Millors carteres de testimoni bàsic d’atenció (BAT) | Carteres BAT més segures el 2019

Esteu cercant algunes de les millors carteres de token bàsic d’atenció per contenir la vostra criptomoneda de token bàsic d’atenció? El testimoni bàsic d’atenció (BAT) és un projecte basat en blockchain que té com a objectiu millorar radicalment l’eficiència de la indústria de la publicitat digital. Funciona amb la cadena de blocs Ethereum i es pot canviar entre editors, anunciants i usuaris.

Els desenvolupadors de BAT creuen que els editors perden una gran part dels seus ingressos a causa dels reptes que constantment afecten la indústria. Per exemple, només a la darrera dècada, la indústria va perdre gairebé el 66% dels seus ingressos, ajustats a la inflació. Amb això en ment, els editors continuen tenint problemes de caiguda dels ingressos, ja que els usuaris se senten cada vegada més vulnerats. En conseqüència, disminueix la capacitat dels anunciants per avaluar l’eficàcia dels serveis.

El testimoni bàsic d’atenció (BAT) és la solució a aquests problemes. El testimoni ofereix un intercanvi d’anuncis digital descentralitzat, transparent i que funciona a Blockchain. BAT col·labora amb Brave, que és un navegador ràpid, de codi obert i centrat en la privadesa que impedeix la publicitat i el seguiment de tercers, i crea un sistema de llibres que mesura l’atenció dels usuaris per premiar els editors en funció de la seva contribució. Fem una ullada a la cartera del testimoni bàsic d’atenció que s’adapta a la vostra criptomoneda.

Brave utilitza BAT per compensar la seva atenció als usuaris del navegador protegint la seva privadesa. Un cop obtingueu BAT, necessiteu una cartera per mantenir-los segurs. Aquesta guia proporciona les millors carteres del testimoni bàsic d’atenció, que podeu considerar per a la seguretat i custòdia dels vostres fons BAT.

Cartera valenta Carteres de token d’atenció bàsica

Font: basicattentiontoken.com

Cartera valenta | Carteres de token d’atenció bàsica

Web de Brave Wallet:https://brave.com/download

Valent Tipus de cartera: Extensió web / Chrome

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Desenvolupat per la comunitat Brave, Brave Wallet és la millor cartera web criptogràfica oficial per a BAT. Per començar, podeu descarregar el navegador Brave i afegir-lo com a extensió. Una vegada que descarregueu el navegador Brave, només podeu afegir les fitxes BAT. Brave col·labora amb editors verificats per ajudar els usuaris a obtenir més ingressos que no pas amb l’actual ecosistema de tecnologia publicitària trencat.

És important destacar que no necessiteu cap registre per finançar la vostra cartera BAT. Com a propietari, podeu afegir fons amb Bitcoin, Litecoin, Ethereum o BAT mitjançant una transferència a l’adreça de cartera corresponent. És important tenir en compte que la cartera Brave converteix automàticament els fons que no són BAT enviats a la cartera i el saldo que es manté a BAT. Si voleu convertir la moneda fiduciària en BAT, podeu utilitzar el Mantenir funcions o altres intercanvis. No obstant això, quan utilitzeu altres intercanvis, heu de pagar la xarxa i qualsevol comissió d’intercanvi que s’apliqui. És important tenir en compte que Brave Wallet és unidireccional. Com a tal, no podeu retirar-ne els fons BAT. L’objectiu principal de la cartera és processar les recompenses dels editors que s’uneixin al programa Brave Rewards.

Cartera Ledger Nano S Carteres de token d’atenció bàsica


Font: tokenclub.co

Ledger Nano S

Cartera Ledger Nano S. lloc web: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Cartera tipus: Maquinari

Facilitat d’ús: Molt fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Molt segur

Cost: Pagat

Ledger Nano S és una cartera de maquinari criptogràfic que fins ara és la millor del mercat en termes de seguretat. Si busqueu una de les millors carteres Basic Attention Toke per protegir els vostres actius de criptomoneda, podeu considerar aquesta primera i l’única cartera certificada independentment del mercat. La cartera Ledger Nano S funciona amb un xip segur que ofereix la màxima seguretat.

Les funcions següents el converteixen en una de les millors carteres de BAT a tenir en compte:

 • Seguretat de primer nivell: Per començar, aquesta cartera de criptomonedes mai exposa la vostra clau privada. La clau roman en un xip segur protegit per PIN, similar al que s’utilitza als passaports. A més, la cartera Nano S gaudeix de la certificació completa de ANSSI, l’agència francesa de ciberseguretat.
 • Senzillesa: A més, el dispositiu és molt senzill d’utilitzar i només té dos botons per funcionar. Totes les accions que realitzeu es confirmen a la pantalla. També ve amb el Ledger Live app, que us permet gestionar fàcilment totes les transaccions de criptomoneda.
 • Còpia de seguretat i restaurarÉs important destacar que els vostres fons es mantenen segurs encara que perdeu el dispositiu. Això és possible amb una opció de recuperació que serveixi de còpia de seguretat per al vostre dispositiu, que podeu utilitzar per restaurar el vostre compte a qualsevol plataforma Ledger.

Cartera Trezor

Font: toshitimes.com

Cartera Atomic BAT

Cartera atòmica

Una de les solucions més populars per gestionar el testimoni bàsic d’atenció al mercat és Cartera Atomic BAT. Atomic és una cartera multi-moneda sense custòdia que admet BAT i altres actius principals com Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Polkadot amb més de 500 fitxes. Està disponible per a tots els principals sistemes operatius, iOS i Android i té una sèrie de funcions que ja han atret més de 500.000 usuaris a l’aplicació.. 

Com ja s’ha esmentat, podeu gestionar no només les BAT, sinó també totes les criptomonedes més importants i més de 500 fitxes, afegint que podeu comprar-les, apostar-les i intercanviar-les en una única interfície segura..

Per comprar els vostres cryptos preferits, podeu utilitzar una targeta bancària amb 17 monedes fiduciàries locals acceptables a tot el món. Si voleu utilitzar un intercanvi instantani, obtindreu un reembossament per canviar més de 60 parells de criptografia de forma anònima cada vegada que ho feu, no oblideu unir-vos al programa de membres Atomic Wallet. A més, la cartera ofereix una de les funcions més destacades del 2020, que és la participació descentralitzada. Podeu obtenir recompenses amb un 5-23% d’API per incloure XTZ, ADA, ATOM i altres PoS populars que els reben directament dels validadors i donen suport a la descentralització de la xarxa..

A més, Atomic mai emmagatzema ni les vostres dades privades ni els vostres fons. Les vostres claus privades estan xifrades al vostre dispositiu i només vosaltres teniu el control total sobre la criptografia que teniu. A més, podeu mantenir l’anonimat, ja que no es necessita cap verificació KYC ni creació de comptes per començar a utilitzar l’aplicació. En cas que tingueu alguna pregunta, no dubteu a preguntar-les a l’equip d’assistència excepcional que està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Cartera Trezor | Carteres de token d’atenció bàsica

Cartera Trezor lloc web: https://trezor.io/

Trezor Cartera tipus: Maquinari

Facilitat d’ús: Molt fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Sí

Cost: Pagat

Trezor és una versió relativament més barata d’una cartera de maquinari criptogràfic, però té gairebé les mateixes funcions que Ledger Nano S. Permet mantenir el control total sobre la vostra frase de contrasenya i la vostra clau privada, cosa que el fa altament segur i un dels millors testimonis d’atenció bàsica. carteres.

Amb la contrasenya inicial que acompanya la cartera, podeu recuperar els vostres fons encara que perdeu el dispositiu. Trezor és senzill d’utilitzar, té bon aspecte i té funcions que fins i tot els principiants poden entendre fàcilment.

Els desenvolupadors de Trezor creuen que la informació emmagatzemada en línia és propensa a diverses manipulacions de tercers; per exemple, algú el pot copiar i robar fàcilment. A més, els intercanvis de criptomonedes en línia han experimentat una sèrie de pirateries, que els fan força poc fiables.

Podeu evitar aquests problemes si aneu fora de línia amb Trezor Wallet, ja que es va inventar per donar als usuaris llibertat digital assegurant els seus actius d’una manera molt senzilla. Les funcions principals inclouen:

Principals característiques de Trezor:

 • Seguretat transparent: Els investigadors de seguretat, segons confirma el registre d’acompliment de la cartera, auditen la cartera Trezor.
 • Atenció al client de 5 estrelles: Els experts estan a punt per ajudar-vos en tot moment.
 • Interfície d’usuari intuïtiva i còmoda: la cartera està dissenyada per a la confiança i la tranquil·litat de l’usuari.

Carteres de token d’atenció bàsica MyEtherWallet

Font: chrome.google.com (aplicació)

MyEtherWallet (MEW)

MyEtherWallet lloc web:https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet tipus: Maquinari

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Myetherwallet és ideal per emmagatzemar tokens ERC20. La cartera de criptomoneda de codi obert basada en web manté les dades al navegador de la vostra màquina, on roman segura. A més, MEW funciona amb altres carteres de maquinari, com Trezor i Ledger Nano S, cosa que facilita els usuaris que vulguin tenir una àrea d’operació més gran..

Aquesta cartera de maquinari criptogràfic posa al vostre abast la cadena de blocs d’Ethereum. Dissenyat per un equip d’entusiastes de les criptomonedes, ofereix la forma més segura i intuïtiva de gestionar i emmagatzemar les vostres monedes ETH i els vostres tokens ERC20. Per a qualsevol preocupació que pugueu tenir com a usuari, l’equip sempre hi és per ajudar-vos.

Principals funcions de MEW:

 • Suport de cartera de maquinari: MEW admet totes les carteres de maquinari importants, com Ledger Nano S, Trezor i altres.
 • Intercanvi: En col·laboració amb Bity, Kyber Network, Changelly i Simplex, MEW us permet canviar entre moneda fiduciària i criptomoneda, tokens ETH i BTC, ETH i ERC20.
 • MEWconnect: Aquesta aplicació complementària proporciona seguretat de maquinari i cartera al vostre telèfon intel·ligent Android o iOS.

Cartera Metamask Cartera de token d’atenció bàsica

Font: techllog.com

Cartera Metamask

Cartera Metamask lloc web: https://metamask.io/

Cartera Metamask tipus: Extensió web / navegador

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Igual que Brave wallet, Metamask és una altra extensió de navegador que podeu considerar per emmagatzemar els vostres fons BAT. Principalment admet tokens ERC20 i us permet executar aplicacions descentralitzades directament al navegador. A més, no cal que executeu un node complet de la cadena de blocs d’Ethereum.

Metamask està disponible per a tots els navegadors, inclosos Google Chrome, Opera i Mozilla. En poques paraules, l’extensió és un pont que us permet veure la web distribuïda de demà al vostre navegador avui mateix.

Característiques clau de Metamask:

 • Codi obert: la cartera web està fàcilment disponible en línia i té accés gratuït. Aquesta característica també permet als desenvolupadors revisar el programari i actualitzar-lo en conseqüència.
 • Configuració d’alta definició: Metamask inclou una configuració determinista jeràrquica que us permet fer una còpia de seguretat del vostre compte. Amb aquesta funció, teniu una frase inicial que podeu utilitzar per tornar a enviar la informació del compte perdut.
 • Compra de monedes incorporada: Metamask us proporciona un enllaç directe amb dos intercanvis on podeu comprar criptomonedes. Podeu optar per utilitzar Coinbase per comprar Ether o ShapeShift per comprar tant Ether com ERC20..

Altres funcions destacades de Metamask són l’atenció al client de primera categoria, la interfície d’usuari senzilla, l’emmagatzematge de claus locals i una comunitat vibrant.

Trust Wallet

Font: usethebitcoin.com

Trust Wallet | Carteres de token d’atenció bàsica

Trust Wallet lloc web: https://trustwallet.com

Confiança Cartera tipus: Mòbil

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Trust és una cartera Ethereum líder que admet ETH, les noves fitxes ERC223 i més de 30.000 fitxes ERC20, incloses les BAT; es va fer encara més popular després que Binance l’adquirís.

Amb Trust Wallet, les vostres claus privades romanen emmagatzemades localment, cosa que significa que sou l’únic custodi dels vostres fons BAT. També teniu l’oportunitat d’interactuar amb la cadena de blocs d’Ethereum i executar aplicacions descentralitzades (dApps).

Principals funcions de Trust Wallet:

 • Senzill i intuïtiu: Teniu una adreça de cartera de criptografia mòbil unificada que podeu utilitzar per gestionar Ethereum i tots els tokens. Amb la mateixa adreça, podeu participar en ICOs o airdrops. També podeu enviar i rebre Ethereum.
 • Segur i segur: La cartera de confiança garanteix que les transaccions es mantinguin anònimes en tot moment. El vostre anonimat és el primer, regit pels principis següents:

· Un entorn lliure de servidor que localitza completament totes les aplicacions instal·lades

· Una infraestructura basada en el client que garanteix que totes les claus es mantinguin localment al dispositiu

· Seguretat estàndard bancària que protegeix els vostres actius digitals de possibles amenaces

· Un sistema d’autenticació a nivell d’aplicació que prohibeix l’accés no autoritzat a través d’un dispositiu desbloquejat

Pensaments finals

La plataforma Basic Attention Token (BAT) ja està en funcionament i la primera fase que comprèn el navegador Brave ja està completa. Brave incorpora un sistema de llibres comptables que mesura l’atenció dels usuaris i premia els editors amb precisió. Per aconseguir-ho de manera eficaç, és necessari disposar de carteres de token bàsic d’atenció estel·lar per garantir que els fons es mantinguin segurs i segurs i podeu escollir-ne una que millor s’adapti a les vostres necessitats..

Podeu comprar fitxes BAT a Binance (l’intercanvi recomanat per als comerciants d’UTB).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map