Quant de temps triga Bitcoin a enviar-se a través d’intercanvis?

No és fàcil respondre a la pregunta “Quant triga Bitcoin a enviar”. Hi ha molts factors que influeixen en el temps de transferència a l’hora d’enviar o comprar Bitcoin. Hem de tenir en compte l’intercanvi que fem servir, la congestió de la xarxa i les taxes pagades. Si tenim una idea clara d’aquests paràmetres, també podríem respondre a la pregunta esmentada. 

Aquesta guia revisarà tots aquests paraments. Tot i que no hi haurà una estimació segura sobre quant triga Bitcoin a enviar-se, ens donaria una aproximació clara d’aquest temps. 

Quant triga a enviar Bitcoin?

La xarxa Bitcoin (BTC) és actualment la més gran del món. Amb ell, els usuaris poden enviar i rebre BTC sempre que estiguin connectats a Internet. No hi ha cap autoritat centralitzada que controli les transaccions que tenen lloc o no en aquesta xarxa. És per això que considerem Bitcoin una cadena de blocs descentralitzada. 

Per respondre a la pregunta de quant triga l’enviament de Bitcoin, ens hauríem de centrar en diferents paràmetres que hem d’entendre. Aquests paràmetres són valors clau que ens permetrien entendre el nivell de congestió de la xarxa. A les següents seccions, analitzarem cadascun d’aquests factors i com influeix en els temps de transacció. 

Cada intercanvi requeriria confirmacions de transaccions diferents per tal d’acceptar una transferència BTC. És per això que la resposta dependria de la plataforma que estem utilitzant en lloc de la funció de xarxa Bitcoin. 

Congestió de la xarxa Bitcoin

La congestió de la xarxa Bitcoin és el principal factor a tenir en compte per entendre quant de temps triga a enviar Bitcoin. Per entendre la congestió de Bitcoin, també hem de saber com funciona la mineria de Bitcoin.

Comprensió de la prova de treball (mineria)

La xarxa Bitcoin funciona amb un algorisme de prova de treball (PoW). Aquest algorisme PoW requereix que els miners ubicats a tot el món processin i aprovin les transaccions BTC. Confirmar les transaccions és una tasca que tindria un impacte clar sobre el temps que triga Bitcoin a enviar-se. 

Els miners han de processar trencaclosques matemàtics complicats mitjançant dispositius de maquinari especialitzats anomenats ASIC. Els dispositius ASIC són molt cars i consumeixen molta electricitat. Els miners són recompensats amb BTC de nova creació i els honoraris que cobren de les transaccions. 

Les transaccions s’agrupen en blocs. Aquests blocs de la xarxa BTC tenen una mida d’1 MB on es pot emmagatzemar informació sobre les transferències. Cada bloc Bitcoin triga deu minuts a ser processat per miners de tot el món. 

Quan els blocs comencin a omplir-se, els miners començaran a donar prioritat a les transaccions que paguen taxes més altes. Cada transacció realitzada a la xarxa BTC requereix que els usuaris paguin les taxes. Quan els blocs arriben al límit d’1 MB, els miners processen les transaccions amb tarifes més altes. Aquest és un incentiu perquè els miners continuïn processant transaccions. 

En algunes carteres, podeu decidir el nivell de les taxes pagades. En alguns intercanvis, els honoraris són càlculs estàndard realitzats per la plataforma. Vegem de més a prop les comissions de Bitcoin i el seu impacte sobre el temps que triga a enviar Bitcoin. 

Aquesta informació només és vàlida per a monedes digitals de prova de treball com Bitcoin o Litecoin (LTC). No obstant això, hi ha algunes diferències entre Bitcoin i altres xarxes de blocs PoW. Per tant, els temps i les comissions de transaccions poden ser diferents segons la moneda virtual utilitzada. 


Algunes persones tendeixen a utilitzar LTC o XRP per a transferències i canviar les monedes a Bitcoin un cop els fons arribin a una altra plataforma. Això ajuda els usuaris a reduir els temps d’espera i a gastar tarifes més baixes en transferències. Tot i això, això no ofereix el mateix nivell de seguretat que la manipulació de BTC i també hi ha un risc de preu. 

Comissions de Bitcoin

Les comissions de Bitcoin són una de les coses principals a tenir en compte per entendre quant de temps triga Bitcoin a enviar-se. Quan realitzeu una transferència de Bitcoin, podeu seleccionar les tarifes que voleu pagar. Si utilitzeu un intercanvi criptogràfic o una cartera, la interfície us demanarà que seleccioneu les tarifes que voleu pagar.

Com més alta sigui la comissió que pagueu, més ràpidament es processarà la transacció. Si la transacció s’inclou al bloc següent, pot trigar deu minuts a ser confirmada per un miner. Si en canvi, la transacció té les tarifes de transacció més baixes (és a dir, 1 satoshi), hauria d’esperar definitivament a processar-se fins que els blocs es comencin a buidar.. 

Tarifa mitjana de transacció de Bitcoin

Si decidiu pagar la tarifa de xarxa més baixa, és possible que no vegeu el vostre BTC processat en hores o fins i tot dies si la xarxa està congestionada. Per això, és clau entendre l’efecte de les taxes en els terminis de processament. 

Això no significa, però, que haguem de pagar la taxa més alta. Per exemple, durant el mercat alcista de 2017, la taxa mitjana de transacció BTC va arribar als 55 dòlars. Per tant, l’enviament d’una transacció de Bitcoin ràpida podria ser molt car per a un usuari minorista. 

La majoria de les transaccions en aquell moment amb la tarifa de transferència estàndard es van processar en diversos dies. També s’han informat de casos de transaccions bloquejades durant dies. 

En conseqüència, si voleu que la vostra transacció es processi immediatament (tan aviat com sigui al bloc següent), haureu de pagar la tarifa més alta possible. Però aneu amb compte, si la xarxa està congestionada, la tarifa pot arribar a ser extremadament alta per a una simple transferència. Tanmateix, si utilitzeu la tarifa més baixa, és possible que no es processi en cap moment. 

Confirmacions d’intercanvi

Les confirmacions d’intercanvi i de cartera també són importants per analitzar i entendre quant triga Bitcoin a enviar-se. Això es deu al fet que cadascun d’aquests intercanvis i carteres requereix diverses confirmacions de blockchain (en general entre 1 i 6) per acceptar BTC i altres actius digitals.. 

Si voleu saber quant de temps triga a enviar Bitcoin des de Coinbase, la resposta requerirà que analitzeu les comissions que pagueu (baixes, estàndard, altes) i les confirmacions de xarxa necessàries a l’intercanvi receptor. 

Com més grans siguin les confirmacions de la xarxa, més temps trigarà en processar-se la transacció. Coinbase requereix 3 confirmacions perquè Bitcoin es transfereixi a la seva plataforma. Altres intercanvis requereixen un nombre més gran de confirmacions. Això significa que la resposta a quant triga a enviar Bitcoin ens requeriria conèixer els horaris de confirmació de cada intercanvi. 

Quant triga Bitcoin a enviar-se a Coinbase

Si el vostre intercanvi no comparteix aquesta informació, és possible que no pugueu calcular l’hora estimada d’arribada. Tot i això, sempre podeu contactar amb l’equip d’assistència i obtenir més informació sobre el nombre de confirmacions que necessiteu. 

El nombre de confirmacions és certament important en termes de seguretat. Les confirmacions de blockchain permeten a la xarxa verificar i confirmar que una transacció és legítima i vàlida. Aquest és el mètode inventat per Satoshi Nakamoto per mantenir la xarxa Bitcoin segura i descentralitzada. 

Si es rebutja una transacció Bitcoin perquè no és vàlida, la xarxa no la processarà. A més, com més gran sigui el nombre de confirmacions, més segurs són els fons tramitats. 

Amb 0 confirmacions de Bitcoin, es poden revertir els fons. Això és extremadament important. Si voleu assegurar-vos que es processaran els fons, sempre heu d’esperar a una confirmació de blockchain com a mínim. 

Per als usuaris que gestionin quantitats petites, n’hi ha prou amb una confirmació per estar gairebé segur que arribaran els fons. La seguretat de la transferència augmenta a mesura que s’afegeixen noves confirmacions. Per exemple, amb 6 confirmacions de blockchain, la majoria dels serveis i plataformes criptogràfiques considerarien la transferència processada. 

Amb més de 60 confirmacions, podria ser literalment molt difícil tenir un problema amb els fons transferits. La majoria dels intercanvis, com ja hem esmentat, requereixen entre 1 i 6 transaccions perquè els fons es considerin vàlids. 

Transferències de Bitcoin des de i cap a Coinbase

Les transferències de Bitcoin des de i cap a Coinbase funcionen com qualsevol altra transferència BTC que podeu fer amb Bitcoin. Tot i això, heu de tenir en compte el temps que trigaria el BTC a arribar a l’altra plataforma o cartera. 

logotip de la base de moneda

Quant triga a enviar Bitcoin, solen preguntar els usuaris de Coinbase. Sorprenentment, la resposta no depèn de Coinbase, sinó d’altres intercanvis i de la congestió de la xarxa en aquell moment. De fet, Coinbase alliberaria els fons immediatament després d’executar la vostra retirada. 

Quant triga Coinbase a enviar Bitcoin?

Tan bon punt processeu una transacció BTC a la plataforma Coinbase, les monedes s’envien immediatament després. Això significa que no hi ha retard de retirada per a les transferències BTC de Coinbase a cap altra plataforma. Haureu d’esperar que els vostres fons arribin a la cartera tan aviat com els miners processin la transacció. 

Això ens porta a la pregunta: quant de temps triga Coinbase a enviar Bitcoin? La resposta és molt senzilla: només uns quants segons triguen BTC a deixar l’intercanvi Coinbase. Com hem esmentat, hem d’analitzar el nombre de confirmacions que necessiten altres intercanvis en lloc de Coinbase. 

Quant triga a enviar Bitcoin a Binance?

L’aspecte principal que hem de tenir en compte per enviar fons BTC de Coinbase a Binance està relacionat amb el nombre de confirmacions que Binance necessita per acceptar la transferència. Actualment, Binance requereix 1 confirmació de bloc per rebre fons. 

Logotip i lema de Binance

Això vol dir que tan bon punt envieu el BTC des de Coinbase, haurien d’arribar a l’intercanvi Binance després d’una confirmació. En funció del nivell de comissions pagades i de la congestió de la xarxa, la transacció es pot processar entre 10 o 30 minuts. En alguns casos, pot trigar unes quantes hores si la xarxa BTC està congestionada. 

Malgrat això, val la pena tenir en compte que és més ràpid enviar BTC a Binance que a Coinbase. Binance només requereix una confirmació de xarxa en comparació amb tres confirmacions de xarxa de Coinbase. 

Quant de temps triga a enviar Bitcoin de Coinbase a Bittrex?

Bittrex és un altre intercanvi de criptomonedes que permet als usuaris negociar actius digitals. Els usuaris envien i reben Bitcoin i moltes altres monedes digitals. Com va passar amb Coinbase i Binance, per saber quant triga Bitcoin a enviar-se a Bittrex, haurem de tenir una idea clara del nombre de confirmacions que requereixen perquè BTC sigui acceptada en aquesta plataforma. 

Per tal de transferir Bitcoin de Coinbase a Bittrex, els usuaris ho farien ha d’esperar per a dues confirmacions de xarxa. Aquest és el nombre de confirmacions de blockchain necessàries per tal que Bittrex accepti les vostres monedes. Això pot trigar entre 20 i alguns minuts més en funció de la congestió de la xarxa. 

És més ràpid que Coinbase, però més lent que utilitzar Binance per rebre BTC. No oblideu mai que les confirmacions no són l’únic que cal tenir en compte. Si no utilitzeu prou quotes per enviar els vostres fons de Coinbase a Bittrex, pot trigar més. 

Val a dir que les transaccions solen enviar-se immediatament des de qualsevol intercanvi un cop executada i confirmada la transferència. La plataforma receptora seria la que decidiria el nombre de confirmacions necessàries perquè una transacció es considerés confirmada. 

Paraules finals sobre els temps de transacció de Bitcoin

Hi ha tres coses principals que hem de tenir en compte per entendre quant de temps triga Bitcoin a enviar-se: les comissions de transacció, la congestió de la xarxa i el nombre de confirmacions requerides pels intercanvis. 

  • Comissions de transacció
  • Congestió de xarxa
  • Nombre de confirmació de Wallet i Exchange 

Aquestes coses jugaran un paper important per definir el temps que triga a enviar Bitcoin. Com més gran sigui la congestió, més elevades seran les taxes que hauríeu de pagar per incloure una transacció al bloc següent. 

Però fins i tot si la vostra transacció s’inclou al bloc següent, cadascun dels intercanvis requeriria un nombre diferent de confirmacions abans que les vostres monedes s’abonessin a la vostra cartera. Per a Coinbase, hem vist que només calen tres confirmacions. Bittrex requereix que els usuaris esperin dues confirmacions. Finalment, Binance funciona només amb una confirmació. 

Aquesta informació us ajudarà a saber quant triga a enviar Bitcoin, com funciona la xarxa BTC i quins intercanvis ofereixen millors solucions. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map