Què és Waves (WAVES): tot el que heu de saber

Onades (WAVES) és una plataforma d’intercanvi russa, descentralitzada i d’ampli rang que es basa en el marc de Scorex. La plataforma proporciona als seus usuaris mitjans senzills per crear, emetre i transferir actius i tokens personalitzats.

Un dels objectius principals de la plataforma és oferir als seus usuaris un entorn de cadena de blocs estable, que els permet transferir moneda fiduciària a través de la cadena de blocs sense problemes d’inestabilitat..

Això el fa particularment atractiu per als inversors que busquen projectes de finançament col·lectiu o per a aquells que vulguin una manera eficient de crear les seves pròpies monedes digitals i sistemes de divises en aplicacions..

treballar

Començant per Waves

El vostre propi testimoni es pot crear en pocs minuts; no obstant això, tingueu en compte que en registrar el vostre fitxer compte, se us demanarà que deseu la frase secreta (SEED) i que protegiu el vostre compte amb una contrasenya.

Com funciona la plataforma Waves

Waves té com a objectiu millorar el protocol de blockchain típic, on cal actualitzar un programari de client de xarxa amb cada nou tipus de transacció, normalment conegut com a forquilles dures. En resum, els nous tipus de transaccions s’implementen mitjançant connectors, com a extensions, a sobre del programari bàsic.

La plataforma també funciona amb contractes intel·ligents, però no tenen molt en comú amb altres tipus de contractes, com els d’Ethereum. Els contractes intel·ligents s’escriuen mitjançant connectors integrats, simplificant així tot el procés.

Els tokens d’aplicacions personalitzats (CAT), l’intercanvi descentralitzat (DEX) i diverses funcions d’anonimat són només alguns tipus d’elements inclosos al programari bàsic..

Fitxes d’aplicacions personalitzades: CAT

Com s’ha esmentat anteriorment, un dels objectius principals de la plataforma és la creació fàcil i la transferència sense esforç de tokens personalitzats. Les fitxes es poden crear mitjançant el dispositiu mòbil mitjançant Android i iOS aplicacions o a través de client web. Alternativament, es pot fer instal·lant el fitxer Extensió WavesLiteApp al navegador Chrome de l’ordinador.

També n’hi ha un cartera d’escriptori disponible. Tot i això, tingueu en compte que és molt experimental.

La plataforma us permet personalitzar aquestes fitxes fins a tal punt que poden representar gairebé qualsevol cosa. Tingueu en compte que costa 1 WAVE crear un testimoni.

aplicació


Intercanvi descentralitzat – DEX

Permet als clients canviar els seus BTC, ETH o altres criptomonedes per Waves. Com a alternativa, es poden canviar a canvi d’altres problemes de token a la plataforma Waves.

El principal avantatge d’utilitzar l’intercanvi descentralitzat que ofereix Waves és la seguretat millorada i el fet de tenir un control total sobre els vostres fons i comptes. Com que està descentralitzada, també significa que no hi ha tercers implicats.

El sistema d’intercanvi descentralitzat de la plataforma utilitza un aparellador automatitzat per emparellar ordres de compra / venda i per intercanviar les fitxes. Com era d’esperar, les operacions més populars al DEX es troben entre Waves i Bitcoin.

Hi ha disponible una llista completa de parells comercials a CoinMarketCap.

dex

Testimoni d’ones

Les fitxes són responsables de totes les transaccions a la plataforma. Els tokens Waves protegiran la xarxa i tots els actius d’aquesta plataforma específica. Per exemple, quan vulgueu transferir actius o voleu retirar diversos actius en forma de moneda a la vostra cartera, s’utilitzaran els mateixos tokens.

Waves també utilitza una arquitectura de dos nivells, principalment per evitar problemes d’escala. Aquest tipus d’arquitectura utilitza nodes lleugers i complets per mantenir la xarxa, que és radicalment diferent del que estan utilitzant actualment la majoria de criptomonedes..

Els nodes lleugers depenen en gran mesura dels nodes complets per a la confirmació de les transaccions, ja que mai descarreguen la cadena de blocs. La seva connexió és possible gràcies a la plataforma Scorex. Per simplificar-ho, els nodes lleugers utilitzen l’estat actual de la xarxa, en lloc de descarregar l’historial complet de transaccions. L’estat de la xarxa s’utilitza per establir els detalls del procés de verificació del pagament.

Actualment, hi ha aproximadament un milió de fitxes Waves en circulació, mantingudes al seu lloc per un algorisme de consens de prova de joc. Aquest sistema de prova d’aposta arrendat us permet apostar les vostres fitxes concedint-les temporalment als nodes complets.

Per executar un mode d’aposta complet, necessiteu 10.000 ONDES. La participació en la participació encara es pot aconseguir fins i tot si no disposeu de la quantitat requerida de fitxes llogant les vostres WAVES a una de les múltiples piscines mineres públiques.

L’equip

L’equip darrere del projecte té un gran objectiu en ment, i és millorar tot el que cal millorar en els tokens blockchain i, tot i que els tokens Waves són senzills, també són extremadament fàcils d’utilitzar..

La majoria dels membres de l’equip hi han participat NXT durant molt de temps. No obstant això, una desafortunada ICO, polèmiques decisions de desenvolupament i equips de desenvolupament rotatius han conduït a la decisió de deixar el seu propi projecte i iniciar-lo..

L’equip ha iniciat el projecte Waves des del punt zero; per tant, Waves és inherentment diferent de NXT, amb un èmfasi més fort en la integració fiat. Un altre fet destacable és que la companyia s’ha associat recentment amb Deloitte i amb el Dipòsit Nacional de Liquidació de Rússia.

Equip

Com comprar WAVES

A l’hora de comprar WAVES, se us proporcionen més d’una opció, incloses algunes de les més populars intercanvis per aquí com Tidex, Binance, BCEX, Exmo, Bittrex, i Livecoin, però també l’intercanvi descentralitzat intern de la plataforma, DEX.

Si opteu per intercanvis externs com Binance i Bittrex, primer heu de comprar Bitcoin o Ethereum i només després de negociar-los per WAVES.

Predicció de preus

La criptomoneda va començar molt positivament, podria augmentar molt el seu preu en comparació amb BTC i amb el dòlar nord-americà. Més tard es va mantenir molt estable, cosa que és un bon senyal. Per descomptat, va tenir els seus alts i baixos, però sempre dins d’un rang clar, entre 2,5 i 5,5 dòlars.

Quan totes les monedes virtuals i Bitcoin (BTC) es van expandir a finals de desembre de 2017 i principis de 2018, els Waves van arribar als 16 dòlars. De moment es negocia al voltant de 4 dòlars dòlars.

En el futur, encara podrem veure comportaments similars. El patró de preus es repeteix durant el temps. Podem veure-ho fàcilment movent-se per sobre dels 8 dòlars en el següent moviment ascendent, sembla que tot just va començar. A llarg termini, sembla que el preu també puja.

Per descomptat, hem de tenir en compte que les monedes virtuals són actius molt volàtils. Si hi ha un esdeveniment important que faci caure els preus, llavors Waves seguiria la tendència.

Conclusió

Waves (WAVES) és un prometedor projecte de criptografia que va aconseguir una capitalització de mercat notable en molt poc temps. La plataforma us proporciona una manera directa de crear els vostres propis tokens, amb tots els avantatges relacionats amb blockchain adjacents. Waves també funciona com un intercanvi descentralitzat i el fet que tingui un subministrament fix de 100 milions també el farà encara més popular durant el període següent.

L’equip que hi ha darrere del projecte sembla estar interessat a portar el projecte a grans alçades i les associacions significatives amb el govern rus segur que ajudaran la imatge del producte amb futurs inversors..

Contactes d’ona i informació addicional:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map