Què és Augur (REP): tot el que heu de saber

Augur (REP) és una plataforma de predicció descentralitzada del mercat construïda a sobre del Ethereum cadena de blocs. L’objectiu principal de la plataforma és predir el resultat de qualsevol esdeveniment basat en el mètode anomenat “saviesa de la multitud”.

Gràcies a la seva tecnologia blockchain, la plataforma proporciona una major accessibilitat i una millor precisió que la majoria dels altres mercats. La informació es recull de la multitud i després es processa per tal de considerar el resultat més realista i probable.

El seu principi és senzill: com menys probable és que es produeixi un esdeveniment, més gran serà la recompensa que es pot obtenir predint el seu èxit. Tot i que la xarxa premia les prediccions correctes, es penalitzen les incorrectes i això, al seu torn, garanteix la veracitat de tots a la plataforma.

Com que és una plataforma descentralitzada, no pot ser controlada ni prohibida per institucions ni per governs que associen aquest tipus de prediccions a altres activitats generalment il·legals, com ara el joc.

Augur utilitza un procés de presa de decisions consensuat que ara és present per Ethereum. De moment inclou PoW i PoS, però en el futur pot ser només PoS.

Per què

Entendre Augur

En termes senzills, aquesta plataforma de codi obert descentralitzada us permet fer prediccions sobre pràcticament qualsevol cosa. Els altres usuaris de la xarxa poden comprar o vendre accions en aquesta predicció específica, en funció de la seva opinió subjectiva i personal.

A continuació, els usuaris informen dels resultats i això els guanya reputació. En termes senzills, la reputació que té un usuari concorda directament amb la precisió dels seus informes de resultats.

Hi ha dues accions principals associades a Augur: la creació de mercats i accions de negociació.

Per a crear un mercat, heu de configurar el fitxer pres i honoraris del fabricant. El primer ha d’estar entre l’1,0% i el 12,5%, mentre que el segon ha d’estar sempre per sota de la meitat del primer. També és possible que, en un futur proper, se suprimeixin els honoraris del creador i dels compradors en favor d’una quota del creador, que s’extreu de les recompenses dels comerciants que ocupen les posicions guanyadores..

Pel que fa al comerç d’accions d’esdeveniments, podeu comprar i canviar accions. Aquestes accions representen les probabilitats que es produeixi l’esdeveniment. Com a comerciant, podeu guanyar diners predint correctament els esdeveniments i mantenint accions quan el mercat tanca. Una altra forma eficient de guanyar diners és comprant posicions a baix cost i venent-les a més a mesura que canvia la marea.

com

Fitxes de reputació (REP)

Fins i tot si el Test de reputació tècnicament és al cor d’Augur, qualsevol pot utilitzar Augur sense necessitat i propietat de REP. Per exemple, qualsevol persona pot fer apostes a la plataforma mitjançant Ether o qualsevol altra moneda basada en Ethereum.

Les fitxes de reputació són bàsicament actius negociables limitats a un nombre fix d’11.000.000. La demanda del testimoni existeix perquè la seva propietat és l’única manera d’obtenir gairebé la meitat de les tarifes de la plataforma Augur.

Heu d’informar de tots els mercats assignats abans que finalitzi un període de 30 dies. El fet de no informar sobre alguns mercats assignats abans que finalitzin els 30 dies sol generar multes que poden afegir fins al 20% de la vostra reputació..

Aquest procés és seguit d’un període de revelació de 29 dies en el qual haurà d’iniciar sessió almenys una vegada. Si no ho feu, la vostra reputació es traslladarà a un estat latent. Un cop això passi, la vostra reputació no podrà informar i no podrà obtenir comissions comercials.

La vostra reputació pot augmentar, disminuir o romandre inactiva segons les vostres decisions. Per exemple, la reputació pot augmentar si s’obté el resultat final d’un mercat correcte. Informar sobre els mercats assignats quan altres usuaris no ho van fer, publicar i guanyar un bo obligatori i rebre reputació des d’una altra adreça pot conduir a un augment de la vostra reputació.

Al contrari, escollir un resultat que no sigui d’acord amb el resultat final d’un mercat, no informar sobre els mercats assignats, comprar un bo obligatori i enviar reputació a una altra adreça pot provocar una disminució de la reputació.

REP de negociació

Gairebé 8,8 milions de tokens REP es van distribuir durant l’ICO a l’agost del 2015. REP va cotitzar entre 1,50 i 2,00 dòlars just després de l’ICO, i valia 41,83 dòlars en el moment d’escriure aquest article. La fitxa ha tingut diversos augments de preus significatius en la seva història. El primer es va produir just després de la seva versió beta, el març del 2016. El segon va ser l’octubre del 2016 i el tercer i més gran el 19 de desembre. En aquell moment, el preu va pujar a més de 100 dòlars abans d’establir-se al voltant dels 90 dòlars.

Comprant REP

REP es pot comprar a alguns dels intercanvis de criptografia més populars, com ara Bittrex, BinanceKraken, Poloniex, i ChaoEX.Dirigeix-te a CoinMarketCap per obtenir més detalls sobre aquest tema.

Emmagatzematge del vostre REP

Tot i que Augur no té una cartera oficial per al seu testimoni, hi ha diverses opcions fiables. Per descomptat, es recomana emmagatzemar el vostre REP en una cartera de maquinari fora de línia. Les opcions més populars inclouen el fitxer Ledger Nano S, Trezor, Jaxx, i Èxode.

Predicció de preus

Augur va tenir una clara tendència a l’alça. Potser no és tan ràpid com Bitcoin i altres monedes virtuals, però és un moviment molt notable. Va començar el gener de 2016 amb un preu de 2 dòlars i ara es negocia per més de 37 dòlars.

A més, en moments d’alta volatilitat, el preu va assolir els 100 dòlars, cosa que és força impressionant. Des d’on som ara, encara hi ha lloc per créixer en termes futurs.

Si el mercat de divises virtual manté la seva tendència positiva, Augur podrà prosperar en el medi ambient. Però, com la majoria de les altres criptomonedes, haurà de prestar atenció a les inversions de preus que tendeixen a produir-se inesperadament al mercat..

En un any podríem estar parlant que Augur es canvia fàcilment per més de 60 dòlars.

Equip

Tenint en compte el fet que Augur és una de les primeres plataformes construïdes sobre Ethereum, no és estrany que el mateix Vitalik Buterin sigui un dels assessors del projecte. L’equip de 13 persones està dirigit per Jack Peterson i Joey Krug.

Ambdues persones tenen una gran experiència en el món de la criptografia, sent els creadors de Sidecoin, una famosa bifurcació de Bitcoin.

equip

Conclusió

Augur és una de les primeres plataformes construïdes damunt d’Ethereum el 2015 i, malgrat els múltiples alts i baixos, la visió general del seu futur és optimista. Utilitza la “saviesa de la multitud” per recopilar dades predictives i informar dels resultats de l’esdeveniment.

Tot i no formar part de la nostra vida quotidiana, els possibles usos i beneficis d’aquesta plataforma són pràcticament infinits, malgrat la notable competència d’una plataforma similar anomenada Gnosi.

Contactes Augur i informació addicional:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner