquest post, hi ha 44 parells comercials diferents. Els mercats estaran formats per tres criptomonedes: BTC, USDT i CRO. USDT és la moneda digital amb el major nombre de parells comercials d’aquesta plataforma. Actualment, USDT és la moneda virtual amb el volum més gran de tot el món. 

En utilitzar Crypto.com exchange, haureu de ser verificat. Per fer-ho, podeu seleccionar la verificació que vulgueu tenir. El nivell d’identificació “Bàsic” us permetrà accedir a la majoria dels serveis proporcionant només un correu electrònic, un número de telèfon i el vostre nom. Amb la verificació avançada, tindreu un límit de retirada de 100 BTC. Tot i això, haureu d’enviar una identitat a la plataforma. 

A les seccions següents de la revisió de Crypto.com, podreu entendre quins són alguns dels altres serveis que ofereix aquesta empresa.

Revisió de Syndicate Crypto.com

El sindicat Crypto.com és una solució que permetrà als projectes de criptografia recollir fons de la base d’usuaris de Crypto.com. Els usuaris de l’intercanvi Crypto.com que vulguin participar en aquestes vendes de fitxes ho podran fer. A més, si esteu apostant per CRO, tindreu prioritat en aquestes vendes. 

Els promotors de fitxes assignaran part de les seves fitxes amb un descompte del 50%. Els usuaris de Crypto.com poden adquirir aquestes monedes. Tots els fons recaptats es retornaran als projectes de criptografia. Per fer aquesta revisió de Crypto.com, hem seguit molt de prop el funcionament del sindicat. 

Val a dir que aquests projectes de criptografia tindran molts avantatges. Per exemple, podran integrar les seves fitxes a la targeta VISA Crypto.com. També poden afegir-lo a la secció de préstecs instantanis i oferir assistència a la xarxa de pagament Crypto.com.

Els fons que els usuaris puguin comprar mitjançant aquest mètode dependran del seu CRO participat. L’interval oscil·la entre els 10.000 i els 50 milions de tokens CRO. L’assignació més baixa seria de 1.000 dòlars i la màxima de 200.000 dòlars. 

Tot i que no tots els projectes seran rendibles a llarg termini, és una bona manera per als usuaris d’accedir a fitxes amb descompte al mercat de criptografia. A llarg termini, això podria tenir un impacte positiu en els inversors. 

Supercargador Crypto.com

Hi ha més coses en aquesta revisió de Crypto.com relacionades amb l’intercanvi. Una d’aquestes plataformes es coneix com Supercargador. La solució Supercharger és una plataforma de mineria de liquiditat segura que permet als usuaris dipositar fitxes i extraure altres monedes DeFi. 

En els darrers mesos, el mercat de finances descentralitzat va començar a oferir als usuaris la possibilitat d’extreure fitxes. Això es produeix proporcionant liquiditat als anomenats pool. Aquests grups permeten als comerciants canviar fàcilment monedes sense haver d’utilitzar un canvi tradicional. 

Amb Supercharger, els usuaris tindran la possibilitat de participar al mercat DeFi. Podeu dipositar i retirar fons de la reserva de Supercharger en qualsevol moment durant el “Període de càrrega”. Un cop expiri el període de càrrega, s’iniciarà el període de recompensa. El temps total entre la inversió i el període de recompensa serà de 60 dies. 

Fins ara, Polkadot i Uniswap s’han ofert als usuaris a la plataforma Crypto.com. Els usuaris de l’aplicació Crypto.com (a excepció dels ciutadans de Hong Kong, Xina i els EUA) podrien participar en aquests esdeveniments. Qualsevol usuari verificat de Crypto.com Exchange també pot participar en esdeveniments de Supercharger. 

Els usuaris tindran la possibilitat de realitzar diversos dipòsits a partir de 100 CRO. Durant el “Període de càrrega”, els usuaris dipositaran i retiraran les fitxes de la piscina com vulguin. Durant el “Període de recompensa”, els usuaris rebran els beneficis de la puntuació de liquiditat acumulada al “Període de cobrament”. Les recompenses es distribuiran de manera uniforme diàriament. 

El càlcul de la puntuació de liquiditat es mesurarà mitjançant diferents instantànies. La liquiditat proporcionada per cada usuari es mesuraria cada hora. L’exemple de Crypto.com és el següent:

“Alice proporciona liquiditat de la següent manera:

 • 100 CRO del dia 1 al dia 10 durant 24 hores al dia
 • Retira els 100 CRO i del dia 11 al dia 20 proporciona 0 CRO
 • Diposa 200 CRO durant 10 hores diàries del dia 21 al dia 30
 • La seva liquiditat total proporcionada serà (100 * 24 * 10) + (0 * 10) + (200 * 10 * 10) = 44.000 ”

Finalment, es resumiran totes les aportacions dels usuaris. La quota de liquiditat per usuari serà igual a la liquiditat total proporcionada per usuari dividida per la liquiditat total de tots els usuaris.

Les recompenses rebudes es calcularan segons la seva quota de liquiditat total. Això vol dir que el testimoni de recompensa distribuït serà igual al testimoni de recompensa en aquest conjunt de vegades la quota de liquiditat per usuari. 

Si voleu acceptar la vostra recompensa, trigarà uns segons. Heu d’anar a l’aplicació Crypto.com i seleccionar la pàgina de detalls de l’esdeveniment Supercharger. Si accepteu abans del primer dia de distribució de la recompensa, obtindreu la recompensa completa pels dies restants del període de recompensa. Si no accepteu la distribució de la recompensa abans que comenci, perdrà aquesta part de la recompensa. 

Revisió Crypto.com: avantatges d’aposta i CRO

Participar en CRO mitjançant l’aplicació Crypto.com us permetrà tenir molts avantatges. Al mateix temps, podeu invertir en l’actiu digital CRO si creieu que el seu preu pot créixer. Staking CRO és una de les moltes maneres de ser recompensada per la vostra participació a l’espai. 

 • En funció del vostre nivell d’aposta, podeu obtenir una targeta VISA de metall premium
 • Podeu obtenir avantatges de Crypto Wallet, com ara descomptes, reembossament de targetes addicionals i molts altres
 • Podeu obtenir un TAE millor a la secció Crypto Credit i a la plataforma Crypto Earn

Hi ha moltes altres solucions a l’ecosistema Crypto.com que us donaran recompenses. Només haureu de revisar Crypto.com i comprovar què us permet fer la criptomoneda CRO. Bàsicament, potencia els vostres avantatges d’utilitzar la plataforma Crypto.com. 

Com més gran sigui la vostra participació, més grans seran els beneficis que obtindreu en els productes i serveis de Crypto.com. 

Revisió Crypto.com de DeFi, DeFi Wallet i DeFi Swap

Com ja hem esmentat en aquesta revisió de Crypto.com, el mercat DeFi atrau un gran nombre d’inversors. És per això que Crypto.com treballa per oferir solucions relacionades amb DeFi als usuaris. 

En aquesta secció de la revisió de Crypto.com, passarem a través de dos dels serveis DeFi més útils. Estem parlant de DeFi Wallet i DeFi Swap de Crypto.com. Tenir una participació activa al mercat DeFi és definitivament important per a nosaltres. És per això que ho vam considerar per a la revisió de Crypto.com. 

Revisió Crypto.com de la cartera DeFi 

La cartera DeFi Crypto.com és una solució descentralitzada i segura per contenir la vostra criptografia. Tot i que la majoria de les plataformes de l’espai criptogràfic ofereixen solucions de custòdia, Crypto.com va encara més enllà. Per això, han decidit oferir una cartera DeFi. 

Amb Crypto.com DeFi Wallet, els usuaris tindran el control total de la seva criptografia. Aquesta és la veritable “Les teves claus, la teva criptografia”. Seràs l’autèntic propietari de les teves monedes. Sense intermediaris. Podeu gestionar fàcilment BTC, ETH, CRO, LTC, XRP i XLM. També podeu tenir fitxes ERC-20 a la vostra cartera DeFi. En el futur, es podrien afegir noves monedes a aquesta cartera. La revisió de Crypto.com dels seus productes DeFi milloraria si la companyia afegeix noves monedes virtuals. 

Amb Crypto.com DeFi Wallet, obtindreu accés a diversos serveis financers de criptografia. Aquestes solucions les proporcionaran Crypto.com i altres plataformes. A més, Crypto.com fa de la seguretat la seva màxima prioritat. Això significa que les vostres claus privades estan encriptades al dispositiu mitjançant Secure Enclave. Això està protegit per l’autenticació biomètrica i també l’autenticació 2-F.

La custòdia és la principal diferència entre l’aplicació Crypto.com i la cartera DeFi Crypto.com. La cartera DeFi Crypto.com és una cartera custodiada per l’usuari. Ets el màxim custodi dels teus fons. Obtindreu accés i control complet de les vostres claus privades de criptografia. Aquesta és una de les parts més importants de les monedes virtuals. Ets l’autèntic propietari de les teves monedes. Sens dubte, això és important per a la nostra revisió de Crypto.com. 

L’aplicació Crypto.com és una intermediació d’actius criptogràfics que actua com a custòdia. Això és completament diferent al de Crypto.com DeFi Wallet. Aquesta solució emmagatzema la criptografia per a vosaltres i en nom vostre. Podreu utilitzar aquests fons, gestionar-los i gestionar-los, però no tindreu el control de les vostres claus privades. 

Crypto.com creu que és un dret humà controlar els diners que posseïm. Ningú més pot decidir per vosaltres. Per això, han decidit crear una cartera que permeti als usuaris el control total de les seves monedes. Si voleu participar al mercat DeFi, hauríeu d’utilitzar aquesta cartera. Si voleu canviar actius digitals, l’aplicació Crypto.com serà l’elecció adequada per a vosaltres. 

Revisió Crypto.com de DeFi Swap

El canvi de criptomonedes es va convertir en un dels temes més rellevants dels actius digitals en els darrers mesos. Els usuaris poden canviar fàcilment els seus fons i monedes per altres fitxes en només uns quants passos senzills. Tot sense haver de confiar en un intercanvi centralitzat. Al mateix temps, poden cultivar i extraure noves fitxes només proporcionant liquiditat a les agrupacions. 

Intercanvi DeFi va ser creat per Crypto.com perquè els usuaris puguin accedir a serveis de finançament descentralitzats, incloses les monedes agrícoles i permutables. La principal diferència entre altres protocols DeFi és la forma en què els usuaris s’incentiven. Aquesta plataforma serà impulsada per l’ecosistema Crypto.com i la moneda virtual CRO. 

En aquest protocol, els proveïdors de liquiditat seran incentivats mitjançant una nova solució anomenada Triple Yield. Els proveïdors de liquiditat s’incentivaran a través de l’intercanvi de quotes swap, CRO DeFi Yield per a jugadors i LP de CRO i Bonus LP Yield per a grups seleccionats. 

Com informa Crypto.com, hi ha cinc funcions diferents disponibles mitjançant aquest protocol. 

El primer d’ells es diu Swap. Els usuaris podran canviar (swap) fitxes pagant una comissió d’intercanvi del 0,3%. Aquesta serà una de les maneres més fàcils d’accedir a un gran nombre de fitxes. Actualment, l’intercanvi és molt important per a les criptomonedes. És per això que ho hem afegit a la nostra ressenya de Crypto.com.

La segona funció és la piscina. Cadascun dels grups de liquiditat té reserves de dos tokens ERC-20 diferents (que es basen en la plataforma Ethereum) i emet un testimoni ERC-20 que és una part del pool. 

La tercera funció es coneix com Boost. Els proveïdors de liquiditat poden augmentar, reclamar i visualitzar fàcilment els seus rendiments CRO DeFi i Bonus LP Yield. Com més gran sigui l’incentiu proporcionat als usuaris, millor serà l’experiència.

La quarta funció permetrà als usuaris estimar el seu rendiment CFi DeFi mitjançant un APY. Rebran tota la informació detallada que han de tenir per entendre la forma en què funciona la plataforma.

Finalment, l’última funció és l’anàlisi. Això també està relacionat amb la funció anterior. Els usuaris poden visualitzar les dades globals i per token del protocol CRO DeFi Swap. Això inclou liquiditat, volum de negociació i totes les dades disponibles. 

Val a dir que el protocol funciona a més dels contractes intel·ligents que s’executen a la cadena de blocs d’Ethereum. A més, es tracta d’un programari de codi obert amb llicència GPL. Si teniu cap dubte, sempre podeu consultar el Llibre blanc d’intercanvi de DeFi

Preus Crypto.com 

Preus Crypto.com és la manera correcta de començar el dia. Aquesta pàgina us proporcionarà tota la informació que necessiteu sobre monedes virtuals. Podeu veure el preu de les criptomonedes més grans del món, el seu comportament i moltes altres coses. Ho vam tenir en compte per fer la revisió Crypto.com. 

Preus Crypto.com

Si sou inversor o comerciant, heu de tenir informació valuosa sobre el mercat. No obstant això, trobar totes les dades que necessiteu pot ser d’alguna manera difícil. És per això que Crypto.com hi ha pensat i ha decidit crear una plataforma nova i única per mostrar informació relacionada amb les criptografies.

Tan bon punt tingueu accés a la pàgina, podreu veure quins han estat els principals motors. Això fa referència a les principals monedes amb els majors augments de preus de les últimes hores. Si una criptomoneda es mou un 50%, es pot mostrar a la pàgina principal de preus de Crypto.com. 

En utilitzar Crypto.com Prices, també tindreu la possibilitat d’obtenir informació valuosa sobre cadascuna de les monedes virtuals del mercat. Per exemple, podeu veure el preu de cada recurs, el percentatge de canvis en les darreres 24 hores i molt més. També podeu fer clic a l’opció “Intercanviar” si voleu comprar o vendre una moneda virtual específica.

Per això, creiem que els preus de Crypto.com són una bona manera perquè els inversors puguin accedir a les seves monedes virtuals preferides i començar a negociar-les amb només uns clics. En el futur, es podrà afegir nova informació als preus de Crypto.com. Aquesta pàgina s’ha presentat recentment i s’implementaran moltes més funcions. 

Conclusió de la revisió Crypto.com

En aquesta revisió de Crypto.com, hem revisat els principals serveis que ofereix la plataforma. També hem compartit informació sobre els productes disponibles a Crypto.com. Totes les noves i més emocionants tendències en criptomonedes es poden trobar en aquesta revisió de Crypto.com. 

Alguns dels productes més adoptats inclouen la targeta VISA Crypto.com i la plataforma Crypto.com Earn. Això demostra que els usuaris cerquen noves maneres d’ampliar les seves finances i possibilitats.

Considerem que aquesta revisió de Crypto.com hauria d’acabar amb un veredicte clar sobre les solucions que ofereix Crypto.com. En aquesta revisió de Crypto.Com considerem que l’empresa és líder en el mercat i això es pot comprovar en la forma en què està accelerant la transició mundial a la criptomoneda.. 

Tot i que fa molt de temps era difícil pensar en una targeta de dèbit criptogràfica, avui en dia és una realitat. De fet, altres empreses segueixen l’exemple i el lideratge de Crypto.com en aquesta indústria competitiva. 

No importa si sou comerciant o inversor. Crypto.com oferirà els serveis que busqueu. Al mateix temps, si sou un entusiasta de les monedes virtuals, Crypto.com també estarà a punt per oferir-vos els productes que necessiteu. 

Dit això, aquesta revisió de Crypto.com considera que la companyia està definitivament a l’avantguarda en accelerar la transició mundial a la criptomoneda. Com? Amb totes les solucions, serveis i productes oferts a usuaris de criptografia de tot el món. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map