Millors carteres per a Bitcoin el 2020

Al món de les criptomonedes, Bitcoin no necessita presentació. Llançada el 2009, la moneda digital va experimentar guanys astronòmics el 2017, que van arribar als titulars de tot el món i, actualment, és la criptomoneda més gran del món per capitalització del mercat. 

Si teniu previst començar a negociar Bitcoin, el primer que necessiteu és un lloc que us mantingui Bitcoin amb seguretat. A diferència de moltes altres monedes digitals, moltes carteres de criptomonedes admeten Bitcoin, de manera que el principal repte és reduir el millor i el que s’adapti a les vostres necessitats.. 

Aquí és on entra aquesta guia. 

Què cal buscar a les carteres per als titulars de Bitcoin

Assegureu-vos de tenir en compte les funcions següents a l’hora d’escollir una cartera per al vostre Bitcoin. 

  • Senzillesa– Algunes carteres de Bitcoin són difícils d’entendre per al comerciant mitjà de Bitcoin, i això fa que sigui encara més difícil per a un principiant. Podríeu perdre els vostres fons per transferències equivocades i falta de seguretat. Amb això en ment, assegureu-vos de triar una cartera fàcil d’utilitzar. 
  • Desenvolupament i atenció al client– Comproveu si hi ha ressenyes sobre l’assistència al client de la cartera i l’equip de desenvolupament que hi ha darrere. Alguns factors que heu de tenir en compte són si l’equip sempre fa millores per fer la cartera més còmoda i millorar-ne la seguretat. A més, consulteu el servei d’atenció al client per saber si us ajudarà en cas que la vostra cartera s’incompleixi o funcioni malament. 
  • Funcions de seguretat i còpia de seguretat– Igual que per a la vostra cartera física, la seguretat és primordial per a la vostra cartera de Bitcoin. Google, la reputació de la cartera pel que fa a la seguretat i comprovar si s’ha piratejat abans o queixes sobre si algun client ha perdut els seus fons o monedes. 
  • Control de clau privada– La cartera us permet controlar la vostra clau privada? O està controlat per un tercer? Controlar la vostra clau privada significa tenir control sobre el vostre Bitcoin. 
  • Nova adreça– Trieu una cartera que sigui jerarquitzada determinista (HD); això vol dir que genera una adreça nova per a cada transacció, per augmentar la seguretat de la vostra cartera.. 
  • Anonimat– Si és important mantenir l’anonimat, trieu una cartera que no sol·liciti tanta informació personal durant el registre. 

Les millors carteres de maquinari de Bitcoin 

Ledger Nano S 

Ledger Nano S és una cartera criptogràfica de mida USB que pot emmagatzemar moltes criptomonedes, inclosa Bitcoin. 

Les millors carteres per a Bitcoin

La cartera de maquinari és segura i pot executar diverses aplicacions. També és bastant assequible i està protegit contra el programari maliciós, de manera que les vostres claus privades estaran protegides contra pirates informàtics maliciosos. És una de les millors carteres Bitcoin del mercat actual i es pot integrar amb diverses carteres de programari. 

A més, la cartera conté una pantalla OLED integrada, on podeu confirmar les transaccions. Tanmateix, un desavantatge d’aquesta cartera és que no podeu accedir al vostre Bitcoin en moviment. 

Guarda 

Emmagatzemar Bitcoin no és una tasca fàcil. Ets el propietari dels teus recursos digitals sempre que tinguis la clau privada dels teus fons. Per això, és molt important disposar d’una cartera segura, reconeguda i fàcil d’utilitzar que us proporcionarà tots els serveis necessaris que necessiteu. 

Guarda és una de les carteres Bitcoin més avançades del mercat de criptomonedes. Guarda és una cartera multi-plataforma i multi-actiu que permet als usuaris emmagatzemar els seus actius digitals a la plataforma que se senten més còmodes utilitzant. Això vol dir que hi ha carteres de taula, mòbils, web i cromades Guarda disponibles per als usuaris al mercat de criptografia. 

Tot i que Bitcoin és la criptomoneda més reconeguda i més gran del mercat, hi ha inversors que estan col·locant els seus fons en altres actius digitals. És per això que una cartera de recursos multiples com Guarda donaria a aquests usuaris una experiència única per gestionar tots els seus recursos digitals en un sol lloc. 

Mitjançant Guarda, els usuaris podran emmagatzemar, comprar, vendre, intercanviar i rebre una àmplia gamma de monedes virtuals, inclosos, però no només, Bitcoin, Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), XRP, Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Tron (TRX), DAI i moltes altres monedes ERC-20. Els serveis que proporciona Guarda també estan disponibles en diferents idiomes per arribar a un nombre més gran de persones a tot el món. 

Finalment, per assegurar-vos que es tracta d’una cartera segura i reconeguda, Guarda ha col·laborat amb diferents plataformes, incloses Ethereum Classic, Zcash (ZEC), Binance i Bitcoin Gold.

Cartera Atomic Bitcoin

Cartera atòmica

Atomic és una descentralitzada Cartera Bitcoin. Fundada el 2018, l’aplicació s’ha reconegut com una manera convenient de gestionar el vostre BTC i altres 500 + fitxes pels seus 500.000 usuaris. La cartera està disponible per a tots els sistemes operatius d’escriptori principals, Android & iOS i té una àmplia gamma de funcions importants que converteixen Atomic en una de les opcions més populars del mercat.

En primer lloc, Atomic Wallet us ofereix gestionar no només la vostra cartera de Bitcoin, sinó també intercanviar, participar i comprar tots els actius principals entre més de 500 fitxes en una interfície segura. A més, és la primera cartera que va llançar el seu propi programa de subscripció que ofereix als usuaris la possibilitat de rebre un reembossament per cada intercanvi realitzat de forma anònima i amb un sol clic a l’aplicació.. 

A més, podeu ampliar fàcilment la vostra cartera de Bitcoin i altres 18 criptomonedes principals mitjançant l’opció de criptografia de compra integrada. Són acceptables a tot el món USD, EUR i més de 15 divises locals locals. Una altra opció per guanyar criptografia és apostar. La cartera atòmica ofereix recompenses en la participació descentralitzada per a 10 (i comptabilitzant) actius PoS amb un 5-23% TAE. 

Per últim, però no menys important, com a cartera descentralitzada, Atomic dóna accés complet als fons als seus usuaris xifrant claus privades als dispositius dels propietaris de l’aplicació. A més, és anònim. Per començar a utilitzar la cartera, no necessiteu crear cap compte, passar cap verificació ni KYC per a les funcions bàsiques. Finalment, compta amb un servei d’assistència excepcional que està preparat per proporcionar-vos una resposta ràpida i eficient les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Cartera DeFi Crypto.com

Una de les carteres de criptografia més modernes i reconegudes per a monedes digitals és la Cartera DeFi Crypto.com. La companyia ho promou amb la frase “Les vostres claus, la vostra criptografia”, que sens dubte és important per al mercat de la criptografia. Durant els darrers anys, diversos hackers criptogràfics van poder obtenir els fons de molts usuaris pel fet que no eren el propietari de les seves claus privades. 

Amb aquesta cartera, tindreu el control total de les vostres monedes virtuals en lloc d’un tercer. Els usuaris obtindran el control total dels fons que emmagatzemen a les carteres, inclosos Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH9, Crypto.com Coin (CRO), Litecoin (LTC), MCO, XRP, Stellar Lumens (XLM) i molts altres ERC) -20 fitxes. 

A més, la cartera Crypto.com es connectarà a l’aplicació Crypto.com perquè els individus puguin diversificar les seves solucions financeres i criptomonedes. A més, serà una cartera molt segura. 

Crypto.com se centra a oferir als usuaris la millor seguretat del mercat: en fan una prioritat. Les claus privades es xifraran localment al dispositiu amb un enclavament segur protegit amb autenticació biomètrica i autenticació de dos factors (2FA).

Aplicació Crypto.com

Amb el Aplicació Crypto.com, els usuaris podran comprar i vendre 7 monedes virtuals fiat i 55 diferents. A més, els usuaris tindran accés a un servei que ajudaria els usuaris a gestionar i gastar els seus fons com vulguin amb la targeta Visa MCO. 

Els usuaris poden recarregar fàcilment la seva cartera amb una transferència bancària, una targeta de dèbit o de crèdit. També podeu adquirir fons mitjançant altres criptomonedes. Les transferències que es facin des de l’aplicació Crypto.com a altres usuaris des de la mateixa aplicació podran transferir els fons de forma gratuïta i instantània.. 

Mentrestant, les persones també poden retirar els fons a carteres i adreces externes amb una petita tarifa fixa, que és molt competitiva i que sens dubte pot superar les solucions que ofereixen altres competidors. Els usuaris de l’aplicació Crypto.com també podran fer el seguiment de monedes, monedes digitals i més de 200 monedes al mercat. 

Els inversors també tindran informació detallada sobre cada actiu digital, inclosos USD i BTC. Els usuaris disposaran de gràfics de 8h, 1D, 1W, 3M i 6M perquè els usuaris puguin entendre cap a on van els mercats i com poden comprar i vendre actius digitals fàcilment.

Trezor 

Aquesta és una opció popular per emmagatzemar el vostre Bitcoin. La cartera de maquinari està ben establerta i segura i hauria de figurar a la vostra llista. 

El petit dispositiu portàtil es connecta al vostre PC mitjançant un cable USB. Us permet controlar les vostres claus privades i podeu fer una còpia de seguretat de la informació mitjançant una llavor de 24 paraules generada a la configuració. La cartera ofereix més funcions de seguretat, inclosa una pantalla que permet confirmar la transacció. 

Les millors carteres web de Bitcoin 

Blockchain.info

Aquesta cartera és fàcil d’utilitzar, està establerta i està disponible per a mòbils i web. A més, proporciona un accés còmode i ràpid a les vostres participacions de Bitcoin en molts dispositius.

Al lloc web de la plataforma, afirma haver proporcionat més de 20 milions de carteres i s’ha utilitzat per més de 90 milions de transaccions. El lloc també us recorre tots els passos que necessiteu per enviar i rebre Bitcoin. 

En termes de seguretat, el lloc sol·licita la verificació del correu electrònic durant el registre, enllaços al vostre número de mòbil i la configuració del 2FA per obtenir més seguretat. 

A més, com que és un intercanvi complet, es considera més segur en comparació amb altres carteres en línia. 

Coinbase 

Coinbase ofereix una de les maneres més senzilles d’operar les vostres criptomonedes, aconseguint així la posició més alta a la llista de carteres en línia. La cartera ofereix els seus serveis a usuaris de 32 països de tot el món. També ofereix la seva cartera web, que permet als usuaris emmagatzemar diverses criptomonedes, inclòs Bitcoin convenientment. 

La facilitat d’ús és el principal punt fort de Coinbase, segons les opinions dels clients. Des de l’inici de sessió, la interfície del lloc és fàcil de navegar i és fàcil d’entendre. 

A més, podeu accedir al vostre Bitcoin en qualsevol moment. També hi ha una opció d’emmagatzematge més avançada, coneguda com Coinbase Vault, que és emmagatzematge fora de línia, amb funcionalitat Multisig i retirades amb retard. Aquesta característica permet als usuaris controlar les seves claus privades i, per tant, el vostre Bitcoin. 

Adreça verda

Això cartera és una altra cartera en línia de primer nivell per als titulars de Bitcoin que ofereix privadesa i seguretat en el valor. 

Les funcions més importants d’aquesta cartera són la seva funcionalitat de seguretat i la de múltiples signatures. És una cartera determinista i permet als seus usuaris emmagatzemar les seves claus privades. 

Els vostres fons es garantiran amb la vostra clau privada i les claus privades de la cartera. Tot i això, això vol dir que necessitareu l’aprovació d’un tercer abans de realitzar cap pagament, cosa que ha suscitat crítiques de la comunitat de criptomonedes. 

GreenAddress només admet Bitcoin i s’hi pot accedir mitjançant l’aplicació Google Chrome i altres aplicacions d’Android i iOS al vostre telèfon mòbil. 

Les millors carteres mòbils de Bitcoin 

Miceli 

Fundada el 2008, Miceli és un nom ben consolidat en aquesta indústria. Mycelium és una cartera per a mòbils i està disponible tant per als usuaris d’Android com d’IOS, i ofereix una sèrie de funcions que el converteixen en una de les millors opcions entre els titulars de Bitcoin.. 

En primer lloc, la cartera ofereix funcions avançades de seguretat i privadesa. Per exemple, una cartera determinista jeràrquica que genera una adreça nova per a cada transacció. A més, la cartera utilitza el protocol obert BitID per a l’autenticació segura, que permet als usuaris crear còpies de seguretat i també admet carteres de maquinari fora de línia.

Tot i això, aquesta cartera no és accessible a cap interfície web ni d’escriptori, sinó que només s’hi pot accedir des del telèfon mòbil. A més, la interfície d’usuari és bastant difícil d’entendre per a un principiant. 

Aquestes són algunes de les millors carteres per a Bitcoin i s’han seleccionat segons la facilitat d’ús, la seguretat i l’assistència dels clients. Trieu aquesta llista i no us decebrà. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner