Què és Nexo (NEXO): tot el que heu de saber

Introducció a Nexo

Nexo és un sistema de descobert basat en blockchain que permet als usuaris fer préstecs criptogràfics instantanis. De moment, no hi ha cap altra manera en què els propietaris de criptografies puguin utilitzar els seus actius més que vendre’ls i comprar-los. Nexo presenta un model de negoci molt lucratiu on permet als propietaris de criptografies utilitzar les seves participacions com a garantia i retirar efectiu. Els usuaris mantenen un accés del 100% a la seva criptomoneda mentre tenen accés immediat a efectiu. Al mateix temps, poden accedir al valor dels seus actius criptogràfics.

nexo

Nexo va ser creat per Crèdit, un grup líder de FinTech que fa més d’una dècada que atén milions d’usuaris de tota Europa. Aquesta empresa ha concedit préstecs per valor de 120 milions de dòlars des de la seva fundació, tot acumulant 155 milions de dòlars en efectiu.

L’empresa és considerada un líder del mercat en la indústria de préstecs al consumidor en línia en nombrosos països europeus. Fins ara, han tramitat més d’un milió de sol·licituds de préstec i han concedit 79.000 préstecs el 2017. El 78% del trànsit el generen els seus clients recurrents..

Com funciona Nexo?

Nexo reuneix préstecs instantanis amb tecnologia blockchain, donant lloc al primer sistema de criptografia instantània del món. L’innovador model de negoci de Nexo es va crear per proporcionar als clients crèdits instantanis, ja que és un “mitjà automàtic, flexible i rendible d’obtenir liquiditat assegurat pel valor dels actius digitals del client”.

Tot el procés d’obtenció de préstecs és senzill i es pot fer en només un parell de minuts. Els avantatges principals d’utilitzar Nexo inclouen: sense comissions ocultes, sense impostos sobre les plusvàlues i sense controls de crèdit.

Es garanteix un alt nivell de transparència, ja que la plataforma utilitza tecnologia blockchain, contractes intel·ligents i procediments algorítmics, que es realitzen al mòdul Nexo Oracle natiu..

nexo

En primer lloc, el client ha de transferir els seus fons criptogràfics a la seva cartera Nexo. Posteriorment, els criptos que van transferir seran confirmats per la cadena de blocs; després, l’oracle Nexo computa automàticament els detalls relacionats amb els límits del préstec individual i, a continuació, estableix el préstec per a l’usuari..

Aleshores es lliura l’import del préstec sol·licitat al client en moneda USD o EUR. El límit del préstec està disponible immediatament mitjançant transferència bancària o mitjançant la targeta de crèdit Nexo gratuïta. Els clients també poden triar la forma més adequada d’utilitzar els seus diners, així com en quines monedes els agradaria rebre el préstec.

No obstant això, el límit del préstec depèn del preu de mercat de la criptomoneda a la cartera Nexo. Per tant, si el valor de la moneda utilitzada augmentés, l’oracle Nexo augmentaria automàticament el límit del préstec.

Finalment, els clients tenen diverses opcions per retornar els seus préstecs, com ara:

  • transferència bancària
  • Intercanvi físic de fons mitjançant actius fiat o criptogràfics
  • Es donen descomptes especials en els tipus d’interès per a aquells que fan pagaments amb Fitxes NEXO.

Característiques


Els usuaris de Nexo es beneficien d’un alt nivell de liquiditat d’actius que és bastant estrany al sector de les criptografies. Tot i que és difícil retirar sumes majors de capitals físics, la companyia ofereix una targeta de crèdit gratuïta als seus clients minoristes, que es pot utilitzar per fer transaccions diàries. També cal destacar el fet que, mitjançant l’ús del servei de criptografia immediata de Nexo, els clients tenen l’opció d’aprofitar al màxim les seves plusvàlues i aprofitar al màxim altres avantatges.

característiques nexo

Els propietaris no estan obligats a pagar cap comissió de transacció, plataforma ni retirada, que la majoria dels proveïdors solen cobrar pels seus serveis. A més, es poden reduir els impostos addicionals que consistirien en un 39% dels guanys de l’usuari, ja que no hi ha cap esdeveniment de venda. Per últim, Nexo no realitza cap comprovació de crèdit que pugui depreciar la qualificació creditícia d’un usuari. Això és possible gràcies al fet que el valor dels actius criptogràfics dipositats a la cartera Nexo assegura completament els préstecs criptogràfics..

visió nexo

A més, la propietat original dels actius digitals està protegida i garantida per contractes de préstecs intel·ligents transparents, que no es poden modificar de cap manera un cop registrats al llibre major de blockchain.

L’equip

Kosta Kantchev és cofundadora de Credissimo, l’empresa que dirigeix ​​Nexo. Ha estat actiu a la indústria europea de FinTech durant més de deu anys i, segons la seva biografia en línia, va ser un dels primers usuaris de la criptomoneda bitcoin. També ha col·laborat activament en una sèrie de projectes de blockchain que se centren a permetre l’amortització global de préstecs en criptomonedes.

nexo team

El CTO de Nexo és Vasil Petrov. Petrov ha acumulat més de 16 anys d’experiència en dominis de nínxols, inclosos: administració de sistemes, desenvolupament de back-end, disseny d’arquitectura de projectes de càrrega alta i cicle complet. A més de la seva participació a Nexo, Vasil és també cofundador d’un servei de vídeo i Internet multicanal als EUA que actualment té més de 150.000 clients..

El testimoni Nexo

El Testimoni NEXO és una moneda de seguretat que paga dividends i que compleix els requisits dels EUA-SEC, avalada pels actius de la cartera de préstecs de Nexo. Els clients de Nexo tenen accés a efectiu instantani de tot el món. Llançat al mercat de criptografia just a principis d’aquest mes, el preu d’un únic testimoni Nexo ha continuat sent bastant estable. Per obtenir més informació sobre Nexo dividends, potser voldreu comprovar-ho publicació al bloc.

toxo nexo

En el moment de l’escriptura, la moneda cotitza en 0,1889254 USD, amb una capitalització de mercat de 105 982 242 USD. El subministrament circulant de Fitxes NEXO és de 560.000.010 d’un subministrament total de 1.000.000.000 de NEXO.

On es pot comprar Nexo

El testimoni NEXO es pot comprar a les següents plataformes d’intercanvi:

  • IDEX– parell de negociació: NEXO / ETH;
  • DDEX– parell de negociació: NEXO / ETH;
  • Hotbit– Parelles comercials: NEXO / BTC NEXO / ETH;
  • EtherDelta– parell de negociació NEXO / ETH;
  • Intercanvi d’accions –Parell de negociació: NEXO / BTC;

Nexo Wallets: quina és la millor cartera Nexo

La moneda NEXO és un testimoni basat en ERC20, de manera que es pot emmagatzemar en qualsevol cartera compatible amb Ethereum. Però, per utilitzar la plataforma Nexo i el sistema de préstec, heu de descarregar la cartera Nexo i emmagatzemar-hi els vostres altres cryptos.

Veredicte

Tenint en compte que Nexo ofereix una plataforma de préstec instantani que segueix els estàndards de compliment al món de les criptografies, no seria d’estranyar que aquest servei atregui un gran nombre d’usuaris i inversors..

Informació addicional i contactes:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map