Què és Fusion (FSN): tot el que heu de saber

Què és Fusion?

Fusió és un projecte que consisteix en una plataforma financera basada en cadenes de blocs que inclou serveis de fonts de dades entre cadenes, organitzacions i dades creuades mitjançant contractes intel·ligents. FUSION va ser establert pel conseller delegat de BitSE, una empresa d’incubació que va desenvolupar QTUM Blockchain i la cadena de blocs VeChain, projectes de criptografia que tenen èxit..

Fusion vol resoldre els principals problemes que experimenta actualment la tecnologia blockchain, és a dir, la interoperabilitat i l’escalabilitat. El projecte també té com a objectiu permetre la transferència de criptomonedes de diferents classes de valor a diferents cadenes, donant lloc a una cadena de blocs que reuneix totes les fitxes i monedes.

Fusion utilitza el mecanisme de consens jerarquitzat híbrid (HHCM) que pren prestades coses de PoW i PoS. Al mateix temps, utilitza una informàtica paral·lela agrupant nodes junts, creant una plataforma eficient i segura.

Les tecnologies darrere de la fusió

Internet dels valors (IoV)

L’equip de Fusion va utilitzar en el seu llibre blanc el terme Internet dels valors, que es refereix principalment a qüestions relacionades amb criptomonedes, com ara l’intercanvi i la gestió d’actius digitals de manera segura i sense intermediaris..

Gestió de drets de control distribuït (DCRM)

La gestió del dret de control distribuït és una capa de seguretat que protegeix tots els actius de criptomoneda bloquejats a la cadena de blocs Fusion. L’emmagatzematge i l’emmagatzematge distribuït d’una clau privada garanteix que ningú no pugui accedir a la clau privada completa, cosa que significa que cap node no pot obtenir el control dels recursos digitals.

dcrm

Contracte intel·ligent financer Crypto

El contracte intel·ligent cripto-financer (CSC) és el contracte intel·ligent que completa una transacció financera entre una de les múltiples criptomonedes que es mapen a la cadena FUSION mitjançant una operació de bloqueig..

El mecanisme de desencadenament múltiple (MTM)

Juntament amb el mecanisme tradicional d’activació de transaccions, FUSION va incorporar activadors basats en temps i esdeveniments als seus contractes intel·ligents. Aquests tres modes d’activació han resultat de diverses situacions financeres i han estat dissenyats per atendre les sol·licituds de contractes intel·ligents financers complexos.

El mecanisme de consens híbrid jeràrquic (HHCM)


El HHCM fa ús de PoW i PoS, utilitzant la informàtica paral·lela per adoptar un mecanisme de consens adequat en diferents capes de manera que pugui agrupar nodes i assolir un equilibri satisfactori d’eficàcia, seguretat, escala i altres aspectes..

Funcions CryptoFinancial

El DCRM permet que diferents actius digitals interactuïn a la plataforma Fusion. Com a resultat, el CSC (contracte intel·ligent cripto-financer) té la capacitat d’aplicar funcions amb un grau més alt de complexitat, com ara la funció múltiple, la fitxa múltiple i la separació d’usdefruit..

Múltiples funcions és la capacitat d’un contracte intel·ligent per admetre diversos tipus de comptes diferents i definir simultàniament les interaccions entre diversos usuaris i diversos contractes intel·ligents.

Multi-token implica la definició simultània de la relació entre diversos actius digitals diferents mitjançant un contracte intel·ligent, després que els actius s’hagin assignat a FUSION mitjançant el procés de bloqueig.

Separació d’usdefruit significa que els usdefructes i les propietats dels actius digitals es poden separar. Els contractes intel·ligents tradicionals només poden transferir tokens d’una part a una altra en el seu conjunt, no permetent a una de les parts obtenir la propietat de l’actiu digital mentre l’altra part obté l’usdefruit de l’actiu digital, el que significa que la propietat i l’usdefruit són inseparables. D’altra banda, un contracte intel·ligent criptofinancer defineix fàcilment més de dos comptes d’usuari o comptes contractuals en un contracte i, per tant, pot definir comptes de propietat i fer transaccions financeres de forma independent.

Casos d’ús per a contractes de Fusion Smart

Els contractes intel·ligents FUSION es poden utilitzar com a sistema de confiança per a determinats contractes financers entre parts. El contracte intel·ligent es pot adaptar mentre es fa l’acord, però un cop resolt el contracte, el seu contingut no es pot modificar. Es poden utilitzar, per exemple, per legalitzar un contracte de préstec entre un client i un banc.

Amb el contracte intel·ligent FUSION, la institució financera que emet el préstec no necessita confiar en les autoritats ni en el prestatari quan signi l’acord. Si el prestatari no paga el seu crèdit, la institució financera obtindrà la custòdia de la casa automàticament (tal com s’especifica a l’acord).

L’equip

BitSE, l’empresa impulsora del Fusion Project, va ser fundada el 2013 per Dejun Qian, sent també responsable de la creació de QTUM i VeChain. QTUM i VeChain són fonaments de blockchain que es van convertir en empreses independents.

L’equip bàsic de FUSION està format per 22 membres de l’equip a temps complet, 14 d’ells amb experiència en diversos camps tecnològics.

Dejun Qian és el CEO i fundador de BitSE, i també és el creador de Qtum i Vechain. Anteriorment va ser director general de sucursal a IBM. Es va llicenciar en informàtica a la Universitat de Fudan.

equip de fusió

Jiangang Wu és el responsable de Desenvolupament de la Fundació, doctor en matemàtiques i enginyeria financeres per la Universitat de Finances i Economia de Xangai. També treballa com a investigador a la China Europe International Business School i professor a la Management School de la Universitat de Xangai.

Handling Foundation Communication és Noam Cohen, anteriorment vicepresident de màrqueting i desenvolupament de negocis a Orbotech. Té més de 15 anys d’experiència en màrqueting per a nombroses organitzacions de la indústria de la tecnologia. Llicenciat en Enginyeria Electrònica per Technion (Haifa, Israel) i MBA per INSEAD.

Quant al testimoni FSN

El testimoni natiu de la plataforma Fusion, FSN, s’utilitzarà per pagar les comissions de la xarxa. Els contractes intel·ligents requereixen FSN per poder-los executar, de la mateixa manera que s’utilitza l’ETH a la xarxa Ethereum.

De moment, Fusion té un preu de 5,43 dòlars EUA, amb una capitalització de mercat superior a 161 063 619 dòlars i un subministrament en circulació de 29 684 331 d’un total de 57 334 000 tokens..

On emmagatzemar FSN

El testimoni FSN és ERC-20, de manera que qualsevol cartera compatible amb ERC-20 podrà emmagatzemar FSN.

On comprar FSN

Actualment, es pot comprar el testimoni FSN Bibox, Qryptos, IDEX, i Cobinhood. Podeu comprovar-ho CoinMarketCap (CMC) per estar al dia.

Predicció de preus

Fusion (FSN) té una curta història al mercat de les criptomonedes, cosa que no ens permet fer prediccions a llarg termini. La criptomoneda Fusion tindrà el llançament de Fusion mainnet abans del 30 de juny. A causa d’això, podem esperar un petit augment del preu.

De moment podem veure que el preu ha anat creixent en termes de dòlars USD i BTC. Al març, es negociava al voltant dels 1,6 dòlars i va arribar als 9,6 dòlars al maig, un important augment de preus en molt poc temps.

Serà important seguir com es mantindrà el mercat en els propers mesos per entendre quins són els nivells de resistència i suport a llarg termini en què opera aquesta criptomoneda..

Veredicte

FUSION és un projecte que té com a objectiu facilitar el procés de transaccions entre actius digitals a l’ecosistema criptogràfic, que serveix com a infraestructura per a Internet de valors. La demanda del mercat de l’IoV és gran i, per això, també augmentarà la demanda de fitxes FSN.

Contacte Fusion i informació addicional:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map