On i com comprar Verge (XVG) | Tutorial pas a pas

En el panorama actual, la censura, la incertesa reguladora i molt més empenyen els usuaris de criptografia cap a monedes centrades en la privadesa. Es poden fer un seguiment de monedes com Bitcoin, Ethereum i Litecoin, cosa que preocupa a alguns. Com a resultat, el futur de les monedes transaccionals podria estar en criptomonedes com Monero, Dash i Verge, que ofereixen anonimat als seus usuaris..

Monero i Dash tenen un gran ús, i fins i tot adopció del món real en el cas de Dash. Però, com a moneda situada a l’extrem inferior del llindar de límit mitjà, és possible que a alguns els costi trobar Verge. Aquesta guia us guiarà pas a pas en el procés d’inversió a Verge per primera vegada.

Què és Verge?

Creat el 2014, Verge és una moneda feta per a un ús transaccional diari, mantenint la privadesa en tot moment. Tot i que no té la capitalització borsària de Bitcoin ni Ethereum, per exemple, Verge ofereix alguns avantatges. Utilitza xarxes com TOR i I2P per encaminar el trànsit a través de milers d’adreces, ocultant la IP real que algú utilitzava per fer una transacció..

En aquest punt, Verge també té un millor rendiment per a l’ús transaccional que moltes de les monedes més grans. Pot processar més transaccions en menys temps que Bitcoin, a un cost inferior. Les funcions de privadesa de Verge, combinades amb la velocitat de processament ràpida, els han atorgat força associacions del món real. Sobretot, diverses empreses de la indústria de l’entreteniment per a adults de 92 milions de dòlars.

Quant al preu, la història de Verge ha estat una muntanya russa. El desembre de 2017, el valor de la moneda es va disparar, produint un augment de 30 vegades en només dues setmanes. Des de llavors, ha provat el límit màxim del mercat de 20 criptomonedes de vegades, de manera que va caure fins als 40-50 en altres. Aquesta volatilitat pot resultar atractiva per als comerciants, que podrien veure l’oportunitat de baixar per una moneda que ha demostrat el seu potencial per augmentar.

Dit tot això, vegem com es comença a negociar amb Verge.

Pas 1: obteniu una cartera Verge

Pel que fa a qualsevol criptomoneda, heu d’obtenir una cartera segura amb la qual pugueu emmagatzemar les vostres monedes, fora d’un canvi. Tot i que passen els dies de la criptomoneda a mesura que el salvatge oest passa, és vital que mantingueu la cartera segura en tot moment. Això vol dir utilitzar una cartera que controleu, que no es pirateja fàcilment. Els dos més comuns Carteres Verge són Verge Electrum i Verge QT, tots dos desenvolupats i recolzats per l’equip de Verge.

La millor manera de mantenir monedes digitals és fer-ho fora dels intercanvis de criptomonedes. Això es deu al fet que aquestes plataformes estan exposades a pirates informàtics i altres atacs maliciosos. Tenir Verge en una cartera fora de línia seria la millor opció tenint en compte que no hi ha grans marques que treballin en carteres de maquinari que ofereixen suport a XVG. KeepKey, Ledger i Trezor són les empreses més conegudes que treballen al mercat de la cartera de maquinari.

carteres de vora

La cartera Electrum és una cartera de codi obert, feta originalment per a Bitcoin però adaptada per Verge per funcionar per a XVG. L’Electrum és una opció lleugera. En no descarregar tota la cadena de blocs de Verge, permet als usuaris fer transaccions extremadament ràpides i, com a resultat, és una bona opció per a les persones que planifiquen utilitzar VXG per fer transaccions..

La cartera Verge QT és una opció més complexa, que ocupa molt més espai, ja que requereix la descàrrega de tota la cadena. El benefici és que permet una gamma més àmplia de funcions de privadesa per als usuaris que busquen una opció més segura.

Tot i que les dues opcions anteriors només permeten als usuaris emmagatzemar VXG, Coinomi és una popular cartera mòbil que té l’avantatge de tenir més de 500 recursos compatibles. Coinomi és una opció fantàstica per als usuaris que tenen intenció de mantenir XVG com a part d’una cartera variada.

Pas 2: comprar Bitcoin / Ethereum

Com que Verge encara no ha assolit la saturació generalitzada d’altres monedes importants, poques fonts ofereixen la compra directa de XVG per Fiat (USD, EUR, etc.). Per aquest motiu, el millor mètode és comprar primer Bitcoin o Ethereum i després canviar-lo per Verge.

Hi ha molts llocs on podeu comprar fàcilment Bitcoin o Ethereum. Coinbase i Gemini són borses ben establertes que ofereixen als usuaris la possibilitat de comprar aquestes monedes directament amb Fiat. Com a alternativa, podeu comprar qualsevol de les vuit monedes populars amb targeta de crèdit o dèbit a Coinmama.

Pas 3: inscriviu-vos a un Exchange (com Binance)

Un cop tingueu el vostre Bitcoin o Ethereum, us haureu de registrar per a un intercanvi que admeti Verge. Per trobar aquesta informació, cerqueu Verge a CoinMarketCap i aneu a la secció “Mercats”Pestanya. Això us mostrarà una llista de tots els intercanvis i parells comercials de XVG. Bittrex i Cryptopia són dos intercanvis populars amb diversos parells per Verge. Tot i això, utilitzarem aquesta guia Binance, l’intercanvi més gran del món per volum i una de les opcions més segures disponibles en aquest moment.

Binance és un dels intercanvis de criptografia més reconeguts i utilitzats al mercat de criptomonedes. Segons CoinMarketCap, Binance és la segona plataforma d’intercanvi de criptografia més gran amb un volum de negociació de 933 milions de dòlars en les darreres 24 hores. Els dos parells comercials que ofereix Binance inclouen XVG / BTC i XVG / ETH.

Un dels principals avantatges de Binance està relacionat amb el fet que té un volum de negociació molt gran i una liquiditat en parells de negociació més petits. Per exemple, Binance representa gairebé el 45% del volum total de transaccions XVG, seguit de Bittrex amb el 15,63% del volum total de transaccions. Val a dir que hi ha 58 borses diferents que ofereixen parells comercials XVG.

Si encara no ho heu fet, registreu un compte a Binance. Tenen una interfície d’usuari neta que el fa bastant fàcil i el procés és ràpid en comparació amb altres intercanvis.

Un cop hàgiu configurat les mesures de seguretat i hagueu enviat els documents de verificació, haureu de dipositar les monedes que heu comprat anteriorment. Per fer-ho, aneu al menú superior i seleccioneu “Fons” i, a continuació, “Dipòsits”. Seleccioneu la moneda que vulgueu utilitzar i Binance us donarà una adreça a la qual enviar-la. Assegureu-vos que només envieu la moneda especificada a aquesta adreça: és a dir, si decidiu dipositar Ethereum, només envieu Ethereum. Es poden perdre qualsevol altra moneda enviada a aquesta adreça.

dipòsit binance btc 1

Pas 4: canvieu Bitcoin o Ethereum per Verge

Ara heu finançat la vostra cartera Binance; voldreu canviar per Verge.

Aneu a “Intercanvi” i seleccioneu “Bàsic”. D’aquesta manera s’obrirà la sala de negociació. Ara aneu a la part dreta, seleccioneu la moneda que hàgiu dipositat anteriorment i poseu XVG al camp de cerca. Apareixerà el parell XVG (BTC / XVG o ETH / XVG). Feu clic a sobre.

(L’intercanvi de criptomonedes Binance permet als usuaris comprar actius digitals mitjançant una targeta de crèdit. Això vol dir que aquelles persones que vulguin comprar XVG poden simplement comprar BTC o ETH mitjançant una targeta de crèdit i canviar aquests fons per XVG).

verge binance

A sota del gràfic de preus, tindreu les opcions per comprar i vendre XVG. Introduïu la quantitat de XVG que voleu comprar i us mostrarà l’equivalent en BTC o ETH. També podeu optar per comprar el 25%, el 50%, el 75% o el 100% dels vostres fons BTC / ETH a XVG.

Un cop hàgiu confirmat la comanda, les monedes Verge haurien d’aparèixer a la cartera Binance en qüestió de minuts.

Alternativa: vegeu un d’aquests intercanvis més petits per comprar directament XVG amb Fiat

Tot i que us recomanem que utilitzeu un gran intercanvi com Binance, fins i tot si significa comprar el vostre xifrat inicial en un altre lloc, hi ha algunes plataformes més petites que permeten als usuaris comprar Verge amb Fiat. HitBTC és l’intercanvi més conegut que ofereix parells Verge-Fiat. YoBit i LiteBit també ho ofereixen als usuaris d’algunes zones del món.

Pas final: retireu XVG a la vostra cartera

Quan us inscriviu a Binance (o qualsevol altre canvi), tindreu una cartera creada per a vosaltres. Podeu conservar els fons en aquesta cartera, però la millor pràctica de seguretat és sempre retirar les monedes quan hàgiu acabat de negociar.

Si ho feu servir Binance per comprar Verge, aneu a “Fons” i seleccioneu “Desistiments”.

retirada de xvg 2

Aquesta pantalla us mostrarà l’import total que teniu a la vostra cartera XVG Binance, quantes monedes hi ha en una comanda que s’espera d’executar i l’import total disponible per retirar.

Ara només cal que introduïu la vostra adreça Verge Wallet des de Coinomi, Electrum o QT (sigui la cartera que hàgiu triat). Introduïu l’import que voleu retirar i premeu “Envia”. Un cop hàgiu confirmat mitjançant un enllaç enviat al vostre correu electrònic, el vostre Verge s’enviarà des de Binance a la vostra cartera.

El millor que cal fer després de comprar XVG a Binance és enviar els fons a una cartera de criptomonedes que admeti XVG. Hi ha moltes possibilitats, incloses les carteres en línia i les carteres fora de línia. 

De moment, no hi ha carteres de maquinari que admetin XVG. Això vol dir que no seria possible emmagatzemar aquesta moneda virtual en algunes de les millors solucions del mercat. L’alternativa més propera a una cartera de maquinari és utilitzar una cartera de paper per a Verge. Una cartera de paper és gairebé tan segura com una cartera de maquinari, amb la diferència que els usuaris han de cuidar-la millor. 

Els intercanvis de tot el món s’han vist afectats per atacs i pirates informàtics durant els darrers anys. Això s’ha traduït en la pèrdua de milions de dòlars dels usuaris de diferents països. Aquesta és la raó per la qual és molt important enviar el vostre XVG a una altra cartera que tingueu les claus privades. Recordeu, no les vostres claus, ni la vostra criptografia. 

Per tant, fer servir Binance és una de les millors opcions per negociar XVG. Binance ofereix la màxima liquiditat per a aquest actiu digital, ofereix dos parells de negociació diferents (ETH i BTC) i també permet als particulars comprar BTC o ETH amb una targeta de crèdit i canviar-los per XVG. 

En el moment d’escriure aquest article, XVG es negociava al voltant de 0,005093 dòlars. Segons informa CoinMarketCap, XVG té una capitalització de mercat de 80 milions de dòlars i és la 69a moneda digital més gran de l’espai. 

I això és tot el que cal comprar Verge, una de les monedes potencials més elevades del pròxim sector de les monedes de privadesa.

Andrew és un escriptor i venedor digital de Nova Zelanda, ara amb seu al sud-est asiàtic. Juntament amb el seu treball en moltes àrees de l’espai de comerç electrònic, Andrew té un gran interès per la criptomoneda, especialment les monedes altes i els projectes centrats en l’adopció de criptografia principal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner