Què és Populous Cryptocurrency (PPT): tot el que heu de saber sobre Populous Crypto

Hi ha moltes proves que suggereixen que el blockchain canviarà Internet tal com la coneixem i la majoria dels serveis relacionats. Quan es tracta de finançament de factures, Populous ja està fent una gran declaració.

Populós (PPT) és una plataforma peer-to-peer (P2P) basada en la tecnologia blockchain que proporciona a les petites i mitjanes empreses una manera còmoda de participar en el finançament de factures. Està molt centrat en la transparència, la seguretat i la rapidesa general, i utilitza contractes intel·ligents privatius per aparellar venedors i prestadors per ajudar-los a realitzar transaccions sense la necessitat d’intermediaris ni d’altres tercers..

Com funciona Populous

Populous fa ús de la tecnologia blockchain combinada amb dades XBRL, contractes intel·ligents i diversos tokens, alhora que també té en compte les puntuacions Z d’Altman. Aquesta última és una eina financera que s’utilitza per determinar diversos factors de risc per a les empreses. Per exemple, determina les possibilitats d’una empresa d’afrontar la fallida en els dos anys següents, la probabilitat que incompleixi les seves obligacions contractuals i proporciona una mesura precisa de l’angoixa financera..

Combinant els resultats públics de la puntuació Altman Z i les dades XBRL, Populous ha creat un sistema fiable de qualificació creditícia. Aquest sistema ajuda Populous a dirigir-se a empreses que necessiten flux de caixa i a ignorar aquelles que no són una bona opció per a la plataforma.

L’objectiu principal de la plataforma és ampliar el finançament de factures a escala mundial, així com oferir poderoses opcions de crèdit financer a petites o mitjanes empreses que vulguin vendre factures molt més ràpid que mai. Fins ara, Populous continua sent l’única (i la primera) plataforma de facturació i finançament del comerç basada en Ethereum cadena de blocs.

Dades

Ecosistema populós

A més de l’administrador, hi ha dues parts principals més associades a l’ecosistema Populous: el prestatari i l’inversor. Tots tres, l’administrador, el prestatari i l’inversor interactuen amb tres tecnologies bàsiques: banc, subhasta i tokens externs.

Com s’utilitza Populous

Pràcticament tothom pot vendre i comprar factures mitjançant subhastes a Populous. Els usuaris primer han de registrar les seves empreses. El segon pas requereix l’aprovació d’un administrador Populous. Si i quan l’administrador aprova un venedor, es poden enviar factures en establir un objectiu de vendes mínim.

En general, si l’administrador aprova o rebutja una consulta de venda de factures, s’ajusta directament a la puntuació de crèdit Altman Formula. Si s’aprova una factura, comença la subhasta i romandrà activa durant 24 hores.

La subhasta finalitza quan una oferta coincideix amb l’objectiu de vendes dins del període de 24 hores designat, quan transcorre el període en qüestió i cap oferta compleix l’objectiu de vendes o quan els usuaris opten per finalitzar-lo abans. En el cas d’aquestes dues últimes opcions, els usuaris poden acceptar la millor oferta disponible o cancel·lar la subhasta per complet. A més, la segona opció també ofereix als usuaris la possibilitat de reiniciar la subhasta.

Val a dir que tots els compradors que van perdre la subhasta els retornaran els seus fons. El mateix passa en el cas de les subhastes cancel·lades. No obstant això, si la subhasta en qüestió té èxit, el venedor rep els fons del comprador en forma de Pokens.

Treball


Pokens i PPT (token de plataforma Populous)

La plataforma Populous es basa en la distribució d’aquests Pokens. Com es va esmentar anteriorment, el venedor rep els fons del comprador en forma de Pokens, que es poden canviar posteriorment per moneda fiduciària.

Es considera que els Pokens són la moneda interna de la plataforma; són necessaris per a la compra de factures. Cada Poken és l’equivalent a la seva moneda fiduciària. Per exemple, 1 Poken de 1 GBP equival a 1 GPB. Tot i això, Populous no només depèn de Pokens. La plataforma té dues fitxes: Pokens i PPT, abreviatura de Populous Platform Token.

poblat

Els tokens PPT s’utilitzen principalment com a eines d’inversió. Aquestes fitxes les pot utilitzar qualsevol persona per invertir en factures. Els tokens PPT es van distribuir durant l’ICO de la plataforma el juliol del 2017 i només 53 milions de PPT estaran en circulació.

Equip populós

Populous és un Projecte amb seu a Londres que gestiona Stephen Williams. Tot i que no és un gran nom de la indústria criptogràfica, Williams és el fundador original d’Olympus Research, una empresa especialitzada en dades comercials i anàlisis empresarials..

equip

Com comprar PPT

El PPT no és el testimoni més popular, per tant, no es pot comprar a tantes fonts com a altres criptomonedes de gran capitalització de mercat. Una de les fonts principals on es comercialitza el testimoni és EtherDelta. Tanmateix, fins tard, fins i tot es pot comprar PPT a les borses més populars, com ara Binance, OKEx, Kucoin, LATOKEN, Mercatox, HitBTC, i molts altres. Hi ha disponible una llista completa d’intercanvis a CoinMarketCap.

On emmagatzemar PPT

Atès que tant Pokens com PPT són bàsicament fitxes ERC-20, es poden transferir i emmagatzemar en una cartera Ethereum en línia externa. Els usuaris orientats a la privadesa que busquen més seguretat poden optar per una cartera de maquinari.

Conclusions

Populous és un projecte molt ambiciós que actualment no té gaire competidors a la criptosfera. La plataforma s’adreça a empreses que requereixen una manera més ràpida de pagar factures pels seus clients. L’equip va aconseguir guanyar gairebé 10 milions de dòlars USD durant l’ICO, diners que segur es destinaran a fer de Populous una plataforma encara més completa del que ja és.

El major desafiament de Populous és convèncer els possibles clients de canviar els serveis tradicionals de finançament de factures. La plataforma proposa una forma menys costosa i ràpida de negociar les factures.

Tenint en compte la popularitat de la venda de factures recentment, el desenvolupament de la plataforma i la bona presa de decisions de gestió (el Luxure Global Citizen l’associació és un bon exemple), no seria una sorpresa que Populous es convertís en un dels grans històrics d’aquest nínxol en particular.

Contactes populars i informació addicional:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map