Quina és la criptomoneda més senzilla?

No és una tasca fàcil trobar la criptomoneda més senzilla. Si voleu extreure Bitcoin (BTC) o Ethereum (ETH), haureu d’utilitzar maquinari especialitzat en mineria. Aquest maquinari sol ser molt car i requeriríeu la compra de diverses plataformes mineres.

Tanmateix, entendre quina és la criptomoneda més senzilla ens ajudaria a accedir a la indústria minera sense invertir grans quantitats de diners en plataformes mineres. La criptomoneda més senzilla tindria un avantatge: podríeu explotar-la mitjançant CPU o GPU. Aquesta sol ser la forma més senzilla d’extreure criptomoneda.

Què és la mineria de criptomonedes?

La mineria de criptomonedes és una tasca que podem realitzar per obtenir recompenses amb moneda virtual. Aquesta tasca està relacionada amb proporcionar energia computacional a la xarxa de la moneda virtual que vulgueu extreure. Per fer-ho per Bitcoin, per exemple, necessitareu diversos miners ASIC, que solen ser molt cars. 

Tanmateix, quan es va crear Bitcoin, la CPU era la manera més senzilla d’extreure criptomoneda. Els usuaris podrien fer-ho directament des dels seus ordinadors. A mesura que la xarxa Bitcoin es va expandir, es va fer cada vegada més difícil explotar BTC.

Per la potència que proporcionen a la xarxa, els usuaris són recompensats amb criptomonedes. Un miner de Bitcoin que troba un bloc, rep 6,25 BTC i les taxes pagades pels usuaris que envien transaccions. Els miners són responsables de processar aquestes transaccions i de confirmar-ne la validesa.

Tot i això, cada moneda virtual té un sistema de mineria diferent. Les recompenses de cadascuna de les xarxes de criptografia seran diferents. Per exemple, els miners de Litecoin (LTC) reben 12,5 LTC per bloc (cada 2,5 minuts). Això és diferent dels blocs de 10 minuts a la xarxa Bitcoin. A les següents seccions, també sabreu quina és la criptomoneda més senzilla.

La mineria permet la descentralització

Amb una xarxa de miners descentralitzats, és possible que les criptomonedes com Bitcoin i Litecoin estiguin totalment descentralitzades. Els usuaris poden processar les transferències sense confiar en un tercer de confiança.

Els miners confirmen les transaccions a les xarxes blockchain. Per compartir el seu poder computacional, reben recompenses amb taxes i recompenses de bloqueig. Les empreses financeres centralitzades i les empreses controlen els fons dels usuaris i decideixen si es transfereixen o no fons. Els miners es converteixen, doncs, en una part molt important de les xarxes blockchain a tot el món.

Als propers paràgrafs, també sabreu què és la prova de treball (PoW) i per què és important saber quina criptomoneda és la més fàcil d’extreure.

Quina és la criptomoneda més fàcil de fer??

Si us pregunteu, “quina criptomoneda és la més fàcil d’utilitzar?” llavors tens un punt. Cada criptomoneda té un nivell de dificultat diferent per explotar. No hi ha una resposta clara a “quina és la criptomoneda més senzilla?”.

Tanmateix, hi ha diverses monedes que són més fàcils de fer que altres. Tot i que ara hi ha poques criptomonedes valuoses disponibles per minar-se amb CPU, hi ha diversos actius digitals que es poden extreure mitjançant GPU. Les GPU no són tan cares com les mineres ASIC i també estan àmpliament disponibles al mercat.

Monero (XMR)

Monero (XMR) és una de les criptomonedes més senzilles. Aquesta criptomoneda ofereix als usuaris la possibilitat d’enviar i rebre transaccions privades. Durant els darrers anys, es va convertir en una de les més grans del món.

XMR ha estat notícia a causa de com s’explota. De fet, els pirates informàtics instal·laven programari maliciós a diferents llocs web i estaven extraient XMR amb la potència de la CPU dels visitants. A més, altres grups maliciosos instal·laven virus ocults als ordinadors dels usuaris i explotaven XMR amb la seva potència de CPU. Els pirates informàtics l’utilitzaven perquè és la criptomoneda més senzilla amb la CPU.

moneda monero fisical (una de les criptomonedes més fàcils de tenir)

Tot i que Monero es pot extreure amb una CPU, la millor idea és invertir diners en maquinari GPU. Això us permetria ser més eficient i obtenir grans quantitats de XMR. UNICEF Austràlia també permetia als usuaris explotar XMR i donar els fons recaptats. Com podeu veure, aquesta pot ser una de les criptomonedes més fàcils d’extreure.

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic (ETC) també és una de les criptomonedes més populars del món. I què hi ha de millor que minar-lo a casa? Ethereum Classic funciona amb l’algorisme Ethash. Això significa que es pot extreure mitjançant GPU.

Si teniu diners per invertir, comprar algunes GPU per treure Ethereum Classic podria ser una bona cosa. Tot i això, no som assessors financers. Per trobar una de les criptomonedes més fàcils de conèixer, heu de saber quines són les millors monedes virtuals. I Ethereum Classic és un dels jugadors més antics.

logotip etc (es pot considerar una de les criptomonedes més senzilles)

Els usuaris que obtinguin a la xarxa ETC el trobaran molt similar a Ethereum (ETH). Tot i això, tenint en compte que a la xarxa Ethereum hi ha més miners, es fa més difícil guanyar recompenses. A més, podeu augmentar les vostres recompenses de mineria d’Ethereum classic si us uniu a un grup de mineria.

Els grups de mineria permeten als usuaris unir esforços i extreure monedes virtuals junts. Això els permetria trobar un nombre més gran de blocs i augmentar les seves recompenses potencials.

Electroneu (ETN)

Una altra moneda popular que es pot extraure a casa és Electroneum (ETN). Això també es pot considerar una de les criptomonedes més senzilles del món. A més de ser un dels primers actius digitals compatibles amb KYC, va ser creat per ajudar els usuaris a explotar l’actiu digital.

Actualment, podeu extreure Electroneum amb el vostre ordinador o amb maquinari dedicat per a GPU. Això us ho facilitaria molt i tindria avantatges sobre la resta d’usuaris. La forma més senzilla d’extreure criptomoneda és tenir sempre una plataforma minera dedicada. Si compreu algunes GPU o teniu GPU més antigues, podeu reciclar-les i començar a explotar Electroneum.

Com hem esmentat anteriorment, unir-se a un grup miner podria augmentar els seus beneficis. La majoria de les monedes del mercat ara s’extreuen a través de piscines mineres. La mineria en solitari es pot fer si teniu una potència minera massiva o també es podria fer en el passat.

Horitzó (ZEN)

Una altra criptomoneda que els usuaris poden començar a minar és Horizen. Aquesta moneda virtual funciona amb un algorisme Equihash. Això significa que la moneda virtual serà 100% resistent a ASIC. Per tant, pot ser molt útil per a aquells usuaris que vulguin començar a explotar mitjançant GPU o CPU.

Els usuaris poden descarregar fàcilment el client oficial als seus ordinadors de sobretaula i començar a minar amb una GPU. Això us faria molt eficient començar a guanyar Horizen. Recordeu que, com més gran sigui el preu de la moneda virtual, més grans seran les recompenses si la dificultat continua sent la mateixa.

Quan s’extreuen monedes virtuals, sempre s’ha de prestar molta atenció a la dificultat de la xarxa. De vegades pot resultar poc rendible aprofitar actius digitals.

Vertcoin (VTC)

Finalment, Vertcoin és una de les criptomonedes més senzilles. De fet, aquest cion funciona amb un algorisme de prova de treball anomenat Lyra2RE. Amb aquest algorisme, els usuaris només poden extreure VTC mitjançant CPU i GPU. Per això, aquesta podria ser una de les criptomonedes més senzilles.

logotip verd de vertcoin

Els miners que vulguin exposar-se al mercat criptogràfic podran fer-ho amb Vertcoin. Tot i això, el volum i el preu de les operacions de Vertcoin van caure en els darrers anys. Avui en dia aquesta no és una de les xarxes més rendibles. En el futur, si el projecte reviu, es podria convertir en una bona solució.

Si voleu extreure criptomonedes, aquests són només alguns exemples. Hi ha moltes altres monedes que es poden extreure. Haureu de cercar-los i provar de provar si són rendibles o no. Vertcoin és, en paraules simples, una de les criptomonedes més senzilles.

Quina és la forma més senzilla d’extreure criptomoneda?

La forma més senzilla d’extreure criptomoneda és mitjançant la vostra CPU. Això significa que podeu utilitzar el vostre ordinador per extraure recursos digitals. Malgrat això, es fa molt difícil fer-ho. Això va passar perquè hi ha milers de miners a la majoria de les xarxes.

Els miners competeixen per obtenir les recompenses, que solen ser fixes. És per això que els miners de criptomonedes passen a GPU. Es tornen molt més eficients en processar aquests difícils trencaclosques per aprovar les transaccions.

GPU Mining amb diners per demostrar rendibilitat

La criptomoneda més senzilla serà la que us permetria explotar amb CPU i GPU i seguir sent rendible. En general, les petites monedes us permeten extraure amb CPU i GPU, però les recompenses són literalment diners.

Aquí és on la inversió en grans mines ASIC té sentit per als miners de BTC. Tot i això, per a inversors petits i minoristes, les CPU i les GPU en actius digitals reconeguts podrien ser una de les maneres d’augmentar els beneficis.

Mineria fusionada

Tot i que la mineria combinada pot no ser la forma més senzilla d’extreure criptomoneda, podria ajudar els usuaris a ser molt més rendibles. Els miners de Bitcoin, per exemple, fan que les seves activitats mineres siguin molt més eficients.

Això es pot fer mitjançant la mineria combinada. Això ajuda els usuaris a augmentar els seus guanys mitjançant l’explotació al mateix temps en dues xarxes diferents. Una de les xarxes que ara permet als miners de Bitcoin fer mineria combinada és RSK.

RSK és ara la xarxa minera fusionada més gran del món. Tot i que els usuaris confirmen els blocs RSK, també guanyen recompenses BTC. En el futur, la mineria fusionada podria convertir-se en una cosa habitual per a la majoria dels miners. El RIF també és una de les criptomonedes més senzilles. RIF és la criptomoneda que s’executa a la part superior de la cadena de blocs RSK.

Defi Mining

Els usuaris també poden extraure monedes virtuals proporcionant liquiditat a les agrupacions mineres. El mercat de finances descentralitzat ha anat creixent en els darrers anys. Avui en dia, els usuaris poden proporcionar liquiditat a grups de mineria i rebre recompenses en nous actius digitals.

Tot i que això no requeriria que compartiu l’energia minera amb la xarxa, arriscareu els vostres fons si els bloquegeu en una piscina minera. Les recompenses es distribueixen entre els usuaris que proporcionen liquiditat.

Tot i que s’anomena mineria, aquesta no és una manera tradicional d’extreure actius digitals. A més, no necessitareu cap equip especial per fer-ho. No obstant això, això no representa cap experiència similar a les monedes mineres com LTC, ETC o BTC, entre d’altres.

Quines criptomonedes puc extreure?

Hi ha diferents criptomonedes que podeu extreure. Hem compartit amb vosaltres una llista de la criptomoneda més senzilla. A més, també us hem dit quina és la manera més senzilla d’extreure criptomoneda.

Monero (XMR), Electroneum (ETN), Ethereum Classic (ETN) i Horizen (ZEN) són algunes de les criptomonedes que podeu extreure. Però n’hi ha molts altres al mercat. Val la pena assenyalar que no totes les criptomonedes es poden extreure. Podeu extraure totes aquestes monedes virtuals. Tanmateix, la vostra configuració definirà quina és la criptomoneda més senzilla.

De fet, només els actius digitals de prova de treball (PoW) es poden extreure de manera tradicional. Les monedes virtuals de prova d’aposta (PoS) no es poden extreure. Per això és important fer aquesta distinció.

Prova del treball (PoW)

Per entendre quina criptomoneda és la meva més fàcil, hem de saber què són les xarxes de prova de treball. PoW són totes les xarxes de criptografia que permeten als usuaris extreure criptomonedes. Els recursos digitals PoW es poden extreure, independentment de si es tracta de CPU, GPU o maquinari ASIC.

En canvi, no es poden extreure monedes de prova d’estaca. Estan estacades. Aquesta és una diferència molt important en el mercat de les criptomonedes. Quan parlem de xarxes PoS, pensem en monedes que no requereixen que els usuaris proporcionin potència computacional per processar transaccions.

Amb les xarxes de prova de treball, els miners treballen realment per confirmar les transaccions. Les explotacions mineres més grans es troben a la Xina. Contenen un gran nombre de miners ASIC que treballen 24/7. Els empleats són necessaris per mantenir els sistemes en funcionament. A més, el consum d’energia també és molt elevat. Per tant, això no converteix Bitcoin en la criptomoneda més senzilla.

Amb les xarxes Proof of Stake, els usuaris només han de participar a les xarxes blockchain d’acord amb els seus fons criptogràfics. Això no consumeix grans quantitats d’energia ni proporciona la seguretat que pot proporcionar una xarxa com Bitcoin.

XRP, per exemple, no es pot extreure, fins i tot quan no és una criptomoneda PoS. Algunes xarxes PoS inclouen Tezos o NEO. Les xarxes PoW inclouen Bitcoin, Ethereum (però avança cap a una xarxa PoS), Litecoin, Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV (BSV) i altres. Ethereum Classic, Horizen, Monero i Electroneum també són cadenes de blocs PoW. Aquestes són només algunes de les criptomonedes més senzilles.

Paraules finals sobre la criptomoneda més senzilla

No és fàcil fer la tria de la criptomoneda més fàcil. Hem de tenir en compte una àmplia gamma de coses. Tanmateix, podem esperar tenir una experiència més senzilla de mineria de monedes virtuals més petites que l’ús de xarxes grans.

Només es poden extreure monedes virtuals de prova de treball. PoS o altres algorismes de consens no us permetrien extraure monedes virtuals. Al mercat DeFi, les agrupacions mineres fan referència a la recompensa per proporcionar liquiditat a les agrupacions de negociació.

La criptomoneda més fàcil canviarà amb el pas del temps. De fet, en alguns casos, pot ser-ho, però tan bon punt els usuaris es moguin a la xarxa, en podrien convertir-se en un altre. És per això que hauríeu de prestar molta atenció als moviments del mercat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner