Millors carteres d’ontologia (ONT) el 2019 | Com apostar ONT mentre es manté segur

Ontology és una xarxa basada en blockchain que admet diversos llenguatges de programació i eines de desenvolupament per crear una aplicació descentralitzada. A la cadena de blocs Ontology, poden funcionar diversos sistemes blockchain, ja que el framework pot personalitzar les cadenes de blocs públiques per al desenvolupament d’aplicacions. A més, ONT facilita la col·laboració entre diferents xarxes de cadenes mitjançant grups de protocols. Si manteniu els tokens ONT, assegureu-vos d’assegurar-los a les millors carteres d’ontologia.

Amb funcions destacades, com ara VBFT i Sharding, Ontology busca impulsar el desenvolupament d’aplicacions blockchain per a milions d’usuaris de blockchain a tot el món. Amb això en ment, la xarxa ontològica descentralitzada vol crear una plataforma estandarditzada per a diverses aplicacions en un entorn fàcil d’utilitzar, interactiu i basat en cadenes de blocs. A continuació es mostren les millors carteres Ontologys, ideals per rebre, enviar i emmagatzemar les monedes virtuals.

Cartera ONTO | Carteres d’ontologia

ONTO Lloc web de Wallet: https://onto.app/

ONTO Tipus de cartera: Mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

L’aplicació ONTO és una cartera d’ontologia descentralitzada amb tot inclòs que proporciona accés a la xarxa d’ontologia. Aquesta aplicació és ideal per crear una identitat digital personal, emmagatzemar recursos digitals i molts més. A més, proporciona transaccions privades i segures recolzades per algoritmes criptogràfics.

Una de les millors característiques d’ONTO Wallet és que no desa les vostres dades. Tota la informació que proporcioneu, tant si es tracta d’autorització com d’autenticació, es manté al telèfon. Això significa que cap altra persona té accés a la vostra informació tret que l’autoritzeu.

A més, l’ID ONT, que us ajuda a gestionar la vostra identitat i l’autenticació i autorització relacionades, no té cap mena de connexió amb la cartera. Tant la cartera com l’identificador pertanyen a diferents mòduls funcionals. La cartera de criptografia mòbil us ajuda principalment a gestionar els vostres recursos digitals, ja que l’identificador s’encarrega de la identitat, l’autenticació i l’autorització.

Una altra cosa que cal tenir en compte sobre la cartera ONTO són ​​els seus límits de transaccions. Per començar, totes les transaccions realitzades per la cartera han de ser un nombre enter. La xarxa Ontology utilitza un model de doble testimoni que comprèn ONT (la moneda) i ONG (el testimoni d’utilitat per als serveis en cadena). En aquest sentit, la transacció ONT mínima és 1 ONT, mentre que la transacció ONG mínima és de 0,0000000001.

Carteres d’ontologia

Font: Medium.com


Cartera

Lloc web d’OWallet: https://github.com/ontio/OWallet/releases

Cartera tipus: Escriptori

Facilitat d’ús: No és fàcil per als principiants

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

OWallet és una de les millors carteres Ontology i és compatible amb sistemes operatius Windows, Mac i Linux. La cartera oficial de criptomonedes d’escriptori admet la moneda ONT i el testimoni ONG. Aquesta cartera és tan completa que la podeu utilitzar tant per a la gestió de carteres estàndard com per a la compartida basada en la tecnologia de signatures múltiples. A més, es pot connectar amb diferents carteres de maquinari, com Ledger, Trezor i altres.

En la seva pròxima fase, OWallet té la intenció d’incloure més aplicacions al seu sistema, cosa que permetrà als desenvolupadors oferir serveis integrals, inclosa la convocatòria i compilació de contractes intel·ligents.

OWallet us ofereix tres opcions per explorar segons la vostra elecció. Podeu utilitzar-lo com a cartera individual, com a cartera compartida o com a cartera de suport per a maquinari de llibre major. Com es va assenyalar anteriorment, admet dispositius Windows i MacOS.

Basant-se en les opcions que ofereix, descarregar OWallet pot ser una mica difícil per als principiants. La cartera individual inclou funcions diferents, com ara seleccionar la ruta del fitxer Keystone, triar el correu electrònic i la contrasenya i crear la cartera. Un cop s’hagi activat la cartera individual, la pàgina d’inici us proporcionarà detalls sobre l’adreça de la cartera, la clau pública, el saldo d’actius ONT i ONG, el preu del saldo ONT en USD i molt més..

imatge enganxada 0 6

Font: chrome.google.com (aplicació)

Cartera Guarda

Lloc web de la cartera de Guarda: https://guarda.co/

Tipus de cartera Guarda: Mòbil, Escriptori, Web

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

Guarda és una de les carteres més fàcils d’utilitzar i fàcils d’utilitzar per contenir tokens ONT. Els inversors trobarien que moltes de les funcions que ofereix aquesta cartera són molt atractives. De fet, la cartera ofereix suport multidivisa per a més de 40 monedes digitals diferents de la indústria, incloses Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), XRP, Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin Gold (BTG), entre d’altres. 

Al mateix temps, Guarda ofereix moltes plataformes diferents perquè els usuaris puguin manejar les seves monedes ONT amb facilitat. Els usuaris poden descarregar una cartera d’escriptori, una versió mòbil de la cartera Guarda o simplement descarregar una extensió que s’obriria als navegadors dels usuaris.. 

Tot i que els intercanvis han anat millorant la seva seguretat al llarg del temps, continuen sent molt insegurs perquè les persones puguin mantenir les seves monedes virtuals. És per això que les carteres com Guarda s’han centrat en la seguretat i la simplicitat perquè els seus usuaris se sentin segurs i còmodes mentre tracten les seves monedes ONT. 

A més, en un mercat altament competitiu, els usuaris tenen carteres diversificades. Els inversors no tenen només una moneda virtual, però en general en tenen més d’una. Guarda seria una bona opció per a les persones que vulguin tenir els seus actius digitals al mateix lloc sense haver de canviar carteres i aplicacions tot el temps. 

A més, Guarda es considera una de les carteres més prestigioses de la indústria criptogràfica. De fet, Changpeng Zhao va considerar Guarda Wallet un projecte que donava suport a Binance Descentralized Exchange (DEX) des del principi. 

Especial #FF, carteres que donen suport a @Binance_DEX des del principi:

@MithioOfficial

@Enjin

@Ledger

@coolwallet

@CoinomiWallet

@atomicwallet

@Zel_Core

@InfinitoWallet

@Mathwallet

@cryptocom

@GuardaWallet

@SpendCard

@TrustWalletApp https://t.co/pgmQfXqdkO

– CZ Binance (@cz_binance) 19 d’abril de 2019

Cartera atòmica

Cartera atòmica

Cartera atòmica és una aplicació de programari sense custòdia que es considera una de les solucions més populars per gestionar Ontology. Fundada el 2018 pel cofundador de l’intercanvi Changelly & antic conseller delegat Konstantin Gladych, Atomic ha ampliat la seva base d’usuaris a 500.000 persones en totes les plataformes compatibles, inclosos els principals sistemes operatius d’escriptori, iOS i Android. 

La cartera ofereix als titulars de criptografia no només funcions bàsiques com l’enviament i la recepció d’ONT, BTC, ETH, LTC, XMR, BNB i altres 40 cadenes de blocs separades i més de 500 fitxes, sinó també la compra, intercanvi i participació d’actius digitals en una sola , interfície segura i fàcil d’utilitzar. A més, podeu obtenir un reembossament per utilitzar el seu intercanvi anònim instantani (més de 60 parells de criptografia) que participa al programa de membres d’Atomic. En cas que vulgueu comprar criptografia, hi ha 19 actius principals disponibles per comprar amb targeta bancària de USD, EUR, PIB i altres 14 divises locals a tot el món. A més, potser us atraurà l’aposta de la cartera. És descentralitzat, cosa que significa que rebeu recompenses amb un 5-23% TAE directament dels validadors i que admet la descentralització de la xarxa. Actualment, hi ha 10 actius PoS, inclosos XTZ, ATOM, ZIL, KMD i AWC, el testimoni natiu d’Atomic. 

Finalment, per començar a fer servir Atomic Wallet, no cal que creeu un compte, que no passi la verificació o que no feu servir KYC, de manera que restareu anònim. Mentrestant, els vostres fons només estan sota el vostre control, ja que les claus privades estan encriptades al vostre dispositiu i ningú no hi pot accedir, excepte vosaltres. Per últim, però no menys important, si teniu algun problema amb Atomic, contacteu amb el servei d’assistència que estarà encantat de donar-vos una resposta ràpida i coherent en un termini aproximat de 10 a 25 min les 24 hores..

Cartera Cyano | Carteres d’ontologia

Lloc web de Cyano Wallet: https://github.com/OntologyCommunityDevelopers/cyano-wallet/

Ciano Tipus de cartera: web

Facilitat d’ús: fàcil

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

Cyano és una extensió web per a la xarxa Ontology que admet navegadors Chrome i Firefox. L’extensió us permet crear una cartera amb frase mnemotècnica, completament xifrada amb una clau privada. Podeu iniciar la sessió a la vostra cartera web mitjançant la frase mnemotècnica, un compte emmagatzemat o una clau privada.

De tota manera, quan utilitzeu Cyano, heu de tenir precaució i tenir en compte consells importants de seguretat, com dividir els vostres actius entre carteres fredes i calentes, comprovar regularment els vostres saldos i utilitzar una cartera de maquinari criptogràfic per al vostre emmagatzematge en fred. A més, eviteu utilitzar la llista blanca de contractes intel·ligents a la vostra cartera freda. La cartera es connecta fàcilment amb les dues carteres principals de maquinari: Ledger i Trezor.

La cartera Cyano és compatible amb totes les xarxes ONT, cosa que us permet canviar entre elles de prova a principal i privada mitjançant TLS. Cyano també inclou suport ONT ID, suport dAPI per a la xarxa Ontology, així com suport per a adreces NEO i ONT, que podeu utilitzar tant per a comptes normals com per a comptes majors..

Amb l’extensió Cyano, podeu aconseguir el següent:

· Creeu una cartera amb una frase mnemotècnica

· Xifra una clau privada

· Exporteu o importeu una cartera

· Inicieu la sessió mitjançant una frase mnemotècnica, una clau privada o un compte emmagatzemat

· Suport de Ledger i Trezor

· Suport de tokens OEP-4 i molts més

imatge enganxada 0 9

Font: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Lloc web de Wallet: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Tipus de cartera: Maquinari

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Molt segur

Cost: Pagat

La cartera Ledger Nano S ofereix el màxim nivell de seguretat del compte, cosa que la converteix en una de les millors carteres de maquinari criptogràfic d’Ontology. Amb ell, podeu enviar, rebre i emmagatzemar de manera segura les vostres monedes ONT i fitxes ONG. A més, accepta diverses monedes, inclosa la moneda ONT i el testimoni ONG. Es recomana confirmar el preu de la cartera Nano S des del seu lloc web oficial per evitar qualsevol possibilitat de pagar més.

Si la seguretat dels vostres fons és la vostra màxima prioritat, hauríeu de tenir en compte la cartera Ledger Nano S. La funcionalitat de maquinari garanteix que sempre tingueu el control sobre els vostres fons.

A més, el Nano S és petit, portàtil i compatible amb USB. Tot i que es connecta al dispositiu mitjançant el port USB, no recull la vostra clau privada. La clau privada sempre es manté a l’emmagatzematge fora de línia, que és segur i protegit per PIN. Una de les característiques destacades de la cartera Nano S és la facilitat d’ús. La cartera de maquinari de criptomonedes té una pantalla OLED integrada amb botons als laterals, cosa que facilita el seu funcionament fins i tot per a principiants. És important destacar que la cartera Nano S us permet verificar les transaccions manualment, cosa que significa que podeu comprovar l’estat dels vostres fons en qualsevol moment.

imatge enganxada 0 8

Font: Infinitowallet.io

Cartera Infinito | Carteres d’ontologia

Infinito Lloc web de Wallet: https://www.infinitowallet.io/

Infinito Tipus de cartera: Mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Molt segur

Cost: Gratuït

Infinito és una altra gran cartera d’ontologia, ideal per emmagatzemar també altres criptomonedes. La cartera mòbil multi moneda admet tots els recursos digitals importants, com ara Bitcoin, Ethereum, BCH, DASH i molts altres. També admet tots els tokens ERC20 a la xarxa Ethereum i els tokens NEP5 a la cadena de blocs NEO.

La cartera és apta per a mòbils, cosa que la converteix en l’elecció ideal per als usuaris en moviment. Actualment està disponible per a dispositius iOS i Android d’Apple. A més, la plataforma és multilingüe, amb 12 idiomes compatibles i molts més. Infinito adopta la tecnologia Touch ID, que és una de les funcions més recents per a les carteres mòbils. Alguns dels aspectes més destacats d’aquesta cartera són:

· Seguretat de primer nivell mitjançant una combinació de contrasenya, frase de contrasenya i identificació tàctil.

· Plataforma multilingüe, amb capacitat per a 12 idiomes

· No hi ha servidors centralitzats

Tot i això, això no és tot; Infinito inclou una excel·lència absoluta que és rara a la majoria de carteres mòbils. Per exemple, la cartera està dissenyada per a ús diari. Com a tal, té la funció de gestió de contactes, que permet als usuaris emmagatzemar tots els seus contactes en una llista fàcil d’utilitzar, de la mateixa manera que els números de telèfon mòbil estan disponibles en una llista. Això, al final, millora la funcionalitat de la cartera.

Una altra característica important d’aquesta cartera és l’optimització de preus. Aquesta tecnologia permet, especialment, als nous usuaris triar els millors càrrecs sempre que realitzen una transacció. Al final, les transaccions es realitzen més ràpidament sense que ningú gasti massa diners.

imatge enganxada 0 3

Font: play.google.com

O3 Cartera | Carteres d’ontologia

O3 Lloc web de Wallet: https://o3.network/

O3 Tipus de cartera: Mòbil i d’escriptori

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

O3 Wallet admet totes les principals plataformes, inclosos els sistemes operatius Android, iOS, Windows i Mac. Us permet fer un seguiment de totes les vostres monedes ONT, fitxes ONG i altres criptomonedes en un lloc convenient. La cartera d’escriptori de criptomonedes ofereix moltes funcions interessants. Per exemple, es pot integrar directament amb Switcheo Exchange, a part de controlar de forma remota l’equilibri de les carteres d’emmagatzematge en fred. Oferir-vos l’oportunitat de controlar l’adreça de l’emmagatzematge en fred és una característica interessant que millora la funcionalitat de la cartera. És per això que hauríeu de tenir-ho en compte si esteu buscant les millors carteres d’ontologia del mercat actualment.

A més, augmenta la seguretat perquè ningú no accediria a la cartera d’emmagatzematge en fred de la llista de vigilància. Podeu descarregar la cartera de criptografia mòbil des de Apple App Store o bé Google Play Store. L’aplicació s’utilitza a tot el món amb puntuacions positives dels usuaris.

Com funciona

Després d’instal·lar l’aplicació de cartera de criptografia mòbil, el sistema us demana que creeu una cartera nova o que importeu una clau privada d’una cartera ja existent. Una de les millors característiques d’aquesta cartera és que us permet connectar-vos amb altres aplicacions fantàstiques sense compartir la vostra informació sensible, com ara la clau privada amb tercers..

Finalment, la seva capacitat de connectar-se amb la plataforma comercial Switcheo us permet operar directament des de la cartera. A més, us permet comprar amb criptomonedes importants, la primera a la cadena de blocs ONT. La plataforma té previst introduir compres mitjançant targetes de crèdit.

Pensaments finals

El blockchain ONT creix i atrau més usuaris. A mesura que el món passa a l’era de l’adopció de criptomonedes, és hora d’adoptar prou mesures d’emmagatzematge criptogràfic. Amb les carteres esmentades en aquesta peça, podeu enviar, rebre i emmagatzemar els vostres fons ONT.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-ontology-ont/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map